• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasıl yani?:44: Sen vajiyi yenmemioşmiydin?
Peki hymen neden duruyo hala? Ve nasıl hamile kala bildin?
Alah kolay doğum versin, inşallah canım)
[/QUOTE]

yendim, egzersiz yapa yapa esnedi hymen, zarın hamile kalmayla ne alakası var o girişte duruyor,zaten hep böyle yanlış bildiğimizden bu dert başımıza geldi canım
yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.

Nasıl yani?:44: Sen vajiyi yenmemioşmiydin?
Peki hymen neden duruyo hala? Ve nasıl hamile kala bildin?
Alah kolay doğum versin, inşallah canım)

yendim, egzersiz yapa yapa esnedi hymen, zarın hamile kalmayla ne alakası var o girişte duruyor,zaten hep böyle yanlış bildiğimizden bu dert başımıza geldi canım
yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.[/QUOTE]

nursenaa cnm yaa bende çok istiom bebiş vaji yi gecen hafta yendim tam ovalasyon dönemine denk geldi,ama hala kızım yani bakireyimm dua et banadaa :( çok istiorum bu ay yaa :49::49:

evet migrende de çok bulanıyormuş, yok canım ben fazla hassas bir mideye sahibim ondan galiba birde benim yaş 33 zor oluyor biraz, geçmiş olsun bu derttten kurtul migren ağrılarında azalır, çünkü insan çok kafaya takıyor.

inşallah azalır cnm haftada 1 olmaya başladı hayatımı mahvediyor resmen :(

Allah yardımçın olsun-

Senin vaji de son durumun ne? Hangi boyut aparattasın, canım?

sağol cnm. mum da 7 vm en yaptım en son ama bayram ve regl girince kaldı. yarın bitiyor reglim devam edicem inş. başım tutmazsa cnm.

burcum geçmiş olsun canım :26:

çok sağol cnm...

yani görünüşte hem bakire hem hamile olabiliyosun hatta bebek bile doğursan yırtılmayabiliyormuş.

nursenaa cnm yaa bende çok istiom bebiş vaji yi gecen hafta yendim tam ovalasyon dönemine denk geldi,ama hala kızım yani bakireyimm dua et banadaa :( çok istiorum bu ay yaa :49::49:[/QUOTE]

canım ya görünüşte bakirelik ben doktora sordum ona kafayı takma önemli değil o dedi, burdan bir arkadaş sağolsun pati beni rahatlattı ablasının da bir normal doğum bir sezaryan yapmasına karşın daha duruyormuş hem doğumda o mu gelecek aklımıza o kadar sancı varken, hamile kalmana bir engeli yok canım o sadece vaji girişinde yani pek alakası yok aslında.

Bilgisizlik işte:44:
Peki hymenli iken normal doğuş yapıla biliyormu?

zedelenerek yırtılmıştır kızlık zarı yumusak bi doku olduğu için kanama olmayabilir aynada kendinde bakabilirsin dilim şeklinde yırtılır illa drye gitmen şart değil yırtılıp yırtılmadığını öğrenmen için kızlık zarı vajen girişinden 1-1,5 cm içeridedir

çokk memnun oldum cnm bize çok iyi gelecegını dusunuyorum....:9::9:

kafama takılan dün duydumki zevk suyundada sperm olabiliyomş sanırım ezomda öyle hamile kalmış bende birilerinin gazına gelip yaptım ama negatifti..mide bulantım böyle olmazdı çok oluyo geri çekme yöntemini kullandık olmadıgına eminim ama psikolojik etkiliyo yine yaw:37: olamıyorum die stresteyim sancılarım 1 hafta önceden başlardı tık yok bende kasıklarımda var sadece:44:

sen yoksa o birilerini alındınmııı:19::19::19:

idrarda yanıltıcıdır ama kandaki değer %100 doğrudur bi yaptır bakalım gebelik ilişkine engel değil canım belki hamilelik seni dahada cesaretlendirir ilişki düzene girer gebelikte ilişki yaşamak doğumu kolaylaştırır :)

o zmn bende bir soru sorabılırmıyım:36::36::36:

ben en son 18 ekımde reglı oldum 8 kasımda da hastanede kan testi yaptrdım çıkmadı bugun 19 u ama halaa olmadımmm inşallahh:49::49::49::49::49::49::49::49:

yani hamiş olsam o zmn çıkmaması mumkunmu??

inş..cnmm inş..vaji yendikten ne kadar süre sonra kaldın bebişe :26:
canım ben ilk ilişkimde hamiş kaldım:1::1::1::1:ama çok şükür hamileliğim rahat geçti ve ilişkiye ara vermedim son ayıma kadar tamamen yendim:49::49::49:
canım sen egzersiz yapmış mıydın onun da çok faydası oluyormuş doğumda, sezeryan da kişiden kişiye değişiyor kimi çabuk geçiriyor kiminin de 2,3 yıl dikiş yeri acıyabiliyor, evet en güzeli ansızın olması şu gün deyince insanın gözü korkar.

yaptım canım aparatlarla çalıştım...inşallah faydasını görürüm.kegel egzersizleri zaten doğumda da işe yarıyor onu yapıyorum bide günlük yürüyüşümü yapıyorum....bebişlerimiz ansızın çıka gelsin ne diyim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::34::34::34::34:

Back
X