- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.361
canım benim korkma kesin olacak başaracaksın.kendine güven,p..si kendin yerleştir kontrol sende olursa daha rahat edersin. kayganlaştırıcı bol kullan, ilk sefer çünkü. hadi canım benim yeni gelinimiz sen ol
:)) tamam cok heyecanlandım eşim gelmek uzeredır ben kaçar kızlarrrrrr dua edın bana ne olurrrrr mutlu olmak ıstıyorum ben de artık benım de hakkım dıyorummmneyzennnn özel mesajların ve ilgin için minnettarımmm yarın umarım sıze olumlu haberler verırımmmm sizi sevıyorummmmm
beta-hcg nedir canım?
o zmn bende bir soru sorabılırmıyım
ben en son 18 ekımde reglı oldum 8 kasımda da hastanede kan testi yaptrdım çıkmadı bugun 19 u ama halaa olmadımmm inşallahh
yani hamiş olsam o zmn çıkmaması mumkunmu??
arkadaslar bende kendi capimda egzersizleri(kulak cubugu,parmak ve daha öteye gidemiyorum) denedim ama benim sorunum kalinlikla galiba:-(( Olmuyor inanin cok kötü oluyorum korkuyorum.Esimle deneyincede gecit yok nasil oluyor aslinda kasmiyorum saniyorum ama ne olucak benim bu halim inanin cok moralsizim sanki dünya basima yikilmis:-(
arkadaslar bende kendi capimda egzersizleri(kulak cubugu,parmak ve daha öteye gidemiyorum) denedim ama benim sorunum kalinlikla galiba:-(( Olmuyor inanin cok kötü oluyorum korkuyorum.Esimle deneyincede gecit yok nasil oluyor aslinda kasmiyorum saniyorum ama ne olucak benim bu halim inanin cok moralsizim sanki dünya basima yikilmis:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?