Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim korkma kesin olacak başaracaksın.kendine güven,p..si kendin yerleştir kontrol sende olursa daha rahat edersin. kayganlaştırıcı bol kullan, ilk sefer çünkü. hadi canım benim yeni gelinimiz sen ol

:)) tamam cok heyecanlandım eşim gelmek uzeredır ben kaçar kızlarrrrrr dua edın bana ne olurrrrr mutlu olmak ıstıyorum ben de artık benım de hakkım dıyorummm neyzennnn özel mesajların ve ilgin için minnettarımmm yarın umarım sıze olumlu haberler verırımmmm sizi sevıyorummmmm

dua edeceğim senin için canım. inşallah güzel haberlerini alırız yarın. ben de kaçayım artık. iyi geceler herkese

arkadaslar bende kendi capimda egzersizleri(kulak cubugu,parmak ve daha öteye gidemiyorum) denedim ama benim sorunum kalinlikla galiba:-(( Olmuyor inanin cok kötü oluyorum korkuyorum.Esimle deneyincede gecit yok nasil oluyor aslinda kasmiyorum saniyorum ama ne olucak benim bu halim inanin cok moralsizim sanki dünya basima yikilmis:-(

aynı hisler içerisindeyim.eşim yattı ben hala bu konuyu düşünüyorum.ne olacak.....biz bebek düşünmüyoruz kelimesi nefret getirdi.halbuki ölüyoruz.

kızlaaaaar bence artık başardım.bi türlü ikna edememiştim kendimi 18 ekimden beri.bugün gayet iyiydim,epeyce ilerledim çok şükür.inş daha da normal bi hale getirebilirim şu olayı :)

canım ya ben de parmaktan öteye gidemiyodum genelde eşimle çalıştım.ve yendim.evt geçit olmayan bi yer var bende de ama orayı geçince gerisi geliyo orda biraz canımızı sıkmamız gerekiyo.önce parmakla kendin dene sonra anestol sür parmakla tekrar dene.sonra eşinle çalış.ben anestolle yapabiliyorum başka türlü dediğin yerden geçebilmem çok zor gibi geliyo.mutlaka anestol kullan.

Son düzenleme:
selam kizlar
ben eski vajililerdenim.cok sukur atlattim.neler yasadiginizi o kadar iyi anliyorum ki ne durumda oldugunuzu cok iyi biliyorum.ama sakin vaz gecmeyin.ben 4,5 sene sonra yendim.ve artik bu isi kafamda bitirmistim.tamam bu saatten sonra ben asla yapamam diyordum.o zamanlarda bu siteyi buldum.basta rabbimin sayesinde ve burdaki arkadaslarimin destegiylekurtuldum bu hastaliktan.benim icin hayal olan bebek ise vajinismusu yendikten sonraki ilk ay hamile kalmamla benim icin bir mucize degildi artik.simdi 3 haftam kaldi dogumuma ve bana geride kalan senelerim saka gibi geliyor.bu dedigimi sizde yendikten sonra anlayacaksiniz.
ben vajinama dokunamazdim bakamazdim cok kotuydum gercekten ama sakin ertelemeyin kizlar.bir adi da erteleme hastaligi bunun.egezersizleri yapmaya calisin.birbirinize destek olun.ben artik son zamanlarim giremiyorum pek nete yoksa yardimci olmaya calisirdim size.ama ozelden msj atarsaniz her zaman yardimci olmaya calsiirim.
o hani tikandiginiz yer varya orda sakin geri cikarmayi orda bekleyin az bir zaman bekleyin ve ondan sonra ilerletmeye calisin.icerisi gercekten bir bosluk.sadece beynimiz kabul etmiyor bunu.p...is asamasinda olanlar eger altta siz esiniz ustteyse sizde poponuzu kaldirmayin indirebildiginiz kadar indirin kendinizi kasipta yukari dogru kaldirmayin dedigim gibi yaparsaniz vaji aciliyor resmen .eger siz ustteyseniz de (ben boyle yendim cok rahat oluyor)kontrol zaten sizde oluyor yavas olun.acele etmeyin.sakin sakin ilerletmeye calisin.takildiginiz yerde dedigim gibi bekleyin cikarmayin az bekledikten sonra ilerletin.
ben hep dua ediyorum hepinize rabbim yar ve yardimciniz olsun insallah

bugün kendime tatil verdim. dün sinirlerim çok bozuktu, herşey üstüste geldi. dinlendim şükür. yarın büyükbi umutla tekrar başlıcam

yilmakkk yokkkkk,pesini birakmak yokkkkk
bu hastalik sizi yildirmasin siz onu yildirin
dualarimdasiniz insallah
hic uzulmeyin her karanligin mutlaka bir aydinligi vardir....

ya canım o şekilde egzersiz yaparsan ilerleme olmaz aksine uzadıkça uzar parmak demişsin tek parmak mı onu rahat yapıyorsan 2 parmağa geç küs işareti yapar gibi yap pre.. yada eldivene geçir bol jel sür öyle dene, moral bozukluğu zaten ilerlemeni engelleyen bir an önce kararlı ol ben yenecem de olay bitiyor tek yapman gereken gerçekten karar vermek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…