- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.341
çokk haklısınnnn..tmm cnm ööle düşünücemmm evet milyonlar zevk alıo ben neden almıyım kii??sen alıosun şimdi diimiii....ztn okuduklarımdan biliodum ilk seferlerde zevk alamycamı...aman oldu yaaa gerisi gelir herhalde:)))işte hala kendimi veremedm kastım yine ama sonuna kadar girdii..dediğin gibi girdimi giricek mii???eşime soruorm biyandan girdimiii girdimii dieeeeee hepsii girdimiiii...cevapta veremioo:))eeettt dio arada:))))))))
mum ıcımde suan o asamadayımm :)) gulsemmı aglasammı bılemedım yaahuuuu
ilk defa uyusturucuyla denedım ve 9 cmden ılerı gıdemezken 11 cm ıcıma alabıldım hatta uyusturucunu etkısıyle sankı cinsel ilişkideymısım gibi ileri gerı yaptım ve hıc acı hıssetmedım cıkarıp tekrar tekrar soktummmm şak dıye gırdııı uyusturucusuz bu kada r huzlı hareket ettıremıyordummmm eşimin işten gelmesıne yarım saat var yarım saat daha ıyıce genızletsem ve bu gece ilişki denesme nasıl olur. yanı bu uyusturucuyla degıl penis boyu kafam gırer sankı oraya öyle bısey hıssettım
evet o soruları hep sorduk,girdi mi oldu mu ,adamlar da şaşırdılar bizimle ne yapacaklarını
zevk alıyorum canım şöyleki,ben kendim için söylüyorum,istekli olduğum zaman ve özlediğim zaman zevk alıyorum
yani bebek istediğimiz için ovulasyon döneminde üstüste yaptığımız zaman pek zevk adlığım söylenemez,ama aradan 4-5 gün geçip öyle yapınca o zaman zevk alıyorum
yani daha çok başlarındayız biz,bunu da öğrencez yavaş yavaş,öyle bi anda olmuyo
o yüzden zamana bırak,oldu ya önemli olan o,bundan sonrası sana ve eşine kalmış yani zevk vs
iki kişi zamanla birbirini öğrenecek ve tanıyacak ve ona göre davranacak
sen şu yükü attın ya sırtından,en önemlisi bu,güzel günler seni bekliyo artık
ay ööle güzel yazıodun kiii.:)))) canm yaaaaa...evet tanycaz bakalımmm.......yükü attım yaaa...ohhhhhoohhhohohohohohohoh yandannnnnnnnnn:))
oyna valla yandan yandan,gelin oldun artık
Olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ilk defa uyusturucuyla denedım ve 9 cmden ılerı gıdemezken 11 cm ıcıma alabıldım hatta uyusturucunu etkısıyle sankı cinsel ilişkideymısım gibi ileri gerı yaptım ve hıc acı hıssetmedım cıkarıp tekrar tekrar soktummmm şak dıye gırdııı uyusturucusuz bu kada r huzlı hareket ettıremıyordummmm eşimin işten gelmesıne yarım saat var yarım saat daha ıyıce genızletsem ve bu gece ilişki denesme nasıl olur. yanı bu uyusturucuyla degıl penis boyu kafam gırer sankı oraya öyle bısey hıssettım
harikasın işte bu kadarrr tebrik ederim canım.
deneyebilirsin canım,11 cm i rahatlıkla aldıysan ,ben de 11 cm den sonra yenmiştim,ama uyuşturucu krem kullanmadım ben hiç
yani hazır git-gelleri de rahat yaptıktan sonra ,cesaretin de gelmişken erteleme hiç
yendikten sonra da yavaş yavaş kremi bırakırsın
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...
evettt bnde KASIM GELİNİYİMM ARTIKKKKKK :))bir buçuk aylık gecikmelii gelin:))
canım bence sen de hazırsın .egzersiz yap hemen denemeye geç hadiii elini çabuk tut.
dua et yenıyken yendın benım 6 ay oldu dahada ne olur bılınmezz
olur mu dersınız kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben denemek cok ıstıyorum ama korkuyorum acıkcası ya alamazsam ıcıme dıyeeeeeee
canım benımyaaa nasıl gaza geldımmm simdi aparatı ıcımdencıkardım asimin gelmesını beklıyorum ya o geldıgınde alamazsam ıcımeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama baya bı genısledı vajen delıgı gıt gel yaptım hızlı hızlııı 10-11 cm de acı sızı yok uyusturucuyu sıkıp denemek ıstıyorum uyusurmu hemen yoksa etkısını yıtırırmı az önce denedım dha uyusuklugu henuz gıtmedı
canım benımyaaa nasıl gaza geldımmm simdi aparatı ıcımdencıkardım asimin gelmesını beklıyorum ya o geldıgınde alamazsam ıcımeeeeeeeeeeeeeeeeeee ama baya bı genısledı vajen delıgı gıt gel yaptım hızlı hızlııı 10-11 cm de acı sızı yok uyusturucuyu sıkıp denemek ıstıyorum uyusurmu hemen yoksa etkısını yıtırırmı az önce denedım dha uyusuklugu henuz gıtmedı
kananama oldumu hıc onu merak ettımmmmmmmmmmmm sendeeee
kananama oldumu hıc onu merak ettımmmmmmmmmmmm sendeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?