- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #78.381
:)) tamam cok heyecanlandım eşim gelmek uzeredır ben kaçar kızlarrrrrr dua edın bana ne olurrrrr mutlu olmak ıstıyorum ben de artık benım de hakkım dıyorummmneyzennnn özel mesajların ve ilgin için minnettarımmm yarın umarım sıze olumlu haberler verırımmmm sizi sevıyorummmmm
canım kusura bakmak ama anlamadığım nokta şu, hem vajiyi yendim hem bakireyim demişsin. vajiyi yenmek demek bakirelikten kurtulmak olmuyo mu
sonnnn vee bennnnn o gunler hayal gıbı gelıyooorr yıne deeeeeeeee halaaa
eski vajili arkadaşımız arzum66 dün sabah doğum yaptı. çok tatlı bir oğlu oldu.
kızlar bu arada fena hastalandım,ölcem gripten ve boğaz ağrısından ,bi de bugün ev işi yaptım deli gibi
iyice azdı hastalık,nefes alamıyorum
Olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dua et yenıyken yendın benım 6 ay oldu dahada ne olur bılınmezz
canım napıyosun koskoca topikte bi sen varsın bi ben...senin de mi eşin çalışıyo yoksa??kuşum bişey sorucam sana ya biz dün gece eşimle 3.denemeizi yaptık ama araya 10 gün girmiş farkına varmamışım koşturmaktan yapamadık.gerçi allaha şükür sorunsuz geçti o kadar araya rağmen hatta jeli azalttım egzersizi de çok az yaptım.ama benm sorunum git gellerde...yani bi türlü yapamıyorum yavaş yavaş yapabiliyoruz bi de haliyle canım yandı o aradan sonra normal mi??gitgele nasıl alışıcam ben??
canımsın yaabelkide yoktur cnm bekliyoz artık bakalım...umarım sende vardır
kızlar bu arada fena hastalandım,ölcem gripten ve boğaz ağrısından ,bi de bugün ev işi yaptım deli gibi
iyice azdı hastalık,nefes alamıyorum
Olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
olduuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
başardımmmmm...herkeseeeeeeeee çookk teşekkr ederimmm..koçummmmmmmmmmmmmmm çok saollllllllllll dedklerini tek tek yaptmmm ve olduuuuuuuuuuu..şükürler olsunnnnnnn..allahım herkese yardmcı olsunnnnnnnnnnn......yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım işte bu ya süpersin aman nazar değmesin
nasıl kolay olduğunu anlamışsındırayrıca mumdan daha keyifli
o bacak ağrısı yendiğimde bende de olmuştu,kamyon çarpmış gibi olmuştum,bi saat falan vücudumun ağrısı geçmemişti
sonra hiçbişey kalmıyo canım,ilk olduğu çok heyecanlanıyoruz ve ister istemez kasıyoruz kendimizi
aman bundan sonra sık sık yapmaya çalışın canım,iyice beynine yer etsin,iyice alış
tekrar gözün aydın,halaylar feda olsun sana
hastayım valla ama senin haberini alınca canlandım
darısı diğer arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda...
evet çıkmayabilir şimdi yaptır eğer gebelik varsa çıkar 2 günde geçmiş :)
nilaya sormuşsun ama ben cevaplayım canım çok ara vermeyin başlarda yeteri kadar ıslaklık olsa gitgelde canın yanmaz ne kadar çok o kadar çabuk alışıyorsun ama ara verme.
canım napıyosun koskoca topikte bi sen varsın bi ben...senin de mi eşin çalışıyo yoksa??kuşum bişey sorucam sana ya biz dün gece eşimle 3.denemeizi yaptık ama araya 10 gün girmiş farkına varmamışım koşturmaktan yapamadık.gerçi allaha şükür sorunsuz geçti o kadar araya rağmen hatta jeli azalttım egzersizi de çok az yaptım.ama benm sorunum git gellerde...yani bi türlü yapamıyorum yavaş yavaş yapabiliyoruz bi de haliyle canım yandı o aradan sonra normal mi??gitgele nasıl alışıcam ben??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?