- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.461
kız yendinmi sen vallahi bravoooooooooooooooo
şu an göbek havasını açıp oynamak istiyorum kızlar çünkü 7 aylık esaretimden 3 günde kurtuldummmmmya çok kolaymış ilk baskı hissettim ama geçti. bana yardım eden bütün arkadaşlarıma özelliklede nilaycımmm ve zeyneppecimmmm sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrr
ben burda adı gecen ilaçların hepsini almak istiyorummm ultrason jelide dahil ama egzersiz yapmaya korkuyorummm yapmadan direk deneyip basaran oldumu acaba :26:
şu an göbek havasını açıp oynamak istiyorum kızlar çünkü 7 aylık esaretimden 3 günde kurtuldummmmmya çok kolaymış ilk baskı hissettim ama geçti. bana yardım eden bütün arkadaşlarıma özelliklede nilaycımmm ve zeyneppecimmmm sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrr
aaaayyyyyy çok çok tebrik ediorum cnmoldu da bitti maşallh değmez inş
aaaayyyyyy çok çok tebrik ediorum cnmoldu da bitti maşallh değmez inş
gözün aydıııınnn,tebrikler.Allah başka dert vermesin
64 64 64 64:64.64 64 64:
tebrikler canım.başarı hikayeni yazarmısın.ALLAH başka dert vermesin.
Bende cokkkkk tebrik ediyorummmm! Sana kocamaaaann bi AFERİN! Mutlu mutlu zamanlar bekliyo seni!
Kurtuldummmmmm
yaptım sonunda yaptım allahıma sukurler olsun hıckıra hıckıra aglıyorum sızden baska paylasacak kımsem yok tamamen oldu artık gelın oldum:)))))))) gecenın bu saatınde delı gıbıyım esımde aynı sekıldee soyleyecek o kadar cok seyım varkı ama suanda aklımda hıcbısey kalmadı...3 yılın sonunda evlılık yıldonumume 3 gun kala bunu basardım sız olmasaydınız sızlere guvenmeseydım ben bunu yapamıcaktım allahım hepınızın yar ve yardımcısı olsun...en kısa zamanda ınşallah sızde kurtulursunuz dualarım hep sızınle olucak
....
artık bende yazabılıyorum..:)12.10.2008 yılında canım kadar sevdıgım ınsanla evledım korkularım vardı ama o gece olur elbet dıye dusunuyordum bu kadar uzayacagı aklıma bıle gelmezdi.1 hafta sonunda kadın dgum dr gıtım kas gevsetıcı verdı sadece...daha sonrası hep doktorlarda gectı bulundugum yerdekı tum psıkıyatrı ve kadın dogum dr gıttım neredeyse verdıgı ılaclar hep aynı sakınlestırıcı kas gevsetıcı 5 aylık evlıydım tv de bır doktor gordum ve randevu alıp hemen gıttım saygın bey duymussunuzdur egzersız verdı ama ne mumkun kesınlıkle yapamıyordum dılatoru elıme alamıyordum bıle mıdem kalkıyordu tedavıyı bu nedenle yarıda bırakmak zorunda kaldık elbet olur dıyordum ama bı cabam yoktu bos bos doktorlara gıdıyordum hepsı egzersız verıyordu artık son carem haydar dumendı olursa o zaman olur dedım.ve zor bela esımı ıkna ettım gecen yıl oraya gıttık o meshur recetesını verdı ve yolladı tabı olmadı(yanlıs anlasılmasını ıstemem o doktorlara gıdıp yenen hastalarda var ama ben yapamadım belkıde)neyse 1 ay sonra uyusturucu ılaclarda bı bırlesme oldu esımle ama sadece 1 bırlesme ne mumkun devamı anlık mutluluktu bızım ıcın....orda kaldıbıttı hersey daha esımı hıcbır doktora ıkna edemedım cunku hepsıegersız verıyordu ve ben asla yapamıyordum beklıyordum neyı bekledıgıı bılmeden huzursuz umutsuz mutsuz sonu yoktu resmen o kadar doktora gıttım hepsı husran ısın ıcınden cıkamıyordum...taki Nette gezınırken bu sıteye bulana kadar buradakı dostlugun tarıfı yok arkadaslarımın sayesınde egzersızlere basladım 09.09.11 tarınde ılk denemem kulak cubuguyla oldu aynanın karsısında cok zorlandım ılk basta bı baktım olmus mutluluktan agladım esımı aradım ınanamadı benım ıcın o kadar zordukı sonra yıne arkadaslarmın destegıyle mum aparatlara gectım beni o kadar ıyı yonlerdırdıler o kadar ıyı motıve ettılerkı kesınlıkle yapamam sadece hayalını kurudugum o anı yasadım evet basarmıstım 08.10.11 tarınde tam 1 ay surmustu bu surec ılk defa mutluluktan aglamıstım artık kotu gunler bıttı..3 yılımı zehır eden yılan gıbı bedenımı saran bu hastalıgı oldurdum huzurum mutlulugum yerıme geldı coksukur BENDE KURTULDUM...
aslında bilmiyorum nereden başlasam ama en başından başlayım.
eşimle birbirimizi 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi severek evlendik. aslında böyle bir problemin olacağını biliyordum çünkü düğün gecesi saat 23.00 da eşime baktım birde kendime ve o an bitti. sonrası balayı da dahil eşimi yanıma yaklaştırmadığım 20 gün. 21. gün denedik aslında (belki güleceksiniz bana ama) içime girmediği halde girdi zannettik çünkü ikimizde bişey bilmiyorduk. bu böyle 7 ay devam etti. 7 ay sonra 22 şubat günü ilişkiye girmediğimizi farkettik. 23 şubatta topiği okumaya başladım baktım herkes başarıyor ama şöyle bir sorunum vardı vajinama dokunamıyordum. o gün ve ertesi gün sadece dokunabildim. hatta gittim anestezik sprey aldım (ama hiç kullanmadım süs oldu) jel falan kafamda tek bişey var parmağımı içine sokucam ama olmuyor. sonra nilay arkadaşım parmak değil kulakçubuğu dene dedi. 25 şubat cumartesi o tek kulak çubuğunu aldım vajinanın üstünde gezdirdimm ve bir anda ıkınıp içime ittim 5 dak sonra 2 kulak çubuğunu ittim heyecanlandım bıraktım. o gün akşam eşime denemek istediğimi söyledim ve sadece 4de 1ini aldım. eşimden dolayı devam edemedik. pazar günü yine 2 kulak çubuğu ve pazartesi günüde doğumgünü mumuyla deneme yaptım ve pazartesi akşamı kurtuldum. önemli olan noktayı söylüyorummmmmmmm p...s içimdeyken bende ıkınarak kendimi ittim. tabi jel kullandık inanamıyordum sürekli oldumu diye soruyordum. ve olmuştu. çok mutluyummmmm
öyle yazıp kaçmak yok! Oyur pc başına biraz gaz al bakem egzersiz olmaz canım cesaret gelmesi için egz şart
eşimle birbirimizi 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi severek evlendik. aslında böyle bir problemin olacağını biliyordum çünkü düğün gecesi saat 23.00 da eşime baktım birde kendime ve o an bitti. sonrası balayı da dahil eşimi yanıma yaklaştırmadığım 20 gün. 21. gün denedik aslında (belki güleceksiniz bana ama) içime girmediği halde girdi zannettik çünkü ikimizde bişey bilmiyorduk. bu böyle 7 ay devam etti. 7 ay sonra 22 şubat günü ilişkiye girmediğimizi farkettik. 23 şubatta topiği okumaya başladım baktım herkes başarıyor ama şöyle bir sorunum vardı vajinama dokunamıyordum. o gün ve ertesi gün sadece dokunabildim. hatta gittim anestezik sprey aldım (ama hiç kullanmadım süs oldu) jel falan kafamda tek bişey var parmağımı içine sokucam ama olmuyor. sonra nilay arkadaşım parmak değil kulakçubuğu dene dedi. 25 şubat cumartesi o tek kulak çubuğunu aldım vajinanın üstünde gezdirdimm ve bir anda ıkınıp içime ittim 5 dak sonra 2 kulak çubuğunu ittim heyecanlandım bıraktım. o gün akşam eşime denemek istediğimi söyledim ve sadece 4de 1ini aldım. eşimden dolayı devam edemedik. pazar günü yine 2 kulak çubuğu ve pazartesi günüde doğumgünü mumuyla deneme yaptım ve pazartesi akşamı kurtuldum. önemli olan noktayı söylüyorummmmmmmm p...s içimdeyken bende ıkınarak kendimi ittim. tabi jel kullandık inanamıyordum sürekli oldumu diye soruyordum. ve olmuştu. çok mutluyummmmm
kızlar sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirmmmmmmmm:):):):
masallah caniimmmm tebriklerrrr cok sevindim senin adinaa darisi bizim basimiza insallahhhhhh :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?