Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaayyyyyy çok çok tebrik ediorum cnm oldu da bitti maşallh değmez inş

gözün aydıııınnn,tebrikler.Allah başka dert vermesin
64646464:64.646464:

tebrikler canım.başarı hikayeni yazarmısın.ALLAH başka dert vermesin.

Son düzenleme:

cok guzel anlatmissin tuylerim diken diken oldu okurkennn... insallah bende reglim bitsin egzersizlere kaldigim yerden devam edicemmm... suan 6 7 cm mum alabiliorumm 2haftada bu kdr ilerledim ancaaa... sonra regl oldum dün... haftaya tekrar egzersizlere devammm insallah bende en kisa zamanda yenerim bu hastaligiii ve bu hastaligi yasayan tüm herkesss Aminnn...

aslında bilmiyorum nereden başlasam ama en başından başlayım.
eşimle birbirimizi 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi severek evlendik. aslında böyle bir problemin olacağını biliyordum çünkü düğün gecesi saat 23.00 da eşime baktım birde kendime ve o an bitti. sonrası balayı da dahil eşimi yanıma yaklaştırmadığım 20 gün. 21. gün denedik aslında (belki güleceksiniz bana ama) içime girmediği halde girdi zannettik çünkü ikimizde bişey bilmiyorduk. bu böyle 7 ay devam etti. 7 ay sonra 22 şubat günü ilişkiye girmediğimizi farkettik. 23 şubatta topiği okumaya başladım baktım herkes başarıyor ama şöyle bir sorunum vardı vajinama dokunamıyordum. o gün ve ertesi gün sadece dokunabildim. hatta gittim anestezik sprey aldım (ama hiç kullanmadım süs oldu) jel falan kafamda tek bişey var parmağımı içine sokucam ama olmuyor. sonra nilay arkadaşım parmak değil kulakçubuğu dene dedi. 25 şubat cumartesi o tek kulak çubuğunu aldım vajinanın üstünde gezdirdimm ve bir anda ıkınıp içime ittim 5 dak sonra 2 kulak çubuğunu ittim heyecanlandım bıraktım. o gün akşam eşime denemek istediğimi söyledim ve sadece 4de 1ini aldım. eşimden dolayı devam edemedik. pazar günü yine 2 kulak çubuğu ve pazartesi günüde doğumgünü mumuyla deneme yaptım ve pazartesi akşamı kurtuldum. önemli olan noktayı söylüyorummmmmmmm p...s içimdeyken bende ıkınarak kendimi ittim. tabi jel kullandık inanamıyordum sürekli oldumu diye soruyordum. ve olmuştu. çok mutluyummmmm

masallah caniimmmm tebriklerrrr cok sevindim senin adinaa darisi bizim basimiza insallahhhhhh :))

SaSkinAnne tebrikler canıııııım çok sevindiim.darısı başıma... bana bak bana borçlusun korkuttuğun gibi cesaretlendir şaka bi tarafa ben başladığımda sırlarını isterim. girdimi girmedimi filan anlayamıyorum ya bende

canım tebrik ederm. çok şükür bitti artık. yeni bi hayat seni bekliyor

öyle yazıp kaçmak yok! Oyur pc başına biraz gaz al bakem egzersiz olmaz canım cesaret gelmesi için egz şart

yok cnm kaçmıyorummm bakıyorum ama iki sefer oldu cvp gelmedi kimseden kimse olmuyo sanırım birde benm nette sorun oluyo gidip geliyo o yüzden yoksa ilk günkü verilen güvenle bakmayı basardımm devamı gelmedi ama :S inşallah onudaa yapıcam. gecen msnde baktım yoktun cnm sanada sölicektim baktım die neyse sorcagım bişi olursa ordan ulasırım sana

süpersin ya maşallah 3 günde yenmişin tebrikler

tebrikler cnmmmmmm gözünaydınnnnnnnn :))) ikimizde aynı anda buraya basladıkk inşallah bende senin gibi cabucak atlatırımmmm ve diğer arkadaslarımızda kurtulur bu hastalıktannn allah yardımcımız olsunnn

kızlar sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olabilirmmmmmmmm:):):):

aslında çook sorum var çokk :)
ben başlamaya azmedip bi türlü başlayamayanlardanım.. hani neredeyse biri benim yerime yapıp şu egzersizleri kurtulsam ben de o dereceyim yani :))
tanıma ve kegel egzersizlerini aştım ama gel gör ki bi türlü parmak egzersizlerine geçemiyorum... yapamıyorum resmen deneyemiyorum... buna reçetesi olan var mı?? zaten en büyük problemim daha o aşamaya bile gelemeden bacaklarımı açamıyorum hiçbir şekilde eşimle birlikte olmaya çalışırken dümdüz kalıyorum. belki bunu aşabilsem egzersize bile gerek kalmayacak ne bileyim... ya da oyalıyorum kendimi yine.... doktora gidicem gün bekliyorum ondan önce kendi kendime denemek istiyorum ama olmuyor bi türlü.... umutsuz vakayım sanırım ben... kendi kendine yenenlere öyle imreniyorum kiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…