Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayna karsısında yaparsan iyi olur nasıl ılerledıgınıgorursun en azından...kulak cubugunu strec le cnm jel de kullan ılk once vajı etrafında kulak cubuguyla daıre cız alısmaya calıs sonra yavas yavas degdır o noktada beklet ve almaya basla ben emınıkmkı basaracaksın ve yarın mujdeyı vereceksın bızeee ınan bana ne acı ne sızı hıssetmıyorsun bıleee...

yaaa arkadaşlar ben sayfalara pek göz atamıyorum malesefff( çok yoğun çalışıyorum ve iş ev derken zamanım hiç yokkkk((( nasıl baş edicem bilmiyorummmm (( kullanılan jellerin ismi ne aparatlar denmiş bunlar neler nerelerden alabilirim bana yardımcı olun lütfennnnn bir an önce başlamak ve kurtulmak istiyorummmmm(( maalesef büyük bir yerde de yaşamıyorummmmbaşaran arkadaşlar lütfen bana özet geçermisiniz ((

Hiç deme canım ya biz gitsek gene gitmeden yapıyoruz tatlım ben azönce egzersiz yaptım. Bugün mezro da almıştım. Ölçtüm 7 cm eşim diyoki egzersiz deneyelim çok ısrar ediyo ben çok hazır değilim o akıllı da hap almış. Geçen kendi müsait olmadı yaa off ben napıcam şimdi çok çaresizin kayraaa:18: önceki denememde birden olmuştu bide bugün çok yoğundum aşırı derecede yoruldum, geç çıktım yarında bugnden daha da çok yoğunumm bacaklarım titriyo anlatamam durumumuu adam da hapı yutmuş illa olsun istiyooo, yeneceğim gibi bi his yok içimdee

başka yoll yok canm hadi başla artık

evet aynen bendede öyle olmuştu.sen de anlayamazsın acıması lazım demiştin.ama acımıyormuş galiba:) ne güzel çok sevindim senin adına

ayyyyy öylemi yazmıştım :26: vallahi o zaman acıyordu ama kastığım için acıyormuş. canım aslında acı değil sadece ufak bir baskı hissettim ama hemen o an kendimi olan gücümle ıkınarak eşime doğru ittim ve ondan sonrasını hissetmedim bile

İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH... bi de yön problemim var... yarın bi deneyeyim onu başaramazsam yarın sorarım nilaycım..inşallah müjde veririm inşallah... tekrardan çok çok teşekkürler

Canım inan bende çok yoğunum çalışıyorum. Üst ste de davetsiz misafirlerim oluyoo gündüz foruma giremiyorum site yasaklı siteler arasında ama akşam 1 saat denemeye çalışıyorum. Sende geçmişi oku egzersizlere başla canım bugün yapamazsın yarın yaparsın böyle böyle biter inşallah. Hep birlikte kurtuluruz.

İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH... bi de yön problemim var... yarın bi deneyeyim onu başaramazsam yarın sorarım nilaycım..inşallah müjde veririm inşallah... tekrardan çok çok teşekkürler

canım cumartesi günü kulak çubuğuyla başladım bugün kurtuldum :))) hiç parmak sokmadım sokamam da sanırım bana itici geliyor. okadar kolay giriyorki sen bile farketmiyorsun girdiğini

Canım ultrason jeli al, medikalcilerde var sen alamasanda eşine de o alsın. Fiyatı çok ucuz ve baya da büyük. Tatlım çlışmaya gelince bende çok yoğun çalışıyorum davetsiz misafirlerim çok fazla ama 1 saat ne yapıp edip vakit bulmaya çalışıyorum. buradaki çoğu kişi de böyle canım. Geçmişi okuyup egzersize bi an önce başla tatlım. Böyle böyle hepimiz kurtuluruz inşallah

canım internette ultrason jeli var satın alabilirsin. bunun dışında eczanelerde vajinal jeller satılıyor. aparat dediğimiz kulak çubuğu, mum...vs günde 1 saatini ayırsan halledersin canım

Canım çok tebrk ediyorum bravooo sana allah başka sıkıntı vermesin. maşallah diyorum çok kısa sürede yendin Canım sana bi sorum olacak. Bende parmak egzersizi yapamadım kulak çubuğuyla başladım şu anda mumdayım. Cumartesi günü de p...s başını almıştım bi anlık şeyle ama eşim müsait olmadığından devamı gelmemişti. Şimdi eşiö hap almış deneme yapalım diyo çok korkuyorum ve hiç hazır değilim. Bana yardımcı olur musunn lütfennnn olacağını düşünemiyorum hiç...

kızlar bayadr gırmedeım okumaya calıstım ama cok bırıkmıs merak ettıklerım var yenen varmı kayra naptı?nilay hamılemii???? cok merk edıyrmmm işalhhh herkesın hersey gonlunce olr ben artık cok ıyym ya hıc bı sorun yok vajıde

merhaba..1 yıllık evliyim..hiç doktora gitmedim..bir kac defa denedik..ama korkumdan dolayı tam basarı sağlayamadık (

Kızlarrr bana yardım edinn eşim deneme istiyor hatta hap yutmuş saat 12,5 da etkisini gösterecekmiş gülsemmi ağlasammı ne yapacağımı bilemiyorumm. Geçenlerde sadece başını alabilmiştim o da bi gazlaa daha ben mum egzersizindeyim egzersizim bile bitmedii kendimi hazır hissetmiyorumm olacak gibi bi duygu yok içimdee napıcam ben yokta diyemiyorumm

canım cumartesi günü kulak çubuğuyla başladım bugün kurtuldum :))) hiç parmak sokmadım sokamam da sanırım bana itici geliyor. okadar kolay giriyorki sen bile farketmiyorsun girdiğini

senin başlamanı ve süreci sonuna kadar okudum...hayretler ettim...maaşallah... süper bişey.. 3 günde olacağını bilsem var yaa.. :)) gerçek olamayacakmış gibi geliyo insana yani mucize gibi... tebrik ederim.. İnşallah Rabbim başka dert vermesin

bende cumartesi bir kısmını almıştım:)) bak canım şöyle yapabilirsiniz vajinaya ve eşine jel sür. yatağın ucuna kadar gel eşin ayakta olsun. bir ayağını destek almak için komidin gibi bişey varsa onun üstüne koy diğer ayağını serbest bırak kasılmassın böylece. başının altınada yastık koy kendini rahat hisset. sonra eşin girmeye başladığında ki zaten başını almışsın bir kere o yine girer eşin yavaş yavaş itsin hızlı davranmasın ve sende kendini ıkınarak eşine doğru it sakın geri çekne birbirinize doğru itin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…