- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.501
evet galiba disiplin şart :)) çok teşekkürler nilay fokurtuu çok çok teşekkürler...peki egzersiz yaparken ayna kullanmıyor muydun ben parmağı aynanın karşısında bacaklarım havadayken denedim ama tabi başaramadım .. gerçi o zaman jel kullanmamıştım ama... kulak çubuğunu neyle sarıyoruz bi de belki yarın sormaya vaktim kalmaz :))
inanmıyorummmmm supersınnnnnnn tebrık ederımmmmmmm
canım dün görmedim benimde kardeşim geldi akşam giremedim. bi kaç gün bizde bende yapamicam sanırım.
misafirler çok etkiliyo bizi ya :) bu gün bitane alırsın canım ölçersin eminim 1 cm den fazl kalınlaştırmışındır. hep öyle oluyo çünkü bir iki derken baya kalınlaştırıyoruz bilmeden. misladyy bence önemli olan başı. ben hep diyorum başını alırsam taamamını alırım diyorum.
sen maşallah zor olanı yapmışsın. eşinin hazır olduğu gün fırsatı kaçırma canım hemen al :)
bu arada aşağıda sarı kafalar diyo ya onun altında fazlası var onu tıkla daha fazla kafa çıkıyo. halaylarda orda
SaskinAnne çooooooooooookkkkkk tebrik ederim canım.geçmiş olsun.halaylar sana
çok teşekkür ederim çokk. inan bu bile beni rahatlattı ... yani egzersizler sayesinde o kasılıp kalmalar bacaklarını açamamalar da gidiyor kendine güvenin geldikçe oraya birşey girebildiğini hissettikçe bacaklarını rahatlıkla açabiliyorsun değil mi ? yanlış anlamamışım değil mi canım? çünkü en çok beni sıkıntıya sokan durum bu eşimi de sanki açabilsem olacakmış gibi ama ben milim oynatamıyorum... o zaman egzersizden başka çaremiz yok gibi görünüyo
evet aynen bendede öyle olmuştu.sen de anlayamazsın acıması lazım demiştin.ama acımıyormuş galiba:) ne güzel çok sevindim senin adına
ayna karsısında yaparsan iyi olur nasıl ılerledıgınıgorursun en azından...kulak cubugunu strec le cnm jel de kullan ılk once vajı etrafında kulak cubuguyla daıre cız alısmaya calıs sonra yavas yavas degdır o noktada beklet ve almaya basla ben emınıkmkı basaracaksın ve yarın mujdeyı vereceksın bızeee ınan bana ne acı ne sızı hıssetmıyorsun bıleee...
yaaa arkadaşlar ben sayfalara pek göz atamıyorum malesefff( çok yoğun çalışıyorum ve iş ev derken zamanım hiç yokkkk ((( nasıl baş edicem bilmiyorummmm (( kullanılan jellerin ismi ne aparatlar denmiş bunlar neler nerelerden alabilirim bana yardımcı olun lütfennnnn bir an önce başlamak ve kurtulmak istiyorummmmm (( maalesef büyük bir yerde de yaşamıyorummmmbaşaran arkadaşlar lütfen bana özet geçermisiniz ((
İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH... bi de yön problemim var... yarın bi deneyeyim onu başaramazsam yarın sorarım nilaycım..inşallah müjde veririm inşallah... tekrardan çok çok teşekkürler
yaaa arkadaşlar ben sayfalara pek göz atamıyorum malesefff( çok yoğun çalışıyorum ve iş ev derken zamanım hiç yokkkk ((( nasıl baş edicem bilmiyorummmm (( kullanılan jellerin ismi ne aparatlar denmiş bunlar neler nerelerden alabilirim bana yardımcı olun lütfennnnn bir an önce başlamak ve kurtulmak istiyorummmmm (( maalesef büyük bir yerde de yaşamıyorummmmbaşaran arkadaşlar lütfen bana özet geçermisiniz ((
merhaba canm okumuşşundur yapıtığımız egzersizleri, başlaadan önce doktora görünüp fizyolojik bi problem olup olmadğını öğrendik
eğer herhangi bi problem yoksa başladık egzersizlere zaten bunlar doktorun egzersizler zararlı bi durum yok yani
sen göründünmü hiç doktora eğer sorun yoksa burdaki herkez egzersizz sürecinde destek olacaktır sana
ama benm gidip yardım aldığım tavsiye edebilceğim biri yok malesef, önerisi olan kızlar dönerler zaten msjına
canım cumartesi günü kulak çubuğuyla başladım bugün kurtuldum :))) hiç parmak sokmadım sokamam da sanırım bana itici geliyor. okadar kolay giriyorki sen bile farketmiyorsun girdiğini
canım merhaba öncelikle durumunu bir anlat ne alemdesin ne kadarlık evlisin neler yaşadın? doktor sen aşamazsan tek başına sonra gidersin
Canım çok tebrk ediyorum bravooo sana allah başka sıkıntı vermesin.maşallah diyorum çok kısa sürede yendin Canım sana bi sorum olacak. Bende parmak egzersizi yapamadım kulak çubuğuyla başladım şu anda mumdayım. Cumartesi günü de p...s başını almıştım bi anlık şeyle ama eşim müsait olmadığından devamı gelmemişti. Şimdi eşiö hap almış deneme yapalım diyo çok korkuyorum ve hiç hazır değilim. Bana yardımcı olur musunn lütfennnn olacağını düşünemiyorum hiç...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?