- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #95.481
SaSkinAnne tebrikler canıııııımçok sevindiim.darısı başıma... bana bak bana borçlusun korkuttuğun gibi cesaretlendir şaka bi tarafa ben başladığımda sırlarını isterim. girdimi girmedimi filan anlayamıyorum ya bende
aslında çook sorum var çokk :)
ben başlamaya azmedip bi türlü başlayamayanlardanım.. hani neredeyse biri benim yerime yapıp şu egzersizleri kurtulsam ben de o dereceyim yani :))
tanıma ve kegel egzersizlerini aştım ama gel gör ki bi türlü parmak egzersizlerine geçemiyorum... yapamıyorum resmen deneyemiyorum... buna reçetesi olan var mı?? zaten en büyük problemim daha o aşamaya bile gelemeden bacaklarımı açamıyorum hiçbir şekilde eşimle birlikte olmaya çalışırken dümdüz kalıyorum. belki bunu aşabilsem egzersize bile gerek kalmayacak ne bileyim... ya da oyalıyorum kendimi yine.... doktora gidicem gün bekliyorum ondan önce kendi kendime denemek istiyorum ama olmuyor bi türlü.... umutsuz vakayım sanırım ben... kendi kendine yenenlere öyle imreniyorum kiiii
canım tebrik ederm. çok şükür bitti artık. yeni bi hayat seni bekliyor
süpersin ya maşallah 3 günde yenmişin tebrikler
aslında bilmiyorum nereden başlasam ama en başından başlayım.
eşimle birbirimizi 13 yıldır tanıyoruz birbirimizi severek evlendik. aslında böyle bir problemin olacağını biliyordum çünkü düğün gecesi saat 23.00 da eşime baktım birde kendime ve o an bitti. sonrası balayı da dahil eşimi yanıma yaklaştırmadığım 20 gün. 21. gün denedik aslında (belki güleceksiniz bana ama) içime girmediği halde girdi zannettik çünkü ikimizde bişey bilmiyorduk. bu böyle 7 ay devam etti. 7 ay sonra 22 şubat günü ilişkiye girmediğimizi farkettik. 23 şubatta topiği okumaya başladım baktım herkes başarıyor ama şöyle bir sorunum vardı vajinama dokunamıyordum. o gün ve ertesi gün sadece dokunabildim. hatta gittim anestezik sprey aldım (ama hiç kullanmadım süs oldu) jel falan kafamda tek bişey var parmağımı içine sokucam ama olmuyor. sonra nilay arkadaşım parmak değil kulakçubuğu dene dedi. 25 şubat cumartesi o tek kulak çubuğunu aldım vajinanın üstünde gezdirdimm ve bir anda ıkınıp içime ittim 5 dak sonra 2 kulak çubuğunu ittim heyecanlandım bıraktım. o gün akşam eşime denemek istediğimi söyledim ve sadece 4de 1ini aldım. eşimden dolayı devam edemedik. pazar günü yine 2 kulak çubuğu ve pazartesi günüde doğumgünü mumuyla deneme yaptım ve pazartesi akşamı kurtuldum. önemli olan noktayı söylüyorummmmmmmm p...s içimdeyken bende ıkınarak kendimi ittim. tabi jel kullandık inanamıyordum sürekli oldumu diye soruyordum. ve olmuştu. çok mutluyummmmm
tebrikler cnmmmmmm gözünaydınnnnnnnn :))) ikimizde aynı anda buraya basladıkk inşallah bende senin gibi cabucak atlatırımmmm ve diğer arkadaslarımızda kurtulur bu hastalıktannn allah yardımcımız olsunnn
şu an göbek havasını açıp oynamak istiyorum kızlar çünkü 7 aylık esaretimden 3 günde kurtuldummmmmya çok kolaymış ilk baskı hissettim ama geçti. bana yardım eden bütün arkadaşlarıma özelliklede nilaycımmm ve zeyneppecimmmm sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrr
cok guzel anlatmissin tuylerim diken diken oldu okurkennn... insallah bende reglim bitsin egzersizlere kaldigim yerden devam edicemmm... suan 6 7 cm mum alabiliorumm 2haftada bu kdr ilerledim ancaaa... sonra regl oldum dün... haftaya tekrar egzersizlere devammm insallah bende en kisa zamanda yenerim bu hastaligiii ve bu hastaligi yasayan tüm herkesss Aminnn...
ben başlamaya azmedip bi türlü başlayamayanlardanım.. hani neredeyse biri benim yerime yapıp şu egzersizleri kurtulsam ben de o dereceyim yani :))
tanıma ve kegel egzersizlerini aştım ama gel gör ki bi türlü parmak egzersizlerine geçemiyorum... yapamıyorum resmen deneyemiyorum... buna reçetesi olan var mı?? zaten en büyük problemim daha o aşamaya bile gelemeden bacaklarımı açamıyorum hiçbir şekilde eşimle birlikte olmaya çalışırken dümdüz kalıyorum. belki bunu aşabilsem egzersize bile gerek kalmayacak ne bileyim... ya da oyalıyorum kendimi yine.... doktora gidicem gün bekliyorum ondan önce kendi kendime denemek istiyorum ama olmuyor bi türlü.... umutsuz vakayım sanırım ben... kendi kendine yenenlere öyle imreniyorum kiiii
canım adete birkaç gün kala rahim ağzı aşağıya doğru iniyormuş ve ağrılı ilişki oluyormuş doktorum demişti bana da. ama ilişkiye girememenle alakası yoktur sanırım. birde kaç senelik evli arkadaşlarım bile bazen yapamıyoruz diyorlar yani sıkma kendini. tabi diğer arkadaşlar daha iyi bilir ama
bende egzersiz yapamıyorum yaaa...çok itici geliyor bana
bende aynıydım bılıyormusun ıcımden gelmıyordu egzersız yapmak cıkarırdım aparatlarımı jellerımı kremlerımı onlar bana ben onlara bakar gerı koyardım...sonra bu sıteyı buldum baktım her gun bırı yenıyor neden bende yapamayayım dedım.aynı seylerı yasadık ama onlar egzersız yapabılıyorlar dıye dusundum ve bana oyle cesaret verdılerkı bana benden cok guvendıler ve kulak cubuguyla basladım sende parmak yapmak zorunda degılsın evet parmak bıraz ıtıcı gelebılıyor...kulak cubugu dene canım aynanın karsısında yavas yavas once vajı etrafında daıreler cız ve sonra yavas yavas almaya basla...erteleme hastalıgı olan bu ılletı erteleyıp hayatınızı daha fazla mahvetmeyın kızlar....
pozisyonu doğru ayarlayamasaydık yine anlamadım desem doğru olur eşim görmüş bu sefer sonra elimle elledim içindeydi
ne de güzel yazıyorsunuz.. gerçekten öyle imreniyorum ki... her okuduğumda yüzlerce sayfa okuyorum ve karar veriyorum yarın kesin başlayacağım diye... hatta bir hafta önce krem jel falan isimlerini aldım kesin kararlıydım hem de eşime sürpriz yapacaktım doktora gideceğimi sanırken ben yenmiş olarak çıkacaktım karşısına.... ama yine bu noktadayım... bu kadar korkak olduğumu bilmiyordumçok teşekkürler desteğin için ... yine bi karar veriyorum yarın başlamaya kulak çubuğu deneyecem bu defa.... Allah yar ve yardımcımız olsun... peki son bi soru daha önce de yazmıştım ben asla bacaklarımı açamıyorum dolayısıyla da eşim asla yaklaşamıyor bana.. açmaya çalışınca taş gibi oluyor bacaklarım.. siz de böyle miydiniz? yani dümdüz mü duruyordunuz benim gibi... öyle birilerinin olduğunu bilmek beni rahatlatacak galiba. ben sadece benim bacaklarımı açamadığımı düşünüyorum da :) bu yüzden yenemediğimi düşünüyorum.. yani bacaklarımı açabilsem egzersize gerek kalmayacak gibi... ne bileyim işte umut dünyası :))
kızlar egzersiz kadar faydalı başka bi yol yok, biraz azimle aşılmıcak sorun değil, son bikaç sayfaya bakın egzersizle yenen arkadaşların mutluluğu tarif edilemez
neden sizde o anı yaşamayasınız baktınız parmak olmuo kulak çubuguyla deneyin o da olmadı eşinizin parmağıyla vs.. illaki size uygun bi yol bulunur bende 3 gün sadece baktım dokunamamıştım bile mümkün değil yapamam diodum, düşünün artık ilk kulak çöpünü aldığımda ve hiç bişey hissetmediğimde tamamdır dedim bu iş demekki oluomuş burayı takip ettim kızlar saolsunlar çok yardımcı oldular onların gazıyla kurtuldum binlerce şükür
sizde yapabilirsiniz yeterki isteyin.
ilk başlarda çok önemsemedik nasıl olsa olur dedik ama böyle böyle 1 sene geçti hiç denemioduk bile ama bi gün eşim tepki gösterdi işte o gün bende yenicem dedim
başladım egzersizlere sonu geldi lütfen siz üzülmeyin eşiniz üzülmesin inanın bu kadar strese değcek bişi değil hadi başlıyın artık
ne de güzel yazıyorsunuz.. gerçekten öyle imreniyorum ki... her okuduğumda yüzlerce sayfa okuyorum ve karar veriyorum yarın kesin başlayacağım diye... hatta bir hafta önce krem jel falan isimlerini aldım kesin kararlıydım hem de eşime sürpriz yapacaktım doktora gideceğimi sanırken ben yenmiş olarak çıkacaktım karşısına.... ama yine bu noktadayım... bu kadar korkak olduğumu bilmiyordumçok teşekkürler desteğin için ... yine bi karar veriyorum yarın başlamaya kulak çubuğu deneyecem bu defa.... Allah yar ve yardımcımız olsun... peki son bi soru daha önce de yazmıştım ben asla bacaklarımı açamıyorum dolayısıyla da eşim asla yaklaşamıyor bana.. açmaya çalışınca taş gibi oluyor bacaklarım.. siz de böyle miydiniz? yani dümdüz mü duruyordunuz benim gibi... öyle birilerinin olduğunu bilmek beni rahatlatacak galiba. ben sadece benim bacaklarımı açamadığımı düşünüyorum da :) bu yüzden yenemediğimi düşünüyorum.. yani bacaklarımı açabilsem egzersize gerek kalmayacak gibi... ne bileyim işte umut dünyası :))
canm bende aynı şekilde mümkün değil açamıodum bacaklarımı kitlenip kalıodum resmen bide o anda nasıl bi kuvvet geliosa açmak çok zor.
bacaklarını açmayı başarsan bide deneme noktasında vaji duvar, oluo bende gircek yer yok diodum bunlar hep kastığımız için canm
egzersizler sayesinde hepsine alışıosun
yarın mutlaka basla ve gelıp bıze ılk gun raporunu veryarın mutlaka rapor beklıyorum senden....yenene kadar buradasın once burda anlasalım
aynen bacaklarım kas katı kesılıyordu ve hemen elımle vajıyı kapatyordum yapmam mumkun bıle degıldı neler gecıyordu kafamdan ya olursem cok kanar o olur bu olurr...bakk hıcbırsey olmadıı yasıyorummm ne acı ne bırseyy...
bak cnm ben egzersızlerımı oturma odasında yerde yarı oturur pozısyonda yapıyordum bır ayagımı kanepeye bır ayagımı orta sehpaya uzatıyordum cok rahat ettım bu sekılde egzersızde ıstesemde kapatamıyodum bacaklarımı ıstersen sende bır dene belkı sanada faydası olur ve kulak cubugu alırken jel kullan canım....yarın beklıyorum guzel haberlerını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?