Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

pozisyonu doğru ayarlayamasaydık yine anlamadım desem doğru olur eşim görmüş bu sefer sonra elimle elledim içindeydi

bende egzersiz yapamıyorum yaaa... çok itici geliyor bana

Tebrik ederim..şuan bende dahil senin yerinde olmak isteyen çok kişi var burda. darısı başımıza artık...

tebrikler cnmmmmmm gözünaydınnnnnnnn :))) ikimizde aynı anda buraya basladıkk inşallah bende senin gibi cabucak atlatırımmmm ve diğer arkadaslarımızda kurtulur bu hastalıktannn allah yardımcımız olsunnn

canım bu hastalık değilmiş bunu anladım. beyinde biten psikolojik bir durummuş bu vajinama dokundum ve gerisi geldi haydi sıra sende

inanmıyorummmmm supersınnnnnnn tebrık ederımmmmmmm

canım benım aynı seylerı yasadık emın ol ben kurtuldum cabaladım azmettım neden sızde yapamayasanızkı?

reglı surecınde gecmıs sayfaları oku kendını yapabılırım dusuncesıne alıstır...

bende aynıydım bılıyormusun ıcımden gelmıyordu egzersız yapmak cıkarırdım aparatlarımı jellerımı kremlerımı onlar bana ben onlara bakar gerı koyardım...sonra bu sıteyı buldum baktım her gun bırı yenıyor neden bende yapamayayım dedım.aynı seylerı yasadık ama onlar egzersız yapabılıyorlar dıye dusundum ve bana oyle cesaret verdılerkı bana benden cok guvendıler ve kulak cubuguyla basladım sende parmak yapmak zorunda degılsın evet parmak bıraz ıtıcı gelebılıyor...kulak cubugu dene canım aynanın karsısında yavas yavas once vajı etrafında daıreler cız ve sonra yavas yavas almaya basla...erteleme hastalıgı olan bu ılletı erteleyıp hayatınızı daha fazla mahvetmeyın kızlar....

tesekkur ederim destegin icin tekrar denicem yilmadim yani

bende egzersiz yapamıyorum yaaa... çok itici geliyor bana

kızlar egzersiz kadar faydalı başka bi yol yok, biraz azimle aşılmıcak sorun değil, son bikaç sayfaya bakın egzersizle yenen arkadaşların mutluluğu tarif edilemez
neden sizde o anı yaşamayasınız baktınız parmak olmuo kulak çubuguyla deneyin o da olmadı eşinizin parmağıyla vs.. illaki size uygun bi yol bulunur bende 3 gün sadece baktım dokunamamıştım bile mümkün değil yapamam diodum, düşünün artık ilk kulak çöpünü aldığımda ve hiç bişey hissetmediğimde tamamdır dedim bu iş demekki oluomuş burayı takip ettim kızlar saolsunlar çok yardımcı oldular onların gazıyla kurtuldum binlerce şükür
sizde yapabilirsiniz yeterki isteyin.
ilk başlarda çok önemsemedik nasıl olsa olur dedik ama böyle böyle 1 sene geçti hiç denemioduk bile ama bi gün eşim tepki gösterdi işte o gün bende yenicem dedim
başladım egzersizlere sonu geldi lütfen siz üzülmeyin eşiniz üzülmesin inanın bu kadar strese değcek bişi değil hadi başlıyın artık

ne de güzel yazıyorsunuz.. gerçekten öyle imreniyorum ki... her okuduğumda yüzlerce sayfa okuyorum ve karar veriyorum yarın kesin başlayacağım diye... hatta bir hafta önce krem jel falan isimlerini aldım kesin kararlıydım hem de eşime sürpriz yapacaktım doktora gideceğimi sanırken ben yenmiş olarak çıkacaktım karşısına.... ama yine bu noktadayım... bu kadar korkak olduğumu bilmiyordum çok teşekkürler desteğin için ... yine bi karar veriyorum yarın başlamaya kulak çubuğu deneyecem bu defa.... Allah yar ve yardımcımız olsun... peki son bi soru daha önce de yazmıştım ben asla bacaklarımı açamıyorum dolayısıyla da eşim asla yaklaşamıyor bana.. açmaya çalışınca taş gibi oluyor bacaklarım.. siz de böyle miydiniz? yani dümdüz mü duruyordunuz benim gibi... öyle birilerinin olduğunu bilmek beni rahatlatacak galiba. ben sadece benim bacaklarımı açamadığımı düşünüyorum da :) bu yüzden yenemediğimi düşünüyorum.. yani bacaklarımı açabilsem egzersize gerek kalmayacak gibi... ne bileyim işte umut dünyası :))

canm bende aynı şekilde mümkün değil açamıodum bacaklarımı kitlenip kalıodum resmen bide o anda nasıl bi kuvvet geliosa açmak çok zor.
bacaklarını açmayı başarsan bide deneme noktasında vaji duvar, oluo bende gircek yer yok diodum bunlar hep kastığımız için canm
egzersizler sayesinde hepsine alışıosun

teşekkürler desteğinize.. boşuna erteleme hastalığı dememişler ne kadar doğru her gün bir sonraki güne erteliyorum bi jinekoloğa bile gitmedim henüz onu erteliyorum egzersizleri erteliyorum.. jel almayı bile erteliyorum... keşke bi gün benim sevincime de ortak olsa herkes... ben de diyebilsem diğer kızlara başarabilirsin diye...

yarın mutlaka basla ve gelıp bıze ılk gun raporunu veryarın mutlaka rapor beklıyorum senden....yenene kadar buradasın once burda anlasalım

aynen bacaklarım kas katı kesılıyordu ve hemen elımle vajıyı kapatyordum yapmam mumkun bıle degıldı neler gecıyordu kafamdan ya olursem cok kanar o olur bu olurr...bakk hıcbırsey olmadıı yasıyorummm ne acı ne bırseyy...

bak cnm ben egzersızlerımı oturma odasında yerde yarı oturur pozısyonda yapıyordum bır ayagımı kanepeye bır ayagımı orta sehpaya uzatıyordum cok rahat ettım bu sekılde egzersızde ıstesemde kapatamıyodum bacaklarımı ıstersen sende bır dene belkı sanada faydası olur ve kulak cubugu alırken jel kullan canım....yarın beklıyorum guzel haberlerını

çok teşekkür ederim çokk. inan bu bile beni rahatlattı ... yani egzersizler sayesinde o kasılıp kalmalar bacaklarını açamamalar da gidiyor kendine güvenin geldikçe oraya birşey girebildiğini hissettikçe bacaklarını rahatlıkla açabiliyorsun değil mi ? yanlış anlamamışım değil mi canım? çünkü en çok beni sıkıntıya sokan durum bu eşimi de sanki açabilsem olacakmış gibi ama ben milim oynatamıyorum... o zaman egzersizden başka çaremiz yok gibi görünüyo

evet galiba disiplin şart :)) çok teşekkürler nilay fokurtuu çok çok teşekkürler...peki egzersiz yaparken ayna kullanmıyor muydun ben parmağı aynanın karşısında bacaklarım havadayken denedim ama tabi başaramadım .. gerçi o zaman jel kullanmamıştım ama... kulak çubuğunu neyle sarıyoruz bi de belki yarın sormaya vaktim kalmaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…