- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.101
buyrun benim
siz egzersiz yapıyormusunuz yendinizmi
canım ben çok şükür atlattım .takıldığın bi durummu var
ben egzersizlere yeni başlıyorum.Ne kadar zamanda yendiniz.Yardımcı olabilirmisiniz
naber canım nasıl gidiyor hayat
mrb arkadaslar.ben orta parmagımı cok rahat bı sekılde alabılıyorum hatta ıcınde daıresel hareketler ve gel gıtte yapabılıyorum.bu aksam esımle denemek ıstıyorum.benım sorunum şuydu, ben penısı gırıse gırdıremıyordum.onu yapsam kesın inanıyorum gerısı gelıcek.ama baslangıcı yapamıyorum.parmakla cok rahat oluyo.esimle egsersıze basladgm gunden bu yana (2 hafta oldu) hic deneme yapmadık .bana oyle gelıyorkı penıste yonu bulamıyordum.parmakla egsersız yapa yapa cok kolay yonunu bulabılıyorum.kendımı hazır hıssedıyorum ilşkıye.en cok merak ettıgım orta parmakla yenen oldumu arkadaslar.bılgınız varmı?????ins basarıcam bu aksam.cok heyacan yaptımmmmmmm :)))))))
tamamm yazıyorumm...
6 aydır bu illetle ugraşıyorum...son bi kaç aydırda bu sitedeyim biliyosunuz...
önce kulak çöpüyle başladım gayet iyi gitti.ama 2.kulak çöpünde zorlandım nedense.sonra parmaga geçmeye karar verdim...serçe işaret derken orta parmakta kaldım...mum falan denemek istemiyodum.bugün deniycektk çünkü eşimle aram açılmaya başlamıştı nerdeyse...
adapte ettm kendimi gündüz burayada yazdım okumuşsunuzdur...akşam eve geldm eşimde aramıştı elektrkçi gelcek akşam evi topla diye.ev topluodum eşim geldi.biraz sonrada elektrikçi gelecekti...
akşam denicez nede olsa gel öpüşelim falan dedi...tamam dedm o arada denemek istedim...
jel sürdük bolca..ve anestol kullandım bıraz hafif girmeye başladı biraz zorlandım çünkü parmaktan sonra kat kat kalın bişey alıodum...
tamamı girmedi ama ilişki gerçekleşti..sonrasında bi kaç damla kan geldi...şuan acı yok denecek kadar az...
çok heyecanlıyım nasıl oldu anlamadım.ama insan kafasına koyunca yapıyor...kızlar bence en önemlisi buu ben bugün kendimi adapte ettm olacak diye..ve oldu....
bak matruşka bir parmakla yenmiş
ayyy cok mutlu oldum.aylardır pskoljım hıc ıyı deıl ama bellı etmıyorum kımseye ıste.herseye aglıyorum falan psıkojımı bozdu bu hastalık.cok ıstıyorum yenmek.allh hepımızın yardımcısı olsun.canm sen yenmısmıydın?
canım ben şöyle diyeyim zor vakaydım ve çok tembel çalışırdım.çok kendime kıyamazdım ondan geç sürüdü benim.ama düzenli olara günde 1,30-2 saat egzersize devam edrsen kısa sürede bitebiliyor arkadaşlarımızın çoğu düzenli egzersizle kısa sürede attlatı.doktora gidiyormusun sen.şuan hangi aşamadasın
Amin canım ben henüz yenmedm egzersiz yapıyorum 2 parmak 2 boğumu alabiliyorum az sonra doktorumu arıcam bakalım bir sonraki aşamaya geçirecek sanırım.
Amin canım ben henüz yenmedm egzersiz yapıyorum 2 parmak 2 boğumu alabiliyorum az sonra doktorumu arıcam bakalım bir sonraki aşamaya geçirecek sanırım.
cok ııyıymıs.doktor penıs denemesıne gecırır sanırım.cok yol katedmışın ins mutlu sona ulaşıcaz hep bırlıkte .
sen egzersizlere başlayalı ne kadar oldu
cok ııyıymıs.doktor penıs denemesıne gecırır sanırım.cok yol katedmışın ins mutlu sona ulaşıcaz hep bırlıkte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?