Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersizlere yeni başlıyorum.Ne kadar zamanda yendiniz.Yardımcı olabilirmisiniz

canım ben şöyle diyeyim zor vakaydım ve çok tembel çalışırdım.çok kendime kıyamazdım ondan geç sürüdü benim.ama düzenli olara günde 1,30-2 saat egzersize devam edrsen kısa sürede bitebiliyor arkadaşlarımızın çoğu düzenli egzersizle kısa sürede attlatı.doktora gidiyormusun sen.şuan hangi aşamadasın

Son düzenleme:
mrb arkadaslar.ben orta parmagımı cok rahat bı sekılde alabılıyorum hatta ıcınde daıresel hareketler ve gel gıtte yapabılıyorum.bu aksam esımle denemek ıstıyorum.benım sorunum şuydu, ben penısı gırıse gırdıremıyordum.onu yapsam kesın inanıyorum gerısı gelıcek.ama baslangıcı yapamıyorum.parmakla cok rahat oluyo.esimle egsersıze basladgm gunden bu yana (2 hafta oldu) hic deneme yapmadık .bana oyle gelıyorkı penıste yonu bulamıyordum.parmakla egsersız yapa yapa cok kolay yonunu bulabılıyorum.kendımı hazır hıssedıyorum ilşkıye.en cok merak ettıgım orta parmakla yenen oldumu arkadaslar.bılgınız varmı?????ins basarıcam bu aksam.cok heyacan yaptımmmmmmm :)))))))

Son düzenleme:

ben hatırlıyorum sanki birisi bir parmakla yenmişti bi sn araştırıp paylaşıyım yazısını

bak matruşka bir parmakla yenmiş

ayyy cok mutlu oldum.aylardır pskoljım hıc ıyı deıl ama bellı etmıyorum kımseye ıste.herseye aglıyorum falan psıkojımı bozdu bu hastalık.cok ıstıyorum yenmek.allh hepımızın yardımcısı olsun.canm sen yenmısmıydın?

Amin canım ben henüz yenmedm egzersiz yapıyorum 2 parmak 2 boğumu alabiliyorum az sonra doktorumu arıcam bakalım bir sonraki aşamaya geçirecek sanırım.

ben p...sin başını alabiliyorum.dün eşimin parmagıyla denedim parmagın yarısına kadar girebiliyor.Parmak bana daha zor geldi.P..Sle devam edip yenebilirmiyim yoksa parmak egzersizleri şartmı onu ögrenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…