Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

21 ocakta evlendim henüz 2 ay oldu , ama 2 ayda ne cektım bı ben bilirim bide allah, evlendiğimin 4. günü jinekoloğa gittim yapamayınca, muayne etti bi engel yok psikolojik dedi, sonra psikiyatriye gittim. ilk seansta ilişki denemesini yasakladı, sadece ön sevişme yapmamızı ve eşimin bana masaj yapmasını söyledi, ama ilişki yasaktı, 6 hafta sonra 2. seansa gittik, 2. seansta vajinanın yapısından bahsetti biraz. ve parmak egzersizine başlamamızı söyledi. ama eşimin parmağıyla yapmamızı söyledi, eve geldik denedik önce eşim işaret parmağını yavaşca bol jel sürerek soktu, sonra çıkardı orta parmağını soktu , içinde tuttum kasıp gevşettim . ben memur olduğum için eşimle ayrı şehirlerdeyiz, o nedenle parmak egzersizini sadece 2 gün yaptık. sonra ben çalıştığım şehre gidince bu egzersizleri kendi parmağımla yaptım, ve bu egzersizlerden 2 hafta sonrada yani gectığımız cuma 10 gün rapor alıp geldim . ve cumartesi denemeye karar verdik. ben üste geçtim başını aldım ve eşim beni bi anda çekti kalçamdan , o anda kızlık zarım çekildi ve kanamaya başladı ama inanın çok fazla bi acı değil azcık, ama 2. kez yapamadım sonra kendime 9 cmlik bi aparat yaptım , mumu peçeteyle sardım jelatinlede kapladım. sonra 11 cm e çıkardım ve 2 gün çalıştım bu aparatla. Az öncede yine aparatla 20 dk çalıştım ve sonra eşimle denedik hemen ve oluverdi. önce ben üstteyken oldu. sonra ben alta gectim ve o da oldu git gelde yapabıldık. biraz tedirginlik oldu o esnada ama başardığımı görünce gecti :)) işte böyle , sorusu olan olursa özelde mesaj atabilir elimden geldiği kadar yardımcı olurum

selam arkadaşlar 1 haftadır ilkbahar kbt & ruhsal ve bedensel arınma uyguluyorum
vucudum arınsın hemde kg verıyım dıye
kadınlar kulubunde bununla ılgılı topık buldum okuyorum gunlerdır
bu detoks sonrası hamıle kalan cok olmus faydası cok bu detoksun ve 3 4 kg verdırıyor
http://www.kadinlarkulubu.com/anti-...hastaliklara-sifa-kozmik-beden-temizligi.html
100lu sayfaların basından okumaya basladım
detoks orda yazıldıgı gıbı degıl 2 3 gun koruması var bıtsın uzunca mesajla nasıl yaptıgımı yazıcam
sızınde haberınız olsun dedım yenıpte saglıklı bır gebelık dusunenler 2. detoks tarıhı yaklasıyor onu yapabılır

Son düzenleme:
Başardım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma bin şükür başardım artık bitti vajinismus yokkkkk :)))))

Bu illeti yenmek için egzersiz şart ben egzersizle yendim , 1 ayda aştım psikiyatri tedavisiyle beraber aştım , inş herkes aşar, bitti artık bu çile çok mutluyum :)))

tebriklerr :) inşallah başka sıkıntısı vermesin Allah.. :) :124::124::124::124::124::124:

14 aylık evliyim..

siz de benim gibi baya olmuş.. anlayabiliyorum sizi sanırım ama başaracagım diye odaklanın ve egzersiz yapın derim.. ben 3 gün sadece aynayla bakabildim dokunamadım bile ama dokunmaya başladıktan sonra cesaretimi topladım serçe parmakla başladım 9 cme kadar egzersiz yaptım ve yendim.. önemli olan beynimizin kabullenmesi oraya birşeyin girebildigini..
hadi bakalım hayırlı müjdeli haberler yaz sen de sevinelim

11 cm rahatlıkla alıyorum gel gitde yapıyorum . birleşme 1 kez oldu ve kızlık zarım yırtıldı cumartesi günü. ama sonra yıne korktum . 11 cm alan biri yapabilirmi

tabıkı yapabılır tatlım ben 10 cmle yendımle sen olabıldıgın kadar rahat olmaya calıs jelı hem esıne hem kendıne sur bır kere yapmıssın korkma vene kadar sıkmazsan kendını o kadar sızı hıssetmezsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…