- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.061
kurtulmussun canım tebrık ederım
facede bekliyorum seniiii :)
Başardım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma bin şükür başardım artık bitti vajinismus yokkkkk :)))))
Başardım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma bin şükür başardım artık bitti vajinismus yokkkkk :)))))
Bu illeti yenmek için egzersiz şart ben egzersizle yendim , 1 ayda aştım psikiyatri tedavisiyle beraber aştım , inş herkes aşar, bitti artık bu çile çok mutluyum :)))
21 ocakta evlendim henüz 2 ay oldu , ama 2 ayda ne cektım bı ben bilirim bide allah, evlendiğimin 4. günü jinekoloğa gittim yapamayınca, muayne etti bi engel yok psikolojik dedi, sonra psikiyatriye gittim. ilk seansta ilişki denemesini yasakladı, sadece ön sevişme yapmamızı ve eşimin bana masaj yapmasını söyledi, ama ilişki yasaktı, 6 hafta sonra 2. seansa gittik, 2. seansta vajinanın yapısından bahsetti biraz. ve parmak egzersizine başlamamızı söyledi. ama eşimin parmağıyla yapmamızı söyledi, eve geldik denedik önce eşim işaret parmağını yavaşca bol jel sürerek soktu, sonra çıkardı orta parmağını soktu , içinde tuttum kasıp gevşettim . ben memur olduğum için eşimle ayrı şehirlerdeyiz, o nedenle parmak egzersizini sadece 2 gün yaptık. sonra ben çalıştığım şehre gidince bu egzersizleri kendi parmağımla yaptım, ve bu egzersizlerden 2 hafta sonrada yani gectığımız cuma 10 gün rapor alıp geldim . ve cumartesi denemeye karar verdik. ben üste geçtim başını aldım ve eşim beni bi anda çekti kalçamdan , o anda kızlık zarım çekildi ve kanamaya başladı ama inanın çok fazla bi acı değil azcık, ama 2. kez yapamadım sonra kendime 9 cmlik bi aparat yaptım , mumu peçeteyle sardım jelatinlede kapladım. sonra 11 cm e çıkardım ve 2 gün çalıştım bu aparatla. Az öncede yine aparatla 20 dk çalıştım ve sonra eşimle denedik hemen ve oluverdi. önce ben üstteyken oldu. sonra ben alta gectim ve o da oldu git gelde yapabıldık. biraz tedirginlik oldu o esnada ama başardığımı görünce gecti :)) işte böyle , sorusu olan olursa özelde mesaj atabilir elimden geldiği kadar yardımcı olurum
14 aylık evliyim..
ayy cnm şimdi gördüm ya. bu akşam face deyim ok :)
bu doktor nerede acaba ?2500 tl verip şayet ,herkez bu derdine çare buluyorsa,neden olmasın ,dr hakkında bilgi verebilir misiniz ,birde kendisi dr kendi parmaklarınımı bize egzersiz yapıyor?(bunu asla düşünemem.
doktorun ismi yeşim yerçok,kadıköyde,sahrayıceditte muayenehanesi var.
evet doktor kendisi yapıyo egzersizleri,kendi parmağıyla,ama inan hiiiiç farketmiyosun bile.internette bi araştır istersen,kendi sitesi falan da var.ben de burdan bi arkadaştan görüp de gitmiştim.
öncelikle çookk teşekkür ediyorum, yüzyüze görüşecek mesafede değilim oyüzden telle bilgi alıp inanıp gidip tedavi olup gelmem gerek yani başka şansım yok, çok güzel anlatmışsın tedavi ayrıntılıarını da gerçekten öğrenmek istediğim tam olarak bunlardı. ama hala doktor konusunda kararsızım çünkü para iadesi olmaması düşündürdü beni hatta asistanına da özellikle sordum e olmadı yani %1 lik de olsa var bu ihtimal, daha önce hiç olmadı dedi buda aklımı karıştırdı ya yapamazsam diye çünkü bu tedavi son şansım ve kaybedecek paramda yok
rica ederim,
bence olumlu düşün.doktorun yaptıüı burda egzersiz yapan arkadaşların yaptıklarının aynısı,hiçbi farkı yok,sadece hızlandırılmış şekli.kendisi egzersiz yapamayan kişilere yardımcı oluyo bi nevi.bak burda da egzersizini düzenli yapıp yenmeyen yok,bu da aynı şey.bi de bu çözümsüz bişey değil,heryerde söylenen bu.%100 çözümü olan bi sorun.niy eherkes gidip yapmış da sen yapamayacaksın ki,Allah bilir doktora gidenlerin içinde senin kaç katın daha zor olanlar vardı.bana anlatmışlardı,bacaklarına dokununca bile ağlayanları bile çözdük diye.canım pozitif düşün lütfen,ben de şehir dışındaydım,boşuna bi maceraya mı atılıyorum diye de düşünmüştüm.ama yanılmışım,Allah'a çok şükür.sen de güzel düşün lütfen.
yeşim hanım nerde dokdtor bir de nasıl ulasabilrm ;?
kadıköyde sahrayıceditte,yeşim yerçok,kendi muayenehanesi var.
Evet tatlimmmmmmm dun okadar yormusmki sizi ruyana bile girdiimmmmmm cok sagol hersey icnnnn..
11 cm rahatlıkla alıyorum gel gitde yapıyorum . birleşme 1 kez oldu ve kızlık zarım yırtıldı cumartesi günü. ama sonra yıne korktum . 11 cm alan biri yapabilirmi
tebrıkler canım
yabancı gelmedin ama tanıyamadım. sen kimsin yaa.ayy biraz öncede huzur34ü tanıyamadım
:) ben de snowflakeni merak ettim tanıdık geliyo sanki ama nicki degiştirmiş sanırım
yabancı gelmedin ama tanıyamadım. sen kimsin yaa.ayy biraz öncede huzur34ü tanıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?