Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba bende bugün üye oldum foruma.malesef bende vajinismus illetiyle 9 aydır uğraşıyorum.bugun gonderılerınızı hep takıp ettım prmak egzersızı bende
yapmaya calısıorum ama yapamıorumhenuz göremıorum bıle orasını banada yardımcı olurmusunuz lütfn

canım hoşgeldin. burayı bulduysa iş bitmiş demektiir. eline ayna al, vajinana tut, derin nefes al ve verirken ıkın. orası ıkınırken açılıyo. önce orayı incele, hadi bakam kolay gele

hoşbulduk canım sağol.bugün bütün gün elimde aynayla gezdim zaten:)ya parmak egzersızınde elıme sankı bır et parcasıgelıo gıbı oluo.off ya
gecen hafta jınekologa gıttım orada bır duwar yok kendını kasma olur dedı ama ıstemsız kasılıorum zaten

Canim aramiza hosgeldin.. eger jinekolog muayene ettiyse bi sorun yok dedyse hic korkma bak ben cok mizmiz bi insanim en ufak bi aciya dayanamam ama dun serce parmagimla denedimya inanki oyle kolay olduki.. burdaki arkadaslar hep cok kolay korkma deyince ya iste bizi teselli etmeye calisiyorlar derdm.. ama inanki oyle eldiven al.. bol bol kayganlastirici sur derin nefes al verirken ikin ve elin bi bakmisin icerde inanki sonra yasadigin o mutluluga deger Allah yardimcin olsn

saol elvancım. inş sen de yenersin enkısa zamanda. burayı bulmuşsun ya, en kısa sürede geli,r gerisi. ben burayı bulamasaydım napcaktım bilmiyoru. burdaki arkadaşlar sayesinde yendim

Aynen canim terapide goruyorm cinsel terapistte ama burdan aldiigm destekle basardm ve azmettm.. iiyiki cok gecikmeden bldm brayi..

sağol canım kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem ismi verırmısın bana inş bende başarıcam .benimde canım çok kıymetlı ondan olmuyo heralde ama cok
kasıyorum kendımı hıc olmuycak gıbı glıyo ama egzersızlere bende baslıycam .egzersız yapmadan krem surup esımle denesem acıma olurmu acaba

bende siizin gibiyim tek derdim acıycak korkusu..biraz deniyorum da acıdıgını hissetmiyorum sadece kasmaktan baskı olyr...

Bilmiyorum canim bi basla istersen egzersize kendini tani.. parmaginla hisset orani eger baktinki kolay oluyo ozaman denersin.. onemli olan beyninin oraya bsy gireblcgni kabullenmek.. hic skma canini bak aci olsaydi ben yapamazdm asla.. yemin ederm inan bana aci hissetcm diye 1 sene erteleyip duydm ama bosa gecen zamandan baska bsy deglms.. ben yurt disindan katlyrm cnm oyzdn burdaki jeller ordan farkli burda soylenenleri bulamadm yasadigm yerde.. burdaki arkadslar su bazli jeller kullaniyorlar medikallerde bulunuyomus ultrason jeli..

iyiyim canim sen nasilsin simdi gördüm msji kusura bakmaa:) napiim 13 cm le egzersiz yapiorum esimle denicez insallah ama olmucakmiş gibi korkuyorum nedense :S oyle işte durumum sen napion nasil gidiorr??

Dettt korkmak ne kelime 9 cmde yenenler olmus sen korkmaktan bahsediyosun.. korkarsan tabiki olmaz.. p..s aparat gbi dusun ve yerlestir canim yavas uavas olck uzatma daha fazla ki hemen bebis gelsinnn

jinekolog bişey yok demiş, o zaman tamamen kasmandan kaynaklanan bi durum. daha fazla egzersizle bunu aşacaksın, çalışmaya devam. nasıl yapıyosun parmak egzersizini

canım ben de parmakla yendim

canım sen ne durumdasın, ne kadarlık evlisin. anestol(uyuşturucu) ve gleitgelen(kayganlaştırıcı) kullandım ben egzersiz de. ama yenince ikisini de bıraktım

iyiyim canim sen nasilsin simdi gördüm msji kusura bakmaa:) napiim 13 cm le egzersiz yapiorum esimle denicez insallah ama olmucakmiş gibi korkuyorum nedense :S oyle işte durumum sen napion nasil gidiorr??

yok estğfrllah. kız maşallah 13 cm çok çok iyi neddin senn korkma korkma, bol jelle egzersiz yaptığın pozisyonda dene, olmazsa ertesi gün denersin. ölüm mü var ucunda. hazır hissediyorsan hemen dene sakın erteleme.

vajınal bölgeme dokunuyorum sadece:)ıcıne sokmaya calısıorum parmagımı ama orda sankı bır engel var bı et var gıbı gelıo sanırım
daha tanımıyorum bıle vajınamı okadar küçükki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…