- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #99.141
evet canım çalışıyorum. evet ben evliliğimin bir yıl sonrasında yendim. 2 ay oldu ben yeneli
Başardım başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma bin şükür başardım artık bitti vajinismus yokkkkk :)))))
Canim tebrik ederm alisabldnminn bende 1 sene oldu gecen ay ins cabucak yenerm
kızlar merhaba bende bugün üye oldum foruma.malesef bende vajinismus illetiyle 9 aydır uğraşıyorum.bugun gonderılerınızı hep takıp ettım prmak egzersızı bende
yapmaya calısıorum ama yapamıorumhenuz göremıorum bıle orasını banada yardımcı olurmusunuz lütfn
hoşbulduk canım sağol.bugün bütün gün elimde aynayla gezdim zaten:)ya parmak egzersızınde elıme sankı bır et parcasıgelıo gıbı oluo.off ya
gecen hafta jınekologa gıttım orada bır duwar yok kendını kasma olur dedı ama ıstemsız kasılıorum zaten
saol elvancım. inş sen de yenersin enkısa zamanda. burayı bulmuşsun ya, en kısa sürede geli,r gerisi. ben burayı bulamasaydım napcaktım bilmiyoru. burdaki arkadaşlar sayesinde yendim
kısss trinity napıyonn bakalım, nasılsın.
sağol canım kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem ismi verırmısın bana inş bende başarıcam .benimde canım çok kıymetlı ondan olmuyo heralde ama cok
kasıyorum kendımı hıc olmuycak gıbı glıyoama egzersızlere bende baslıycam .egzersız yapmadan krem surup esımle denesem acıma olurmu acaba
sağol canım kayganlaştırıcı ve uyuşturucu krem ismi verırmısın bana inş bende başarıcam .benimde canım çok kıymetlı ondan olmuyo heralde ama cok
kasıyorum kendımı hıc olmuycak gıbı glıyoama egzersızlere bende baslıycam .egzersız yapmadan krem surup esımle denesem acıma olurmu acaba
iyiyim canim sen nasilsin simdi gördüm msji kusura bakmaa:) napiim 13 cm le egzersiz yapiorum esimle denicez insallah ama olmucakmiş gibi korkuyorum nedense :S oyle işte durumum sen napion nasil gidiorr??
bende siizin gibiyim tek derdim acıycak korkusu..biraz deniyorum da acıdıgını hissetmiyorum sadece kasmaktan baskı olyr...
hoşbulduk canım sağol.bugün bütün gün elimde aynayla gezdim zaten:)ya parmak egzersızınde elıme sankı bır et parcasıgelıo gıbı oluo.off ya
gecen hafta jınekologa gıttım orada bır duwar yok kendını kasma olur dedı ama ıstemsız kasılıorum zaten
mrb arkadaslar.ben orta parmagımı cok rahat bı sekılde alabılıyorum hatta ıcınde daıresel hareketler ve gel gıtte yapabılıyorum.bu aksam esımle denemek ıstıyorum.benım sorunum şuydu, ben penısı gırıse gırdıremıyordum.onu yapsam kesın inanıyorum gerısı gelıcek.ama baslangıcı yapamıyorum.parmakla cok rahat oluyo.esimle egsersıze basladgm gunden bu yana (2 hafta oldu) hic deneme yapmadık .bana oyle gelıyorkı penıste yonu bulamıyordum.parmakla egsersız yapa yapa cok kolay yonunu bulabılıyorum.kendımı hazır hıssedıyorum ilşkıye.en cok merak ettıgım orta parmakla yenen oldumu arkadaslar.bılgınız varmı?????ins basarıcam bu aksam.cok heyacan yaptımmmmmmm :)))))))
iyiyim canim sen nasilsin simdi gördüm msji kusura bakmaa:) napiim 13 cm le egzersiz yapiorum esimle denicez insallah ama olmucakmiş gibi korkuyorum nedense :S oyle işte durumum sen napion nasil gidiorr??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?