- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.641
Eşin sigara falan kullanıyormu acaba. Benim eşim bazen olmayınca sertleşme problemi yaşıyor. Erkekler bu konularda çok çabuk etkileniyorlar. bi kaç defa sadece sürtünme ile ilişki deneyin. olacak olmayacak kaygısı ereksiyonda çok etkili. sigara stres de cabası. tüm bunları bir kenara koyur sadece sevişerek uyarılma daha kolay olur diye tahmin ediyorum. bir de eşini bu konularla ilgili bilgilendirmeye çalış. en azından bu işin doğal yolla çözülemeyeceğini anlaması lazım. öyle olsa 4 yılda çözülürdü. senin çektiklerini bilmeden yorum yapıyorum özür dilerim. ben yaşadıklarımdan yola çıkarak anlattım. burada sana yardım etmek için hazır bir ordu var. her konuda danışabileceğin bir melekler ordusu. ben de daha yenemedim bu illeti ama umudumu hiç kaybetmedim. sen de asla vazgeçme.
Bu akşam herkeste bi gözyaşı bi hüzün. Olsun be.. gülmek sırası bize de gelir.. içelimm...
sela1 çay yapmış onu içelim bari
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
canım eşin eve gelmeden hemen önce yap egzersizini ve eşin gelince deneme yapın bu arada egzersizi hemen önce yapmazsam olmaz diye düşünme etkisi sürüyo yaklaşık 3-4 saat egzersizin. kabul etmemesi çok normal benm eşim normalde vaji için her hafta birlikte gittiğimiz doktora gitmeyi kabul etmedi arayım konuşun dedim olmaz sakın arama diye çıkıştı. erkekler için çok önemli olduğunu o zaman anladım...
tebrikler canımçok güzel ya ,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH
sağol, eşimin bilgilenmeye niyeti yok. bilgilense aylardır anlattıklarımdan bir şey anlardı. kaç kez söyledim, ilk sefer böyle olacak, ondan sonra sen de ben de rahatlarsın diye. hepsi boş... anlayışlı davranıyor ama bu konudaki ısrarı asla elden bırakmadı. anlıyorum stres yapıyor, stres yapınca olmuyor ama ben ne yapabilirim ki? ben mi istedim böyle olmayı? elimden geleni yaptım, egzersiz biteli 3 ay oluyor, kaç deneme yaptık, hepsinde aynı sorunu yaşadık. doktora gitti sorun yok, ben ne yapacağımı şaşırdım artık. sigara konusuna gelince, sırf bu iş için sigarayı bıraktı. çünkü sigara sertleşmeyi engelliyordu. sen sanki sertleşmeyi sağlıyor gibi yazmışsın, neden öyle yazdın ki? sürtünmeyle ilişkiyi nasıl deneyelim, bana değdiği anda sertliği gidiyor, şu an vajinismus yaşayan o oldu artık ben değil, komedi filmi gibiyiz :))) artık o vajinadan korkuyor, şaka gibi...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
amaan be kuzum, egzersizin etkisi geçmiyo biliyoruz da, sonuç garanti olsun istiyoruz. o dediğini de denedim merak etme. egzersiz yapmadan denediğimde azıcık uucu girmişti işte sonra gene gitti gider. adamı bozduk işte, nasıl bir bozulmaysa düzelmiyor. psikoloğa gitse derdini anlatsa, belki de hiçbir şey kalmayacak. ben burda gelip deşarj oluyorum o aylardır içinde fırtına patlama her neyse onunla dolaşıyor, erkekliğe bok sürdürmemek için direnip duruyor. sanki psikoloğa giden herkes deli, ben çok gittiğim ve çok faydasını gördüğüm için çok rahatım bu konuda. psikoloğa gidenler deliyse ben zırdeliyim, 3 kere depresyon yenmiş insanım ben ama şu salak hastalığı yenemedim.
yanlış anlamışsın. sigara erkekliğin düşmanı. o içiyorsa bırakması gerek dicektim. bırakmasına rağmen sorun devam ediyor demek. sen vajinismusu yenmişsin ama eşin yenememiş. işallah psikologa gitmeyi kabul eder. birbirini seven çiftlerin sırf bu yüzden acı çekmesi çok üzücü.
Benim evliliğimde 2 yıla yaklaştı, ben p..s başı egzersizi verdi doktor. İlk gün çok heyecanlıydım, elim ayağım titredi resmen. Bütün gün iş yerinde stres içindeydim, başım ağrıdı stresten hatta, o akşam zaten yapamadık ben eşimi ittim. İkinci gün daha rahattım ama girdi mi girmedi mi, anlamadık, öyle böyle vakit geçti de, bugün ben tam birleşme istiyorum dedim ve eşim kaçmaya başladı, korktu benden zaharben 11 ay oldu canım evleneli. ben egzersizlerde son aşamadayım. artık sadece deneme kaldı. ama aparatla çok kolay yapmama rağmen p..s işin içine girince heyecanlanıyorum. onu da aşarsam tey tey teysen ne durumdasın?
amin canım çok teşekkürlerr :) Allah yenemeyenlerin omzundan da bu yükü alsın inşallah...
Tebrikler canım ben denerken rahat pozisyon bulamıyorum. sen hangi pozisyonda yendin? Bu arada darısı başımıza. Bebek yap bir an önce. sonra çok bekleyince olmuyormuş. bi de onunla uğraşma.
üroloğa gitmesi 3 ay aldı. psikoloğa gideceğine benden ayrılmayı tercih eder. sigarayı bırakalı sorun çok çok düzelmişti. ama ne zaman deneme yapıcaz desek böyle oluyor. yoksa bize faydası olan tek şey sigarayı bırakması oldu. belki yarın gene denemek ister, doğal yoldan deneriz. ama bu sefer de bende istek kalmadı, şu an evdeki her şeyi kırıp döküp parçalamak istiyorum. :88::88::88::88::88::88::88::88:
teşekkürler canım amin darısı başına..ben önce eşim altta ben üstte sırtım eşime dönük bu şekilde gerçekten rahat oluyo sonra egzersiz yaptığım yarı oturur ben altta eşim üstte yaptık.. kusra bakmayın çok açık oldu.. bebiş düşünmüyorum canım şimdilik hayırlısı tabi Allah aratmasın da...
kızlar acil bişey sorucam.dün gece eşimle denerken kanama olmadı ama şimdi baktım hafif kahverengi ama geneli kanlı bi akıntı olmuş. adetime daha 15 gün var.kesinlikle adetle alakalı değil.ne olabilir ??????
dün de deneme yaptık. bugün de deneme yaptık. sonuç gene aynı, olmuyor. bugün ilaç almasına rağmen olmadı. forumun havası dağılmasın moraller bozulmasın diye, ne denemeyi yazıyorum ne de olmayışını. sessiz kalmak istiyordum ama sen yazınca dayanamadım. bugün gene morali iyice sıfırlandı, bende de idare edecek hal kalmadı. sustuk oturduk, şimdi de gitti yattı. üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. yarın tekrar deneriz artık, ağlayıp ağlayıp dua ediyorum. sabır diliyorum allahtan.
arkadaŞlar ben bu hastalıĞı yendım soru sormak ısteyen yarıdm ısteyen olursa seve seve anlatırım bır Şeyler yapmaya ÇalıŞırım ÇÜnkÜ yaŞananlar kurtulduktan sonra " meĞer neler ÇekmıŞım ne kadar basıtmıŞ" dedırtıyor.ankarada olanlara tedavı olduĞum yerı Özel mesajla bıldırebılırım. Bana yazın beklıyorum.
mrb arkadasım sıteye yenı katıldım ankara da oturuyorum bır bucuk yıllık evlıyım lutfen yardımcı olurmusun bana
mrb arkadasım sıteye yenı katıldım ankara da oturuyorum bır bucuk yıllık evlıyım lutfen yardımcı olurmusun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?