Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunların hepsı gece 12 demı yapılacak?

bende o zmn taslardan balkona bebek cızım

mrb candy34 öncelikle tebrik ederim benım sana bıkac sorum olucaktı umarım sakıncası yoktur ben hıkayeyı ıbastan sona yazayım ve tedırgınlıklerımı esımde ayrı oldugumuz ıcın daha 2-3 kere denıyebıldık benım ole dokunamamak gıbı yada esım gelınce hemen ıtmek gıbı problemım yok fakat bız denedıgımızde bastan bıraz gırıyo daha sonra sankı duavara dayanıomus gıbı oluyo esımde cekılıo canım acıyo dıye ayrı oldugumuz ıcınde deneyemıoruz sureklı ben senden bıkac tavsıye ıstıyorum neler yapmalıyım dıye daha yenı ve 2-3 kere denedıgımız ıcın egzersızı dusunmedım bıraz daha kendım esımle denemek ıstıyorum ama o arada ne gıbı seyler yapabılırım sen tecrubelı oldugun ıcın sana sormak ıstedım şimdiden teşekkür ederim canım saol...

sonunda değiştirebildim avatarımı yenemeyenler kapalı duvak koyuyolarmış ama ben hıdrellez sebebiyle böyle koydum resmi umarım gerçek olur sanal hıdrellez :)

aaa o nasıl oluyoo bende yapım bısıler:)

gül fidanının altına yaparlar yaparlar genelde ama evde çiçeğin falan varsa oun toprağına şekiller çiziyosun, ev,araba, bebek resmi üniversite sınavına gireceğim zaman abcd falan yazdıydım, bugün malum durumumuz için şekil çizdim sanada bebek yazdım inşallah olur

Bahar oldu aman
Al kese astım gül dalına
Adadım yarin adına
İki göz oda..

Dağ yeşil, dallar yeşil
Uyandılar bayrama
Her gönül şen
Bir benim bahtım kara..

Kokuyor buram buram
Fulyalar vakit tamam
Bir bana uğramadı
Bu bahar bayram..

Ağlama hıdrellez
Ağlama be bana
Acı ektim yerine
Aşk yeşerecek,yeşerecek
Başka bahara..

Arkadaşlar merhaba,

Ben eşimle denemeler yaparken dün p... başını alabildim.
O mesafeyi aşmak için uğraştık dün biraz.
Çok mutluyum.
Ama çok ağrım var bugün v.. da normal midir?
Korkuyorum.. ((

Ben aparatlarla vs hiç çalışmamıştım bu arada belirtiyim.
Direkt p..

ağrı normal, alışkın olmadığın ve muhtemelen kendini kastığın için ağrı olmuştur. kasmamayı öğrendikçe ağrın da azalacak. deneme yapmaya devam et, korkma, üzerine git. biz de ilk egzersiz yaptığımızda biraz ağrı hissetmiştik.

Korkmuştum açıkçası. Yanlış birşey mı oldu dıye..
Sabah iyiydi ama güniçinde biraz yorulunca baya ağrı oldu.
Bu akşam deneyemicez sanırım ama hemen denemek ve ilerlemek istiyorum.
Çok mutluyum çok..
Parmak egzersizine gerek kalmayacak sanırım..
İnşallah............

canım reglin ne zaman bitiyor ne zaman deneme yapıcaksınız hadi sen de gel arkamızdannn sıra sende :)

dün de deneme yaptık. bugün de deneme yaptık. sonuç gene aynı, olmuyor. bugün ilaç almasına rağmen olmadı. forumun havası dağılmasın moraller bozulmasın diye, ne denemeyi yazıyorum ne de olmayışını. sessiz kalmak istiyordum ama sen yazınca dayanamadım. bugün gene morali iyice sıfırlandı, bende de idare edecek hal kalmadı. sustuk oturduk, şimdi de gitti yattı. üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. yarın tekrar deneriz artık, ağlayıp ağlayıp dua ediyorum. sabır diliyorum allahtan.

birkaç gün daha egzersiz yapıcam. sonra deneme yapıcam. kendim aparatı alırken hiç zorlanmıyorum. ah bi de p...s'i alırken öyle rahat olabilsem.. genç kızken bana ilk geceyi korkunç bir olay gibi gösterenlere şimdi ne kadar ah ediyorum bilseniz. kan kaybından ölürüm sanıyordum. bu yüzden bu hastalığa yakalandım galiba. kızım olursa işallah onu bu konularda iyice bilgilendiricem. moraller tavan.. az kaldı kızlar... destek ve dualarınızı esirgemeyin. bu siteyle tanışmak benim için dönüm noktası oldu. deneyimlerini paylaşan tüm kızlara tşk.

tabi ki sorabilirsin canım. Dokunamamak gibi sorunun yoksa sen bi çok kişiden ileri durumdasın öncelikle. çok çok güzel.en büyük sorun p... denemesinde giriş kısmı.ben daha önceleri olmuyo ya deyip bırakıyodum.dün gece başarılı olduğum zaman yani önce egzersiz yapmıştım.hatta niyetim ö...s... sırasında bi elimle aparatı içimde tutup,p...i girdireceğim zaman çıkartıp hemen p... girdirmekti.ama içimden fırladı ayağımı uzatınca :)) bende rahat edemez eşim diye ,egzersizimde iyi geçtiğinden sorun etmedim. duvara dayanmıyor kendini kasıyosun.sürekli kendine ben rahat olursam çok kolay olacak de.ve sakin ol.popoyu hafif yukarı kaldırmak çok faydalı oluyor.o zaman kayıp gidiyor.yaklaşık 30 derece aşağı doğru.

eşinle az görüşüyorsan görüştüğünüz zamana kadar kendine süre ver bence.ve o arada egzersiz yaparak hazırlan.ben aman ne egzersizi eşimle pat diye yenicem demiştim başta.külliyen yalan o hikaye :)) belli bi cm den başla canım.egzersiz yaptıkça nasıl kolay girdiğini,kasmadığında nasıl içine kaydığını yaşayarak gör.kaslarını kontrol altına alıyosun egzersizle ilerlediğinde.ben 11 cm e kadar çalıştım.11 cm olduğu halde rahat etmek için,gegitler yaptım.ayağa kalktım yürüdüm evde 15-20 metre.çünkü girişi hallettin diyelim,eşin gelgit yapmak istese ve sen izin vermezsen tam çözmüş olmazsın.şahsen eşim bana kızardı.

dün gece eşimle denerken aparatla çalışıyormuş gibi rahat olabildim. en kısa sürede başla,sonra pişman olursun. sinek ısırığı kadar denilen sızıya kendin deneyene kadar inanamıyosun.ama öyle olacak.

sela1 neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. ama pes etmek yok. daha zor günlerin olacak belki ama bebeğini kucağına alacağın o anı düşün ve savaşmaya devam et. Biraz egzersizlere ağırlık ver. allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…