- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.601
nilayım avatar resmin yakıyorrr inşallah senin de o resimdeki bebiş gibi tatlı bi bebişin olsun tabiki hayırlısıylaaa :)
bu hidirelleze biz ederlezi diyoruz oo yapilcak sey cok, önce bir gül agacini gözünüze kestirin. gece 12'den sonra asin cizdiklerinizi dallarina. ates yakilmissa atesten atlarken de dilekleri tekrarlayin, ben de yillarca cöp adamlara penetrasyon cizdim ama cizim düzgün degildi pek anlamadi heralde hizir. sonra bozuk para gömün topraga o parayi isaretleyin hep cüzdaninizda tasiyin. kibrit cöpleriyle ne isityorsaniz agacin dibine sekil verin. sonra minik keseciklere pirinc vb. koyun. hepsini sabah toplayin, kagitlarda minik bir su damlasi, toprak parcasi, yaprak vb. varsa, o dilek kabul olmus bilin.
ya annem bize aşağıdan taş toplatırdı sonra o taşlarla ne dilerseniz resmini çizin derdi bizde kardeşimle balkona çizerdik :) valla küçüklüğümü hatırladım haa üniversite çizmiştim üzerine gazi yazmıştım ama olmadı üniversite kısmı tuttu ama gazi ünv kısmı tutmadı olsun buna da şükür :) belki orda da yüksek lisans yapabilirim :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
aaa o nasıl oluyoo bende yapım bısıler:)
yakın mı yakınmı o tarıh onu soyle hele
ayy ınsallah bıtanem cok saol
senın de avatar super hani:))duvagıda actın ohhhh
kuş gıbı hafıfledın dımı ınsanın uzerınden yuk kalkıyo
Arkadaşlar merhaba,
Ben eşimle denemeler yaparken dün p... başını alabildim.
O mesafeyi aşmak için uğraştık dün biraz.
Çok mutluyum.
Ama çok ağrım var bugün v.. da normal midir?
Korkuyorum..((
Arkadaşlar merhaba,
Ben eşimle denemeler yaparken dün p... başını alabildim.
O mesafeyi aşmak için uğraştık dün biraz.
Çok mutluyum.
Ama çok ağrım var bugün v.. da normal midir?
Korkuyorum..((
ağrı normal, alışkın olmadığın ve muhtemelen kendini kastığın için ağrı olmuştur. kasmamayı öğrendikçe ağrın da azalacak. deneme yapmaya devam et, korkma, üzerine git. biz de ilk egzersiz yaptığımızda biraz ağrı hissetmiştik.
canım reglin ne zaman bitiyor ne zaman deneme yapıcaksınız hadi sen de gel arkamızdannn sıra sende :)
canım sen zaten yarı yenmiş sayılırsın. çünkü p....s kalınlığında mumu başarmışsın. bu süper bi ilerleme. bişey kalmamışki artık. korkma, hatta sevin ve daha rahat ol, çünkü p....s mumdan çok daha rahat ve kolay olacak. emin ol. kastığın anda yapabileceğin en iyi şey, p.....s i geri çıkartmadan öylece beklemek ve beklerkende derin derin nefes alıp vermek. bol bol nefes al ver. daha sonra nefes verirken ittir. bak gör kolayca girecek. sakın pes etme. artık bitmiş sayılır seninki
mrb candy34 öncelikle tebrik ederim benım sana bıkac sorum olucaktı umarım sakıncası yoktur ben hıkayeyı ıbastan sona yazayım ve tedırgınlıklerımı esımde ayrı oldugumuz ıcın daha 2-3 kere denıyebıldık benım ole dokunamamak gıbı yada esım gelınce hemen ıtmek gıbı problemım yok fakat bız denedıgımızde bastan bıraz gırıyo daha sonra sankı duavara dayanıomus gıbı oluyo esımde cekılıo canım acıyo dıye ayrı oldugumuz ıcınde deneyemıoruz sureklı ben senden bıkac tavsıye ıstıyorum neler yapmalıyım dıye daha yenı ve 2-3 kere denedıgımız ıcın egzersızı dusunmedım bıraz daha kendım esımle denemek ıstıyorum ama o arada ne gıbı seyler yapabılırım sen tecrubelı oldugun ıcın sana sormak ıstedım şimdiden teşekkür ederim canım saol...
dün de deneme yaptık. bugün de deneme yaptık. sonuç gene aynı, olmuyor. bugün ilaç almasına rağmen olmadı. forumun havası dağılmasın moraller bozulmasın diye, ne denemeyi yazıyorum ne de olmayışını. sessiz kalmak istiyordum ama sen yazınca dayanamadım. bugün gene morali iyice sıfırlandı, bende de idare edecek hal kalmadı. sustuk oturduk, şimdi de gitti yattı. üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor. yarın tekrar deneriz artık, ağlayıp ağlayıp dua ediyorum. sabır diliyorum allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?