- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.661
canım ben de 15 gün önce aynı şeyi düşünüyordum hatta yemin ettim bidaha yapmam egzersiz diye ama yeminimi bile bozup tekrar yapmaya başladım. biliyorum bazen tartışmalar öyle bir hal alıyoki artık ben ne için çabalıyorum sorusunu soruyosun kendine ama ben hemen cevabını söyleyimm kendin için. lütfen bırakma egzersizi bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yenince her şey değişiyo tartışmalar bitiyo nolur bırakma... ÖNCE KENDİN için lütfen..
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
mrb arkadasım sıteye yenı katıldım ankara da oturuyorum bır bucuk yıllık evlıyım lutfen yardımcı olurmusun bana
tekrar tekrar yazıyorum ama belki önceki yazıalrımı görmeyen arkadaşalr vardır. ben Ankara dayım bu hastalığı 2 asy önce 8 aylık evli iken tedavi olarak yendim. tedavi sadece 3 hafta sürdü haftada bir doktor muyenesi ile yani doktorla 3 sefer görüştük ve bitti. tedavi olduğum yeri öğrenmek isteyen ya da sotru sormak isteyen varsa bana özel mesaj atsı ben çok memnun kaldım onda sıkıntı 3 görüşmede son buldu. yapılan psikolejik tedavi ve egzesizler çok işe yarıyor. yardım isteyen olursa ben buradayım..Seve seve bilgi veririm.
Cok uzuldumne dicegimi bilemiyorum gercekten Allahtan sabir dilerim.. Dua etmekten sabretmekten beklemekten baska care yok.. umarim artk bi sekilde esin urologa gitmeyi nasl kabul ettiyse psikologa gitmeyide kabul eder..
sağol elvancım, hiç sanmıyorum. gitmez, böyle yaşar, beni de yer bitirir kendini de ama gitmez...
Kizlar dun gece esim eve geldi konustuk biraz sonra 3. Denemeyi yaptik malesef olmadi gene nie olmuor yaa boyle bi durum yasayan varmi ??? Esim yorgundu benim zorlamamla yaptik tam sertlesme olmadi o yuzden de bi turlu girmedi.. Sonra biraktik bizde.. Bgn gene tartismali bi gundu bzm icin.. Bi duzelioz bi kavga edioz oyleydik sonra ben egzersiz yapcam sonra deneyelim dedim yok istemiom yorgunum uyucam falan dedi.. Bende sinİrlendim gene tartistik simdi uyuyor yanimda uyuz oluorum bende burda!!!! 3. Denemeyi yapsam rahat etcem herhalde( ama bu gidisle zor gozukuor ( ikinci denemede hemen sokabilmistim simdi nie olmuor yaaa anlamadim (( benim durumum da boyle iste...
Canim bende egzersiz yaparken okadar az bi sekilde tam kirmizi geldiki silince gordum yoksa gormezdim bile.. sonra biraktm egzersizi. snra o gecesi yine ayni sekilde cok az minnacik bi kirmizi.. ertesi gun dedigin gibi kahve rengi akinti basladi ve bu 1 bucuk hafta surdu.. benimde reglime 2 hafta vardi.. imkani yok reglden degildi.. doktor kizlik zarindan oldugunu soyledi..
seninde akintin devam edeblr bikac gun oyle cok cok gelmiyo seyrek.. ama icin rahat etmzse bi doktora gozukursun
Kizlar dun gece esim eve geldi konustuk biraz sonra 3. Denemeyi yaptik malesef olmadi gene nie olmuor yaa boyle bi durum yasayan varmi ??? Esim yorgundu benim zorlamamla yaptik tam sertlesme olmadi o yuzden de bi turlu girmedi.. Sonra biraktik bizde.. Bgn gene tartismali bi gundu bzm icin.. Bi duzelioz bi kavga edioz oyleydik sonra ben egzersiz yapcam sonra deneyelim dedim yok istemiom yorgunum uyucam falan dedi.. Bende sinİrlendim gene tartistik simdi uyuyor yanimda uyuz oluorum bende burda!!!! 3. Denemeyi yapsam rahat etcem herhalde( ama bu gidisle zor gozukuor ( ikinci denemede hemen sokabilmistim simdi nie olmuor yaaa anlamadim (( benim durumum da boyle iste...
sağol, 4 aydır aynı sorunla boğuşuyoruz. daha kötü günlerim de oldu elbette. bebek istemiyorum şimdilik, tek isteğim eşimin üstündeki şu ölü toprağını atması. her seferinde başka bir kabahat buluyor, bugün de egzersiz yapmam kabahat oldu. doğal olacak siparişle yapamam ben bu işi diye diye ikimizi de bir çıkmaza hapsetti. çıkmaz sokakta kös kös oturuyoruz. umutsuzluğa kapılmayayım diyorum, herkese moraller veriyorum, destekler oluyorum ama kendime yardım edemiyorum. eşimi çok seviyorum, onun da beni sevdiğini biliyorum ama neden böyle oluyor her seferinde bilmiyorum. çok üzülüyorum, çok üzülüyorum, çok üzülüyorum. gene de ona belli etmedim ağladığımı. olmadı diye çıktı gitti, ağladım. çay demledim, ağladım. ezan okundu, ağladım. yazıyorum ve şu an yine ağlıyorum, o uyuyor. eşi sürekli böyle olanlar nasıl dayanıyordur acaba diye onu düşünmeye başladım. galiba biz bu sorunu hiç aşamıycaz.
evet böyle birşey yaşayan var. benim.geçen sormuştun cevapladım.hiç tepki vermemiştin.şaşırmıştım bende.görmemdin mi acaba yoksa arada mı kaynadı bilemiyorum. zor bi durum.
Hmm gormedim canim gorseydim cvbsiz birakmazdimm.. Off gercekten cok zor yaa.. İnsallah sende alisirsin en kisa zmnda hamile kalirsin..
canım sen de takma.mesela biz bugün denedik buzzer almıştı eşim. mesela öncesine göre daha fazla ilerledi. ve pozisyonda çok önemli. benim bi pozisyonum var onun dışında ilerlemiyor malesef. sende pozisyon değiştir bakalım
Canım, bugün doktora gittik. 3 parmak egzersizi devam + eş orta parmağı verdi. Yapabildim egzersizi. Şimdilik iyiyiz :)
İkinizi de kutluyorum. GÖZÜNÜZ AYDIN :) :) :). DARISI DİĞER VAJİLİLERİN BAŞINA...
Sagolcanim.. Ya ben bi kac kez ustte denedim ama kesinlikle oturamadim yaa.. Ddaha zor gelir nedense.. Ben klasik pozisyondayim belimin altina yastik koyuyom esim ustte oluor.. Sen nasil yapion? Senin esinde bahane buluomu yapmamak icin?
Kizlar butun geceyi acilde gecirdim zehirlenmisim yine cok zayif bunyem okadar kotuyumki kalkar kalkmaz dusup bayiliyorum.. 1 hafta boyunca yatmam gerekiyo iyikide egzersiz zamanima denk gelmedi.. Migdeme hortum salinmasi gerekiyomus korkuyorum bide bayiltmiyorlarmis aglamak istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?