Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım, bugün doktora gittik. 3 parmak egzersizi devam + eş orta parmağı verdi. Yapabildim egzersizi. Şimdilik iyiyiz :)

Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)

İkinizi de kutluyorum. GÖZÜNÜZ AYDIN :) :) :). DARISI DİĞER VAJİLİLERİN BAŞINA...

Kızlar başka yenen var mıydı, tebrik edemediğim... KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM, ÇÜNKÜ GENELDE BAYAĞI BİR TOPLU HALDE OKUYORUM....

cnm bn de ankaradayım ve vajınusmusluyum yardımcı olurmusun

Cok uzuldum ne dicegimi bilemiyorum gercekten Allahtan sabir dilerim.. Dua etmekten sabretmekten beklemekten baska care yok.. umarim artk bi sekilde esin urologa gitmeyi nasl kabul ettiyse psikologa gitmeyide kabul eder..

sağol elvancım, hiç sanmıyorum. gitmez, böyle yaşar, beni de yer bitirir kendini de ama gitmez...

Kizlar dun gece esim eve geldi konustuk biraz sonra 3. Denemeyi yaptik malesef olmadi gene nie olmuor yaa boyle bi durum yasayan varmi ??? Esim yorgundu benim zorlamamla yaptik tam sertlesme olmadi o yuzden de bi turlu girmedi.. Sonra biraktik bizde.. Bgn gene tartismali bi gundu bzm icin.. Bi duzelioz bi kavga edioz oyleydik sonra ben egzersiz yapcam sonra deneyelim dedim yok istemiom yorgunum uyucam falan dedi.. Bende sinİrlendim gene tartistik simdi uyuyor yanimda uyuz oluorum bende burda!!!! 3. Denemeyi yapsam rahat etcem herhalde( ama bu gidisle zor gozukuor( ikinci denemede hemen sokabilmistim simdi nie olmuor yaaa anlamadim(( benim durumum da boyle iste...

evet böyle birşey yaşayan var. benim.geçen sormuştun cevapladım.hiç tepki vermemiştin.şaşırmıştım bende.görmemdin mi acaba yoksa arada mı kaynadı bilemiyorum. zor bi durum.

sürekli yarıya kadar başarabiliyorum....o şekilde hamilelik için uğraşıyorum ben. ancak bu durumda eşlerinde payı var bence. uzun süre sert kalabilseler uzun süre uğraşırsın,alışırsın...kesinlikle erkeklerinde payı var şu andan itibaren eminim

dediğim akıntıda çok az kahverengi vardı.pembe renkli bi akıntıydı çoğunluğu.büyük ihtimal kızlık zarım bana veda etti. devam etmedi sonra.inşallah kötü bişey değildir.

canım bazı kişilerde oluyor demekki.biizm de oldu ilk gün.sonra zar zor sertleşti.biz vaji yi yendikten sonra erkeklerde psikolojik olarak sorumluluk hissine kapılıp böyle oluyorlar herhalde.böyle devam etmez inşallah.bende bundan korkuyorum açıkçası.

canım ne olur üzülme.
biz senle aynı değilmiydik.
benim eşimde dr a gittikten ne kadar sonra oldu hatırlasana.
2 . 3 hafta geçmişti
senin bi haftan regliyken geçti zaten.
inan bu durum normal. fizyolojik bi problemi yok biliyor bunu
hala yapamazsam korkusu var demekki.
onuda zamanla atlatacak inşallah.
dr a gitti hemen olacak die bişey yok ki
sen ona yansıtma canım bu şekilde biraz devam et
anlayış gösterdiğini bişlsin
psikolog dersen iyice takar kafasına.
istekli olduğu günleride kaçırma :)))
sela inan bizde şimdi bile tam girecek bajkıyorum sert değil
ama o şekillde bile girdirmeye çalışıyo ucu bile girse
yetiyo tekrar se...yo çünkü.
böyle böyle alışacaklar :)

evet böyle birşey yaşayan var. benim.geçen sormuştun cevapladım.hiç tepki vermemiştin.şaşırmıştım bende.görmemdin mi acaba yoksa arada mı kaynadı bilemiyorum. zor bi durum.

Hmm gormedim canim gorseydim cvbsiz birakmazdimm.. Off gercekten cok zor yaa.. İnsallah sende alisirsin en kisa zmnda hamile kalirsin..

Hmm gormedim canim gorseydim cvbsiz birakmazdimm.. Off gercekten cok zor yaa.. İnsallah sende alisirsin en kisa zmnda hamile kalirsin..

canım sen de takma.mesela biz bugün denedik buzzer almıştı eşim. mesela öncesine göre daha fazla ilerledi. ve pozisyonda çok önemli. benim bi pozisyonum var onun dışında ilerlemiyor malesef. sende pozisyon değiştir bakalım

Son düzenleme:
Kizlar ultrason jeli hamile kalmaya engel mi acaba bilginiz varmi bu konuda? Bende artik bebek dusuncem cunku kolay kolay hamile kalamiyor kimse insallah isteyen herkes hemen hamile kalir yaa...

Sagolcanim.. Ya ben bi kac kez ustte denedim ama kesinlikle oturamadim yaa.. Ddaha zor gelir nedense.. Ben klasik pozisyondayim belimin altina yastik koyuyom esim ustte oluor.. Sen nasil yapion? Senin esinde bahane buluomu yapmamak icin?

Kizlar butun geceyi acilde gecirdim zehirlenmisim yine cok zayif bunyem okadar kotuyumki kalkar kalkmaz dusup bayiliyorum.. 1 hafta boyunca yatmam gerekiyo iyikide egzersiz zamanima denk gelmedi.. Migdeme hortum salinmasi gerekiyomus korkuyorum bide bayiltmiyorlarmis aglamak istiyorumm

canın öncelikle egzersize devam ettiğine çok ama çok sevndm artık çok az kaldı canım aksatmadan çalış teşekkür ederim tatlım darısı sizlere inşallahh

Sagolcanim.. Ya ben bi kac kez ustte denedim ama kesinlikle oturamadim yaa.. Ddaha zor gelir nedense.. Ben klasik pozisyondayim belimin altina yastik koyuyom esim ustte oluor.. Sen nasil yapion? Senin esinde bahane buluomu yapmamak icin?

bende üstte oturamıyorum.eşim acıyor diyor. altta olduğumdada gitmiyor nedense.ben koltuğa oturuyorum. eşim dizlerini kırıp önüme oturuyor.tabi dizlerinin altına yastık kouyor.bahane bulmuyor. ama hafta içleri çok yorgun olduğu için ben hiiç teklif bile etmiyorum.zaten sertleşme problemi oluyor ozamanlar.stresli şu sıralar. buzzer denediniz mi?

çok geçmiş olsun.neden zehirlenmişsin ki? hortum endoskopideki horyumsa hiç korkma ben defalarca yaptırdım o işlemi. nerdeyse hiç acımıyor tabi doktora da bağlı.boğazını uyuşturuyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…