- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.701
canım benimay bu hasta halimle guldurdunya beni Allahta seni guldursun ins oyledir.. biraz faza korkagim huyum batsin:26:
Canım, çok geçmiş olsun...Kizlar butun geceyi acilde gecirdim zehirlenmisim yine cok zayif bunyem okadar kotuyumki kalkar kalkmaz dusup bayiliyorum.. 1 hafta boyunca yatmam gerekiyo iyikide egzersiz zamanima denk gelmedi.. Migdeme hortum salinmasi gerekiyomus korkuyorum bide bayiltmiyorlarmis aglamak istiyorumm
canım benim, bende korkağımdır, iğne olurken kaçacak delik ararım :18: , canım tatlı napiim, öyle öyel vaji olduk zati, biraz cesaret lazım sadece
İyi gidiyor canım, p...s başı deniyoruz, biraz biraz giriyor,İnşallah gerisi de gelir, eşle deneme zor ya, sıranın kendisine geldiğini anlayınca stres yapıyor, sen ne aşamadasın? aslında herkesi okuyorum da unutuyorum kim ne aşamadaydı diye...Aynen zaten ne geliyosa basimiza bu hassasliktan korkakliktan geliyo.. ama migde bi baska cekilcek gbi degl.. bakalim artk mecbrm cesaretimi toplayip gitmem lazm.. sen naptin egzerszlern nasl gdyo
Canım, çok geçmiş olsun...
p...s başı deniyoruz, sen ne aşamadasın, hangi egzersizleri yapıyorsun? tabi reglden önce nerde kaldığını soruyorum?Aynen zaten ne geliyosa basimiza bu hassasliktan korkakliktan geliyo.. ama migde bi baska cekilcek gbi degl.. bakalim artk mecbrm cesaretimi toplayip gitmem lazm.. sen naptin egzerszlern nasl gdyo
İyi gidiyor canım, p...s başı deniyoruz, biraz biraz giriyor,İnşallah gerisi de gelir, eşle deneme zor ya, sıranın kendisine geldiğini anlayınca stres yapıyor, sen ne aşamadasın? aslında herkesi okuyorum da unutuyorum kim ne aşamadaydı diye...
p...s başı deniyoruz, sen ne aşamadasın, hangi egzersizleri yapıyorsun? tabi reglden önce nerde kaldığını soruyorum?
Kizlar ultrason jeli hamile kalmaya engel mi acaba bilginiz varmi bu konuda? Bende artik bebek dusuncem cunku kolay kolay hamile kalamiyor kimseinsallah isteyen herkes hemen hamile kalir yaa...
Kizlar butun geceyi acilde gecirdim zehirlenmisim yine cok zayif bunyem okadar kotuyumki kalkar kalkmaz dusup bayiliyorum.. 1 hafta boyunca yatmam gerekiyo iyikide egzersiz zamanima denk gelmedi.. Migdeme hortum salinmasi gerekiyomus korkuyorum bide bayiltmiyorlarmis aglamak istiyorumm
Sagol canim..
Neyden zehirlendgm tahlillerde cikmamis.. valla bilmiyorum agzindan saliyorlarms hortumu.. iggff migdem kalkti
benım bıldıgım engel degıl canım
cok gecmıs olsun canım esımdede mıdesıne hortum sokmuslardı ınan korktugun gıbı degıl anlamıcaksın bıle
cevrendekıler senden daha korkuyor esım hıcbırsey uyandıgında hatırlamadı kalktık 1 saat sonra eve geldık
ama ben öldüm öldüm dirildim korkulcak bırsey olmamasına rağmen..
uuu gecmis olsun. su siralar bio yumurta yeme. ben de zehirlendim - yendigim gün-, bizim eyalet ve cevre eyalletlerde bioxin cikmis yumurtalarda ki bunlar sana komsu eyaletler. endoskopiden de korkma. uyusturucaklar agzini hissetmeyeceksin.
bak ne güzel. olmayacak hersey üst üste geldi tepene, daha da engel kalmadi. hepsi bir arada geldi - bir arada da gidecek =).
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
kadııııııııııııınım kadıııııııınım kadıııııııınıııım, bir şeyden korkmam kadınıııııııııııııııımm!!!!!
forumda bana dua eden herkese teşekkürü borç bilirim. buranın melekleri, elimden tutup yukarı çıkaran snowflaken ve gülsevdam en başta teşekkür edeceğim insanlar. aklım başıma gelince uzuuuuuuuuun başarı hikayemde herkese özel teşekkürlerimi sunacağımdır. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız!!!! allah hepinizden razı olsun!!!
(inanamıyom ya, gerçek mi bu?? sinek ısırığı diyorsunuz ya o bile yoktu, yemin billah zerre acı duymadım!!!!)
Kizlar butun geceyi acilde gecirdim zehirlenmisim yine cok zayif bunyem okadar kotuyumki kalkar kalkmaz dusup bayiliyorum.. 1 hafta boyunca yatmam gerekiyo iyikide egzersiz zamanima denk gelmedi.. Migdeme hortum salinmasi gerekiyomus korkuyorum bide bayiltmiyorlarmis aglamak istiyorumm
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
kadııııııııııııınım kadıııııııınım kadıııııııınıııım, bir şeyden korkmam kadınıııııııııııııııımm!!!!!
forumda bana dua eden herkese teşekkürü borç bilirim. buranın melekleri, elimden tutup yukarı çıkaran snowflaken ve gülsevdam en başta teşekkür edeceğim insanlar. aklım başıma gelince uzuuuuuuuuun başarı hikayemde herkese özel teşekkürlerimi sunacağımdır. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız!!!! allah hepinizden razı olsun!!!
(inanamıyom ya, gerçek mi bu?? sinek ısırığı diyorsunuz ya o bile yoktu, yemin billah zerre acı duymadım!!!!)
ayyyyyyyyy canım benim çok sevindimmm))))))) tebrikler )))
ayyy çok sevindim darısı başımıza, ya ne güzel herkes gaza geldi, benim derdim de bitsin artık, bende normal olayım ve bir an önce kurtulayımkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?