Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oh oh yandan oh oh... canım çok sevindim tebrik ederim ben de 1 ay önce yendim.. bütün vajililerin bu duyguyu tatması dileğiyle...Öptüm seni kocaman :))))

elvancım geçmiş olsun. mideme hortum salacaklarmış diye korkma, endoskopi yapacaklar sanırım. benim annem de korkuyordu, yıllarca kaçtı bu işten, bu sene iki kere acillik olunca aklı başına geldi. yaptırınca da boşa korkmuşum diyo. hiç korkma benim annem çok korkaktır bu konuda, o bile yaptırdıysa senin gibi cevval bir kız haydi haydi yapar. hem sprey falan sıkıyorlarmış, boğazın uyuşuk oluyormuş, korkma o yüzden.

sağol canım, 4 saattir ağzım kulaklarımda dolanıyom, nette gelin resmi bakıyom. avatarımı değiştirdim. şimdi de başarı hikayemi yazıcam.

Süpersin..
Benim burada en çok denk geldiğim kişisin, herkese seve seve yardım ettin.
Sonrasında da burayı bırakma..
İlkini hedefliyoruz ama ya sonrasında nasıl oluyor ne oluyor bilmiyoruz..
Başaranların sonrasındaki tecrubelerıne de ıhtıyacımız var...
Tebrikler, ömür boyu mutluluklar..
:)))

oh oh yandan oh oh... canım çok sevindim tebrik ederim ben de 1 ay önce yendim.. bütün vajililerin bu duyguyu tatması dileğiyle...Öptüm seni kocaman :))))

1 aydır hersey yolunda mı Efsunn, ben yendıkten sonra ne oluyor cok merak edıyorum.
Ne kadar surede alıstın sen, su an acı vs var mı, zevk mı gorev mı geliyor..
Bunu bilmek de bizi motive edecek.
Teşekkürler şimdiden...

yaaaa geçmiş olsun canımm;(((

ALLAHA BINLERE KEZ SUKROLSUNNNNNNNNNN HIC COKKKKKKKKK SEVINDIM HASTA HALIMLE YATAKTAN FIRLADM ESIMDE SASIRIYO BU KIZA NOLUYO DIYEE sonunda bitti bitti iste tebrik ediyorummmmmm sana hep inandim basaracaginizi biliyodummm hemen hikayeni paylas ayyyyyyyyyyyyy inanamiyorummmmmmmmm wuhuuuuuuuuuu

ay cnm tskr edermmmm sen smdi birak hortumuuu bgn senin gununnnnnn uccccc cooosss cikin gezinnn ciglik atinnnnnnn Duvaginida acarmissssss yakisir canimaaaaa

tebrik ederim çok sevindim canım

ayy bende anneme gıder ken gıder ayak ogrendım

aynısını sela ya da dedım hoplaya hoplaya gıttım anneme walla

deasseeb

sela1 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

zealea GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

facar

aykurt

sessızcekımsesızce GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

rabisrabis

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

candy_34 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
TEBRIKLER KIZLARRR

inan tarihini bile unuttum ya yaklaşık 2ay oldu.... ozamandan beri hiç olmadığı olmadı. ama yarısına kadar oldu yada tam olmasına 3 cm kalıyor.neden tamamı olmuyor onu anlamadım.eşler gerçekten etkileniyor. hatta bazen düşünüyorum çok düşünceli erkeklerin eşlerimi vaji oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…