- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.721
saka yapıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
wallahı okumadım yazını ayy cokk sevındımmm msn gekl hemennn cıkıcam evden
sappi sappi sappi teyyyyyyyy teyyyy, oturmaya mi geldik - eller havaya
hidirellez gelini
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
kadııııııııııııınım kadıııııııınım kadıııııııınıııım, bir şeyden korkmam kadınıııııııııııııııımm!!!!!
forumda bana dua eden herkese teşekkürü borç bilirim. buranın melekleri, elimden tutup yukarı çıkaran snowflaken ve gülsevdam en başta teşekkür edeceğim insanlar. aklım başıma gelince uzuuuuuuuuun başarı hikayemde herkese özel teşekkürlerimi sunacağımdır. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız!!!! allah hepinizden razı olsun!!!
(inanamıyom ya, gerçek mi bu?? sinek ısırığı diyorsunuz ya o bile yoktu, yemin billah zerre acı duymadım!!!!)
Kizlar butun geceyi acilde gecirdim zehirlenmisim yine cok zayif bunyem okadar kotuyumki kalkar kalkmaz dusup bayiliyorum.. 1 hafta boyunca yatmam gerekiyo iyikide egzersiz zamanima denk gelmedi.. Migdeme hortum salinmasi gerekiyomus korkuyorum bide bayiltmiyorlarmis aglamak istiyorumm
oh oh yandan oh oh... canım çok sevindim tebrik ederim ben de 1 ay önce yendim.. bütün vajililerin bu duyguyu tatması dileğiyle...Öptüm seni kocaman :))))
TEBRİJK EDERİM EN SON YORUM YAPANIN SEN OLDUGUNU GORUNCE YENDI DEDIM ICIMDEN BAKTIM KI OYLE :)))))))))))darısı yenemeyenlereee
sağol canım, 4 saattir ağzım kulaklarımda dolanıyom, nette gelin resmi bakıyom. avatarımı değiştirdim. şimdi de başarı hikayemi yazıcam.
oh oh yandan oh oh... canım çok sevindim tebrik ederim ben de 1 ay önce yendim.. bütün vajililerin bu duyguyu tatması dileğiyle...Öptüm seni kocaman :))))
yaaaa geçmiş olsun canımm;(((
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
kadııııııııııııınım kadıııııııınım kadıııııııınıııım, bir şeyden korkmam kadınıııııııııııııııımm!!!!!
forumda bana dua eden herkese teşekkürü borç bilirim. buranın melekleri, elimden tutup yukarı çıkaran snowflaken ve gülsevdam en başta teşekkür edeceğim insanlar. aklım başıma gelince uzuuuuuuuuun başarı hikayemde herkese özel teşekkürlerimi sunacağımdır. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız!!!! allah hepinizden razı olsun!!!
(inanamıyom ya, gerçek mi bu?? sinek ısırığı diyorsunuz ya o bile yoktu, yemin billah zerre acı duymadım!!!!)
elvancım geçmiş olsun. mideme hortum salacaklarmış diye korkma, endoskopi yapacaklar sanırım. benim annem de korkuyordu, yıllarca kaçtı bu işten, bu sene iki kere acillik olunca aklı başına geldi. yaptırınca da boşa korkmuşum diyo. hiç korkma benim annem çok korkaktır bu konuda, o bile yaptırdıysa senin gibi cevval bir kız haydi haydi yapar. hem sprey falan sıkıyorlarmış, boğazın uyuşuk oluyormuş, korkma o yüzden.
tebrik ederim çok sevindim canımkızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
aman Allahım canım yendın kurtuldun
ay ınanamıyorum sende kurtuldun balım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
cıfter cıfter kutlucaz bunu taze gelın tam cıkıyordum mesajı gordum ay hoplaya zıplaya annemlere gıdıcemmmmmmmmm
Anladim canim.. Bnm esimde hafta ici yorgun oluor bazen deneyebilioz ondada ben yapamiom bidakine once egzersiz yapcam sonra denicem insallah.. Yenince bunlarin hepsi bitcek sanmistin hicte oyle olmadi..neysr soncta yendik sukretmek lazim.. Buzzer denemedik istemez de o yuzden bsy demiorum.. Arada bi sertlesme sorunu oluyor bide ben uzun sure sokamayinca esim ondan etkilenior sanirim neyse yaaa alisiriz insallah en kisa zamanda..Senin ne kdr olmustu yeneli?
sağol canım, 4 saattir ağzım kulaklarımda dolanıyom, nette gelin resmi bakıyom. avatarımı değiştirdim. şimdi de başarı hikayemi yazıcam.
ayy bende anneme gıder ken gıder ayak ogrendım
aynısını sela ya da dedım hoplaya hoplaya gıttım anneme walla[/slm canım avatarlara nerden bakıcam
ayy bende anneme gıder ken gıder ayak ogrendım
aynısını sela ya da dedım hoplaya hoplaya gıttım anneme walla[/slm canım avatarlara nerden bakıcam
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...un-boyutlarda-hareketli-harika-avatarlar.html
buradan bakabılırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?