Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sağol canım yaa inş. öyledir. o yüzden hep bi güvensizlik var tam olmuyor yenemedimmi diye. umarım bir an önce kavuşuruz bebişlerimize

gönulden tebrık edıyorum basarı hıkayenı okudum ve cok duygulandım umarım bundan sonra eşinle birlıkte sorunsuz bi hayat gecırırsınız darısı tum vajili arkadaslara

canımmmmm çok sevindimmmm kuzummmmmmmm
kaç haftadır babamın rahatsızlığı nedeniyle giremedim bugün iyiki girmişim nete.

canimm gozun aydinn cok sevindim valla yaaa... disardaydim telden okudum ama cvb yazamadim simdi yaziorumm.. cok sevindim Allahim baska dert sıkıntı vermesin insallah.. bundan sonra seni neseli görmek istioruzz insallah en kisa zamanda alisirsin ve hemen hamile kalirsinnn

ben dün gece üye oldum.sela senin için dün gece dua ettim. ağlıyorum diye mesajını okudum.çok ama çok üzüldüm.allahım bu kadına yardım et dedim.hayırlı uğurlu olsun .tebriklerrrrrrrrrrrr.

canım arkaDAŞIM GEÇMİŞİ OKUMADIM DAHA AMA YENDİĞİNİ DUYDUM CANIM BİTANECİK ARKADAŞIM ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM ÇOOOOOOOOOK

HEMEN GEÇMİŞE GİDİYORUM BEMN

canım benim,, şimdilik herşey yolunda insan bu illetten kurtulduğu zaman yeniden doğmuş gibi oluyor omuzlarında taşıdığı tonlarca yükten kurtuluyor kuş gibi hafifliyor ben de 1,5 yıl pençesinde kıvrandım bu vajinin ve sonunda bu forum sayesinde burdaki melekler sayesinde kurtuldum...inşallah dünyada hiç vajili kalmaz sen de en yakın zamanda kurtulacaksın canım egzersizlerini aksatmamak şartıyla tabi ki :))))
Canım ben 1 ay önce yendim yendiğim zaman acı falan hissetmedim sadece karnıma doğru bir baskı hissetmiştim o baskıyı hala hissediyorum zevk olayı henüz yok canım vajinin iyice alışması gerekli heralde ama acı falan yok ne yenerken ne de yendikten sonra tamam mı tatlım acı kelimesini lügatından ve aklından çıkar :))))

CANIM CANIM CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ARKADAŞIM.
YA İÇİM İÇİME SIĞMIYOR ŞİMDİ O KADAR HEYECANLINDIM O KADAR SEVİNDİMKİ.
SENİ TEBRİK EDİYORUM SELAM.
EŞİNİN HERŞEYİ OLMUŞTUN ZATEN DEMEK BİDE PSİKOLOĞU OLDUN

YA ŞU AN NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM.
FACEDE GÖRDÜM SELA YENMİŞ DİYE HEMEN FORUMU AÇTIM HEYECANLA SENİN YAZINI ARIYORUM :))
HERŞEYİ O KAdar net yazmışsın ki. tek çarem burasıydı yazmışsın ya buraya ilk geldiğim günü hatırladım çaresizliğimi senle bir olan kaderimizi.
şükürler olsun yine bir oldu kaderimiz yendin yendin kurtuldun
sen ben beycey çok uzatmıştık vajisör 3 vajisör olarak kalmıştık.
şimdi 3 kadı olduk ve 3 anne olucaz inşallah
seni tekrar tebrik ediyorum.
canım arkadaşım seni çok seviyorum

ben bir iki aydır sizi takip ediyordum.aslında benim bir sorunum yok ama ,konu dikkatimi çekmişti girebildiğim zamanlar size bakıyorum.sizleri tanımadığım halde sanki kız kardeşim gibi oldunuz.artık sizlere dua ediyorum Allahım tez zamanda size yardım etsin.birde sekine diye bir dua var onu okuyalım diyorum kardeşlerim.ben sizin için sabah namazından sonra okuyacağım.

kul sıkışmayınca hızır yenmez derler ya ne kadar doğru.
bütün yolları denedik
ilaçlar uyuşturucu krelmler olmadı
egzersiz le denedik yine olmuyo
eşlerimize çare aradık içecek pekmez falan yok olmuyo
tek çare kalıyo dr oda oluyo dr a da gidiyolar ama yok yine yenemeyiruz.
başka hiç bir çaremiz kalmıyo yok olmicak artık dediğimiz anda
rabbim imdadımıza yetişiyo.
şükürler olsunn

canım saol dualarda bulusalım allahın iznıyle duanın adı sekine mi bu arada sen ne kadarlık evlısın vajili degılsın anladıgım kadarıyla dimi

bitanesin sen yaaa, biricik kader arkadaşım. beni en iyi sen anladın eşim konusunda. ikimiz de egzersizi bitirip aylarca onları bekledik. ve kısmet bugüneymiş. ben öyle pimpiriklendim ki öğlen çok sert değildi acaba olmadı mı diye şimdi gene denedim. bu sefer biraz yanma oldu, sabrettim, yanma kısmını geçince içimde beklettim, eşim ilaçtan mıdır nedir şükürler olsun baya bekleyebildi. artık iyicene eminim!!!! bitti!!! 3 kez daha denedik, öğlene göre daha sert olduğundan biraz panikledim kasıldım ama alabildim ve dayandım. hatta üstte denedim, gitgel yapabildim (yavaşça tabiki). ama boşalana kadar dayanamadım, şimdilik bu kadar yeter dedim :))) bunca ay bekleyince günde 6 kere deneme yapmak çok olmasa gerek. aman sakınn gösteriş yaptığımı sanmayın kendimi inandırmaya çalışıyorum. sevincim büyük, hepiniz de sevincime ortaksınız. allaha binlerce kere şükürler olsun!! darısı tüm gelin adaylarımızın başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…