• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...

canım çok geçmiş olsun. akşam ilaç için direniyordun, umarım başarmışsındır, güncele gelene kadar eski sayfaları okuyayım ben. umarım bugüne geçmiş olarak uyanırsın.

Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu

Canim bu kisiden kisiye göre degisebilir.. Normalde egzersizle esniyo ve durabiliyo kizlik zari.. Ama bende mesela orta parmagimla çalisirken kizlik zarini zedelemisim..
Bunu esinle konusman gerek.. hatta yanilmiyorsam bu konuyu yine konusmustuk senle? Konusabildinmi esinle? eger itiraz ediyosa ozaman birde kizlik testi yaptirabilirsin tabi esinle konusup onu ikna et önce

canım çok geçmiş olsun. akşam ilaç için direniyordun, umarım başarmışsındır, güncele gelene kadar eski sayfaları okuyayım ben. umarım bugüne geçmiş olarak uyanırsın.

canım çok sağol ilacı içip bekledim çok şükür geçti. gülsevdam önerdi ilacı o olmasa ben hala kıvranıyordum valla sağolsun melek olduğunu bu konuda da belli etti :) sen de çok dikkat et ayağını üşütme ;)

Dokunabilorum ama iceri itemiorum hc bi sekilde titriorum bacaklrim sarsilio neyim ben yaa bu nasi sey benmi cok abartiyorum kizlar yaa esim elini atio hemen irkiliorum cok morali bozuluo o zaman bende bitiorum tabi bi baslasam nasi sokucam parmagmi bunu cozmem gerek sanirim

canım hoşgeldin aramıza. buraya ne umutsuzum diyen vakalar gelmiş de yenmiş de gitmiş forumu okudukça anlarsın bunu.. buraya yazman bile çok büyük bir gelişme. herkeste oldu bu acak titremeleri. önce vajiyi iyice incele netten araştır oranın açılaileceğini beynine kabul ettir. ellerinle dokun. içine girdirme ilk aşamada. vajinin de diğer organların gibi gayet normal bişey olduğunu düşün. elin gibi ayağın gibi .. bunlar sana nasıl itici gelmiyorsa vaji de öyle gelsin sana. bu kabullenme aşamasından sonra 1 parmağına bolca jel sür ve vajiye girdirmeye çalış ama sadece 1 boğumu. 1 boğumu rahat laır duruma gelince 2 boğumu almaya çalış... bunları yapmakta zorlanırsan önce nefes al alırken her tarafını iyice kas verirken kastığın yerleeri gevşet bunları bikaç kez tekrarla öyle başla... kolay gelsin..

arkadasar mrb eski bi vajinismuslu olarak bugun hayatımın en guzel haberini aldım hamileym bunu hayal bile edemiyodum mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim egzersiz yapan arkadaslar sakın wazgecmeyın allah bıze yardım edıo asla korkmayın baskalarının etkısı altında ewlılıgımızın en guzel gunlerını es geçtık kesinlikle yenılmeyecek bısey deıl kaç defa wazgectım agladım ama sabır gerekıo hergun yarım saat bı saat çalısn bu duyguyu ıns herkes yasar dualrım sızınle

ben de seni hatırlıyorum elnur, çok sevindim. allah analı babalı büyütmek nasip etsin. dilerim rahat bir hamilelik geçirir, kolayca doğum yaparsın. :nazar::nazar::nazar:

Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu

canım merhaba hoşgeldin aramıza öncelikle :16: benim buradaki bi çok arkadaşım gibi 11 cm le dahil egzersiz yaptığım halde kanama vs. olmadı hiç.vajinismusu atlattığım geceden bi gün sonra pembe,çok çok az kanlı bi akıntım oldu.kızlık zarından dolayı.

ayy bende hakkaten sevinç nidası gibi uzatmışım kızları bu gece koca evde yok düngecede bende o ışığı görmüyormuş beyfendi denemedi bende kavga ettim attım yataktan=) neyse sabah barıştık tabi ben buarada ozaman egzersizi bırakıyorum dedim sen yine çalış diyo delimidir nedir anlamadım alışmış o böyle yaşamaya kabullenmiş şimdi beyninden silemiyormuş yani benim gelin olmama var sanırım bende buarada bari kolaylaştırmak için çalışayım dedim ama wc gitmekten daha başlayamadım sinir oldum bu nedir yaa tam 4 kere ve 4.de hala var gibi bi his var

çiçek sen kocaya bakma, hem umutsuzum der hem de çözmeni bekler onlar. umutsuz olması sizin dr. deneyiminden olabilir. nolursa olsun, onun dediklerine kulaklarını tıka, egzersizine devam et. bu wc hissi bende de çok oluyordu. ilk günlerde heyecandan oluyor, hani sınava gireceğin zaman sürekli wc ye gidersin onun gibi. öss heyecanı mübarek :))) sonra aparat yerleştirince de oldu. onun sebebini anatomi çalışarak anlamıştım ben. çünkü rahimle idrar torbası komşu hatta vajina ve rahim idrar torbasını sarıyor gibi bir şey. orada olan hareketlenme onu da hep etkiliyor. ama buna alışmak mümkün. aparatı bekletip, idrar hissine birazcık dayanırsan bir süre sonra alışıyorsun. önceleri 15dk, sonraları 1 saat bile bekletsen artık alıştığı için wc hissi kayboluyor. o yüzden olabildiğince bekletmeye çalış, bana çok faydası oldu. aparatı yerleştirip kafamı oyuna ya da tv ye veriyordum, bi bakmışım unutmuşum idrar hissini.

Evet canim:9: aynen bende ilk gördügümde öyle demistim.. hala gelmedi ama postaciyi bekliyorum :( hos acelem yok regliym suan ama gelsinlerde bakmakla alistiririm kendimi çunku 19 mayisa yetismem lazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet reglin bitsin de ben de bekliyorum sabırsızlıkla yenmeniii :) sıra sendee :)

Kizlar ben simdi damdan duser gibi yazacagim ay ne alaka diyeceksiniz ama cok merak ettim sizin ve esleriniz yaslari kac? Buyuk ihtimalle hepiniz benim ablalarimsiniz ben 21 yasindayim esimde 28 sizlerde yazar misiniz?

Kizlar benim siparis verdigim set su

Eki Görüntüle 409780

Internetten baktim Trye için siparis verilebilcek bi set buldum galiba buna çok yakin bi set..

Eki Görüntüle 409781

Buda açiklamasi;

Vajinal dilatör Seti – Doğal Şekil

Vajinal dilatör SetiSadece daha iyi bir ürün: Bu dilatörler, yumuşak ve rahat, kontrolü kolay, hafif ve güvenli.Tıbbi Güvenli ve RahatHer set, dört mezun dilatörler, evrensel kolay tutma kolu, yağ ve bakım talimatları ile yumuşak pamuklu taşıma çantası içerir. Ipek gibi pürüzsüz yüzey, hafifçe kavisli şekli, giriş ve geçiş kadar boyutu kolaylaştırır, maksimum konfor sağlar. Yağ, kişinin ellerini tutarken Kullanışlı sap ekleme kontrolü geliştirir. Bu ürün, bireysel kullanım için (Daha fazla bilgi için doktorunuza görünün) tıbbi, güvenli ve sabunlu su ile temizleyin kolay. Depolama taşınabilirlik ve gizlilik için dilatörler uygun, küçük bir paket oluşturarak içerisinde başka bir uygun

Eger isteyen olursa link verebilirm..

heh süper, dilatör arastiranlar bu tip büyükten kücüge giden setler ismarlayin. daha önce verilen linklerdekileri bu yüzden yadirgadim.

ben de her ikisi de vardi. renkli olanlar yumusak, bükülebiliyor ama uclari küt. serce parmak kalinligindan basladigi icin bu kütlük rahatsiz etmez. ben direk maviden basladim, pembeyi rahat aliyor hale geldigimde bitirdim. gri-mavi olani da alabiliyorum ama gereksiz.

digerine gelince tutacagi var ve kullanimi bu acidan cok rahat. bunlar sert plastik ve uclari sivri. en cok kullanilanlar bunlar. fiyat olarak daha ucuzlar.

ve fakat mumla calisip yenenlerin sayisi da oldukca fazla. illa bir set edinmeniz de gerekmiyor, gecikmeden hazir hissettiginizde kendi dilatörlerinizi hazirlayip baslayabilirsiniz.:16:

Kizlar ben simdi damdan duser gibi yazacagim ay ne alaka diyeceksiniz ama cok merak ettim sizin ve esleriniz yaslari kac? Buyuk ihtimalle hepiniz benim ablalarimsiniz ben 21 yasindayim esimde 28 sizlerde yazar misiniz?

aslinda bende hep merak etmisimdir burdaki arkadaslarin ve eslerinin yasini ne alakaysaa :1::1::1::1::1:

ben 22 yasindayim esim 28 yasinda canim ayniyizzz yanii :1::1:

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

:52::52::52::52::52::52: Canimmmmm gözün aydinnnnnnnnnnnnn, Ins Güzel bi hamilelik geçirirsin Rabbim isteyen herkese nasip etsin insss :16:

Gelelim,sadade,19.04....25.04...04.05 tarihlerinde ilişkiye girmiştim en sonunda 04.05 tam olarak griş oldu:)gelin oldum ilk 3 bana yarım gibi geliyordu ,ama eşimle bunu konuştuğumda ,nerden çıkardın ya ,yarım girdiğini dedi,hayır olur mu tam ilişkiye giriyoruz dedi,valla saçma gelicek size ama ,hiç acımadığı için ben yarım ilişki yaşadığımı yani penisi yarım aldığımı düşünüyrmuşum :)çok cahilmişim çokkk..

başarı öykümü dilerseniz yazarım.
allah hepinizden razı olsun

off aslinda baksanız hepimiz ne kadar kücügüz yaaa :52::52: evlilik hayati bambaskaa..alismak ogrenmek fln..hele iliski konusunda hiç bi bilgimiz yokmus..kendi adima soyluyorum yanii..vajinin yerini bile doktora gidince ogrendim poponun ustundeki delik demişti :9::9::9::9::9::9: tabi aynada bakiom ilk baslarda o kdr kücüktü ki.. serce parmagim zor girer diye düşünüordum..ama zamanla oluyormuss..iki kez yapabildim bilee..simdi beklemedeyim 3.deneme icin..:26:

Back
X