- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #104.061
Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...
Cnm bunlarla calisirken kizlik gdio dimi kacinilmaz bu illaki gder benimkide hassas bu konuda nasi cozsem bu konuyu
canım çok geçmiş olsun. akşam ilaç için direniyordun, umarım başarmışsındır, güncele gelene kadar eski sayfaları okuyayım ben. umarım bugüne geçmiş olarak uyanırsın.
Dokunabilorum ama iceri itemiorum hc bi sekilde titriorum bacaklrim sarsilio neyim ben yaa bu nasi sey benmi cok abartiyorum kizlar yaa esim elini atio hemen irkiliorum cok morali bozuluo o zaman bende bitiorum tabi bi baslasam nasi sokucam parmagmi bunu cozmem gerek sanirim
arkadasar mrb eski bi vajinismuslu olarak bugun hayatımın en guzel haberini aldım hamileym bunu hayal bile edemiyodum mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim egzersiz yapan arkadaslar sakın wazgecmeyın allah bıze yardım edıo asla korkmayın baskalarının etkısı altında ewlılıgımızın en guzel gunlerını es geçtık kesinlikle yenılmeyecek bısey deıl kaç defa wazgectım agladım ama sabır gerekıo hergun yarım saat bı saat çalısn bu duyguyu ıns herkes yasar dualrım sızınle
ayy bende hakkaten sevinç nidası gibi uzatmışım kızları bu gece koca evde yok düngecede bende o ışığı görmüyormuş beyfendi denemedi bende kavga ettim attım yataktan=) neyse sabah barıştık tabi ben buarada ozaman egzersizi bırakıyorum dedim sen yine çalış diyo delimidir nedir anlamadım alışmış o böyle yaşamaya kabullenmiş şimdi beyninden silemiyormuş yani benim gelin olmama var sanırım bende buarada bari kolaylaştırmak için çalışayım dedim ama wc gitmekten daha başlayamadım sinir oldum bu nedir yaa tam 4 kere ve 4.de hala var gibi bi his var
Evet canimaynen bende ilk gördügümde öyle demistim.. hala gelmedi ama postaciyi bekliyorum
hos acelem yok regliym suan ama gelsinlerde bakmakla alistiririm kendimi çunku 19 mayisa yetismem lazimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kizlar benim siparis verdigim set su
Eki Görüntüle 409780
Internetten baktim Trye için siparis verilebilcek bi set buldum galiba buna çok yakin bi set..
Eki Görüntüle 409781
Buda açiklamasi;
Vajinal dilatör Seti – Doğal Şekil
Vajinal dilatör SetiSadece daha iyi bir ürün: Bu dilatörler, yumuşak ve rahat, kontrolü kolay, hafif ve güvenli.Tıbbi Güvenli ve RahatHer set, dört mezun dilatörler, evrensel kolay tutma kolu, yağ ve bakım talimatları ile yumuşak pamuklu taşıma çantası içerir. Ipek gibi pürüzsüz yüzey, hafifçe kavisli şekli, giriş ve geçiş kadar boyutu kolaylaştırır, maksimum konfor sağlar. Yağ, kişinin ellerini tutarken Kullanışlı sap ekleme kontrolü geliştirir. Bu ürün, bireysel kullanım için (Daha fazla bilgi için doktorunuza görünün) tıbbi, güvenli ve sabunlu su ile temizleyin kolay. Depolama taşınabilirlik ve gizlilik için dilatörler uygun, küçük bir paket oluşturarak içerisinde başka bir uygun
Eger isteyen olursa link verebilirm..
Kizlar ben simdi damdan duser gibi yazacagim ay ne alaka diyeceksiniz ama cok merak ettim sizin ve esleriniz yaslari kac? Buyuk ihtimalle hepiniz benim ablalarimsiniz ben 21 yasindayim esimde 28 sizlerde yazar misiniz?
Kizlar ben simdi damdan duser gibi yazacagim ay ne alaka diyeceksiniz ama cok merak ettim sizin ve esleriniz yaslari kac? Buyuk ihtimalle hepiniz benim ablalarimsiniz ben 21 yasindayim esimde 28 sizlerde yazar misiniz?
yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim