• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

Gelelim,sadade,19.04....25.04...04.05 tarihlerinde ilişkiye girmiştim en sonunda 04.05 tam olarak griş oldu:)gelin oldum ilk 3 bana yarım gibi geliyordu ,ama eşimle bunu konuştuğumda ,nerden çıkardın ya ,yarım girdiğini dedi,hayır olur mu tam ilişkiye giriyoruz dedi,valla saçma gelicek size ama ,hiç acımadığı için ben yarım ilişki yaşadığımı yani penisi yarım aldığımı düşünüyrmuşum :)çok cahilmişim çokkk..

başarı öykümü dilerseniz yazarım.
allah hepinizden razı olsun

aaaa gozun aydin canimmm masallahhhh ne guzel bi haber buuuu :52::52::52: cok sevindim senin adinaa darisi hepimizin basina insallahhh... tabikide basari hikayeni bekliyoruzzz..

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

Tebrikler... Çok şanslısın, Allah sağlıkla mutlulukla yavruna kavuştursun...
Folik asiti de bence hemen kullanmaya başla..
Sen vajinismusu kaç zaman sonra yendin,
yaşın kaçtı merak ettım..
Hemen hamıle mı kalmak ıstedın nası oldu bıraz anlatabılır mısın.
Teşekkürler..

ilk iş ,bu akşam yada bu hafta giriş yaptıktan sonra büyük bir şevk ile mumları puuuufff edicem ..
1.5 senelik evliyim ,burdaki herkez gibi ,sadece benim başıma geldiğini ,iğrenç olduğunu,dokunamayacağımı,eşimle hep şevg ve şefkatli sevişmemize rağmen o esnada kasılmalar vsvs
Bİ ZAMAN SONRA BU ŞEKİLDE YAŞAMAYA ALIŞIYORSUN VE BUNUN NE KADAR BÜYÜK PROBLEM OLDUĞUNU PAS GEÇİYORSUN...
EGZERSİZ YAPTIM BIRAKTIM,8-9 CM FALANDI SANIRIM ONU YAPAMADĞIMDA TEKRAR VAZGEÇİYORUDM ,SONRA ERTELEME ,ERTELEME,ERTELEME...
BU EVET PSİKOLOJİK FAKAT BİR O KADARDA ERTELEME,İ NAZLI GELİNLERİN HASTALIĞI GİBİ GELİYOR BANA,YANİ BEN ÖYLEYDİM ,EŞİM ÇOK ANLAYIŞLIYDI..VSVS
ASLA PES ETMEYİNNNN

ilk iş ,bu akşam yada bu hafta giriş yaptıktan sonra büyük bir şevk ile mumları puuuufff edicem ..
1.5 senelik evliyim ,burdaki herkez gibi ,sadece benim başıma geldiğini ,iğrenç olduğunu,dokunamayacağımı,eşimle hep şevg ve şefkatli sevişmemize rağmen o esnada kasılmalar vsvs
Bİ ZAMAN SONRA BU ŞEKİLDE YAŞAMAYA ALIŞIYORSUN VE BUNUN NE KADAR BÜYÜK PROBLEM OLDUĞUNU PAS GEÇİYORSUN...
EGZERSİZ YAPTIM BIRAKTIM,8-9 CM FALANDI SANIRIM ONU YAPAMADĞIMDA TEKRAR VAZGEÇİYORUDM ,SONRA ERTELEME ,ERTELEME,ERTELEME...
BU EVET PSİKOLOJİK FAKAT BİR O KADARDA ERTELEME,İ NAZLI GELİNLERİN HASTALIĞI GİBİ GELİYOR BANA,YANİ BEN ÖYLEYDİM ,EŞİM ÇOK ANLAYIŞLIYDI..VSVS
ASLA PES ETMEYİNNNN

tebrikler canım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına aldırsın ;) ayrıca yendiğin için de ayrıca tebrikler...

AĞLAYASIM geldi ya:)))
valla herkez gibiydim ,hatta hiç yenemiyeceğimi düşünüyordum ,salonumda meditasyon gibi çarşaflar sererdim(kayganlaştırıcı batırmasın diye)
ben 1 sene falandı galiba,istanbulda çok öenmeli bi kiliniğe gittimm.sabahları programlara çıkıyordu ,ama ben hiç memnun kalmamıştım..
daha önce yazmıştım ,seanslarda neler yapıldığını,ama ben salonda kriz yaşardım ,bi gün hiç yaşamadığım bi şey yaşadım ,salonda ne olduğunu bilmiyorum ama sinir krizi yada panik atak geçirdim ,o esnada çok manevi yönü kuvvetli olan bi tanıdığı aradım ,ama haliyle evde çığlık çığlığa yardım edin bana diye ağladığımı biliyorum ,sonra dr git dedi,bi faydası yok dedim..
dualar ettikkk..
bi hocayı bile ardık ...
kırmızı güllü bi kartviziti vardı ..
1500 tl yatır yavrummm,ben burdan okucam ,sen ordan halledicen demişti,kliniğe daha fazlasını vermiştim ama 3 kağıtçı olduğu aşikardııı

ddsonra burası....
başta çok abes geliyordu,burda kendi cinsel hayatları anlatmaları,çok saçma geliyordu..

ama zamanla anlıyorsun,anlatıyorsun..
farkılı olmadığını düşünüyorsun .
ben burdaki başar öykülerini okumuyordum bile ,çümkü ilk 3 .kişiden sonra hepsi aynı...hepimiz aynıyız

hiç acımıyorrr innın ,ama eşim hala bebek yağı kullanıyor ilişkiye girerken ,valla beni asıl bebek ,birde aradığım kişinin kızı sınıf arkadaşımdı ,bi kaç kere arayıp ,olup olmadğını sorunca hırrs yaptım ,ve tabiki sizler ..
BURASI OLMASA BAŞARAMAZIMMMM..ÇOK MUTLUYUM,BU ERTELEME HASALIĞI TEK YOL EGZERSİZ EGZERSİZZZZ

of of ben tam anlamıyla yenemedimmi nedir anlamadım kızlar

valla bende terettümtüm ,ilk 2 denemede o duştayken alık alık bakıyordum ,acaba nereye b..şldı dı diye:)))
ayakları tepeye dikip bekliyordum:)))çünkü inanmıyordum ,sadece hafif yanmaa,ama inanın kaşınız alınması gibi ...
hiç tereddüt etme,eşimin işi yoğun olmasa her akşam yaparım ,birde adamlarda bi çekingenlik oluyor galiba,
benimki öyleydi,yani 1.5 sene beklemişiz hadi her gece yapalım demiyordu...
hafta sonları büyük bi merasim ile ,bu hafta sonu yazlığa gittik, cumadan halletik ,ama bu sefer egzersizsiz yaptım..
valla ben bile inanamadım .:))

valla o listeyi hangi arkadaş yapıyorsa bi zahmet ismimi yaldızlısından yanına gelin oldu yazarsa sevinirim :)))) ..ama hamillelik için 1-2 gün bekilcem ,maaşını alıcak eşim :)))

valla o listeyi hangi arkadaş yapıyorsa bi zahmet ismimi yaldızlısından yanına gelin oldu yazarsa sevinirim :)))) ..ama hamillelik için 1-2 gün bekilcem ,maaşını alıcak eşim :)))

bende bu durumu beş ay önce yenenlerdenim umarım herkes de aşar benimde adetim 5 gün geçti test yapmaya korkoyorum ya birşey yoksa diye çünkü anne olmayı çok istiyorum geçen ayda geçikmişti ama birşey çıkmadı bu atda aynısım acaba diyerek test yapmıyorum :emir_bebek:

hayatım boyunca hep başaramazsam korkusuyla başladım her işe belkide başarısızlığımın çok olması bu yüzden kendime olan özgüvenim nerelere gittin yada bir kez olsun bana uğradınmı tekrar tekrar başa sarıyorum 3. dilatör geçtim sanıyordum ama hala yerimde sayıyomuşum hatta 2. dilatörü bile sonuna kadar sokamadım başarısızlığımın nedeni ne bende başarabilecekmiyim bi gün arkadaşlar sizinde böle zorlandığınız oldumu
:50:

Gelelim,sadade,19.04....25.04...04.05 tarihlerinde ilişkiye girmiştim en sonunda 04.05 tam olarak griş oldu:)gelin oldum ilk 3 bana yarım gibi geliyordu ,ama eşimle bunu konuştuğumda ,nerden çıkardın ya ,yarım girdiğini dedi,hayır olur mu tam ilişkiye giriyoruz dedi,valla saçma gelicek size ama ,hiç acımadığı için ben yarım ilişki yaşadığımı yani penisi yarım aldığımı düşünüyrmuşum :)çok cahilmişim çokkk..

başarı öykümü dilerseniz yazarım.
allah hepinizden razı olsun

papatya çooooooooooooooook sevindim!!!! şükürler olsun biri daha kurtuldu, hem de bebekle!!!! allah analı babalı büyütsün. halaylar sana gelsin!! :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::nazar::nazar::nazar:

ben 23,eşim 24 yaşında canım:6:

aslinda bende hep merak etmisimdir burdaki arkadaslarin ve eslerinin yasini ne alakaysaa :1::1::1::1::1:

ben 22 yasindayim esim 28 yasinda canim ayniyizzz yanii :1::1:

Yalniz degilsin canim :9: bende 21 esim 23

ben 24 eşim 25 canım

Ayyy bende tek benimdir minnak evlenen diyordum yalniz olmadigima sevindim :)))
Kizlar ya bu vajinismusun en buyuk sebebi bilgisizlikmis bunu egzersiz yapmaya basladiktan sonra anladim.
ben bir sene giris yerini bile yanlis biliyormusum desem inanir misiniz :S burdaki arkadaslar aynanin karsisinda iyice ikin dedikten sonra gordum girisi :))

valla ,bbaşkası olsa,zaman geçsin öyle hamile kalsa daha i olurmuş derdim ,ama yendiğimi biliyordum ,şimdi bol bol yapmakkk...allah herkeze nasip etsin ,yemek yiyeceğim..
sevgilerrr

Kızlar selam, bişi sorucam, ilişkiden sonra adet günlerinizde bir değişiklik oldu mu.
Ben en cok olaydan sonra fızyolojık olarak ne degısıyor onu merak edıyorum aslında.
Ne bılıyım kosarken yururken oranın acık oldugunu mu hıssedıyor ınsan.
Adet gunlerı degısıyor mu.
Baska bı sorunlar oluyor mu, bunları kafama takmaktan bırsey deneyemıyorum :(((((((((((((((

Back
X