- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #104.221
elvan gözünaydın, hadi bakalım egzersize az kaldı, öbür regline gelin olmuş girersin inşallah.![]()
Tskr ederim ins.. Tek dilegim bu..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elvan gözünaydın, hadi bakalım egzersize az kaldı, öbür regline gelin olmuş girersin inşallah.![]()
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
kızlarr sonunda 3.denememizi yapabildikkk... gerci cok kisa sürdü ama olsunn... bi kere girdii az bisey git gel de oldu ama sonra dayanamadim cunku cok yanma hissettim sonra cikardi esim... simdi emin degilim 3.denemem oldu mu yoksa yarimm mi oldu :18::18::18:
olmuş işte, endişe etme, sevin ve rahatla. uzun süredir kafana takıyordun bunu, olduğu için rahat ol bence. ben de gitgele dayanamıyorum. yavaş yavaş alışacağız artık. egzersiz gibi bu da bir süreç.![]()
kızlar yendim, çok mutluyum
![]()
kızlar yendim, çok mutluyum
![]()
kızlarr sonunda 3.denememizi yapabildikkk... gerci cok kisa sürdü ama olsunn... bi kere girdii az bisey git gel de oldu ama sonra dayanamadim cunku cok yanma hissettim sonra cikardi esim... simdi emin degilim 3.denemem oldu mu yoksa yarimm mi oldu :18::18::18:
Sevindim canim olmus iste daha ne endiseleniyosunEsinle aranizin düzelmesinede çok sevindim.. Artik bol bol deneyip alisirsin en kisa zamanda ins.. Sonrada kavusursun bebegine Allahin izniyle
![]()
Baaaaa şaaaarrrr diiiimmmmm evet evet yanlis duymadiniz bitti kurtuldum o beni yenmeden ben onu yendim. deli gibiyim su an ne yazacagimi bilmiyorum. telden giriyorum smile yapamiyorum ne kadar atlayan ziplayan gobek.atan smile varsa hepsini yaptim sayin. sizlere sonsuz tesekkur ederimmmmmm
Baaaaa şaaaarrrr diiiimmmmm evet evet yanlis duymadiniz bitti kurtuldum o beni yenmeden ben onu yendim. deli gibiyim su an ne yazacagimi bilmiyorum. telden giriyorum smile yapamiyorum ne kadar atlayan ziplayan gobek.atan smile varsa hepsini yaptim sayin. sizlere sonsuz tesekkur ederimmmmmm
kızlar yendim 3: , çok mutluyum![]()
canimmmm cok tebriklerrrrrrrrrrrr... Allahim baska dert sıkıntı vermesin insallah hep boyle gul hopla zipla gobek at![]()
biliyorduuuuuuuuuuum!!!! bu gece yapacağını biliyordum!!! gözünaydın, çok sevindim!!!! tebrik ederim!!!! hadi halaylar sana gelsin teeey teeey teeeyy![]()
yuppiiiiiiiiiiii, süper, ayyyyyy üst üste süper haberler
tebrikler =))
Süper yaaaa yine iki gelin haberi üst üsteeeee Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm senin içinde bitti kabusssss artik özgürsün artik hafifledin artik mutlusunnnnnnnnnnnn Allah mutlulugunuzu Daim etsin artirsin inssssssssssssssssssssssssssss
:123::124::124::124::124::124::124::124:
Okadar ugrastin korkularinin üstüne üstüne gittin ve bitirdin yendin bu illeti gözün aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()