• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp

Ogleden sonra acarim cnm ben tamam cok saol insallh kurtuluruz hc bseyden zevk almiorum bu illet yuzunden keske bilgisayarim olsaydi zor oluo tlfndan her sey gozumde kaldi yeni gelinligm cicim aylarim aldigim alli pullu ic camasirlar offff allahim bze yardim et herkese amiin yarininsallh gorusuruz cok optum

Ogleden sonra acarim cnm ben tamam cok saol insallh kurtuluruz hc bseyden zevk almiorum bu illet yuzunden keske bilgisayarim olsaydi zor oluo tlfndan her sey gozumde kaldi yeni gelinligm cicim aylarim aldigim alli pullu ic camasirlar offff allahim bze yardim et herkese amiin yarininsallh gorusuruz cok optum

tamam canım benim üzülme insallah onları doya doya giydigimız günlerde gelcek bende aynı senin gibiyim allahın ıznıyle kurtulucaz ben inanıyorum sende inan üzülme ama tamammı yalnız degılsın

kızlar ben çıkacam ama siz bana lütfen yazın olurmu

Canim riske edilecek bir konu degil mutlaka doktora danismalisin. ilk zamanlar iliskiyi yasaklayabiliyormus dr egzersizde bi nevi iliski gibi yani ne bileyim cok hassas bi konu mutlaka bi uzmandan bilgi al bence.
bu arada bebeginde hayirli olsun,saglikla dogsun insallah.

Kemrecim nasılsın canım
Nasıl gidiyor egzersizler?

Canım benim şimdilik iyi gidiyor. Ben dilatörle yapmıyorum egzersizlerimi parmakla yapıyorum :) Şu an 3 parmak+eş orta parmağı ile egzersiz yapıyorum. Her bir aşama benim 1 hafta sürüyor. Yani psikolog ödevleri öyle, bir sonraki aşama için 1 hafta boyunca aynı egzersizi yapmam gerekiyor...

Senin nasıl gidiyor???

kızlar yendim :43: , çok mutluyum :5::5:

:52::52::52::52::52::52::52: Yupiiiiiiiiiiii tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iste bir gelin dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Hep böyle bereketli geçsin günlerimizzzzzzzzzzz

Tebrik ederimmmmmmmmm gözün aydin canim Allah baska dert vermesin insssssss :66::66::64::64::123::123::123::123::124::124::124::124::124:

kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp

bence egzersiz yapma. düşük ihtimali olabilir. hem madem hamilesin doktora görünmelisin mutlaka. seni doktorun yönlendirsin, egzersizi ona sormalısın. allah analı babalı büyütsün.

Back
X