- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #104.201
Gordum simdi cnm evet okudum sana bende ordan yazabilirmiyim peki as sonra esim gelir yarin burda olurmusun konussak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gordum simdi cnm evet okudum sana bende ordan yazabilirmiyim peki as sonra esim gelir yarin burda olurmusun konussak
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... S alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
Ogleden sonra acarim cnm ben tamam cok saol insallh kurtuluruz hc bseyden zevk almiorum bu illet yuzunden keske bilgisayarim olsaydi zor oluo tlfndan her sey gozumde kaldi yeni gelinligm cicim aylarim aldigim alli pullu ic camasirlar offff allahim bze yardim et herkese amiin yarininsallh gorusuruz cok optum
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... S alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
tatlım nasılsın egzersızlerı neyaptın nasıl gıdıyor
kızlar ben çıkacam ama siz bana lütfen yazın olurmu
Kemrecim nasılsın canım
Nasıl gidiyor egzersizler?
kızlar yendim, çok mutluyum
![]()
kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp
kızlar yendim, çok mutluyum
![]()
Kizlar çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmm set geldiiiiiiiiiiiii açtim baktimmm yumusak çok rahata benziyorlar.. ARtik tek bisey kaldiiii oda reglimin bitmesiiiiiiiiiiiiiiii![]()