• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim esimde hangi pozisyonu dersem denemeye hazir nitekim bir suru pozisyonda denedik ama olmadi. hatta senin yendigin pozisyonuda denedik oyle hic yapamadim...

Denemeden once egzersiz yaptim ama bdkletemedim elimle tutmazsam cikiyor durmuyor e tabi brnde o anda onu oyle elimle tutamiyorum.

biraz daha rahat aldığında deneme yapın canım aparatın rahatça içinde durması lazım bu rahat olduğun anlamına gelir kaslarınla o aparatı tutmayı öğrenn. bir de hergün 60 tane kegel egzersizi yap forumun ilk sayfasında yazıyor ya ondan.. kaslarını güçlendirir...

ben hep yasim cok kucuk erken evlendim o yuzden yapamiyorum diyordum ama demek ki bunun yasla ya da erken evlenmekle alakasi yokmus,herkesin basina gelebiliyormus.

Haklisin canim mesela ben normalde de cani tatli bi insanimdir. ameliyat lafi urkutur,kan gorunce bayilacak gibi olurum tansiyon dibe vurur dogum anilarini asla dinleyemem vs. ayyy amma nazliyiz he :))

Amiiiin canim amiin Rabbim en kotusunu bile boyle bi seyle imtihan etmesin.

yaşla, can tatlılığıyla falan ilgisi yok. ben iğne olmadan dolgu yaptırabilen bir insandım ama iş oraya gelince korkup kasılıyordum. bu bir fobi, cinsel ilişki fobisi. o yüzden pek mantığı yok, en belirgin ortak özellik, kontrol duygusu yüksek kadınlarda ortaya çıkması. toplumsal baskılar, aile vb. bir sürü etken cinsel bilgisizlikle birleşince kasılıp kalıyoruz.

biraz daha rahat aldığında deneme yapın canım aparatın rahatça içinde durması lazım bu rahat olduğun anlamına gelir kaslarınla o aparatı tutmayı öğrenn. bir de hergün 60 tane kegel egzersizi yap forumun ilk sayfasında yazıyor ya ondan.. kaslarını güçlendirir...

Kegel egzersizlerini biliyorum canim ama yapmiyorum acikcasi ama yapacagim bundan sonra tesekkur ederim.

Kizlar ben simdi egzersizden geliyorum da simdi size bir sey soracagim.
en son asamada kullandiginiz aparatin ucu kac cm idi?
Mesela 10cmde yendiniz diyelim onun ilk giris yerimi 10cm idi. Acikca yazmak istemiyorum da yendiginiz aparat esinizle ayni boyda miydi?
Ben simdi yeni bi aparat yaptim en son egzersizimi onunla yaptim ilk giris yeri 10cm ortasi yani derinlikte 6cmdeki yeri 10.5cm daha asagisida 11cm bununla ilk bugun calistim esimle deneme yapmadan once calistigim aparatimin ilk giris yeri 8cm idi asagi dogru 10 cmyi biraz geciyordu.
esimle denemelerimizin basarisiz olmasi aparatlarimdan mi kaynaklaniyor acaba?
biraz daha yenemezsem bende dilator alacagim artik bende...

rabis aparatları doğru yapmışsın, o şekilde olması daha iyi, dibe doğru kalınlaşmalı. ben 10cmlik aparatın girişini de 10cm yapmıştım, 2 gün debelendim olmadı, ucu biraz küçültünce oldu, sonuçta iyice itiyorsun ve o kalınlık vajina girişinde kalıyor. zaten esnetmeye çalıştığımız yer de girişteki istemsiz kasılan 2-3cm uzunluğundaki yer. ondan sonrasını kasamıyoruz zaten ve aparat kolayca kayıp gidiyor. aparatın doğru, ucunu 10 yaparsan gerisi 11 filan olmalı. ama ucunun biraz ince olmasında fayda var, küt olunca giriş zorluyor.

rabis aparatları doğru yapmışsın, o şekilde olması daha iyi, dibe doğru kalınlaşmalı. ben 10cmlik aparatın girişini de 10cm yapmıştım, 2 gün debelendim olmadı, ucu biraz küçültünce oldu, sonuçta iyice itiyorsun ve o kalınlık vajina girişinde kalıyor. zaten esnetmeye çalıştığımız yer de girişteki istemsiz kasılan 2-3cm uzunluğundaki yer. ondan sonrasını kasamıyoruz zaten ve aparat kolayca kayıp gidiyor. aparatın doğru, ucunu 10 yaparsan gerisi 11 filan olmalı. ama ucunun biraz ince olmasında fayda var, küt olunca giriş zorluyor.
Ben aparatin ucunu bilerek küt yaptim girerken zorlansin esimle denerken daha kolay olsun diye :))) kendimi o yanma hissine iyice alistirmak icin ilk giris yerini 8den 10a cikardim dibe dogru hemen hemen 11.5a yaklasiyor.
Bu vaji beni psikopata bagladi iyice :))))

Benim esimde hangi pozisyonu dersem denemeye hazir nitekim bir suru pozisyonda denedik ama olmadi. hatta senin yendigin pozisyonuda denedik oyle hic yapamadim...

Denemeden once egzersiz yaptim ama bdkletemedim elimle tutmazsam cikiyor durmuyor e tabi brnde o anda onu oyle elimle tutamiyorum.

rabis egzersizde sadece gitgel değil, bekletmek de çok işe yarıyor. ben bütün egzersizlerimi bekleterek yaptım, bu yazdığından senin hiç bekletmediğini çıkardım. aparatı bekletebildiğin kadar beklet. ben yendiğim gün egzersiz yapmamıştım ama önceki günlerde 10cm. 1er saat bekletmiştim içimde. çok faydası oluyor. benim çalışma şeklim 1 saat beklettiysem 5 dk boyunca da gitgel yapıp egzersizi tamamlamak şeklindeydi hep.

Ben aparatin ucunu bilerek küt yaptim girerken zorlansin esimle denerken daha kolay olsun diye :))) kendimi o yanma hissine iyice alistirmak icin ilk giris yerini 8den 10a cikardim dibe dogru hemen hemen 11.5a yaklasiyor.
Bu vaji beni psikopata bagladi iyice :))))

vay psikopat vay!!! :1::1::1::1::1: valla bravo sana, ben o şekilde yapamadım. ucu birazcık ince olunca girdirebiliyorum ancak.

soru sormak isteyenler özelden de sorabilir. ben ev işine devam edeyim, bu hafta bahar temizliğim bitmeli :))

rabis egzersizde sadece gitgel değil, bekletmek de çok işe yarıyor. ben bütün egzersizlerimi bekleterek yaptım, bu yazdığından senin hiç bekletmediğini çıkardım. aparatı bekletebildiğin kadar beklet. ben yendiğim gün egzersiz yapmamıştım ama önceki günlerde 10cm. 1er saat bekletmiştim içimde. çok faydası oluyor. benim çalışma şeklim 1 saat beklettiysem 5 dk boyunca da gitgel yapıp egzersizi tamamlamak şeklindeydi hep.

vay psikopat vay!!! :1::1::1::1::1: valla bravo sana, ben o şekilde yapamadım. ucu birazcık ince olunca girdirebiliyorum ancak.

soru sormak isteyenler özelden de sorabilir. ben ev işine devam edeyim, bu hafta bahar temizliğim bitmeli :))
Valla ne yalan soyleyeyim ben cok tutmuyorum icerde bi egzersizde en az 25 30 kez tekrar tekrar girdirip cikariyorum demek ki hata etmisim bekletmem gerekiyormus...
valla cidden psikopata bagladim egzersizlerde bilerek kendimi zorluyorum ki gercegi daha kolay olsun :))))

Kizlar bse sordum ama gordunuzmu bilmiom ben iki senelik evliyim ama egzersie baslaya calisiom aynayla baktim cooook minicik bi delik gbi yani serce parmaginucu kadar kizlar dogruyeremibakiorum soyleyin lutfen bde tam ortadaa minicik bi et parcasivar oda serce parmagin tirnagi kadar deliginyanina sizdede vari kizlar bde gerisiet yigini gbi oylemi kizlar yanlis yeremi bakiom cvp lutfen

Kizlar bse sordum ama gordunuzmu bilmiom ben iki senelik evliyim ama egzersie baslaya calisiom aynayla baktim cooook minicik bi delik gbi yani serce parmaginucu kadar kizlar dogruyeremibakiorum soyleyin lutfen bde tam ortadaa minicik bi et parcasivar oda serce parmagin tirnagi kadar deliginyanina sizdede vari kizlar bde gerisiet yigini gbi oylemi kizlar yanlis yeremi bakiom cvp lutfen

canım dogru yere bakıyosun sanırım popona varmadan önceki delık bacaklarını ac ve ıkın ıkınınca oranın biraz daha genislediginı görüceksin

canım sanırım sana daha önceki sayfalarda cvp yazmıştı bi arkadaş normal ora işte vaji girişi şuan minicik ama egzersiz yaptıkça belirginleşecek orası..

Evet popodan bi onceki delik ben bse sorcam utaniom ama sorucam kizlar ne olur ayiplamayin ikiniorum zaten ikinmadan deligi hc goremiom ama ikinmaya calisiom oramdan cok popomu acio gbi oluyorum

Evet popodan bi onceki delik ben bse sorcam utaniom ama sorucam kizlar ne olur ayiplamayin ikiniorum zaten ikinmadan deligi hc goremiom ama ikinmaya calisiom oramdan cok popomu acio gbi oluyorum

sana öyle geliyodur canım kendini rahat bırak bacaklarını ac ve ıkınmaya devam et sana özelden msj atmıstım okudunmu canım

Facar burdayim cnm cepten griom o yuzden yavas ilrliom ama hep okuyorum yazdiklariniz hepinize coktesekkur ederim rabis sesizce sana elvan cok saolun insallh basaricam bi gun

Facar burdayim cnm cepten griom o yuzden yavas ilrliom ama hep okuyorum yazdiklariniz hepinize coktesekkur ederim rabis sesizce sana elvan cok saolun insallh basaricam bi gun

insallah. bende senin gibiyim daha ama 2gündür kulak cöpunu almaya calısıyodum ve sonuna kadar aldım insallah tez zamanda kurtuluruz canım

Back
X