- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.741
Bana da yardımcı olur musunuz? Yaklaşık iki saattir yazılanları okuyorum, gerçekten moralim yerine geldi...Kendime güvenim arttı.Ben 10 aylık evliyim, aynı sorunlarla uğraşıyorum. Ev de egzersizlerle halledilebilir mi, yoksa doktora gitmem şart mı?çok utanıyorum, doktora gitme fikrinden bile
Bana da yardımcı olur musunuz? Yaklaşık iki saattir yazılanları okuyorum, gerçekten moralim yerine geldi...Kendime güvenim arttı.Ben 10 aylık evliyim, aynı sorunlarla uğraşıyorum. Ev de egzersizlerle halledilebilir mi, yoksa doktora gitmem şart mı?çok utanıyorum, doktora gitme fikrinden bile
lıstede ben 161. yım dıye hatırlıyordum 61.ayımda yendıgım ıcın ezberlemıstım lıstedekı gelın sayımı
acaba alıntı yaparken bır kac gelın ısmı sılındımı aykut ? ve hayırlı olsun lısteleme işin ..
tmm canim devam ederse yapicaz insallah bisiler pekmez falan yer ozmn.. aynen hazirim aslinda esimi bekliorum.. tam sertlik olunca girior cünkü.. hmm anladim canim insallah en kisa zamanda bebegine kavusursunnn...bende korunmadan mi devam etsem yaa hemen hamile kalinmiyorrr
wallahı ben gulsevdamın ddıgı sekılde yendım gorur ve en ksıa zamanda cvp yazar sana tatlım..
menteşe miiii
lıstede ben 161. yım dıye hatırlıyordum 61.ayımda yendıgım ıcın ezberlemıstım lıstedekı gelın sayımı
acaba alıntı yaparken bır kac gelın ısmı sılındımı aykut ? ve hayırlı olsun lısteleme işin ..
mrb bayanlar
Ben burada yeniyim ve yazılar çok uzun hepsını okuyamadım.ama bende malesef bir vajınısmus hastasıyım.evleneli 1sene oldu. ama hala hıc bı sonuc yok. sizler buralarda ne guzel yazmışsınız taze gelin falan diye sanki ben hiç gerçek anlamda bu makama gelemıcem diye düşünüyorum.
suanda vajınısmus ıcın bi psıkologa gidioruz eşimle beraber. daha 2hafta oldu. parmak egzersizleri yaptırıyor doktorum bana hepsı nı yapabılıyorum sımdılık ama bırlıktelık olacagı zaman ne yapıcam bılmıorum. Sanki sonuc alamıcam gıbı gelıyor bana kızlar.Benım gıbı parmak egzersizinden sonra sonuca varan varmı yaaaa lütfen bişşiler yazın benı rahatlatınya
yaşasın 5. dilatörde tamam onu da alabildim dün gece yalniz ben 5. yi 10 cm sanıyodum o 9. cm miş 9. cm den sonraa p...s denemesi yapsak olurmu ki acaba
bu arada nilacım çok teşekkürler ii kide vurmuşsun kafama yoksa dün yine kesin yatardım egzersiz yapmadan ama çok etkili oldu beni uyarman candy34 sende çok saol erteleme hastalığından kurtulcam inşallah :)
merhaba tatlım bence çok güzel ilerlemişsin... senin hakkında tam bir bilgim yok ama 9 cm gayet güzel bir sonuç bence... rahat alabiliyor musun tatlım 9cm yi... arkadaşların tavsiyesi hep o yöndedir. rahat alabiliyorsan git gel yapabiliyorsan deneyebişlirsin... özellikle denemeden önce 10-15 dk kadar aparatlarla çalış ve en büyüğü içinden çıkarırken penis denemesi tavsiye ederim... bende 9.5cm yi alabildim geçen gün ve çok heyecanlanmıştım...
yaşasın 5. dilatörde tamam onu da alabildim dün gece yalniz ben 5. yi 10 cm sanıyodum o 9. cm miş 9. cm den sonraa p...s denemesi yapsak olurmu ki acaba
bu arada nilacım çok teşekkürler ii kide vurmuşsun kafama yoksa dün yine kesin yatardım egzersiz yapmadan ama çok etkili oldu beni uyarman candy34 sende çok saol erteleme hastalığından kurtulcam inşallah :)
Canim gunaydin. oncelikle harika gittigini soylemek isterim. ben 9.5cmde es denemesi yaptim ama basarili olamadim. esas olarak kendimi cok hazir hissetmiyordum dogaclama gelisti her sey...
ama tabi herkeste ayni olacak diye bir sey yok,belkide sen basarili olursun...insallah.
eger kendini denemeye hazir hissediyorsan ve olmadiginda umutsuzluga kapilmam uzulmem diyorsan bence deneyebilirsin...
canım tebrik ederim süper gidiyosun öncelikle.p... denemsi için önemli olan kendini hazır hissetmen.ben 9-9.5 cm de kendimi hazır hissetemiştim.ve başarısız p... denemesinden korkuyordum.11 cme kadar çalıştım ve gelgitler yapabiliyordum.titreterek başla ve gelgitler yap.p...s denemesi aparatttan daha kolay emin ol.9 cm de de yenenler var,tamamen kendine güvenmene bağlı.aparatı şu şekilde gözlemle mesela,aparat nasıl daha kolay giriyor,en çok nerde zorlanıyorum,hangi pozisyonda eşimle denemeliyim diye düşün.eşinle denerken kendinden emin ol.ben kendi yaşadıklarımı kısaca anlatayım
kadının altta olduğu pozisyon genelde tercih ediliyor.egzersizlerinde hangisinde rahat ediyorsan o şekilde deneme yapman daha iyi.kendini rahat bırakırsan hiiiç acı duymayacaksın.(aklına ilk gün korkmadan yapan insanlar gelsin.biz de bi anormallik yok,sadece psikolojimiz bize oyun oynuyor).p... girmeye başladıktan sonra poponu hafif kaldırman(yada altına bişey koyarak desteklemen) daha kolay girmesini sağlayacak.derin nefes alıp ver ve sakin ol. ben sona yaklaştığım için(9 cm deyken) daha çok heyecanlaşmıştım, inanmıştım.ve egzersizlerimi daha sıkı yapıyodum)
egzersiz yaptıkça geçtiğin her aşamayı burada yazarsan daha çok gaza gelirsin.dr.kontrolü misali disiplin oluşturursun.ve yeni aşamalara daha çabuk geçersin.ben öyle yaptım.egzersiz lerinde başarılar.bi an önce kurtulursun inşallah,bu güzel duyguyu sende yaşa
çok çok çok teşekkür ederim desteğin için dostluğun için haklısın insan korkarak yaptığı şeyi daha bi isteyerek yapıyo ben bi kaç gündür bi an önce eve gitsemde egzersizimi yapsam diye heyecanlanıyorum tuhaf belki ama böyle yaparak başarının ayak seslerini duyuo gibi oluyorum umarım kulaklarım iyi işitiyodur :)yalnız anlamadığım bişey var bi kaç kezde sordum ama sanırım arkadaşlar görmedi titreterek başlamak ne ya çok mu cahilim ama gerçekten anlamıyorum bunu nolur biri izah etsin artık
rica ederim canım.ne sormak istersen ister burdan ister özelden yazabilrisintitretme sözünü ilk ben kullandım galiba :) başka kullanan var mı bilmiyorum.canım gelgitlere alıştırmak için kendimi direkt gelgit yapamadığımdan titreterek başladım.yani aparatı içimdeyken titrettim.zamanla gelgite de alıştım gerek kalmadı.kendim öyle yaptığım için sana da faydası olur belki diye yazdım belki ihtiyaç duymazsın.son zamanlarımda gelgitlere iyice alıştım.hatta kalkıp yürüdüm evde aparat içimdeyken.15-20 m kadar.
eşinle deneyeceksen denemeden önce yarım saat falan çalışma yapman iyi olur canım.hatta ö..s..sırasında bile içinde tutabilirsin.ben tutmak istedim ama aparat içimden fırlayınca tekrar almadım.bi de o durumda işlerin daha doğal gelişmesi daha iyi oluyor.zaten hiçbir kayganlaştırıcının doğal salgılar kadar iyi olmayacağını anlayacaksın.duruma göre haber ver bize demeraktan ölürüs bisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?