Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben bu listeyi güncellemek ve herkesi eklemek istiyorum bilgilerinizle bana destek olunnnnnnnnnn...[/QUOTE]

Turkiyede de var canim..ben yurt disinda yasiyorum fiyatini da yazim 20 euroya aldim ben..icinde siringaya benzeyen 9 tane alet var... siringaya krem cekiyosun sonra vajinaya bosaltiyosun kalmak isteyenler icin en iyisiymis...

Bu gidisle yarinda baslayamicam, bitmiyo bitürlü en geç 2 güne baslarim.. 19 mayis hayal oldu bana..
Ins bende çabuk ilerlemek ve biran önce kurtulmak istiyorum artik çok fazla uzadi.. :95::95:

hayirlisi olsun canim .. reglin biter bitmez azimle baslarsin egzersizlerine sonrada mutlu baslangica adim atacaksin insallah

kızlar bu venüstenin son listesi... Ben bu listeyi güncellemek ve herkesi eklemek istiyorum bilgilerinizle bana destek olunnnnnnnnnn...[/QUOTE]

canım yazarmısın o zaman 29.03.2012 vajiyi yendiğim gün sadece kk sayesinde

wallahı ben gulsevdamın ddıgı sekılde yendım gorur ve en ksıa zamanda cvp yazar sana tatlım..

menteşe miiii

ben de seni seviyorum. forumun meleğisin!!! şarkı çalam sana halil sezaiden "olsun"

aha bu kız gibi hülyalı hülyalı bakıyom artıkın :97::97::97::97::97::97::97:

ayyy dur acımde dınlım su sarkıyı ozledım cok oldu dınlemeyelı

hahahaaa ne guzel bakıyorsun sen ole

Aynen cnm tam sertlk yoktu bgn gne denicez insallah olur o zmn ya.. Bi an once alismak istiom sonra hmile kalmak istiom. Cnm sen hic korundun mu yendiktn Sonra ? Yoksa o zmn mi basladin bebek calismalarina..

kecıboynuzu pekmezı yedır canım...

inşallah en yakın zamanda alısırsın canım suanda esını beklıyorsun aslında sen hazırsın

yok canımm yaa hıc korunmadım 8 ay oldu beklıyoruz full calıs calıs hem iice alıstım ılıskıye hemde bıktım

Masallah cnm ne gzl yapmissin denemelerini ilk sokarken zorlaniyormusun ya? Merak ettim yada git gellerde rahat olabiliormusin?

girişte de gitgelde de biraz irkiliyorum. jelsiz olursa acır gibi oluyor, jelsiz yapamıyorum. onun dışında bir sorun yok şükür. ama birkaç ay bebek istemediğimiz için eşim boşalana kadar yapmıyoruz, ben söyledim ama zamanında çıkamam diye o istemedi. korun diyorum onu da istemiyor. ööle alışmaya çalışıyoruz işte.

canım beni de ekle 13-03-2012

kızlar bu venüstenin son listesi... Ben bu listeyi güncellemek ve herkesi eklemek istiyorum bilgilerinizle bana destek olunnnnnnnnnn...[/QUOTE]

15.03.2012 beni de ekle canım inşallah kısa sürede vajinusmuslu hamileler listesinede girebiriz :)

zealea: 02.05.2012 - (kk) + (botulinum toxin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…