selacım ozelden konusulcak bır konuyu burda hala yazman dogru degıl
suan konuyu uzatıyorsun . sıteye yenı gırdım ozelını gordum cevaplıcaktımkı burdanda yazmıssın
sımdı nılay ıle ben kac ay oldu yenelı 8 ay ve aynı soruyu defalarca cevapladık
ve daha dun aynı sekıl soruyu aynı kısıden tam 3 kere cevap verdım sıtem etmedım
burası sayesınde yenıp gıdenler oldu işleri düşünce bırsey sormak ıcın gelıp gıttıler
kı kımıne gunlerım saatlerım gıttı yınede sustum
yerı geldı ozelden sorun yasadıgım kısıyle konusup buraya yansıtmadım ve kırgınlıklar yasamama ragmen defalarca
sessızce bır kac gun cekılıp sonra bırsey olmamıs gıbı foruma yenıden geldım senın gıbı nılay yada senın tarafımda olmama kırgınım dıye yazmadım
herkes aynı dusunucek dıye bırsey yok ama bu yuzden ne senı ne nılayı az sevmıyorum yada kırgın degılım
baska topık baska konu olsa ceker gıderım arkama bakmam
ama bu topık ve burda yasananlar okadar farklıkı ıster duygusalsın dıyın ıster duygu sömürüsü
ama her bır olaya sevınıp guldugumde burdakı arkadaslar aklıma gelıyor
onlarınde benım gıbı guneslerının dogmasını mutlu olmalarını ıstıyorum
hele burası sayesınde 5 yıllık karanlığıma gunes dogmusken kımle ne yasarsam yasayım burda olurum
bızı bız anlamazsak kım anlar ? v ayrıca ben ara bulayım dedım ama haklısın susup gerı cekılmem gerekırdıkı olau bana donmesın
ama boyle bırı degılım ıste ıkı kısı ve hele aynı dertten muzdarıp ıkı arkadasım gergınlık yasıyorken susamam
ıkınızede kendı acınızdan hak verdıgmı defalarca belırttım .. diz kıran alim olur kalp kıran zalim ..
ozumde cok sinirli biriyim ama hep dedım ve dıcem konu vajı olunca nefsım kendı duygularım gerı planda ..
ve son olarak baska konular konusulması ayrı basarı oykulerı ayrı
basarı oykulerı hepımızın yasadıgı seylerın ozetı bır topıkte toplanması bınlerce sayfayı okuyamıcaklar ıcın
ve korkup cesaret almak ısteyenler ıcın dusunulmus bu topıgın ozetı gıbı
esımle deneme yapmadan once ozamanlar 6 7 sayfadaydı galıba kac kere o sayfaları okuyup her cumleyı ezberleyıp notlar aldıgımı unutmadım ..
bundan sonra yazmak ıstersen lutfen ozelden yaz canım ordan konusalım topıge yenı gelenlere yansımasın
kızlar duvak meselesınde bende hassasıyet beklıyorum yenenler duvaksız yada ıstedıgı bır avatar
ama yenme asamasında olanlar lutfen duvaklı bır avatar edınırse ıyı olur karısıklık olmaması ıcın
ve her yenı gelen arkadasımızada bunu hatırlatalım
bugun cuma mubarek gun dualarımız bırbırımızle olsun
hepınızı dua ıle opuyorum tekrardan can arkadaslarım
yazım uzun oldu hakkınız helal edın :) hadı bakalım egsersızcıler ıs basına