- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.421
Doktor bana bir süre hamile kalma, korun dedi, sonra bebek ay düştü mü düşecek mi dersin zaten pimpiriklisin, zevk alamazsın dedi, yaşayamadıklarınızı yaşayın bir süre dedi, ben beklemek istemiyorum, bilmiyorum şuan kararsızım aslında.ben daha bu aşamalara geçemedim malum, ama öğrendiğim birşey var kadın uyarılmadan ve yeteri kadar ıslaklık olmadan ilişki can yakıcı olabiliyor arkadaşlar jelsiz olmuyor diyor çoğu zaman çünkü yeterli zaman ayırmıyorlar ya kendileri ya eşleri.
ay bi saatr okyorum forumu nihayet sona geldimmmmmmmmm... :)
yok kız nerdeeee...ama dün gece deneme yaptık ya biri dem,işti burda oturur pozisyon deneyim bn üstte olmaya çok karşıydım eşim söyleyince kızıyodum öyle şey mi olur bn azgınmıyım ne o ilk geceden üstünde felan ( kalın kafam ) neyse o arkadaş okuyosa yazsın bana onun dediğini uyguladım ya yok byle bişey olduğu yere kdr gelene kdr anam ağlıyodu ağrı ağrı bu sefer hiç ağrım olmadı deneme yaptıktan sonra ilk kez trene çarpmış gibi bitmedi sonu :)))) rahatca denedim tedirginliğimi biraz daha atmam egzersize biraz daha devam lazım anladığım bunu...bugün arkadaşıma anlattım bişeyler bilgilenmişsin ben evlenirken bunları bana anlat dedi hem de bana .:)))))) çok pozitifim ...hep iyi düşünmeye çalışıyorum hele o pozisyonu keşfetmem çok iyi oldu ismini hatırlayamadım affına sığınıyorum yazsın yazımı görürse dediği çok işe yaradııııııııııııı..........
bu arada dün ilk kez üç defa egzersiz yaptım hepsini deniyorum valla sık sık kas bırak tualette tut bırak hepsini
ve deeeeeeee p...sn başından biraz daha fazlası oldu ilk kez HOCALARIMA DUYURULURRRRRRRRR :))))))))
arkadaşlar bende yazdım ama kimse görmedi sanırım bende dün deneme yaptım ama yarısı oldu kesinlikle oturur pozisyonda yapamıyorum o şekilde olması imkansız gibi geliyo aten rahatta olmuyo
evet canım haklısın birçok kişi üstte rahat ediyor, kişiden kişiye değişir gerçi. İnşallah bundan sonra alt, üst, amuda kalkarak falan farklı şekillere de alışıcazarkadaşlar bende yazdım ama kimse görmedi sanırım bende dün deneme yaptım ama yarısı oldu kesinlikle oturur pozisyonda yapamıyorum o şekilde olması imkansız gibi geliyo aten rahatta olmuyo
mercan ne kadar süredir evlisin? daha yapamadığın egzersize başlamak mı? ne aşamadasın canım?ben 10 gündür burdayım ama daha yapamadım 4 gün öncede regl oldum stresle bazen geliyo bazen gelmiyo burdaki başarıları okuyunca dahada hevesleniyorum
Canim oturur pozisyonda yapma ya yatarak belinin altina yastik koy, yada üstte dene.. ben üstü tavsiye ediyorum.. ama yatakta denemeyin.. biz ilk denemede (açik oldu kusra bakmayin ama) sert zeminde denedik.. üstte çok kolay oluyo.. Bide öyle dene canim.. Denemeden önce mutlaka egzersiz yap en az yarim saat en büyük boyla
evet canım haklısın birçok kişi üstte rahat ediyor, kişiden kişiye değişir gerçi. İnşallah bundan sonra alt, üst, amuda kalkarak falan farklı şekillere de alışıcaz.
arkadaşlar bende yazdım ama kimse görmedi sanırım bende dün deneme yaptım ama yarısı oldu kesinlikle oturur pozisyonda yapamıyorum o şekilde olması imkansız gibi geliyo aten rahatta olmuyo
off ya bu vajinismus varya, eşlerimizin sağlığını da bozuyor, erken bo... , sertleşme falan hep bu yüzden oluyor.evet canım belime yastık koyup denedim dün zaten biraz tırstım ama yarısı oldu dahada olcaktı eşim b....ı neyse bugün olur inşallah hayırlısıyla
evet canım haklısın birçok kişi üstte rahat ediyor, kişiden kişiye değişir gerçi. İnşallah bundan sonra alt, üst, amuda kalkarak falan farklı şekillere de alışıcaz.
elvan nasıl üstte ben anlamadım
evet canım belime yastık koyup denedim dün zaten biraz tırstım ama yarısı oldu dahada olcaktı eşim b....ı neyse bugün olur inşallah hayırlısıyla
off ya bu vajinismus varya, eşlerimizin sağlığını da bozuyor, erken bo... , sertleşme falan hep bu yüzden oluyor.
Yalnız bir tavsiyede bulunucam biraz bekleseniz tekrar deneseniz, ikinci de boş... süresi uzar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?