Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Doktor bana bir süre hamile kalma, korun dedi, sonra bebek ay düştü mü düşecek mi dersin zaten pimpiriklisin, zevk alamazsın dedi, yaşayamadıklarınızı yaşayın bir süre dedi, ben beklemek istemiyorum, bilmiyorum şuan kararsızım aslında.

Birde öncesinde de o duyguya girmek gerek , fantezi dünyanda sınır tanıma dedi . Ben bu forumda birşey okumuştum, yine kk da bir arkadaş yapmıştı, bende uygulamıştım :).
Kızlar ışıkları kapatıyorsunuz, eşinizin eline bir el feneri veriyorsunuz, ve striptiz yapmaya başlıyorsunuz. Bu çok hoşuna gitmişti benimkinin ama o zamanlar vajiliydim, açık açık söylemese de pek haz almadı sanırım, eşim bana asıl şimdi yap böyle şeyleri diyor .

Canim bende üstte yendim üstelik egzersizi hep oturarak yada uzanarak yapiyodum kesinlikle üstte yapamam diye düsünmüstüm ama kolay oldu nasil girdigini anlamiyosun bile.. çok sevindim hep böyle pozitif ol bikaç güne en fazla bi haftaya gelin çikarsin öyle hissediyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yazdım ama kimse görmedi sanırım bende dün deneme yaptım ama yarısı oldu kesinlikle oturur pozisyonda yapamıyorum o şekilde olması imkansız gibi geliyo aten rahatta olmuyo

arkadaşlar bende yazdım ama kimse görmedi sanırım bende dün deneme yaptım ama yarısı oldu kesinlikle oturur pozisyonda yapamıyorum o şekilde olması imkansız gibi geliyo aten rahatta olmuyo

Canim oturur pozisyonda yapma ya yatarak belinin altina yastik koy, yada üstte dene.. ben üstü tavsiye ediyorum.. ama yatakta denemeyin.. biz ilk denemede (açik oldu kusra bakmayin ama) sert zeminde denedik.. üstte çok kolay oluyo.. Bide öyle dene canim.. Denemeden önce mutlaka egzersiz yap en az yarim saat en büyük boyla

evet canım haklısın birçok kişi üstte rahat ediyor, kişiden kişiye değişir gerçi. İnşallah bundan sonra alt, üst, amuda kalkarak falan farklı şekillere de alışıcaz .

evet canım belime yastık koyup denedim dün zaten biraz tırstım ama yarısı oldu dahada olcaktı eşim b....ı neyse bugün olur inşallah hayırlısıyla

canım hangı sekıl daha rahat edebılceksen
bende ılk baslarda egsersız yaptıgım sekılden baska olmaz dıyordum
sonra ustte daha rahat oldgunu farkedınce o sekıl sadece olur dıyorum :)
ılk baslarda cogumuz yarım almıstık bır sonrakı denemede tamamı olmustu
bıdahakı denemn bugun yarın uzatmadan yap canım ve hangı turlu rahat edıceksen
bak daha once yarısı bıle alabılcegıne ınanırmıydın ..

evet canım belime yastık koyup denedim dün zaten biraz tırstım ama yarısı oldu dahada olcaktı eşim b....ı neyse bugün olur inşallah hayırlısıyla
off ya bu vajinismus varya, eşlerimizin sağlığını da bozuyor, erken bo... , sertleşme falan hep bu yüzden oluyor.
Yalnız bir tavsiyede bulunucam biraz bekleseniz tekrar deneseniz, ikinci de boş... süresi uzar canım.

Senay üstte kontrol bizde oldugu için belki daha rahat edersin.. altta oldugumuz zaman esler ister istemez itiyo kendini.. Sen bilirsin ama çileklipudingin söyledigine katiliyorum.. biraz bekleyin ikincide gerçekten daha uzun sürüyo b.. lmalari.. bi zarari olmaz yani biz ilk denemede defalarca denedik.. her defasindada daha geç bo..ldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…