- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.461
yarısı girdiyse gerek yok. kendini rahat hisset diye öyle dedim ben.yarısında takıldın ya, 10cm 9a göre daha iyi açar diye düşündüm, ondan öyle dedim. sen kendine güveniyorsan gerek yok elbette. her şey senin elinde. takıldığın o yerde bekle, kıpırdama, nefes alıp ver. bir de kegel yap, eşin hisseder sıktığını, sen de sıkmakla bırakmak arasındaki farkı hisset. bunları yaparken o takılma hissin geçecek, sakinleşeceksin. pozisyonun ne olacak bilemiyorum ama üstteysen sen yavaş yavaş otur, alttaysan da eşin ufak ufak seni panikletmeden itsin. üstte daha rahat oluyor, ben eşime kontrolü bırakmıyorum, ellerimi onun göbeğine koyup vücudumu içerdeki açıya uygun biraz öne eğerek yavaş yavaş oturuyorum. hatta ellerini bile değdirtmiyorum, her şeyi ben yapıyorum, o hareket ederse ya da beni yönlendirirse panikliyorum. sen de böyle yap istersen. hadi başarılar.
umarım canım ya,sizlerin yazdıkları bana cesaret verdi,açıkcası deneyecektim 10 cm yapacaktım kırmızı gelir diye vazgeçtim.eşim egzersiz yaptığımı bilmiyor platesin faydası oldu sanıyor:)) ona süpriz yapacam o bakımdan demedim.kırmızı gelmesede sorun yapmaz ama ben herşey uslune uygun olsun istiyorum.)))))
geçmiş okurken bişiii gördüm de şimdi jel kullanılırsa hamile kalma riski azalıyomu? Ben henüz çok yeni evliyim bebek istemiyorum ama eşim istiyo ve korunmuyo da ben de hap kullanmak istemyiyorum kilo alırım diye falan. Eğer işe yarıyosa ben de jel kullaniim.
jelle hamıle kalan cok arkadasımız var burada canım ....
yaa.. :S canım peki başka türlü korunma yöntemi var mı önerebileceğiniz. Eşimi razı edemiyorum prezervatif kullanmaya dediğim gibi doğum kontrol hapı da kullanmak istemiyorum. boş.. genelde dışarıya oluyo ama bazen tutamıyo olur kaçar die endişeleniyorum.
Ben yeni katıldım aranıza bu illet bendede var ya((( okuyorum kaç gündür dışardan uye olmadan ama artık dayanamadım bana yardım edin lütfen ((
hoşgeldin demek nekadar doğru bilmem ama iyi ki geldinn, üzülme lütfen, sorunun vajinismus mu yani anatomik olmadığına eminsen önce ayna egzersizi yapmanı isteriz
tşklrr yaklaşık 1 haftadır okudum bütün sayfaları tek tek üşenmeden aynayla baktım ve nereye girecegını anladım once ıkındım ama cok kucuk orası daha once doktora gıtmedim 7 aylık evliym kulak çubunu denedim ama sade beyaz pamuga kadar gittim zara zarar veririm diye korktum ittiremedm fazla özel olurmu bilmiym ama sormam lazım rahtalamak için ağlamaktan yazamıyrm mercimek büyüklüğünde 2 delik var sizde de öyle mi
canım bende vajiliyim. Çok bir bilgim yok ama 2 delik var dedin. biri idrarı yaptığımız yer diğeride vajina olack. Vajina altta. Ve diğerine göre daha büyük olması lazım. İdrarı yaptığımız yer çok küçük olması lazım.
offffff hiçibşi bilmiyorum yaaaaaaa ben korkuyorm kendim denemekten eşimin parmağıyla yapsam diyorum çünkü orayı kanatırsam belki inanmaz bana ilk parmakla deneyince çok acıyomu((((
merhaba, hoşgeldin. çiçekrose un dediği gibi fiziksel bir problem yoksa egzersiz yaparak bu dertten kurtulabilirsin. ayna egzersiziyle başlayıp, parmak egzersizlerine geçebilirsin. kegel egzersizleri de çok faydalı, ilk sayfalarda detaylı anlatımlar var. onlara bakabilirsin. takıldığın yerde de sor, burdaki herkes yardımcı olacaktır. egzersize başlamak için kayganlaştırıcı jel edinmelisin. ultrason jeli, prezervatif markalarının jelleri, gleit gelen vb. bir jel işini görecektir. daha önce hiç egzersiz yaptın mı? jinekolojik muayene oldun mu?
tşklrr yaklaşık 1 haftadır okudum bütün sayfaları tek tek üşenmeden aynayla baktım ve nereye girecegını anladım once ıkındım ama cok kucuk orası daha once doktora gıtmedim 7 aylık evliym kulak çubunu denedim ama sade beyaz pamuga kadar gittim zara zarar veririm diye korktum ittiremedm fazla özel olurmu bilmiym ama sormam lazım rahtalamak için ağlamaktan yazamıyrm mercimek büyüklüğünde 2 delik var sizde de öyle mi
Olmadım muayene 1 haftadır okuyorum zaten burayı üyelik dün aldım kulak cubugyla denemek istedim ama pamuguna kadar girdi ancak korktum doktora gitmekten de korkuyorum aptal gibi oldm yazamıyorum bile deli olcam yaa( o kadar kücük delige nasıl biişiler girecek düşüncesi gözümde büyüyo dağ gibiiii
offffff hiçibşi bilmiyorum yaaaaaaa ben korkuyorm kendim denemekten eşimin parmağıyla yapsam diyorum çünkü orayı kanatırsam belki inanmaz bana ilk parmakla deneyince çok acıyomu((((
Olmadım muayene 1 haftadır okuyorum zaten burayı üyelik dün aldım kulak cubugyla denemek istedim ama pamuguna kadar girdi ancak korktum doktora gitmekten de korkuyorum aptal gibi oldm yazamıyorum bile deli olcam yaa( o kadar kücük delige nasıl biişiler girecek düşüncesi gözümde büyüyo dağ gibiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?