Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben en sonunda gleitgelen kullandınmı bilmiyorum ama eşim bebe yağı kullandı,yani ben örnek olabilirm ..ama çilekli durex ti sanıırm,spermleri öldürüyor diye biliyorum,ben eczaneye sormuştum,gleitgelen böyle bi şey yapmaz demişti

doktordan doktora fark ediyor canım tabi ki en güzeli doğal olanı, yendikten hemen sonra hamileliği düşünmeyin biraz alışın 3-5 ay kendinize ve eşinize zaman tanıyın ben beklemedim 3,5 yıllık evliydim şu an yaşım 34 vaktim yok ama çoğunuzun yaşı 3-5 ay beklemek için uygun.

gleitgelen kullandim canim ufak tüplerden.. simdi ultrason jeli kullaniorum bol bol sürüyorum cunku.. onuda yavas yavas azaltmam lazim artik birakmak icin ugrascamm...

valla bana düşmez ama ben hep diyorum,iyice alış,hamuda kalkarken bile bu işi yapabilir hale gel :)))sonra 1 ay sonra tam yumurtlama döneminde 2 günde 1 yap,inş hayırlısı iile olur

Evet canim aynen oyle...bundan sonra yendik ya emin ol hersey cok super olcakk.ozelden msj attim buarda...

benimde dışarı akıyordu şok oldum,skandal benim için çilekli:)))yeni öğrendim,hatta ben hepsi içine neden girmiyor diye düşünüyordum,off valla utanıyom kendimden,zaten hayret etmiştim ,ya bunun çoğu dışarı akıyor nasıl hamile kaldım diye,,,ama işte en güçlü en sağlıklısı zaten içeri kadar girip vajina girşini kapatıyormuş:))))
hatta bu yolculuk 8 saat sürüyormuş....yani büyük bi yolculuk o çaptaki bi şey için ,orası epey uzun yolll:))hehe

of of birde bilgili geçiniriz, kültürlüyüz güya... Ya ben cinsellik konusunda hiçbirşey bilmiyormuşum , bu 8 saat olayını da yeni öğrendim :)

Son düzenleme:
iyi geceler trinity, bende birazdan çıkıyorum, hepimize dua ediyorum, vajiyi yenmeye çalışanlara ve yendikten sonra alışmaya çalışanlara ve de tabi ki bebek isteyenlere :)

Son düzenleme:
kızlar bugün olduda bitti maşallah nazar değmez inşallah diyemiyorum çünk saolsun küçük memet yine erken b.... ama o kadar ii hissettimki tam giriyodu o duvarı tam geçiyodu eşim ani bi hareket yapınca onu geri ittim zaten panik atak olmuşum iice hemen tetikteyim iteklemek için ama başını alabildim çok şükür.......allah herkesin yardımcısı olsun

herkese günaydın...bugün benm için büyük gün..Allah kısmet eder bir terslk olmazsa bugn deneme yapıcaz..ins bu benm için vajili son gün olur..biter bu derdm..

kızlar yaaa esıme su kırmızı olayını anlatıım dedım gelmeyebılırmıs esnıomus falan dıe ne yaparsan yap dıyıp yüzünü döküp yatmaya gttı off yanı ne demek ıstedı anlamadım kırmızımı umrunda deıl benmı ben onunla beraber doktora gtmem lazım doktor dıyıncede tutturuo gelmem allh gelmem dıe sen istedıgın yere gıt dıo gurur yapıo bılıorumm

Kızlar eşim uyuyor. Kıyamıyorum adamcağızı uyandırmaya çünkü gece nöbetindeydi.Sabah 8 de geldi. Uyanırsa ve yorgun değilse deneyeceğiz.Zaten dün demişti bugün için deneriz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…