- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.381
yok jel hamile kalmaya engelmi diye soruyorum canim insallah hamile kalsam bende yapmak istemem bebege bisey olmasin diye.. jeli o yuzden sordum kullanarak hamile kalan varmi diyee :) hemen istiorum bebek ztn hemen olmuyor da bakalim artik Allah bilirrrr hayirlisiii...
5,5 haftalık falandı galiba ,dr sordum haftaya gel kalp atışlarına bakarız dedi,ama haftaya kadar ilişki yok dedi..ok dedim
sonra kendime dr bulunca 1 hafta sonra 18.mayısta ise dr bi sakınca olmadığını söyledi ama jeli sordum,olmaz dedi ,3 ay hiç bi ilaç kullanma dedi...
ama ben bunu hep duymuştum ,jel kullanma cnm.
ama tavsiyem 3 ay bekle korun
ben en sonunda gleitgelen kullandınmı bilmiyorum ama eşim bebe yağı kullandı,yani ben örnek olabilirm ..ama çilekli durex ti sanıırm,spermleri öldürüyor diye biliyorum,ben eczaneye sormuştum,gleitgelen böyle bi şey yapmaz demişti
ben en sonunda gleitgelen kullandınmı bilmiyorum ama eşim bebe yağı kullandı,yani ben örnek olabilirm ..ama çilekli durex ti sanıırm,spermleri öldürüyor diye biliyorum,ben eczaneye sormuştum,gleitgelen böyle bi şey yapmaz demişti
valla bana düşmez ama ben hep diyorum,iyice alış,hamuda kalkarken bile bu işi yapabilir hale gel :)))sonra 1 ay sonra tam yumurtlama döneminde 2 günde 1 yap,inş hayırlısı iile olur
iki yıl canım, ben ailemle aynı şehirde oturduğum için çok zorlanmadım, cinsellik konusunda da eşim hiiiiiçç sıkmadı beni çok rahattım walla ama benden soğumaya başladı gitgide, o zamanlar çok kötü geçti, İnşallah bundan sonra toparlarız. Biraz eşimi mutlu etmek istiyorum, telafi etmek istiyorum kaybettiğimiz zamanı.
Evlilik yeni bir hayat demek, ortam değişikliği de olunca çok zor oluyor, bir çok arkadaşım var gurbete gelin giden başlarda çok zorlandılar şimdi memleketlerine gelmek istemiyorlar, öyle güzel ortamları var yani :)
forumda çok yenisin canım, özür dilenecek birşey yok. Bence burda cinsellik anlamında deneyeimlilere de ihtiyaç var, mesela içine boşalınca dışarı akıyor demişti bir arkadaş sende bir damla bile yeter demiştin hamile kalmak için, bu bilgi benim çok işime yarayacak ilerde diye düşünüyorum
of of birde bilgili geçiniriz, kültürlüyüz güya... Ya ben cinsellik konusunda hiçbirşey bilmiyormuşumbenimde dışarı akıyordu şok oldum,skandal benim için çilekli:)))yeni öğrendim,hatta ben hepsi içine neden girmiyor diye düşünüyordum,off valla utanıyom kendimden,zaten hayret etmiştim ,ya bunun çoğu dışarı akıyor nasıl hamile kaldım diye,,,ama işte en güçlü en sağlıklısı zaten içeri kadar girip vajina girşini kapatıyormuş:))))
hatta bu yolculuk 8 saat sürüyormuş....yani büyük bi yolculuk o çaptaki bi şey için ,orası epey uzun yolll:))hehe
herkese günaydın...bugün benm için büyük gün..Allah kısmet eder bir terslk olmazsa bugn deneme yapıcaz..ins bu benm için vajili son gün olur..biter bu derdm..
dünden kim yok söyle bi, sen de burdasın, rapunzel yoktu o da fırını silip gelmiş bak =)))))))))))))))))))))))))))))))))))
(dipnot: kız vaji bile deil kafa dağıtıyormuş aklınca)[/QUOT
öncelikle bana özelden lütfen devam etme dien arkadasların affına sıgınıyorum ve bu konu hakkında son yazım oldugunu bılmelerını ıstıorum ....ben günlerdir bseye inandıgım için bu konuyu kapatmayıp yazılanlara cvp veriorum o günkü msj ın cokta iyi niyetle yazıldıgına inanmadıgım için ve zaten bunnda cicekros kendısı yukarada yazdıgı yazıyla ortaya koymus bakın aynen o günde bu yukardakı temız duygularla yazdıgını tahmın etmek hıcte zor deıldı benı (sarkı sözü yaz yemek vs) sözlerının hırslandırdıgına inanan arkadas beni neyin rahatsız ettigni baslıkta okuyodur suan ayrıca espırı yaptıgını zannedıo ama burda kişiler üzerınden yapılan espirilere gülebilecek kızların sayılarının yok denılıcek kadar az olduguna ınanıorum ... evet 1 aydırda baslayamadım ama kontratta imzalamadım 1 ayda baslıcam dıe senden devlet hastanelerıne ıyı bır kadın dogumcu olurmus 1 aydır baslayamamıs olmaklada kendımı suclu hıssetmedıgmıde bılmenı ısterım.gecmışı okumakla bu kadar övunmene ragmen yanlış okumussun bu arada fırını sılen rapunzel deıl benım ve tiiiiii e almandanda hc rahatsız olmadım su an cunku daha ılk yazında hıssetmıstım ayrıca rapunzelın buraya yazmasından site yönetimi rahatsız olmuyosa senın olmanında pek kayda deger tarafıda yok hoş topiğin girisinde vajili olmayan gıremez yazmıo ayrıca o cınsel hayatı normal olan bı kadın elbette bı noktada bıze yardımı olur (sende suan vajili deılsın) tıpkı senın yardımcı oldugun gbı demem o ki suan ıcım rahat cunku yukardakı cicekrose işte o gun malum yazıyı bu temiz duygularala yazan cicekrose........ ayrıca yemekte yaparım..... fırında silerım..... vajiyide yeneriimmmm......benım ıcın bu konu burda bıtmıstır burdakı alcak gönullu naiif ve mütavazi kızlarada binlerce kez tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?