- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.561
canım bakarken ne hissediyorsun? o da bizim bir parçamız, elimiz, ayağımız gibi, ben mesela utanıyordum, saçmalık iştemerhaba bende 11 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum parmak egzersizi yapmaya bir türlü alıştıramadım kendimi ama bugn karar verdim yapıcam artık çok yıprandım fakat aklıma takılan bişey var egzersiz yaparken zara zarar gelmiyormu bozulma falan oluyormu ben doktora gittim zarımın etli olduğunu söyledi iyice yıkıldım egzersiz yaparken bozulma oluyormu bunu öğrenmek istiyorum ve bana nolur yardımcı olun nerden nasıl başıcamı bilemyiroum herkes ayna ile bak önce demiş diğer yorumlarda ama ben bakamıyorum dokunamıyrum( nolur yardımcı olun bana
merhaba bende 11 aydır bu hastalıkla uğraşıyorum parmak egzersizi yapmaya bir türlü alıştıramadım kendimi ama bugn karar verdim yapıcam artık çok yıprandım fakat aklıma takılan bişey var egzersiz yaparken zara zarar gelmiyormu bozulma falan oluyormu ben doktora gittim zarımın etli olduğunu söyledi iyice yıkıldım egzersiz yaparken bozulma oluyormu bunu öğrenmek istiyorum ve bana nolur yardımcı olun nerden nasıl başıcamı bilemyiroum herkes ayna ile bak önce demiş diğer yorumlarda ama ben bakamıyorum dokunamıyrum( nolur yardımcı olun bana
kızlar kegel egzersizlerini wc de öğreneceksiniz ama daha sonra wc de yapmayacaksınız, zarar verir, normal zamanlarda , egzersizde ve ilişki esnasında yapacaksınız...
canım sabır ve inatla devam et, benim baldırlarımın içi tirerdi eskiden, bunlar hep boş korkulardan :)cıktım drek odama kapadım kendımı sabah parmakla yapamadımya eldıvenın serce parmak bolumune pmugu ıslatıp doldurdum denedım denedım denedım ya dizlerim uyustu tirtirtitrior ama accık gırdıkten sonra sanırım ora gırışiçeri itemedım yınee ufff nası terledım hamıle kadın olsa dogurmustu yaaa
cıktım drek odama kapadım kendımı sabah parmakla yapamadımya eldıvenın serce parmak bolumune pmugu ıslatıp doldurdum denedım denedım denedım ya dizlerim uyustu tirtirtitrior ama accık gırdıkten sonra sanırım ora gırışiçeri itemedım yınee ufff nası terledım hamıle kadın olsa dogurmustu yaaa
yanlış kası çalıştıryor olabilirisin, wcde yapınca anlarsın nereyi doğru çalıştırdığını. normal zamanda devam et sonrasında, o kaslar şimdi çok zayıf, o yüzden azcık kasılır, ilerde güçlenecek.cnm ben normaldede yapıodum wc dde de devam edıodum bırakıcam tamam bde normal yaparken sankı yapamıomus gbı gelıo kuyruk sokumunu yapıomus hıssı gelıo normalmı oyle mı hıssedılıo
Canım sana bir tavsiye vereyim. Mesela oranın bakımını yapıyoruz ya ağda, epialatör her ne ile yapıyorsan yavaş yavaş yap ve ona alış. Önceden bende biran önce bitsede kurtulsam diyordum taki alışana kadar.
O da bizim parçamız arkadaşın dediği gibi. Hatta bak azönce bakım yaptım artık ona öyle alıştım ki hiç onu dışlamıyorum
yanlış kası çalıştıryor olabilirisin, wcde yapınca anlarsın nereyi doğru çalıştırdığını. normal zamanda devam et sonrasında, o kaslar şimdi çok zayıf, o yüzden azcık kasılır, ilerde güçlenecek.
kuyruk sokumunun kasılmadıgı zaman dogru yaptıgım anmı yani
sen artık bakımlarını buyuk bı askla yapıosundur cnmben her bakım yaparken nıe yapıorumkı neye yarıokı demekten kendımı alamıorumm
sen artık bakımlarını buyuk bı askla yapıosundur cnmben her bakım yaparken nıe yapıorumkı neye yarıokı demekten kendımı alamıorumm
hiç bir zaman başkası için değil kendin için yapmalısın canım, biz onu hep ihmal edip tu kaka gördüğümüz için belki de bize küstü.
canım mutlu olmana herşeyin yolunda olmasına çokkkkk sevindim senin için güneş şimdi doğdu demek.
Kızlara vajinumusu yendikten sonra ne zaman hamile kalınmalı ? bunun bi süresi varmıdır ? Tamamen bilmediğimden soruyorum :26: Biz yaptığımızda korunmadık. Çocuk istiyoruz. Ama bilemedim yinede ? :44:
bu aslında sana kalmış birşey ama biraz alışmak lazım zevk alabilmek için, benim doktorum korun diyor, eşimle henüz konuşmadık bu konuyu, zaten reglim vardı.Kızlara vajinumusu yendikten sonra ne zaman hamile kalınmalı ? bunun bi süresi varmıdır ? Tamamen bilmediğimden soruyorum :26: Biz yaptığımızda korunmadık. Çocuk istiyoruz. Ama bilemedim yinede ? :44:
offf üç yıl uzun bir zaman, çok hızlı hareket etmen gerekiyor, uzadıkça sorunlar da uzuyor canım. ne aşamadasın?Merhaba ben foruma yeni katıldım . Yaklaşık 3 yıldır bu vajinismusla uğraşıyorum tabi ne kadar uğraşıyorum o da tartışılır .Eşim anlayışlı olmaya çalışıyo ama çocuk sahibi olmayı da çok istiyor .Tabi her deneme hüzranla sonuçlanıyo. Ben kendi başıma egzersizleri yapmayı deniyorum ama çok düzenli değil tabi.Ama bu sefer kesin kararlıyım artık bu gece bitsin istiyorum .İnşallah kurtulurum bu beladan ...
Merhaba ben foruma yeni katıldım . Yaklaşık 3 yıldır bu vajinismusla uğraşıyorum tabi ne kadar uğraşıyorum o da tartışılır .Eşim anlayışlı olmaya çalışıyo ama çocuk sahibi olmayı da çok istiyor .Tabi her deneme hüzranla sonuçlanıyo. Ben kendi başıma egzersizleri yapmayı deniyorum ama çok düzenli değil tabi.Ama bu sefer kesin kararlıyım artık bu gece bitsin istiyorum .İnşallah kurtulurum bu beladan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?