- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.601
Evet çok haklısın.Bende aynı durumdayım.Bazen birlikte iyi vakit geçirdiğimizde bi de şu durumu halletmiş olsaydım ne güzel olurdu diyorum kendi kendime...Hele bebek sahibi olan çiftleri görünce imreniyorum...Buraya yazmak gerçekten etkiliyomuş insanı onu anladım .Az önce egzersiz bile yaptım hem de ilk kez iki parmağımı bu kadar rahat içeri alıp ilerleyebildim :) Birbirimize destek olarak aşacaz inş. o zaman arayı kapatırız :))
Ben bosaniyorum.. vajinusmusu yendikten sonra hersey duzelir sandim ama hayir. degisen bsy yok. kendimi kandirmisim sadece
kendını nasıl rahat hiisediyosan öyle yap canım.ama bu kapalı dediğin yerden çocuk cıkıyo bılıyosun onu düsün.bu hastalığa yakalanan herkes gibi bende sende hep oranın kapalı olduğunu düşünüyoruz nedense cok yavaş yavaş iittir başı girince işin kolay canım o yolu buluyooo:)
kızlar ohhhhhhhhhh beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. Yendikkkkkkkkk yendikkkk inanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr
Evet jelle alabiliyorum .ilk başta ikisi nasıl girecek cnm yuh fln demiştim duyduğumda ama sakin olursan oluyo ben nefes vererek almaya çalışıyorum zaten o zaman daha rahat oluyo bi de ıkınmak da işe yarıyo... ilk başta sızı hissetsen de azıcık ilerleyince hissetmiyosun ... Bide kendine güvenin geliyo...ay sen ıkı parmak alıosun ne guzel jel kullanıon dımı ben bugun eldıven gecırdım once sabah parmak denerken onuda bde jelledım sanırım dogru yaptım ama tabı alamadım kaskatı kesılıorum yaaa esım yne boyle bı deneme sırasında (sankı bıçak sokucam bu nasıl kitlenme ) demıstı dusun ben bde kadınım nasıl kitlemısım kendımı
Evet jelle alabiliyorum .ilk başta ikisi nasıl girecek cnm yuh fln demiştim duyduğumda ama sakin olursan oluyo ben nefes vererek almaya çalışıyorum zaten o zaman daha rahat oluyo bi de ıkınmak da işe yarıyo... ilk başta sızı hissetsen de azıcık ilerleyince hissetmiyosun ... Bide kendine güvenin geliyo...
Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
canım haftasonu evde yoktum giremedm foruma.. bugün eve gelince baktım eşimde hareketlenme var değerlendireyim dedim çünkü bizde sert..me sorunu var çok şükür tam sert..me oldu ve 6. denemeyi yaptık.. önse..şme olmadığı halde çok rahattım.. şimdiye kadar az az kan geliyordu kan da bitti.. çok şükürr artık rahatımmm :)canim nasilsin naptin denemeler nasil gidiyor alistin mi :) ben dün regl oldum ya beklemedeyim simdilikama bitmesi icin sabirsizlaniyorum
canım bırakmam sizleri Allahtan bir mani çıkmadığı sürece.. vallahi haftasonu giremedm aklım topikteydi..elvan..çiçekrose...sela...sessizkimsesiz..snowflaken...çileklipuding...aklıma gelmeyen varsa kusura bakmayınn bu arkadaşlardan çok yardım alıyorum kimse bi yere gitmesin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
sizi sefiyorumn kıslarrrrrrrrrrr..................
teşekkürler veracroft:) şimdi oldukça iyiyim sadece sol kolumu kıpırdatamıyorum biraz şiş ve ağrı yapıyo serumlardan dolayı ama karın ağrım geçti çok şükür öyle bi ağrı yaşamamıştım hiç
ah gemileri yakmissin... zamanla esini sevmeyi ögrendin, sevdigini farkettin. zamanla gecmisin actigi yaralari da sarabilirsin. birazcicik zaman versen? sorunun nedir bilmiyorum, ama iki tane asilmaz denilen daglari un ufak edip, simdi minicik taslarda tökezlediginde vazgecmek neden?
Elvan birşeylerin düzelmesi bazen çok kolay olmayabiliyor, ya da biz vajinismustan kaynaklandığını düşünürken hatta olayların uzamasının baş tetikleyicisi iken aşıncada işte kaybettiğimiz şeyleri geri getiremiyoruz ya da zaman alıyor biraz..Yanlış hatırlamıyorsam eşin gurbete geldi yani yaşadığı yerden bambaşka biryere,senin yanına, e birde evlilik sorunları eklenince alışma sürecine birde kabullenme süreci ekleniyor yani bunları göz ardı etme lütfen iyi iken çok güzel, seviyorsun aşık oldun baştan kocana vs. ama kötü olunca son yolu düşünme ikinize de haksızlık olur bu çünkü bizler henüz anlıyoruz gerçek evliliği malum vaji, sanırım şuan çok sinirli ve üzgünsün ama evliliğinize ve ilişkinize zaman tanımalısın bu bizim için de geçerli yaralarımız çok derin ve iyileşmesi zaman alacak, belki de kimimizde izleri kalacak işte, sen de yaralarını sarmaya devam et lütfen en zoru başardık artık hayat yeni başladı evlilik yeni başladı bizim için
Esim 3 senedir burda yaklasik.. Gayet iyi hissediyo kendini burda.. kafasina estigi gibi çikar gezer.. gayet alismis cicekrose.. Herkes bunu söylerdi bende anlayis gösterirdim nedirki yabancilik çeker burda diye ama artik bu daha fazla bi bahane olmamali diye düsünüyorum
Kizlar.. Moralim çok bozuk.. Ben herseyi bambaska hayal etmistim.. Yendikten sonra çok çok mutlu oluruz sanmistim ama sadece 2 gün sürdü.. Esim yine ayni.. Zoruma gidiyo.. Eziliyorum onun bakislari altinda..
SabretmeK diyosunzya.. 21 yasimda olmama ragmen hiç sabredemicek oldugum seylere sabrettim.. Artik tükendim.. Tek istedigim, anlayis, sevgi, sadakat.. çokmu istiyorm??
Ben 21 yasindayim.. Gencim, en güzel yillarim..Sevilmek istiyorum, SEVgi istiyorum Ama öyle bi evliligim varki sanki 40 yasindayim 20 senelk evliyim.. Bukadari bana fazla.. Evi terkediyorum.. Bi süre annemlerde kalmayi düsünüyorum.. Kendimi kullanilmis hissediyorum.. Zoruma gidende esimin umursamaz halleri.. Yazik etmisim kendime YENEREK!! yazik.
Elvancım üzüldüm gerçektenhiçbir çıkar yol yok mu? durum kurtarılamayacak kadar kötü mü ? Sorun ilgisizlik mi ? Ne desem bilemedim. Çokta gençsin.
canım ne güzel bayağı ilerlemişin çok sevindim maşaallahhh sannaaay bi saatr okyorum forumu nihayet sona geldimmmmmmmmm... :)
yok kız nerdeeee...ama dün gece deneme yaptık ya biri dem,işti burda oturur pozisyon deneyim bn üstte olmaya çok karşıydım eşim söyleyince kızıyodum öyle şey mi olur bn azgınmıyım ne o ilk geceden üstünde felan ( kalın kafam ) neyse o arkadaş okuyosa yazsın bana onun dediğini uyguladım ya yok byle bişey olduğu yere kdr gelene kdr anam ağlıyodu ağrı ağrı bu sefer hiç ağrım olmadı deneme yaptıktan sonra ilk kez trene çarpmış gibi bitmedi sonu :)))) rahatca denedim tedirginliğimi biraz daha atmam egzersize biraz daha devam lazım anladığım bunu...bugün arkadaşıma anlattım bişeyler bilgilenmişsin ben evlenirken bunları bana anlat dedi hem de bana .:)))))) çok pozitifim ...hep iyi düşünmeye çalışıyorum hele o pozisyonu keşfetmem çok iyi oldu ismini hatırlayamadım affına sığınıyorum yazsın yazımı görürse dediği çok işe yaradııııııııııııı..........
bu arada dün ilk kez üç defa egzersiz yaptım hepsini deniyorum valla sık sık kas bırak tualette tut bırak hepsini
ve deeeeeeee p...sn başından biraz daha fazlası oldu ilk kez HOCALARIMA DUYURULURRRRRRRRR :))))))))
erkekler biraz böyleler yetiştirilmelerindenmi hangi sebepten bilemiyorum.sen çok sabırlı bir kızsın bununda altından kalkabilirsin.daha yenisiniz ancak alışacaksınız.
Ben bosaniyorum.. vajinusmusu yendikten sonra hersey duzelir sandim ama hayir. degisen bsy yok. kendimi kandirmisim sadece
Esim 3 senedir burda yaklasik.. Gayet iyi hissediyo kendini burda.. kafasina estigi gibi çikar gezer.. gayet alismis cicekrose.. Herkes bunu söylerdi bende anlayis gösterirdim nedirki yabancilik çeker burda diye ama artik bu daha fazla bi bahane olmamali diye düsünüyorum
Kizlar.. Moralim çok bozuk.. Ben herseyi bambaska hayal etmistim.. Yendikten sonra çok çok mutlu oluruz sanmistim ama sadece 2 gün sürdü.. Esim yine ayni.. Zoruma gidiyo.. Eziliyorum onun bakislari altinda..
SabretmeK diyosunzya.. 21 yasimda olmama ragmen hiç sabredemicek oldugum seylere sabrettim.. Artik tükendim.. Tek istedigim, anlayis, sevgi, sadakat.. çokmu istiyorm??
Ben 21 yasindayim.. Gencim, en güzel yillarim..Sevilmek istiyorum, SEVgi istiyorum Ama öyle bi evliligim varki sanki 40 yasindayim 20 senelk evliyim.. Bukadari bana fazla.. Evi terkediyorum.. Bi süre annemlerde kalmayi düsünüyorum.. Kendimi kullanilmis hissediyorum.. Zoruma gidende esimin umursamaz halleri.. Yazik etmisim kendime YENEREK!! yazik.
canım, üzülme lütfen, evlenmiş boşanmış birinden kimse bekaret beklemez zaten, sen evliliğini kurtarmak için elinden geleni yaptın bütün iyi niyetinle. Allah yardımcın olsun, artık biraz da o adım atsın ama, seni kazanmaya çalışsınBana diyosun herhalda canimErkekler söyle erkekler böyle iyide biz ne olcaz? Asil erkekler güçlü olmalidir.. ki ben esimden fazla bisey istemiyorum.. Beni sevsin ve SAYSIN.. bukadar
Bunun vajinusmusu yeni yenmemle alakali oldugunu sanmiyorum..
burda bunu yazmam dogru degil biliyorum ama kendimi çok çaresiz hissettim ve vajinusmusu yendigim için gerçekten çok pisman oldum..Sabrim tükendi ne yapacagimi bilemiyorum..
Ayyy canım çok kötü oldum, ya konuşsan, ben senin için neler yaptım baksana desen, artık o da adım atsın, seni kaybetmekten korkmuyor mu?
canım, üzülme lütfen, evlenmiş boşanmış birinden kimse bekaret beklemez zaten, sen evliliğini kurtarmak için elinden geleni yaptın bütün iyi niyetinle. Allah yardımcın olsun, artık biraz da o adım atsın ama, seni kazanmaya çalışsın.
belki o da bir anlık öfkeyle söylemiştir, sonra pişman olabilir, boşan demiyroum hemen sadece kendine gelmesi için burnunu sürt biraz, hakkında hayırlısı olsun bebeğim.Onu seviyorum ama bukadari fazla.. daha fazla ezdirmek istemiyorum kendimi.. Ona bi anlik öfkeyle bosancaz dedim bitti dedim.. iyi tamam dedi.. Bukadar basitmisim ben onun gözünde.. YAZIklar olsn ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?