Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR

Tebrik ederimmmm...ÇOK SEVİNDİM

Canım bana da bir doktor vajinamın girişinde bir myom olduğunu, bunu ağrı yapabileceğini ve bu yüzden cinsel ilişkinin olamadığnı söyledi. Ama başka bir doktor da myom falan yok dedi...
Bir doktor da kızlık zarımı operasyonla aldırmamı, bu zar ortadan kalkınca korkunun da ortadan kalkacağını söylemişti...
Sonuç, herhangi bir operasyon olmadım ve burda egzersizlerle sorunumu hallettim...

Son düzenleme:
canimm nasilsin napiyorsun gözükmüyorsun artik aklimdaydin ne zmn girer acaba diye düşünüyordum nasil gidiyorrr hersey yolundadir insallah

canım face ni gönder ekleyim ordan da görüşürüz.
çalışıyorum daha tayinleri bekliyoruz ayrılcam bir iki haftaya.
çok şükür iyim. bebek çalışmalarıyla meşkuluz. inşallah olur
bekleemekteyim. bide eşimin kaprisleri olmasa. hadi nolur hadi nolur diye peşinde koşturuyorum :)
bu defa da se...me sorunu yaşıyoruz. illa doğal olacak yani.
öyle işte idare etmeye çalışıyorum :))))
sen neler yapıyosun. çalışmalar nasıl gidiyo

aynen dörtgözle bekliyorum canım.
biz ilk tercihe ardahan yazdık
ilk tercihte çıkma ihtimali yüksekmiş ya yinede korkuyordum
ardahanlı bi ark var iş yerinden o korkma çok güzel falan dedi biraz rahatladım :)))
artık kısmet.
sizin bittmi orda. orası 2 yıldı sanırım tercih yaptınız mı

canım egzersizde yapmışsın başta fizyolojik bişey olmadığınmı da sölemi,ş.
içim rahat etsin diyosan bi dr daha görün ondan sonra başla egzersize.
bi başlarsan gerisi çorap söküğü gibi gelecek canım inan bana.
işe gidiyorumn gelince yazarım.
hepinizi öpüyorum

Kızlar Ben 7 yıl beraberlikten sonra geçen yıl Haziran da evlendim.

Birbirimizi bu kadar tanırken bunu başaramamıştık. İlk gece bu bişi başaranları gıpta ile bakıyordumHep korkmuştum.Bacaklarımı açamıyordum.Kasılıyordum.eşimin bile dokunması beni tedirgin ediyordu. Hatta ben vajina deliğinin nerde oldugunu bilmiyordum :26: O kadar korkaktım ki... Acaba oramda kemik mi var ondan mı girmiyor diye diye kendimi hasta ilan ediyordum.

Sizleri yaklaşık 3-4 aydır izliyordum. Okuyordum.Egzersizleri sizlerden öğrendim. Önce parmak egzersizi yaptım. ama o kadar kolay olmadı.Elim oraya gitmiyordu.Korkuyordum.Sonra yavaş yavaş alıştım. Ama egzersizlere ara verdim ben. Gün gün yapsaydım çok erken başarırdım. Arada eşimin parmağıyla genişletmeye çalışıyorduk.

en son 2-3 gün önce sanırım burayada yazdım.2 saate yakın parmak ve kalın bir mumla egzersiz yaptım.Bu işi atlatacağım dedim. Hem bana hemde eşime yazık dedim. YAPARIM dedim.

Egzersizi yaptıgım gün eşimle denedik. Üstte altta denedik. Saatlerce. Aldım içime aslında. ama o sızıyı geçememiştim. Ve dün tekrar deneyeceğimi yazmıştım. Aynada inceledim esnemişti. Tamam dı bu iş. İçerisi karanlık bir tüneldi

Dün üstte denedik denedik sonra üsttündeyken kıpırdamadan alt pozisyona geçtik.Kendimi tamamen eşime teslim ettim. Farkettim ki oramı kasarsam acı veriyor bende kasmamaya çalıştım. Yendim diye bağırdım :) Defalarca bağırdım tabi çok yüksek sesle değil :)

İçime girip çıkıyordu.Gel git yapabiliyordu eşim ve tamamını aldım sanırım .Ve bu iş tamamdır dedi eşim :)

Canım benim o da yendik diye sevindi.Bana çaktırmıyordu ama üzülüyordu canım benim.

Çok dua ettim namazlarımda, kandilde.Allah'ım kabul etti.İnşallah en yakın zamanda benim gibi olanlar bu dertten kurtulur.

Sakın korkmayın.Kızlar sizlerden Allah razı olsun.Nerden kimden öğrenirdim bu bilgileri ben.

günaydın kızlar
ben araya adet döneminin girmesi ve biliyosunuz eşimle sorunlarım dolayısıyla eşimle herhangibir çalışma yapamıyordum.şimdi daha iyiyiz.bende eşim evdeyken pazar pazar sabahın köründe kalkıp biraz egzersiz yapayım bakayım dedim bi daralma ya da hrhangi bir sorun var mı diye.öncelikle o kısım iyi derecede açılmış çok rahat oldu aparat.ayrıca eldivenle yaptığım aparatları atmıştım.çok güzel bi aparat buldun kendime.çok şık ayrıca hani şu içinde su ve yapay çiçek olan wc fırçaları varya:) set halinde satılıyor genelde.tekli almıştım ben öyle yedek dursun diye.onun elle tutulan kısmını zaten egzersiz yapan biri görse direkt aklına gelir şeklen.merak tmeyin fırçayla denemedim,aparata benzer kısmı çevirince çıkıyor ve tamamen dilatör gibi...içi su ve çiçek dolu.dilatörler pahalı olduğundan alternatif olarak yaayım dedim.ayrıca kayganlığı çok ii.bununla çalışsam daha kısa sürerdi yenmem diye düşünüyorum.ilginç bi yazı oldu ama paylaşmak istedim.2-3 lira bişey sanırım

Son düzenleme:
evet farkındym koca bi bebek cıkıyor ordan ama asıl mesele cıkması değil girmesi :))))) bunu algıladıgımda bitecek galba olay :)))

öncelıkle hosgeldın bende senın gbı 3 seneye gdıorum ben kulak copu deıl serce parmakla bogusuyorum yapmaya ya benı guldurdun mesele cıkması deıl girmesi ayyyy cok fena guldum ya dogru soyluosun ben burda aktıf olduktan sonra 2 gelın sanırım cıktı zeera canıkom ıns lah bızde kurtuluruz su acık ve net bu ısın ılacı egzersızz

ocean msj ayyyy hala guluorum ne kadar dogru söylemiş cıleklı sen psıkologun verdıgı bı cesaret hapından bahsetmısmıydın yanlısmı hatırlıom acaba ne bılım egzersız ıcın etkılı olabılrmı oyle bısey

canıkom senıde kutluyorum tebrık edıorum cnm artık hersey gonlunce olsun allah baska dert vermesın bende senın gbı 6 sene cıktım 2 senedırde evlıyım serce parmakla ugrasıom ıns lah bızıde kurtarsın rabbım

dün gece dans ettık barıstık dedımya gdıp geldıkten sonra sizin keşfinizi uyguladık anladıııın iste serce parmakla ugrastım yne 9 dan berı cıleklı o bogumdan ıcerı ılerı itemıorum
iyi bişey değil o , doğru düzgün yapın şu işi . Canım beklet yavaş yavaş içine al çok zor değil biraz da zorlamak lazım. Bana doktorun dediği bir şeyi daha anlatayım.
biz orayı kasıyoruz o yüzden birşey girmiyor, vaji dar değil. zorlasan zaten girer. eşinde anlayışlı olduğu için zorlamıyor. Zorlasan zaten girer, öyle olsa hepimiz kasılıp kalırdık, tecavüz diye birşey olmazdı. şimdi kas bırak yap bir yandan, kastığın zaman dur, bıraktığın zaman daha rahat itersin. Sen hele şu kan gelmeyebilir konusunu hallettin mi onu söyle. Çünkü bazı arkadaşların egzersiz esnasında geldi. Benim hiç gelmedi ama önemli değil, önemli olan eşinle mutlu olmak bunu unutma .

Parmağını oraya götürmen bile bir başarı. Az az sokmaya çalış canım.

ben üstte oldugum zaman bu gece ıste yne bı denıyım dedık ne olur nolmaz gırıverır belkı dıe ıste usste oldugum zaman kontrol bendeyken basını o duvar denılen yere kdr alıorum cıleklı bı ordan gecsem ama suda var esım üsste o konuya hakım oldugunda panık atak gecırıom resmen bılıomusun ıste o zaman beynım sıfırlanıo resmen sadece orayı savunmaya gecıo cok acayıp bse nasıl panık oluyorum

Canikom seni çok çok tebrik ediyorum, bazı şeylerin farkına varmak çok önemli, benim eşim soğuktu bana karşı, ben hep başka şeylere bağlıyordum, erteleye erteleye iki senemi hem kendime hem eşime yazık ettim. O yüzden özellikle vurguluyorum, siz eşinizi yatakta mutlu edin ki o da diğer zamanlar sizi mutlu etsin . Zevk almak içinse biraz zamana ihtiyacımız var, tekrar söylüyorum Allah başka dert vermesin .

Sağolasın canım.dualarım sizlerle. sizlerde kurtulun inşallah.

Bak hiç pes etme.Sakın bırakma bu işin peşini. benim adamcağız gece nöbetinde. gidip onu kaldırıp bu işi hallettim.Yorgun argın.

Bana dün dedi ki bişiler öğrenmişsin sanki uygulamaya geliyorsun dedi güldük Sonra pes etmedim.Yorulsam da bırakmadım. Yeter artık canıma tak etmişti.

Daha fazla uzatma canım.Yoksa sürer gider böyle. Kendini motive et. Bende vajimi tanımıyordum. Delik nerde orası nasıl bir yer iyice incelememiştim bile. Benimde canım çok tatlıdır. ama başardım. Düzene tam girsin ilişkimiz herşey güzel olacak.

Sakın aksatma.

Bak benim hem açıköğretim sınavlarım var, hem yıllık izne gideceğimiz için evde çok işim var. Temizlik falan yapmam lazım. Eşyalarımızı ayarlamamız lazım. Evde yemek, bulaşık kaldıydı.Yeter ki kurtulayım diyordum.Ama 1 haftadır bu işe uğraştım oldu. Sakın pes etme tatlım.

Ve bu yazımı okuyan kızlara sesleniyorum gayret edin olacak olacak olacak

eveeeet baak dun gece onuda konustuk küs oldugu ıcın dun gece gdıp yatmıstı ama bu gece uykuya dalmadan tam barıstıktan sonra soyledım bu ısın kanı manımı kaldı artık dıo haklııı:26:

canım p...s denemesi için çok erken, egzersiz yaptıkça kontrol etmeyi öğreneceksin kaslarını ve kendine güvenin gelecek. bu sadece moralini bozar. Doktorlar yasaklıyor egzersizde belli bir aşamaya gelene kadar p...s denemesini.

Son düzenleme:
eveeeet baak dun gece onuda konustuk küs oldugu ıcın dun gece gdıp yatmıstı ama bu gece uykuya dalmadan tam barıstıktan sonra soyledım bu ısın kanı manımı kaldı artık dıo haklııı:26:

İyi yaa , zaten eşler artık kırmızı görmme meselesinden geçiyorlar, sen şu işi hallet bakalım, egzersiz egzersiz egzersiz, bu işin başka yolu yok

söz verıorum basta kendıme eşıme ve sonrada size burdakı kızlara bura en kısa zamanda basardım sozunu yazmak ıcın soz verıorum cileklı şahıdım ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…