- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.521
Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
Merhaba cvp verdiğin için teşekkür ederim.3 senelik evliyim.Bende kendimiz başarırız deyip kendini avutanlardandım.Jinekoloğa gitmiştim acaba bir sorun mu var diye herşey normal fiziksel bir engelin yok dedi.Artık kabus olmaya başlayınca psikoloğa gittim.Başta iyiydi egzersizler yapıyordum.Sonra soğudum birden.Egzersizleri düşünmek bile beni korkutuyo.Bu arada tekrar jinekoloğa gittim 2 hafta oldu.Kızlık zarımın etli ve kalın olduğunu çok acı cekebileceğimi söyledi.Dünyam başıma yıkıldı.Doktorlara da güvenemiyorum artık.Çaresiz ve umutsuzum.
canimm nasilsin napiyorsun gözükmüyorsun artik aklimdaydin ne zmn girer acaba diye düşünüyordum nasil gidiyorrr hersey yolundadir insallah
Merhaba cvp verdiğin için teşekkür ederim.3 senelik evliyim.Bende kendimiz başarırız deyip kendini avutanlardandım.Jinekoloğa gitmiştim acaba bir sorun mu var diye herşey normal fiziksel bir engelin yok dedi.Artık kabus olmaya başlayınca psikoloğa gittim.Başta iyiydi egzersizler yapıyordum.Sonra soğudum birden.Egzersizleri düşünmek bile beni korkutuyo.Bu arada tekrar jinekoloğa gittim 2 hafta oldu.Kızlık zarımın etli ve kalın olduğunu çok acı cekebileceğimi söyledi.Dünyam başıma yıkıldı.Doktorlara da güvenemiyorum artık.Çaresiz ve umutsuzum.
evet farkındym koca bi bebek cıkıyor ordan ama asıl mesele cıkması değil girmesi :))))) bunu algıladıgımda bitecek galba olay :)))
Umut ne yaptın canım, eşinle sorunlarınızı...
dün gece dans ettık barıstık dedımya gdıp geldıkten sonra sizin keşfinizi uyguladıkanladıııın iste serce parmakla ugrastım yne 9 dan berı cıleklı o bogumdan ıcerı ılerı itemıorum
iyi bişey değil odün gece dans ettık barıstık dedımya gdıp geldıkten sonra sizin keşfinizi uyguladıkanladıııın iste serce parmakla ugrastım yne 9 dan berı cıleklı o bogumdan ıcerı ılerı itemıorum
Parmağını oraya götürmen bile bir başarı. Az az sokmaya çalış canım.
Kızlar Ben 7 yıl beraberlikten sonra geçen yıl Haziran da evlendim.
Birbirimizi bu kadar tanırken bunu başaramamıştık. İlk gece bu bişi başaranları gıpta ile bakıyordumHep korkmuştum.Bacaklarımı açamıyordum.Kasılıyordum.eşimin bile dokunması beni tedirgin ediyordu. Hatta ben vajina deliğinin nerde oldugunu bilmiyordum :26: O kadar korkaktım ki... Acaba oramda kemik mi var ondan mı girmiyor diye diye kendimi hasta ilan ediyordum.
Sizleri yaklaşık 3-4 aydır izliyordum. Okuyordum.Egzersizleri sizlerden öğrendim. Önce parmak egzersizi yaptım. ama o kadar kolay olmadı.Elim oraya gitmiyordu.Korkuyordum.Sonra yavaş yavaş alıştım. Ama egzersizlere ara verdim ben. Gün gün yapsaydım çok erken başarırdım. Arada eşimin parmağıyla genişletmeye çalışıyorduk.
en son 2-3 gün önce sanırım burayada yazdım.2 saate yakın parmak ve kalın bir mumla egzersiz yaptım.Bu işi atlatacağım dedim. Hem bana hemde eşime yazık dedim. YAPARIM dedim.
Egzersizi yaptıgım gün eşimle denedik. Üstte altta denedik. Saatlerce. Aldım içime aslında. ama o sızıyı geçememiştim. Ve dün tekrar deneyeceğimi yazmıştım. Aynada inceledim esnemişti. Tamam dı bu iş. İçerisi karanlık bir tüneldi
Dün üstte denedik denedik sonra üsttündeyken kıpırdamadan alt pozisyona geçtik.Kendimi tamamen eşime teslim ettim. Farkettim ki oramı kasarsam acı veriyor bende kasmamaya çalıştım. Yendim diye bağırdım :) Defalarca bağırdım tabi çok yüksek sesle değil :)
İçime girip çıkıyordu.Gel git yapabiliyordu eşim ve tamamını aldım sanırım .Ve bu iş tamamdır dedi eşim :)
Canım benim o da yendik diye sevindi.Bana çaktırmıyordu ama üzülüyordu canım benim.
Çok dua ettim namazlarımda, kandilde.Allah'ım kabul etti.İnşallah en yakın zamanda benim gibi olanlar bu dertten kurtulur.
Sakın korkmayın.Kızlar sizlerden Allah razı olsun.Nerden kimden öğrenirdim bu bilgileri ben.
canıkom senıde kutluyorum tebrık edıorum cnm artık hersey gonlunce olsun allah baska dert vermesınbende senın gbı 6 sene cıktım 2 senedırde evlıyım serce parmakla ugrasıom ıns lah bızıde kurtarsın rabbım
canım p...s denemesi için çok erken, egzersiz yaptıkça kontrol etmeyi öğreneceksin kaslarını ve kendine güvenin gelecek. bu sadece moralini bozar. Doktorlar yasaklıyor egzersizde belli bir aşamaya gelene kadar p...s denemesini.ben üstte oldugum zaman bu gece ıste yne bı denıyım dedık ne olur nolmaz gırıverır belkı dıe ıste usste oldugum zaman kontrol bendeyken basını o duvar denılen yere kdr alıorum cıleklı bı ordan gecsem ama suda var esım üsste o konuya hakım oldugundapanık atak gecırıom resmen bılıomusun ıste o zaman beynım sıfırlanıo resmen sadece orayı savunmaya gecıo cok acayıp bse nasıl panık oluyorum
eveeeet baak dun gece onuda konustuk küs oldugu ıcın dun gece gdıp yatmıstı ama bu gece uykuya dalmadan tam barıstıktan sonra soyledımbu ısın kanı manımı kaldı artık dıo haklııı:26:
Sağolasın canım.dualarım sizlerle. sizlerde kurtulun inşallah.
Bak hiç pes etme.Sakın bırakma bu işin peşini. benim adamcağız gece nöbetinde. gidip onu kaldırıp bu işi hallettim.Yorgun argın.
Bana dün dedi ki bişiler öğrenmişsin sanki uygulamaya geliyorsun dedi güldükSonra pes etmedim.Yorulsam da bırakmadım. Yeter artık canıma tak etmişti.
Daha fazla uzatma canım.Yoksa sürer gider böyle. Kendini motive et. Bende vajimi tanımıyordum. Delik nerde orası nasıl bir yer iyice incelememiştim bile. Benimde canım çok tatlıdır. ama başardım. Düzene tam girsin ilişkimiz herşey güzel olacak.
Sakın aksatma.
Bak benim hem açıköğretim sınavlarım var, hem yıllık izne gideceğimiz için evde çok işim var. Temizlik falan yapmam lazım. Eşyalarımızı ayarlamamız lazım. Evde yemek, bulaşık kaldıydı.Yeter ki kurtulayım diyordum.Ama 1 haftadır bu işe uğraştım oldu. Sakın pes etme tatlım.
Ve bu yazımı okuyan kızlara sesleniyorum gayret edin olacak olacak olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?