Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

belki o da bir anlık öfkeyle söylemiştir, sonra pişman olabilir, boşan demiyroum hemen sadece kendine gelmesi için burnunu sürt biraz, hakkında hayırlısı olsun bebeğim.

öyle yapmayi düsünüyorum canim.. çok sagol.. bi süreligine ayriliyorum evden.. Allah hepimizn hakkinda hayirlisi neyse onu versin ben çikiyorum kizlar.. hepnizi çok seviyorum.. yol arkadaslarmsnz.

aynen öyle canım.
dr ların bile burdaki desteği verebilidiğini sanmıyorumn.
bunu yaşan bilir ancak. benim ark hala tık yok mu dediğinde çok üzülürdüm.
diğer insanlardan farklıyız.
yendikten sonrada farklılaşıyoruz :)
daha duyarlı oluyoruz.
en azından şükretmeyi biliyoruz.
kötüyü görüp bu günlerimizin kıymetini biliyoruz.
hani derler ya Allah açlık la terbiye etmesin.
bende hep vaji,nusmusla terbiye edildiğimi düşünüyorum çok değiştim çünkü.
AMA tabiki yinede Rabbim mkimseye yaşatmasın bunu.

canım lütfen sinirle yanlış kararlar verme pişman olma.
çiçek rose nin dediği gibi vajinusmusla bi çok şeyi kaybediyoruz ve toparlamak da zaman alıyo.
sen bi anlık sinirle bitti deişssin oda aynı sinirle tmm demiş.
ailene yada çevreye yansıtmadan bi süre ayrı kalın.
bu iyi gelebilir.
eminim çok sürmicek özliceksiniz birbirinizi.

Canım istikrarlı davranman çok önemli. Çünkü yıllar yılları kovalıyor anlamıyorsun bile... Bir bakmışsın seneler olmuş; sen ve eşin bu duruma alışmış ve çaresizliğinizi kabullenmiş durumda olursunuz. Nerden mi biliyorum kendimden...Ben tam 8 sene sonra aştım. Aslında çaresizliğimi kabullenmiş ve duruma alışmıştım. Sonra bir melek beni silkeledi. Tekrar bir adım attım vajinusmusu yenmek için. Kendi kendime "bu son adımım" demiştim. Çünkü bundan öncekiler hep hüsranla sonuçlanmıştı. Son adımımdı ve bu son adımım da hüsranla sonuçlansaydı bilemiyordum halimi....

Canım, dilatörle kendini şartlandırma. Ben parmak egzersizleriyle çözdüm. Bu egzersizler boyunca psikologumuz deneme yapmamızı yasaklamıştı. Bu yüzden biz 3 parmak+2 eş parmağından sonra deneme yaptık. Ve hemen oldu zaten...

Son düzenleme:
Kardeşim benim, ne desem bilmiyorum ki..ÇOK ÜZÜLDÜM. LÜTFEN ANİ KARARLAR VERME, KENDİNİZE ŞANS TANIYIN. TABİKİ BİRAZ BURNU SÜRTSÜN sonrasında çok iyi düşün....

SENİ SEVİYORUM YOL ARKADAŞIM :)

arkadaşım karşılıklı birbirinize zaman tanıyın biraz sakinleşince yeniden degerlendirirsiniz

Tek tarafli cabayla yurumez evlilik birazda o mucadele etsn bakalim becereblckmi.. o zamani tanidim ona..

Ablamm canim Allah razi olsun.. iki gundur boyleyiz.. bgn tutamadm kendmi yazdm braya cunku inanilmaz cikmazdayim.. kizlar ksra bakmayin paylasmamam gerkirdi brda..
ablam sabirla beklicem.. eger gerktigi gbi kendini affettreblcekse donerm aksi taktirde yoluma yek devam ederm Rabbimdem hayrlisi

Sagolasn gulum.. bi anlik sinirle oldgnu sanmiyorm iki gundur boyle yani evraklari halletsem imzalamasi icn onune koysam imza atacak sekilde.. aman ya zamana birakiyorm hayirlisi.. Sen nler yaptn isi birakiyomssn cnm tayin bekliyomussnz hadi baklm ins gonlunzce olr hrsey

merhaba güzel haber verecek misin????

maalesef..hüsran..o kadar kendimi hazırladm..ama normal de bası bile olurken bu sefer kendimi tamamen kilitledim..cnkü olay dogal akısında olmayınca böyle planlı olunca pank yapyrm..ağlama krizine girdm..kendimi hala cok kötü hissedyrm..eşim de cok kötü oldu beni zor sakinlestrdi..sinirlerm iyice yıprandı tasıyamyrm bu yükü artık..bu hafta içi psikayatıra gdcez..ben gercekten su anda bunları yazyrm ama hala aglyrm ne hissettgmi bilemzsnz..

Son düzenleme:
kızlar ben daha alışamadım, bu üçüncü denememiz oldu araya regl girdi, ilk ikisini reglden önce yapmıştık, bunda zorlandım :/

canımcım normal bu.
ben 3 ay oldu hala alışacağım.
zorlanıyorum bazı günler
hiç olmadığı günlerde oluyo ben alamıyoum bazen
alamayınca sertleşme sorunu yaşıyoruz falan
ama bunada şükür diyorum önemli olan yenmekti
düzenede girer Allahın izniyle.

Uzulme nlr olmadiysa bidahakine olur yine olmazsa sonra olur.. sen hic egzersiz yapmadan deniyosun demi? egzersiz denesn canim?? emin ol cok daha kolaylasir isin

Cantami hazirladm cikacaktm kapiyi kilitleyip anahtari aldi.. apartmanda rezzlk cikmasn diye susmayi terch ettm odama kapattm kendimi.. telden gryrm.. barut gibiyim suan:95:
canım ya bence bu adam seni seviyor,yoksa zaten bu kadar olay olmuş şimdiye çoktan boşanırdı. biraz dize getirmelisin sadece :)

Uzulme nlr olmadiysa bidahakine olur yine olman szsa sonra olur.. sen hic egzersiz yapmadan deniyosun demi? egzersiz denesn canim?? emin ol cok daha kolaylasir isin

ah elvan sana anlatamam içimden gecenleri artık boğulyrm..cıkmazdaym..ne yapmam gerektgni blmyrm..egzersz yapamyrm denedm ama yapamyrm..ben gercekten cok becerkszm bunu artık anladm..artık kelimeler yetmyr duygularımı anlatmaya..

vera, ben egzersizimi tamamladıktan sonra neredeyse 10gün pozisyon tutturamadık evet mekanik deniyoruz aynı aparatımız gibi ama malesef ucunda kocaman bir beden var ve kolayca yönlendiremiyoruz, ve aparatımı rahatça sokarken penis yaklaşınca kaskatı oluyordum sonra bağrışmaya başlıyorduk neymişde o eğilemiyormuş ben diyorum böyle o diyo öyle vs. ve 1 hafta hergün denedik hergün de kavga ettik kaçkere yemin ettim egzersiz bitti yapmıcam die, çok kötü de konuştum demek senle yapamıyorum diye onun canını acıtmak için ama için için asıl öfkem kendimeydi apartı sokuyorum ama penis yok yine kasılma oluyor, neden diyordum sorumun cvbı ise yok...ve 10gün kadar sonra daha önce ayna egzersizimde farkettiğim bir duruştan yola çıkarak popo kaldırmayı keşfettim ve o gece eşim çalışıyordu dedim yarın bitti bu iş kendime okadar inandımki halbuki düşün daha öncede egzersizde sorun yok ama penis yaklaşınca bacaklar kapanıyor ve kasılma başlıyordu ama hayır bukez çok emindim ve ertesi akşam dediğim gibi de oldu vee inanılmaz kolay olmuştu, adamla egzersizleri tamamladığım halde birbirimizi yedik boşanmaya kadar gidecekti neredeyse=) Sağlık olsun yarın denersin ya da sakinleş yine dene bukadar beklemişiz birkaç günün lafı bile olmaz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…