- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.621
belki o da bir anlık öfkeyle söylemiştir, sonra pişman olabilir, boşan demiyroum hemen sadece kendine gelmesi için burnunu sürt biraz, hakkında hayırlısı olsun bebeğim.
bende bir arkadaşıma anlatmıştım,
arkadaşım: işte gecelik giyin, şunu yap bunu yap vs...
ben: ya o konularda sıkıntı yok, ilişkiye gelince kasılıyorum.
arkadaşım: o zaman olması lazım, nasıl olmaz ya, korkma bak hiç zor bişey değil.
ben: deniyoruz deniyoruz olmuyor, zaten bu psikolojik bir hastalıkmış.
arkadaşım: seni anlayamıyorum...
kızlar o gün arkadaşım bana seni anlayamıyorum dedi ama inanın bu bile beni rahatlattı çünkü beni anlamaya çalışan, empati kurmaya çalışan, bana yol göstermeye çalışan, sorunumu çözmek için düşünen biri var, o yüzden burası çok önemli. Çünkü insanlar anlamaya çalışsalar da anlayamıyorlar. Bizi en çok birbirimiz anlarız.
Parmak egzersizi yapıyorum ama çok düzenli deil.Bir parmağımı rahat alıyorum iki parmağımıda alıyorum ama o zaaman çok az bir sızı hissediyorum.Ve her denemede bu sefer yapıcam diyorum ama sonra yine kaytarıyorum.Ve böyle böyle 3 yıl oldu nerdeyse.Jinekoloğa gittim anatomik bi sorun yok dedi hemen bir psikolog numarası verdi ona gitmedim egzersizlerle hallederim sandım ama ne yazıkki istikrarlı davranmıyorum.Evlenmeden önce hiç böyle bir korkumda yoktu nerden çıktı anlamıyorum
Teşekkür ederim tavsiyelerin için :)) bi baskıya ihtiyacım var sanırım :))bundan böyle buraya düzenli girip gelişmeleri anlatıcam zaten bu arada dilatörü internetten mi aldınız ben evde mum ve pamukla bi aparat yapmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım şimdi parmak egzersizlerine yeniden başladım ve bundan böyle sabah akşam yapıcam . Galiba arkadaşların dediği gibi biraz esnetip eşimle denesem daha mı ii olacak :)) Tabi regl dönemimde yaklaşıyo inş. ondan önce yol katederim...
kızlar ben daha alışamadım, bu üçüncü denememiz oldu araya regl girdi, ilk ikisini reglden önce yapmıştık, bunda zorlandım :/
canım gitmemişsin? ne oldu izin vermedi gitmene di mi?Canim reglimden snra bende zorlanmstm.. egzersiz yapmadanmi denedin ben egzersz yapmama ragmen zorluk cektm ya.. Allah yardmcn olsn
arkadaşım karşılıklı birbirinize zaman tanıyın biraz sakinleşince yeniden degerlendirirsiniz
Kardeşim benim, ne desem bilmiyorum ki..ÇOK ÜZÜLDÜM. LÜTFEN ANİ KARARLAR VERME, KENDİNİZE ŞANS TANIYIN. TABİKİ BİRAZ BURNU SÜRTSÜN sonrasında çok iyi düşün....
SENİ SEVİYORUM YOL ARKADAŞIM :)
canım lütfen sinirle yanlış kararlar verme pişman olma.
çiçek rose nin dediği gibi vajinusmusla bi çok şeyi kaybediyoruz ve toparlamak da zaman alıyo.
sen bi anlık sinirle bitti deişssin oda aynı sinirle tmm demiş.
ailene yada çevreye yansıtmadan bi süre ayrı kalın.
bu iyi gelebilir.
eminim çok sürmicek özliceksiniz birbirinizi.
canım gitmemişsin? ne oldu izin vermedi gitmene di mi?
merhaba güzel haber verecek misin????
kızlar ben daha alışamadım, bu üçüncü denememiz oldu araya regl girdi, ilk ikisini reglden önce yapmıştık, bunda zorlandım :/
maalesef..hüsran..o kadar kendimi hazırladm..ama normal de bası bile olurken bu sefer kendimi tamamen kilitledim..cnkü olay dogal akısında olmayınca böyle planlı olunca pank yapyrm..ağlama krizine girdm..kendimi hala cok kötü hissedyrm..eşim de cok kötü oldu beni zor sakinlestrdi..sinirlerm iyice yıprandı tasıyamyrm bu yükü artık..bu hafta içi psikayatıra gdcez..ben gercekten su anda bunları yazyrm ama hala aglyrm ne hissettgmi bilemzsnz..
canım ya bence bu adam seni seviyor,yoksa zaten bu kadar olay olmuş şimdiye çoktan boşanırdı. biraz dize getirmelisin sadece :)Cantami hazirladm cikacaktm kapiyi kilitleyip anahtari aldi.. apartmanda rezzlk cikmasn diye susmayi terch ettm odama kapattm kendimi.. telden gryrm.. barut gibiyim suan:95:
Uzulme nlrolmadiysa bidahakine olur yine olman szsa sonra olur.. sen hic egzersiz yapmadan deniyosun demi? egzersiz denesn canim?? emin ol cok daha kolaylasir isin
maalesef..hüsran..o kadar kendimi hazırladm..ama normal de bası bile olurken bu sefer kendimi tamamen kilitledim..cnkü olay dogal akısında olmayınca böyle planlı olunca pank yapyrm..ağlama krizine girdm..kendimi hala cok kötü hissedyrm..eşim de cok kötü oldu beni zor sakinlestrdi..sinirlerm iyice yıprandı tasıyamyrm bu yükü artık..bu hafta içi psikayatıra gdcez..ben gercekten su anda bunları yazyrm ama hala aglyrm ne hissettgmi bilemzsnz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?