- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.661
Kızlar vaji sorunu çözdüm ya 2 gündür balayındayız ssanki.
Bakın ne oldu :
sıcaklandım ve giydiğim eşofmanı çıkarttım uzandım genelde yapıyorum çünkü darlanıyorum arada. Hep yaparım.
Uzanır uzanmaz eşim geldi. Zaten işe gidecekti 12 de. (allah tan lojman da oturuyoruz :) )
Şakadan bende hadi gel yapalım dedim :) yorgundur dünden yapmaz sanıyordum. Ne diyeyim adamcağız zıpladı hemen veeeeee olan olduÇok güzel bi duygu.
Benim için yeni bir sayfa açıldı.
ayyyy Allahim bozmasn canimmmmmmmm cok sevndm yaa
Amin canım hepimizinkini. Kendime olan özgüvenim geldi müthiş bir duyguymuş. Gitgide alışıyorum ilişkiye.
Ben bosaniyorum.. vajinusmusu yendikten sonra hersey duzelir sandim ama hayir. degisen bsy yok. kendimi kandirmisim sadece
allah bozmasın tebrik ewdyorum bununla uğraşanlar olarak bize cesaret verdin....
darısı başımıza :)))))
Benim amacım aynı durumu yaşayanları dürtmek. Cesaretlendirmek. Motive etmek amacım tatlım. kıpırdayın kızlar demek. bir nevi yaşadıklarımı paylaşarak imrendirmek ve kamçılamak inşallah başaracaksınız kızlar
Canimsn yazini gorunce guldm valla aynen tirsi galiba bilgisayari aldm bosanmak icn neler yapilmali diye arastrmaya basladm buda geldi bakiyo napiyo bu diye sinirden bilgisayari aldi firlatti ne o dedim zorunami gitti eger gercekten ayrilmak istyosan hic ugrasma ben hallederm dedi bende dedmki sen boyle devam edersen yokusa surmekten vazgecmezsen kendini duzeltmezsen hallet ozaman dedim.. yilisiyo hatasini anladiya.. biraz burnun surtsun.. bundan snra herseye boyun eyen herseye susup razi gelen ben yok artik vajiyi yendm ve benimde bi gururm var.. bi soz soylediki bana asla cikmicak aklimdan.. nasil unutrm bilmiyorum.. cok kastm kendimi ins basa donmem..
Arkadaşlar burda yeniyim ve 3 senedir aynı dertle uğraşıyorum.Artık inancımı o kadar kaybettim ki eşime benmle zaman kaybetme ayrılalım başka birisiyle evlen çocuk yap diyorum.Psikolojim alt üst olmuş durumda
canım o bahsettıgın bıraz sert bır aparat olur bakkal mumun cevrsıne ınce tabaka pamuk kagıt havlu sarınca daha yumusak oluyor
yada pre içine pamuk doldurmak buna ragmen hıc bırı p.. kadar esnek rahat degıl bu yuzden yenenler eslerıne soruyor aa oldumu
anlamıyoruz bıle:) bu arada yaznı tebessumle okudum care ıcın neler dusunuyoruz yenınce ınsallah sende gulerek okucaksın yazını :)
Ben bosaniyorum.. vajinusmusu yendikten sonra hersey duzelir sandim ama hayir. degisen bsy yok. kendimi kandirmisim sadece
Kızlar Ohhhhhhhhhh Beeeeeeeeeeee 11 aylık kabuss bitti. YENDİKKKKKKKKK YENDİKKKK İNANAMIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM KIZLARRRRRRRRR
biraz geç oldu ama tebrikler canımm çok sevndm Allah başka dert vermesinn
Canım istikrarlı davranman çok önemli. Çünkü yıllar yılları kovalıyor anlamıyorsun bile... Bir bakmışsın seneler olmuş; sen ve eşin bu duruma alışmış ve çaresizliğinizi kabullenmiş durumda olursunuz. Nerden mi biliyorum kendimden...Ben tam 8 sene sonra aştım. Aslında çaresizliğimi kabullenmiş ve duruma alışmıştım. Sonra bir melek beni silkeledi. Tekrar bir adım attım vajinusmusu yenmek için. Kendi kendime "bu son adımım" demiştim. Çünkü bundan öncekiler hep hüsranla sonuçlanmıştı. Son adımımdı ve bu son adımım da hüsranla sonuçlansaydı bilemiyordum halimi....
Canım, dilatörle kendini şartlandırma. Ben parmak egzersizleriyle çözdüm. Bu egzersizler boyunca psikologumuz deneme yapmamızı yasaklamıştı. Bu yüzden biz 3 parmak+2 eş parmağından sonra deneme yaptık. Ve hemen oldu zaten...
3 parmak mı :)))ben de ikisini aldım diye seviniyodum ... 3 parmağını nasıl aldın o pe..sden daha kalın olmuyo mu :)))- bu yazıyı yazarken durup durup 3 parmağımı birleştirip bakıyorum -:))) Bu arada atlattığına çok sevindim .İnşallah bundan sonra sizin için herşey çok güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?