Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar vaji sorunu çözdüm ya 2 gündür balayındayız ssanki.

Bakın ne oldu :

sıcaklandım ve giydiğim eşofmanı çıkarttım uzandım genelde yapıyorum çünkü darlanıyorum arada. Hep yaparım.

Uzanır uzanmaz eşim geldi. Zaten işe gidecekti 12 de. (allah tan lojman da oturuyoruz :) )

Şakadan bende hadi gel yapalım dedim :) yorgundur dünden yapmaz sanıyordum. Ne diyeyim adamcağız zıpladı hemen veeeeee olan oldu :16::16: Çok güzel bi duygu.

Benim için yeni bir sayfa açıldı.:16:

:16: ayyyy Allahim bozmasn canimmmmmmmm cok sevndm yaa

Ben bosaniyorum.. vajinusmusu yendikten sonra hersey duzelir sandim ama hayir. degisen bsy yok. kendimi kandirmisim sadece

elvancım haftasonu giremedim şimdi giriyorum nete bu yazını okudum çok üzüldüm..tamamen o anki sinirle bişeyler olmuş bence..öfkeyle hiç bişeye karar verme .bizler fevri ddavranışlarımızın sonunu bazen çok ağır ödüyoruz.tıpkı senn eşin gibi. fevri ağzından çıkan cümleler seni fazlasıyla yıpratıp çökertmiş..ama o ev senn bu evlilik senin o eş senin ve sen bi kadınsın..istersen bu durumu kökünden temizlersin..ben nasıl boşanabilirim diye bakmıcaksın o nete ben nasıl düzeltirim bu durumu diye bakıcaksın bir dahakine..ailelerimiz bizleri evlendirirken seni valizinle kapının önünde görmek en son düşledikleri şeydir inana bana..aileni üzmemek adına her şeye katlan demiyorum hayatım ama herşeyi düşünerek karar vermek gerekli..bir de o laflar var ya her an boşanıcam demeler ayrılıcam demeler öyle bir yıpratıyoki..ben de iki de bir evlenmeden önce derdim ayrılcam ayrıcam o kdr etkiliyoki erkekleri onu avucuna alıcak olan sensin sen bir kadınsın..ve bence bütün kadınlar erkeklerden daha zekidir :)) öpüyorum seni canım bnm ..bu arada herkes hepimiz üzüldük yapma etme der ama kimse senn kararlarına ve hayatına ikiniz kadar dahil olamaz herşeyi başbaşa kafa kafaya sakince konuşun ...akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlama tatlım öptm..

allah bozmasın tebrik ewdyorum bununla uğraşanlar olarak bize cesaret verdin....
darısı başımıza :)))))

Benim amacım aynı durumu yaşayanları dürtmek. Cesaretlendirmek. Motive etmek amacım tatlım. kıpırdayın kızlar demek. bir nevi yaşadıklarımı paylaşarak imrendirmek ve kamçılamak inşallah başaracaksınız kızlar :54:

canim yazdiklarini okudum da sen en onemli sorunu atlattin gerisi hikaye canim ne bosanmasi daha yeni basliyor hersey vajinismusla ugrasirken bosanmayan insanlar yendikten sonra hiç bosanmamali hersey düzelir tartisirsin kavga edersin aglarsin üzülürsün ama hepsi gecer canim merak etmee... hiç canını sıkma bosuna bi kac güne düzelirsiniz... evlilikte kavga mutlaka olur eee artik bizde gercekten evliyizzz vajiyi yendigimizden beri :) :16:

:9: Canimsn yazini gorunce guldm valla aynen tirsi galiba bilgisayari aldm bosanmak icn neler yapilmali diye arastrmaya basladm buda geldi bakiyo napiyo bu diye sinirden bilgisayari aldi firlatti ne o dedim zorunami gitti eger gercekten ayrilmak istyosan hic ugrasma ben hallederm dedi bende dedmki sen boyle devam edersen yokusa surmekten vazgecmezsen kendini duzeltmezsen hallet ozaman dedim.. yilisiyo hatasini anladiya.. biraz burnun surtsun.. bundan snra herseye boyun eyen herseye susup razi gelen ben yok:19: artik vajiyi yendm ve benimde bi gururm var.. bi soz soylediki bana asla cikmicak aklimdan.. nasil unutrm bilmiyorum.. cok kastm kendimi ins basa donmem.. :14:

canım yazını okuyunca bır an nefesım kesıldı uzuntuden
sonrası bu mesajın ıcıme su serptı rabbıme kalplerımız ayan ne sıkıntın var ıse
yuvandakı tum huzursuzlukları gıdersın ...
evlılık her zaman güllül gülistanlık degıl ve kım ne derse desın her zaman alltan alan ceken kadın oluyor malesef..

Arkadaşlar burda yeniyim ve 3 senedir aynı dertle uğraşıyorum.Artık inancımı o kadar kaybettim ki eşime benmle zaman kaybetme ayrılalım başka birisiyle evlen çocuk yap diyorum.Psikolojim alt üst olmuş durumda :(

Arkadaşlar burda yeniyim ve 3 senedir aynı dertle uğraşıyorum.Artık inancımı o kadar kaybettim ki eşime benmle zaman kaybetme ayrılalım başka birisiyle evlen çocuk yap diyorum.Psikolojim alt üst olmuş durumda :(

hmm bu tarz düsünceler belli noktalarda bir cok kisinin aklindan gecmistir, iki kisilik yük tasiyoruz bir bedende. kendinden gecip, es üzerine projeksiyon yapiyor insan, yetersizlik hissiyati. saglikli bir düsünce sekli degil tabi, ama elde de degil; anlayabiliyorum. bu iki kisinin beraber tasiyip, beraber atacagi bir yük. zaten iyi hissetmiyorken bu tarz empatik bir yaklasimla kendini daha da cezalandirmanin elbette faydasi yok. bilmedigin seyler de degil zaten bunlar. ama bir cok kisi su an bulundugun o noktada durup, cizginin ötesine gecmeyi basardi. sen de basarabilirsin. bu yol her daim düz degil, ama sabit noktada kalmaktan daha kolay. ilk hareketi yaptiktan sonra ihtiyacin olan tek sey devamlik. karanlikta kendine daha cok karanlik davet etmek yerine, isiga dogru gel =)

Son düzenleme:
canım o bahsettıgın bıraz sert bır aparat olur bakkal mumun cevrsıne ınce tabaka pamuk kagıt havlu sarınca daha yumusak oluyor
yada pre içine pamuk doldurmak buna ragmen hıc bırı p.. kadar esnek rahat degıl bu yuzden yenenler eslerıne soruyor aa oldumu
anlamıyoruz bıle:) bu arada yaznı tebessumle okudum care ıcın neler dusunuyoruz yenınce ınsallah sende gulerek okucaksın yazını :)

canım ben yeneli bugün 24 gün oldu:)) böyle yazınca karıştırdın sanırım.resmini göndersem şaşırırsın gerçekten bahsettiğim aparatıma:9: gerçekten dilatörün daha sevimli hali bence:9: ben çok ara verdiğim için bi egzersiz yapayım durum nedir diye bakmak için yaptım egzersizi.çok şükür problem yok.bi ara resmini gönermeye çalışayım:16::16:

Ben bosaniyorum.. vajinusmusu yendikten sonra hersey duzelir sandim ama hayir. degisen bsy yok. kendimi kandirmisim sadece

elvancım canım benim ya:19::19: bende çok kötü zamanlar geçirdim aklımda bu kelimeyle yaşamak çok zor ve acı verici.neden böyle düşünmeye başladın bilmiyorum ama bu en son çare olmalı. dua edicem sana.Lütfen kendini toparla ve sinirle hareket etme.sakin ol,sabırlı ol. bi sinirle yapılacak bişey değil.İnşallah düzelir.Hayırlı bir sonuç olacak

biraz geç oldu ama tebrikler canımm çok sevndm Allah başka dert vermesinn:34:

Ohh ya bu aralar yine üst üste gelin haberleri alıyoruz şükürler olsun. Canımm çok tebrikler. Başka dert tasa görme inşallah.. çoook mutlu olll.. Çok sevindimm..

sanırım yanlışlık oldu pardonn.. :)

Son düzenleme:
Canım istikrarlı davranman çok önemli. Çünkü yıllar yılları kovalıyor anlamıyorsun bile... Bir bakmışsın seneler olmuş; sen ve eşin bu duruma alışmış ve çaresizliğinizi kabullenmiş durumda olursunuz. Nerden mi biliyorum kendimden...Ben tam 8 sene sonra aştım. Aslında çaresizliğimi kabullenmiş ve duruma alışmıştım. Sonra bir melek beni silkeledi. Tekrar bir adım attım vajinusmusu yenmek için. Kendi kendime "bu son adımım" demiştim. Çünkü bundan öncekiler hep hüsranla sonuçlanmıştı. Son adımımdı ve bu son adımım da hüsranla sonuçlansaydı bilemiyordum halimi....

Canım, dilatörle kendini şartlandırma. Ben parmak egzersizleriyle çözdüm. Bu egzersizler boyunca psikologumuz deneme yapmamızı yasaklamıştı. Bu yüzden biz 3 parmak+2 eş parmağından sonra deneme yaptık. Ve hemen oldu zaten...

3 parmak mı :)))ben de ikisini aldım diye seviniyodum ... 3 parmağını nasıl aldın o pe..sden daha kalın olmuyo mu :)))- bu yazıyı yazarken durup durup 3 parmağımı birleştirip bakıyorum -:))) Bu arada atlattığına çok sevindim .İnşallah bundan sonra sizin için herşey çok güzel olur.

Elvancım canım çok üzüldüm ama erkelkleri biraz peşinden koşturmak lazım sürt burnunu sürtebildiğin kadar. Evlilik kolay başlayan bişii dedil ki kolay bitsin. inşallah tüm sıkıntılarının yerini aşk güzellik mutluluk alır. Rabbim yanında olsun.

3 parmak mı :)))ben de ikisini aldım diye seviniyodum ... 3 parmağını nasıl aldın o pe..sden daha kalın olmuyo mu :)))- bu yazıyı yazarken durup durup 3 parmağımı birleştirip bakıyorum -:))) Bu arada atlattığına çok sevindim .İnşallah bundan sonra sizin için herşey çok güzel olur.

canım ordan bebel çıkıyor 3 parmak o zaman yanında küçük kalır şimdi bi de ööle bak parmaklarına. :D bu arad sen de egzersiz yapıyosun değil mi? nasıl gidiyor?

Back
X