Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Günaydın arkadaşlar...
Sabah raporumu vereyim dedim :) sabah iki parmağımla denedim yine bu sefer git gel de yaptım çok mutlu oldum tabi :)) Kesin kararlıyım bırakmıcam artık bunun peşini ... Bu gün boş günüm çalışmıyorum hazır evdeyken bol bol egzersiz yapıcam

canım ordan bebel çıkıyor 3 parmak o zaman yanında küçük kalır şimdi bi de ööle bak parmaklarına. :D bu arad sen de egzersiz yapıyosun değil mi? nasıl gidiyor?

O da doğru ya :))) haklısın ... ben şu an iki parmakdayım.Daha önce düzenli egzersiz yapmıyodum ama dün tekrar başladım bu sabah da yaptım ve bundan sonrada düzenli yapıcam artık ...

herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani

herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani

şenaycım çok güzel bi haber bu :21::21::21::21::21: herkes hemen öyle git-gel yapamıyor ki zaten.biz ilk yaptığımızda da çok az git-gel yapabildik.tebrik ederim,çok sevindim.:62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62: :62:

O da doğru ya :))) haklısın ... ben şu an iki parmakdayım.Daha önce düzenli egzersiz yapmıyodum ama dün tekrar başladım bu sabah da yaptım ve bundan sonrada düzenli yapıcam artık ...

süpersin canım. Başaracaksın sen o azim var sende :16: Sakın bu işin peşini bırakma. Gerekirse saatlerce uğraş. Hazır bugün çalışmıyorsun ohh tüm gün senin.Yoruldugunda dinlen müzik dinle, uzan. Hadi bakalım . :31:

bu arada hafta sonu bi sürü şey kaçırmışım elvan cımm görünce yazını çok üzüldüm ama düzeltmişsiniz anladğm kadarıyla sana şunu söleyim kızgınken sakın tartışma çünkü tartışma anında bayan her zaman sakin davranmalı ama eşin sakinleşince ona hatasını güzel bir dille söyleyip ne kadar üzüldüğünü belirtirsen belki deişebilir ama eşinin huyunu en iyi sen bilirsin

kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah:16:

kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah:16:

Yeni gelinimiz seni kutluyorum tüm içtenliğimle. Azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış.:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Tebrikler senay_mehmet

:46::46::46::46::46::46::46:

çok şükür canımm okdar sevindim kiii.. yeni gelinimiz şenaaayyy mutluluıklar gülücükler eksik oolmasın hayatından tatlımmmm..

ilahi şenayy:9::9::9::9::9::9::9::9: kıs yenip te sevinçten koşarak buraya yazmayan,farkında olmadan bilgisayar başına gelip sonradan sevinen ilk arkadaşımız sen olmalısın:16::16::16::16: canım benim ya:32::32: bundan sonra kendine güvenin gelmiş olarak devam edersin.bi kere tam girdiği için hiç moral bozmak yok artık.sonraki denmelerde başarısızlık olabilir,eşinde sertleşme,isteksizlik olabilir asla üzülme.yeni bir süreç başlıyor.vaji olmayanlarda dahi cinsellik 1 sene içerisinde otururmuş.yeni başlıyormuşsunuz gibi başla ve devam et canım.kötü günlerini boşver.hatırlamak hiçbir halta yaramıyor.eşlerimize anlayışlı olup,yeniden başlarsak inşallh herşey çok daha güzel olacak.alışalım sonra bebişler gelecek:nazar:

ilahi şenayy:9::9::9::9::9::9::9::9: kıs yenip te sevinçten koşarak buraya yazmayan,farkında olmadan bilgisayar başına gelip sonradan sevinen ilk arkadaşımız sen olmalısın:16::16::16::16: canım benim ya:32::32: bundan sonra kendine güvenin gelmiş olarak devam edersin.bi kere tam girdiği için hiç moral bozmak yok artık.sonraki denmelerde başarısızlık olabilir,eşinde sertleşme,isteksizlik olabilir asla üzülme.yeni bir süreç başlıyor.vaji olmayanlarda dahi cinsellik 1 sene içerisinde otururmuş.yeni başlıyormuşsunuz gibi başla ve devam et canım.kötü günlerini boşver.hatırlamak hiçbir halta yaramıyor.eşlerimize anlayışlı olup,yeniden başlarsak inşallh herşey çok daha güzel olacak.alışalım sonra bebişler gelecek:nazar:

evet canım ya sazanlık ettim galiba :26:zaten şaşkındım ama git gel yapamadığım için heralde başaramadım henüz diye düşündüm evet dediğin gibi belkide güvenle alakalı insan iyice kendine güvenini kaybediyor ama başarıyla birlikte güvenimde gelicek inşallah neyse çok tşkler bilgilerin için haklısın bu sorunlar bradan okuyordum zaten buna kendimi hazırlıklı olucam eşim sen çok büyük bi aşamayı atlattın dedi gerçektende bundan onra gerisi düzelir gider amin hepimizden bebiş haberi gelir inşallaah artık yuppiiiiiii:52:

bu arada cumartesi günü sırtıma yumruklaya yumruklaya beni gerdeğe sokan arkadaşlara sosuz tşkler onların verdiği gazı hiçe sayamam hepsine tşk ederim ama şuan hiç bi ismi atlamak istemiyorum

Back
X