Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah:16:

çok şükür canımm okdar sevindim kiii.. yeni gelinimiz şenaaayyy mutluluıklar gülücükler eksik oolmasın hayatından tatlımmmm..

ilahi şenayy:9::9::9::9::9::9::9::9: kıs yenip te sevinçten koşarak buraya yazmayan,farkında olmadan bilgisayar başına gelip sonradan sevinen ilk arkadaşımız sen olmalısın:16::16::16::16: canım benim ya:32::32: bundan sonra kendine güvenin gelmiş olarak devam edersin.bi kere tam girdiği için hiç moral bozmak yok artık.sonraki denmelerde başarısızlık olabilir,eşinde sertleşme,isteksizlik olabilir asla üzülme.yeni bir süreç başlıyor.vaji olmayanlarda dahi cinsellik 1 sene içerisinde otururmuş.yeni başlıyormuşsunuz gibi başla ve devam et canım.kötü günlerini boşver.hatırlamak hiçbir halta yaramıyor.eşlerimize anlayışlı olup,yeniden başlarsak inşallh herşey çok daha güzel olacak.alışalım sonra bebişler gelecek:nazar:

ilahi şenayy:9::9::9::9::9::9::9::9: kıs yenip te sevinçten koşarak buraya yazmayan,farkında olmadan bilgisayar başına gelip sonradan sevinen ilk arkadaşımız sen olmalısın:16::16::16::16: canım benim ya:32::32: bundan sonra kendine güvenin gelmiş olarak devam edersin.bi kere tam girdiği için hiç moral bozmak yok artık.sonraki denmelerde başarısızlık olabilir,eşinde sertleşme,isteksizlik olabilir asla üzülme.yeni bir süreç başlıyor.vaji olmayanlarda dahi cinsellik 1 sene içerisinde otururmuş.yeni başlıyormuşsunuz gibi başla ve devam et canım.kötü günlerini boşver.hatırlamak hiçbir halta yaramıyor.eşlerimize anlayışlı olup,yeniden başlarsak inşallh herşey çok daha güzel olacak.alışalım sonra bebişler gelecek:nazar:

evet canım ya sazanlık ettim galiba :26:zaten şaşkındım ama git gel yapamadığım için heralde başaramadım henüz diye düşündüm evet dediğin gibi belkide güvenle alakalı insan iyice kendine güvenini kaybediyor ama başarıyla birlikte güvenimde gelicek inşallah neyse çok tşkler bilgilerin için haklısın bu sorunlar bradan okuyordum zaten buna kendimi hazırlıklı olucam eşim sen çok büyük bi aşamayı atlattın dedi gerçektende bundan onra gerisi düzelir gider amin hepimizden bebiş haberi gelir inşallaah artık yuppiiiiiii:52:

bu arada cumartesi günü sırtıma yumruklaya yumruklaya beni gerdeğe sokan arkadaşlara sosuz tşkler onların verdiği gazı hiçe sayamam hepsine tşk ederim ama şuan hiç bi ismi atlamak istemiyorum

evet canım ya sazanlık ettim galiba :26:zaten şaşkındım ama git gel yapamadığım için heralde başaramadım henüz diye düşündüm evet dediğin gibi belkide güvenle alakalı insan iyice kendine güvenini kaybediyor ama başarıyla birlikte güvenimde gelicek inşallah neyse çok tşkler bilgilerin için haklısın bu sorunlar bradan okuyordum zaten buna kendimi hazırlıklı olucam eşim sen çok büyük bi aşamayı atlattın dedi gerçektende bundan onra gerisi düzelir gider amin hepimizden bebiş haberi gelir inşallaah artık yuppiiiiiii:52:

estağfirullah canım olur mu öyle şey:6:

Hayırlı günmüş demekki. :52: dualarımız kabul oldu. Zaten Allah her duayı kabul edermiş. ama bir zamanı varmış. diğer arkadaşlarımızında başaracaklarından eminim.:12:

evet canım duanın açamayacağı kapı yok buna paranın açamayacağı kapı derler ama hayır önce dua vajili tüm arkadaşlara öncelikli önerim dua varsa yoksa dua ve kabul olunacağına dair sonsuz inanç sonra egzersiz .....allah ım yenemeyen tüm arkadaşlarım yensin ve bebiş isteyenlere bende dahil :) hayırlı evlatlar kolay ve sağlıklı doğumlar nasip eyle AMİNNNNNNNNN

bu arada cumartesi günü sırtıma yumruklaya yumruklaya beni gerdeğe sokan arkadaşlara sosuz tşkler onların verdiği gazı hiçe sayamam hepsine tşk ederim ama şuan hiç bi ismi atlamak istemiyorum

gece gordugum kabuslardan sonra berbat bır gune uyanmısken sayende guldum :)
basardın canım yenı gelınsın artık gelgıtler zamanla olur ben bıle arada hala zorlanıyorum
sen daha yenı yendın ;) ayaklara dıkkat duvagıda acıyoruz ve yenı gelınlıgımızın tadını cıkarıyoruz :32::32::32:

ılk gunler yapamam korkusu sureklı kendıne guvensızlık
ama sonrası egsersıze baslamak ve yenmek .. surec hep boyle ıslıyor ..
yenı gelenler ılk bır kac gun burdakı yazılanları takıp edın bızlerde aynı korkuyu zamanında yasadık
suan cogumuz kurtulduk sızın bızden neyınız eksık ? korku ıse aynı sorun ıse aynı
cozumu ne pekı once burda bızlerle ırtıbatta olmak sonrası egsersıze kendını hazırlamak
ve burdakı destek ıle inşallah başarmak:29:

gece gordugum kabuslardan sonra berbat bır gune uyanmısken sayende guldum :)
basardın canım yenı gelınsın artık gelgıtler zamanla olur ben bıle arada hala zorlanıyorum
sen daha yenı yendın ;) ayaklara dıkkat duvagıda acıyoruz ve yenı gelınlıgımızın tadını cıkarıyoruz :32::32::32:

çok tşkler bu arada ayaklara dikkat edicem tabiki ama kanama olmadı yinede yeni gelin gibi olurmuyum ki yani ayak açısından :53:

Merhaba kizlar ben yine uzun suredir giremedim yenen arkadaslarimi cani gonulden tebrik ederim.
senaycim ozellikle senin icin cok sevindim,Allah yuzunu hep guldursun.
Elvan,canim ayni anda ayni seyleri yasamisiz biliyor musun... tek fark sen evi retk etmemissin,ben ettim!
Kavga ettik,hemde hic etmedigimiz kadar buyuk.
sebep o kadar sacma ki anlatmaya bile degmez.
vajinismuslu gecirdigim bir yil icinde bile bu kadar buyuk bi kavga etmemistik.
bir haftadir babamin evindeydim,dun geldim evime.
neyse ki atlattik,artik eskisinden daha gucluyuz...
bu arada finallerde bitti ama bende bittim.
en az bes dersten bute kalirim simdi birde onun stresi var.
vajinismusu yenmeden once tek sorunumun bu oldugunu dusunuyordum meger hayat devam ettikce
Sorunlarda devam ediyormus.
ayrica ikinci denemeyide yapamadik.
denedik ama olmadi degil benim evden gitmem regl derken hic deneyemedik.
bu aksam icin kendimi hazirlayacagim umarim olur.
yine giremem belki ama hepiniz aklimda ve duamdasiniz.
Allaha emanet olun kizlar...

Merhaba kizlar ben yine uzun suredir giremedim yenen arkadaslarimi cani gonulden tebrik ederim.
Elvan,canim ayni anda ayni seyleri yasamisiz biliyor musun... tek fark sen evi retk etmemissin,ben ettim!
vajinismusu yenmeden once tek sorunumun bu oldugunu dusunuyordum meger hayat devam ettikce

çok tşkler canım bende seni merak ediyordum yoktun baya süredir inşallah bi daha böle şeyler yaşamazsın bende artık kurtuldum bende kadın oldum eşimin kadını çok şükür:16:

çok tşkler bu arada ayaklara dikkat edicem tabiki ama kanama olmadı yinede yeni gelin gibi olurmuyum ki yani ayak açısından :53:

tabi ki yeni gelinsin:16: cumartesi kına gecen vardı,pazar günü de evlendin aaaaaaa hatırlamıyo musun:64: dün ilk gecendi :) bende 1 gün sonra pembe akıntı ve azıcık kan geldi.olmayadabilir sende.ayaklara dikkat et tabi:6: ilk fırsatta da dr.a kontrole gidersin.yendikten sonra da gitmek gerekiyormuş. inşallah bi sorun çıkmaz.bebiş istiyorum da dersin.zaten 3 ay önceden folik asit falan veriyolar.yada kansızlık falan varsa tedavine başlarsın.bende hala gidemedim kontrole 2-3 gün içinde gidicem

kızlar noluyo ya bende de aynı dönemde sorunlar ve nerdeyse evi terk etme aşamaları oldu.çok şükür ki bitti artık. salgın mı var bu aralar nedir

kızlar noluyo ya bende de aynı dönemde sorunlar ve nerdeyse evi terk etme aşamaları oldu.çok şükür ki bitti artık. salgın mı var bu aralar nedir

Sorma canim ya benim cevremde de cok var boyle esiyle zor bi donemden gecen arkadaslarim.
bizde atlattik cok sukur isin aci tarafi anlamadan dinlemeden evden gitmem oldu.
megerse esimin hic bi sucu yokmus hep o arkadasi yuzunden :47
Allah kimsenin yuvasinin huzurunu bozmasin insallah...

tabi ki yeni gelinsin:16: cumartesi kına gecen vardı,pazar günü de evlendin aaaaaaa hatırlamıyo musun:64: dün ilk gecendi :) bende 1 gün sonra pembe akıntı ve azıcık kan geldi.olmayadabilir sende.ayaklara dikkat et tabi:6: ilk fırsatta da dr.a kontrole gidersin.yendikten sonra da gitmek gerekiyormuş. inşallah bi sorun çıkmaz.bebiş istiyorum da dersin.zaten 3 ay önceden folik asit falan veriyolar.yada kansızlık falan varsa tedavine başlarsın.bende hala gidemedim kontrole 2-3 gün içinde gidicem

ya doktora gitmek gerekiyo ama ben çalışıyorum gitmesek bi sorun çıkar mı acaba bi de daha yeni yendim başa dönmek istemiyorum gidince alttan muayene yaparlarsa yine korkcam bu arada ben cts işten gelir gelmez yemek bile yemeden başladım çalışmalara ve 2 saatin sonunda yendim çok şükür yani bugün iki günlük gelinim daha çok tazeyimmmmm:1::46: :46:

Back
X