Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de haftasonu düğündeydim nerdeyse kızın yanına yanaşıp kayganlaştırıcı kullan kendini kasma filan dicektim kendimi zor tuttum... kızı gelin aldık şimdi oğlan tarafının anlatması doğru olmaz diye düşündüm eğer kuzenim filan olsaydı derdim kesin kimse bu derdi çekmesinnn..

bende dugundeydım hafta sonu aynı dugunde olmayalımhıc sorma her gttıgım dugunde sankı kendımı halletmısım gbı ıcten ıce ayyyy nası yapıcak nası olcak korkuyomu acaba dıe kafamda kuruyorum sımdı dusunuyorumda kımse bana bı akıl bı nasıhat soyle yap boyle yap demedı yaww

canım özelden cevap verdim sana. eşim gelmişti kusura bakma geciktim biraz ((

şimdi okudum çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip öğrenicem mevzu bu konu olunca mantıklı düşünemiyorum sanırım :) o kdar güvenmişim ki size farkında olmadan her sorunu açabilirz gibi geldi.ki aşıcaz da inş hep birlkte. sordugum sorunun mantıksız oldugunu mesajın cevabını alınca anladım :))) bi umut bi yardım eli bekliyor insan bu hastalıkta . iyi ki burdasınız .

aynen öyle bende de olmadı normalde adettir kız tarafından evli bir bayan anlatır evlenecek kıza ama nerdeeee bizimkiler lafını bile etmedi.. zaten annem benm bu konularda sağolsun hiç bilgi vermezdi hatta çok iyi hatırlıyorum gögüslerim çıkmaya başlamışken ( ben farkında değilim) annemle yengem banyoya girdiler bişe almak için sonra yengem dediki bunun göğüsleri çıkmış annem de dokundu aaaa dedi bana kızdı sanki ben çıkardım onları sanki suçmuş gibi.. o kadar üzüldüm ki ogün suç işlemişim gibi hissettim filan,sonra da zaten banyoya giydiğim yere filan klimseyi girdirmem misal pantolon değiştirceksem etek giyer değiştirirrm... bunlar da etkiledi beni bu konuda korkak yaptı..

Of of, adam akıllı bilgilendirmezler zaten, bizim toplumumuz çok kötü bu konuda .

yok canım, mantıksız olur mu. korkuyor insan, güvenecek bir dal arıyor. tecrübe elbette yardımcı oluyor her birimize ama her zaman yetmeyebiliyor. yarın iyi geçen bir muayene ve güzel haberlerle gelirsin inşallah

Böyle devam canim.. çok iyi gidiyosun.. Bikaç güne kurtulursun ins..

herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani

Senayyyyyyyyyyyyy Tatlim bide soruyomusunn bence soktasin
Ohhh keyfim yerine geldi valla Tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Baska dert sknti yasatmasin Rabbim ins

Canim korkulcak bisey yokki.. Bak geçenlerde Sela deneyimini paylasti.. Ondan öncede yazan arkadaslar oldu.. Aci yokki.. Kasmadikça.. bunu zaten biliyosun canim anlatmama gerek yok yani ..
Ama istersen bikaç kez daha dene.. için rhat etsin sonra mutlaka görün.. benimde daha gitmem lazim..

Canimsin.. Yendinya çok mutlu oldum gerçekten.. Ne yaptimki.. Hadi bakalim fazla ara vermeden tekrar dene olurmu

Canim aci yokki? Böyle sartlandirma kendini? keske devam etseydin madem aci hissetmedin.. elini ittirebildigin yere koy.. çikar bi bak nekadar girmis.. Birdaha seni böyle olumsuz görmek istemiyorum.. Egzersiz döneminde deneme yok yasak..
Bak egzersizdende sogutuyo kisiyi.. Sabirla egzersizde ilerle önce.. belli bi asamaya gel hele..
öyle hemen birakma egzersizi en az 1 saat vaktin varsa daha fazla.. nekadar zaman verirsen egzersize okadr çabuk ilerlersin ve kurtulursun unutma

Yanlis anlamadiysam sen simdi eldivene pamuk islatip koydun demi? serçe parmak yariya kadr yaptin dedinde aklim karisti?
Yarisini aldim demissin? vE bisey yapmis sayilmiyorum demissin? Det..
Sen en önemli adimi atmissin.. bu çok büyük bi gelisme.. Böyle devam.. Birazda cesaretle insallah üstesinden geleceksin canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…