- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.921
şurdan okudumda canımm ondan dediydim
canım özelden cevap verdim sana. eşim gelmişti kusura bakma geciktim biraz((
bende dugundeydım hafta sonu aynı dugunde olmayalım hıc sorma her gttıgım dugunde sankı kendımı halletmısım gbı ıcten ıce ayyyy nası yapıcak nası olcak korkuyomu acaba dıe kafamda kuruyorum sımdı dusunuyorumda kımse bana bı akıl bı nasıhat soyle yap boyle yap demedı yaww
Of of, adam akıllı bilgilendirmezler zaten, bizim toplumumuz çok kötü bu konudaaynen öyle bende de olmadı normalde adettir kız tarafından evli bir bayan anlatır evlenecek kıza ama nerdeeee bizimkiler lafını bile etmedi.. zaten annem benm bu konularda sağolsun hiç bilgi vermezdi hatta çok iyi hatırlıyorum gögüslerim çıkmaya başlamışken ( ben farkında değilim) annemle yengem banyoya girdiler bişe almak için sonra yengem dediki bunun göğüsleri çıkmış annem de dokundu aaaa dedi bana kızdı sanki ben çıkardım onları sanki suçmuş gibi.. o kadar üzüldüm ki ogün suç işlemişim gibi hissettim filan,sonra da zaten banyoya giydiğim yere filan klimseyi girdirmem misal pantolon değiştirceksem etek giyer değiştirirrm... bunlar da etkiledi beni bu konuda korkak yaptı..
Of of, adam akıllı bilgilendirmezler zaten, bizim toplumumuz çok kötü bu konuda.
şimdi okudum çok teşekkür ederim en kısa zamanda gidip öğrenicem mevzu bu konu olunca mantıklı düşünemiyorum sanırım :) o kdar güvenmişim ki size farkında olmadan her sorunu açabilirz gibi geldi.ki aşıcaz da inş hep birlkte. sordugum sorunun mantıksız oldugunu mesajın cevabını alınca anladım :))) bi umut bi yardım eli bekliyor insan bu hastalıkta . iyi ki burdasınız .
Günaydın arkadaşlar...
Sabah raporumu vereyim dedim :) sabah iki parmağımla denedim yine bu sefer git gel de yaptım çok mutlu oldum tabi :)) Kesin kararlıyım bırakmıcam artık bunun peşini ... Bu gün boş günüm çalışmıyorum hazır evdeyken bol bol egzersiz yapıcam
herkese günaydın ben bişey sorcam ben eş denemesi yapmıştım ve hepsini albildim içime ama git gel yapamadım yendim mi yenmedimmi acaba ama 3 kere yapabildik tam olarak oldu yani
Ayyy inş. teşekkür ederim . bu arada umarım sen de en kısa zamanda dertlerinden kurtulursun .Hepimiz zaman zaman geriliyoruz , kırılıyoruz inş. tatlıya bağlanır her şey .Böyle devam canim.. çok iyi gidiyosun.. Bikaç güne kurtulursun ins..
Ayyy inş. teşekkür ederim . bu arada umarım sen de en kısa zamanda dertlerinden kurtulursun .Hepimiz zaman zaman geriliyoruz , kırılıyoruz inş. tatlıya bağlanır her şey .Böyle devam canim.. çok iyi gidiyosun.. Bikaç güne kurtulursun ins..
ya doktora gitmek gerekiyo ama ben çalışıyorum gitmesek bi sorun çıkar mı acaba bi de daha yeni yendim başa dönmek istemiyorum gidince alttan muayene yaparlarsa yine korkcam bu arada ben cts işten gelir gelmez yemek bile yemeden başladım çalışmalara ve 2 saatin sonunda yendim çok şükür yani bugün iki günlük gelinim daha çok tazeyimmmmm
bu sayfaya ilk geldiğim andan itibaren yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen ilk yol göstericim snowflaken,gülsevdam,sela,elvan,kemre,candy hepinize sonsuz teşekkürler rabbim herşeyi önlünüze göre versin aklıma gelmeyen varsa ne olur beni affetsinler hepsine teker teker şükran dileklerimi iletiyorum ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
sabah yıne deneme yaptım ben eldıvene pamuk ıslatıp koyuyorum en kucuk serce parmak bolumune koymustum yanı bılmıyorum su 1 bogum dıonuzya kızlar yanı sankı o kadar alabılıorum ama hıc bse hıssetmıom bılemedım bı bogum grınce hıssetmem gerekıomu acı vs o yuzden alamadım sanıyorum acımadıgı ıcın acıcak dıe o kadr sartlanmısım ama o etin arasından iceri gttıgnı hıssedıomm :26: neyse bu arada dıonuzya kızlar es denemesı yapmayın dıe esim yakalasıo yanı sev...... istio gerı cevıremıorum cok uzuluom hadı baslamısken bde deneyelım dıorum ben normalde ben üsstte pen..... başını alırken bu gece aman allahım hıc bı sekılde oturamadım aferdersınız ama okadar buyuk o kadar sert geldıkı :26: allahım bu nu nasıl ben ıcıme alıcam dıe içten içe isyan ettim moralım bozuk bda denemıcemm...
ben kulak copuyle yapamadım neden bılmıorum ıtıcı geldı parmakta aynı oyle eldıvenın parmaklarından kendıme aparatlar hazırladım kucuk parmak sonra buyuk sonra daha buyuk ıste boyle yapmaya calısıyorum sımdı yne gttımde bakıorum serce parmagın yarısı grıo ama makbul olan işaret parmak dımıııı :26: daha ben bse yapmıs sayılmıorummm..:26:
Of of, adam akıllı bilgilendirmezler zaten, bizim toplumumuz çok kötü bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?