Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok mutlu oldum ya..
Bundan sonra dahada rahat, sorunsuz olur hersey umarim canim..

Sen yeneceksin.. Neden biliyomusun.. Inat ettin!!.. pes etme! istersen 8 cm biraz kalinlastir 9 buçuk yap.. Senide gelin çikarcaz bikaç güne ins..

merhaba benim durumum biraz daha farklı.aslında eşimle ilişkiye girebilmiştim tabi ilişki denirse.devamlı ittiriyormuşum ilişki esnasında ama farkında diildim.ve ilişki sonrasında da çok ağrım oluyordu dokunamıyordum.benim evliliğimin ilk aylarında jinekologa gitmiştim mantar enfeksiyonum vardı.jinekolog da yaşadıklarım kabus gibiydi tabi.hatta ilişkim ağrılı oluyor diye sormuştum o da mantardandır demişti.fitil vermişti mermi gibi) en iyi tedavi bu diye.fitilleri anestol pomad sürüp kullandım.mantar geçti ama ağrı acı hala devam etti.demek ki ilişkinin acılı olmasının sebebi mantar diildi.ve sonra ben 1 seneye yakın ilişkiye giremedim o acıyı yaşamamak için hep kaçtım:))eşim de kovalamadı belli bi süre sonra.baya sorunlar yaşadık.sonra eşim bana belki vajinusmussundur diye söyledi.ben vajinusmusu duymamıştım bile.araştırdım ve verdiğim tepkiler yaşadıklarım vajili olduğumu gösteriyordu.ama ilişkiye zor da olsa girebiliyordum nasıl vajili olabilirdim.doktor araştırdım.neyse buldum gittim.konuştu ilk başta.sonra hiç ama hiç acımayan jinekolojik muayene mi oldum.ve Vulvar Vestibulit Sendrom du benimkisi.o bölgedeki hassasiyetten kaynaklanıyormuş.cinsel ilişki sırasında acı,ağrı hissi.hatta ölecekmişim gibi hissediyordum.tarif edilemeyecek bir acıydı diyebilirim. bu Vulvar vestibulitis kadınlarda hem vajinismus hem ağrılı cinsel birleşme (disparoni) problemlerine sebep oluyormuş.ve tek tedavi yöntemi operasyonmuş. ilk başta baya tereddüt ettim ama ameliyat oldum.1 ay ilişki yasaktı ve 1 ay sonra yine randevu vermişti doktor vajinusmus tedavisi için.gittim ve egzersiz yaptım ve yendim.doktor bana bu sitenin adresini vermişti,kanayan bi yara demişti vaji için, bu yüzden insanların evlilikleri bitiyor demişti.gerçekten çok haklıydı. aslında senin yaşadıklarının ve yaptıklarını ben de yaptım ama bi şey olmadı,olmamıştı.neyse çok detay oldu sanırım. görüşmek üzere...

Canim ayna alsan yanina ve nekadar girdigina baksan.. En azindan emin olursun.. Agri geçene kadar bekle.. sonra tkrar dene ins güzel haberler verirsin bize..

yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook

Evet canim.. Ben egzersize baslamadan vaji girisini göremiyordum.. ikinmam gerekiyodu.. ama egzersiz yaptikça ora resmen açildi.. biliyomusun.. Sen orayi kötüledikçe disladikça, ilerleme kadetemezsin.. istersen aynayla bakmayi dene bikaç gün.. Ben düsünüyorumda simdi.. Neden orayi pis bisy olark görmüsüm.. dogum dogali orayla anlasamiyordum simdi uzlastim kendisiyle.. ve benim parçam artik ona saygi duyuyorum ve ondan korkmuyorum.. Bak büyüteç ayna al ve bikaç gün bak dokun sadece.. Kayganlastirici edin bu arada.. Bi basla bak gerisi çorap sökügü gibi gelcek emin ol hiç ürkme ürkülcek bisey yok ortada.. inan bana

Ocean çaresizligini, korkularini, endiselerini anlayabiliyorum canim.. o ' ama ' lar en kisa zamanda puff diye uçup gidecek..
Baslamak en büyük adim.. Bu asamada hepimiz oyalandik.. Hepimiz ayni korkulari çektik..
Kimisi 1 hafta kimisi 2 kimisi 1 ay..
Ödlegim diyosunya; yaniliyosun.. Ödlek olsaydin :) o kulak çubugunu eline almayi birak.. pamuguna kadar alamazdin..
Biraz cesaret.. Bak hepimiiz ayni seyleri yasiyoruz.. Bukadar insan ayni seyleri söylüyo tatlim.. Aci yok gerçekten uzatarak kendimize çektirdigimiz o aci kat kat fazla..
Hergün en azindan 1 saatini ayir canim.. Bak ben 2 günde kurtuldum.. uzun bi süreden sonra baslamaya cesaret ettikten sonra.. 48 saat bile tutmadi yenmem.. istedigin herseyi sor takildigin merak ettigin.. Allah yardimcin olsn

kızlar tekrar selam,şimdi egzersiz yapıyorum.kalınlık 10 cm yenenler var, bişey soracağım,uzunluk olarak ne kadar girmesi lazım.

Bende 10 buçukta yenmistim.. Canim aslinda uzunluk o takildigin yer varya.. orayi geç gerisi zaten bosluk önemli degil.. cm olarak bisey diyemicem ben aparatla çalistigim için uzunlugun hepsini aliyodum

Son düzenleme:
haklısın canım bi an evvel görüncem öyleyse bile uyusturup alıyorlarmıs zarı ve orayı esnetiyorlarmış ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya :S

Bunu deneyenler oldu.. ama sonuç alan yok.. Sorun psikolojik.. Rahatlatici içenler, sarhos olup deneyenler hiçbiri ise yaramiyo..
Egzersiz yaparak inceden kalina yavas yavas geçis yaparak oranin aslinda esnek bi yapiya sahip oldugunu ve aci olmadigini anliyoruz..

Bi jinekologa gidip mutlaka baktir canim.. ins sandigin sey degildir..

Kizlar benim için yazan herkese merak edip soran herkese çok çok tskr ederim yoldaslarimmmmmmmmmm Canlarim cigerlerimmmmmmmmmm ..
Rapor vereyim ama bu rapor egzersiz raporu degil Esle durum ne alemde raporu
Kizlar reglim bitti ama malum esimle sorunlar yasiyoruz.. Deneme yapmadim hiç reglimden sonra.. Ama gerilememek için egzersiz yaptim tabi

Esim çok çok pisman ve elinden geleni yapiyor düzeltmek için.. Son bi sans tanicam kendisine.. Umarim hersey daha iyi olur..

Rabbim egzersize baslamak isteyipte baslamakta zorluk çekenlere cesaret,
Egzersizleri bitirip, esli denemelere geçenlere Cesaret versin..
Egzersizleri bitirip esli denemeleri basariyla tamamlayanlarada en kisa zamanda iliskiye alismayi nasip etsin..
Alisipta hamile kalmak isteyenlere en hayirlisindan bi evlat nasip etsin..
Hamile kalipta melegiini bekleyenlere saglikli bi dogum nasip etsin ins..
Esinle böyle inisli çikisli zamanlar yasayanlarada sabir versin.. Herkes Veryy Happy olsun ins Sonsuz Sevgilerimle kucakliyorum hepiniizii

ağzından bal damlıyor arkadaşım:))

tebrikler şenay_mehmet :) bende dün ikinci kez alttan muayene deneyimimi yaşadım :) şimdi geçmişte yazdıklarıma bakıyorum da herşey kendi elimizde kaderimiz çabalrımıza bağlı:)

mrb cnm basarabılırsın tabıkı...reglı donemınde sureklı gecmıs sayfaları oku ve basarı hıkayelerını oku..
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…