- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #107.941
Kızlar bugünde eşim çok istekliydi. Ve yine olan olduPeşimden ayrılmaz oldu. 26 sından beri 3 gündür sorunsuz ilişkiye girebildik. Her defasında dahada rahatlıyorum.
Eşim b..dığında dışarı bile çıkmıyo hemenonun yüzündeki şaşkın ifadeyi görmek beni çok mutlu ediyor. Hepsini alabiliyorum. Yupppii
Kendime olan güvenim geldi.
selam kızlar,yenen arkadaşları tebrik ediyorum darısı yenemeyenlerin başına inş.bende yeneceğimden o kadar emindim ki ama deneme başarısız oldu.ancak başını alabildim.8 cm çok rahat almıştım,olacağından o kadar emindim ki.deneme yaparken kendimi kastığım için olmadı,orayı sanki kilitledim.aslında orda durup nefes alıp verip ıkınmam lazımken panikledim((((((((((( şimdi tekrar egzersiz yapacağım,inat ettim yeneceğim vajiyi.
Canım yaa, çok teşekkür ederim. İnan vajinusmusu yenebileceğim hiç aklıma gelmezdi...Çok utanıyordum yıllardır olmadığından dolayı, programda bile utandığımdan 8 sene dememiştim, 1 sene bir senedir mantığıyla..7 sene demiştim.
Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
evettt bende sanırım galiba emin değilim ama başardım gibi birazcık:)çünkü yanma hissi oldu ama tamammı olmadı gibi geldi eşime göre olmuş aslında yanlızz oturuken bi ağrı acı hissediyorum şuan bi kaç gündür ara verdim bakalım ne olucak
yenen arkadaşlarıma soruyorum egzersiz sırasında vajina girişi büyüyormu? kaç gündür başlayacağım diyorum diyorum orası aklıma gelince ürküyorum ya off çok fenayım çooook
merhaba.bitsin bitsin de nasıl . belki ben abartıyorum burdaki herkes inançlarıyla kurtulmuş neden olmasın neden bende yeneyim diyorum ama .. ah bu amalar. sen başlamışın devamı gelecektir ya bencesaret bile edemiyorum. ilk aparatımdı kulak cubuğu pamuğuna kadar alabildim bu kadar ödleğim işte
kızlar tekrar selam,şimdi egzersiz yapıyorum.kalınlık 10 cm yenenler var, bişey soracağım,uzunluk olarak ne kadar girmesi lazım.
haklısın canım bi an evvel görüncem öyleyse bile uyusturup alıyorlarmıs zarı ve orayı esnetiyorlarmış ay sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya :S
ya kızlar demin eşimle denedik ilk kez kulak cubugunun tamamını aldım son pamuğa kadar. ama kan filan gelmedi. cok özür dilerim ama benm o delğin üstnde bi delk daha var . netten baktım septalı hymen diye bişi çıktı o resimdekiyle aynı yoksa o yüzden mi ilişkiye giremiyrum ki ben ?
elvan canım ben 3 4 gndr yapamıyorum egzersiz yarın başlıcam artık saldım yine bu ara kendimi((
Kizlar benim için yazan herkese merak edip soran herkese çok çok tskr ederim yoldaslarimmmmmmmmmm Canlarim cigerlerimmmmmmmmmm ..
Rapor vereyim ama bu rapor egzersiz raporu degilEsle durum ne alemde raporu
Kizlar reglim bitti ama malum esimle sorunlar yasiyoruz.. Deneme yapmadim hiç reglimden sonra.. Ama gerilememek için egzersiz yaptim tabi
Esim çok çok pisman ve elinden geleni yapiyor düzeltmek için.. Son bi sans tanicam kendisine.. Umarim hersey daha iyi olur..
Rabbim egzersize baslamak isteyipte baslamakta zorluk çekenlere cesaret,
Egzersizleri bitirip, esli denemelere geçenlere Cesaret versin..
Egzersizleri bitirip esli denemeleri basariyla tamamlayanlarada en kisa zamanda iliskiye alismayi nasip etsin..
Alisipta hamile kalmak isteyenlere en hayirlisindan bi evlat nasip etsin..
Hamile kalipta melegiini bekleyenlere saglikli bi dogum nasip etsin ins..
Esinle böyle inisli çikisli zamanlar yasayanlarada sabir versin.. Herkes Veryy Happy olsun insSonsuz Sevgilerimle kucakliyorum hepiniizii
kızlaaaaaaarrrrrr uyanın hadi bende yeni gelin oldum yani arkadaşlar uyarmasa bunun bile farkında deildim allah ım yapabildim tam 1 sene 1 ay 8 gün sonra ben de BAŞARDIMMMMMMMM Allah ım herkese nasip etsin inşallah
Arkadaşlar ben aranıza birkaç gün önce katıldım.Önceden parmak egzersizinin fikri bile tansiyonumun düşmesine yetiyordu.Ama burda sziin yazışmalarınızı okudukça korkularım azaldı.Şimdi adet dönemimdeyim.Ama bitince mutlaka başlıcam egzersizlere.Sayenizde kaybettiğim güvenim umudum tekrar geri geldi.Umarım bende sizler gibi başarabilirim.
tebrik ederim canım..allah baska dert vermesn..
tebrikler şenay_mehmet :) bende dün ikinci kez alttan muayene deneyimimi yaşadım :) şimdi geçmişte yazdıklarıma bakıyorum da herşey kendi elimizde kaderimiz çabalrımıza bağlı:)
canım tebrik ederim.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?