Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tabiki konuşarak rahatlayacaksın, takıldığını soracaksın. ama ben sana zarı gördün demedim. girişte ne gördüğünü de ben bilemem, ancak sen bilirsin. anlatsan bile belki seni yanlış yönlendireceğiz görmeden, o yüzden doktora danışmak daha akıllıca. sadece doktor tavsiye ettim. söylediğin neyi yanlış anladım ki??

yok canm haklısın da öyle demek istemedim şu lanet olası measjı bekliyorum açıklayacağm sana ne söylemek istediğimi.

Arkadaşlar ben aranıza birkaç gün önce katıldım.Önceden parmak egzersizinin fikri bile tansiyonumun düşmesine yetiyordu.Ama burda sziin yazışmalarınızı okudukça korkularım azaldı.Şimdi adet dönemimdeyim.Ama bitince mutlaka başlıcam egzersizlere.Sayenizde kaybettiğim güvenim umudum tekrar geri geldi.Umarım bende sizler gibi başarabilirim.

tamam canım dinleyeceğim önerini. sen egzersiz yapıyordun sanırım. ben bugun kulk cubugunu aldım tammamını bide serce parmak bogumunu sen denemiş miydin bunu hiç ? belki abartıyorum ufacık cubugu ama cok mutlu oldm alabldiğime

ah bu forum kuralları.. sana mesaj attım 10 dakika daha beklemem gerekiyormuş yeni mesaj için. bakıcaz canım eşim izin alablrse yarın gidicez yoksa haftasonuna kalır

olsun cnm dedıgım gbı eger sorunun fızıkselse belkı bızden sanslıda sayılabılırsın tıp okadar ılerdekı kucuk bı operasyonla hersey mumkun yarın olmassa hafta sonu olur canını sıkma cnm bak yok yapamaam dıodun kulak copu dahıl serce parmagda aldın vajili olmaman kuvvetle muhtemel söyledıgın seyınde mutlaka bi acıklaması vardır cnm

evet yapıorum cnm o yuzden dedim sana vajili olmaman muhtemel dıe cunku ben serce parmakla 3 gundur bogusuyorum sanırım hayatım boyunca dökecegim terlerın yarısını 3 gunde boşalttım

=(( sen böyle yazdıkça kendimi görüyorum, vaji konusunda uzman bir psikologtan randevu almıştım ama 1 görüşmeden sonra diğerlerine gitmedim nedense bunun psikologla çözüleceğine hiç inanamadım, anatomisini bile bilmiyor fikri öyle sarmıştıki beynimi sanki anatomisini bilene gittimde ne oldu param gitti, enerjim bitmiş sabahlara kadar uykusuz, tüm gün uyuyan tembel verimsiz bir tiptim, ben de üniversite bitirdim ama beynim durmuştu ben hep diyorum zaten toplumda bir yerimiz var sevilen sayılan kişileriz ama vajiliyiz nasıl birşey bu; başarı ve başarısızlık birarada nasıl olurdu??? Heleki 2 ay önce en güvendiğim dr.dan tedavi olamadan gelince intiharın eşiğinden döndüm desem yeridir ama o an artık kendimden mi vazgeçtim bilmiyorum en küçük dilatörümü sokmuştum yere göğe sığamıyordum ve ben bunun için kendimden vazgeçmişim yaa düşünebiliyor musun eşim işteydi adam havalara uçuyor (çünkü dr.dan dönünce o da artık yapamıcaz hiç olmayacak fikrini benimsemişti iyice)sonra o gazla 2-3 ve 4. dilatör de oldu ve daha önce yazdığım gibi egzersiz bitti kocayla yine kapıştık olmuyor olmuyor, bak farkındalık msjı yazmışsın sana psikiyatriye git yada gitme demek bize düşer mi bilemem ruh direncimiz farklı ama egzersize başlamışsın dahada farkında olacaksın ve inandığın günde olacak Allahın izniyle yaa oraya başını değdirmen bile bir başarı kendini hafife alma

inş canm ya hayırlısı :) inan o kdr cok korkuodum ki biliyosun ama bi an topladım cesaretimi ittiriverdm cubugu acı ya da sıızı yada bi farklılık hiçbişi hisettmedm nötr dü yani tamamını aldıgımda sadece içm gıdıklanır gibi oldu çok kolaymıs eğerki sorun yoksa baska aparat yapıp deniycem doktor dönüşü

helal sana vallaha yok yok artık emınım bu forumun gelmıs gecmıs en korkak en tırsak becerıksız ve en cahil vajilisi benım su kahrolası beynıme 3 gundur hükmedemıorum serce parmak( eldıvenın) yarısında kaldım kaldım yok ılerlemıor nası ılerlesın ıtemıorumkı ıtemıorum butun vucudum buhran gecırıo ama yok yok nato mermer nato kafa beceremıcem ben takıldım olmuooo

hayatımdaki herseyn istemedgm yönde ilerlyr..su anda calsmyrm sürekli evdeym..tek düsüncem bu hastalk oldu..hiç bisey beni mutlu etmyr..tatile gdcez dün aksam eşime gtmesekmi dedm..gözleri doldu artık o da yıprnadı..beni mutlu etmek için ugrasyr..ama ben bunu yenmeden mutlu olamam ki..kuzenm yakında evlenyr ilk gece neler oluyr dye bana soryr..ben bilsem dyesm gelyr..sadece korkma dedm kimseye bişi sorma korkulcak bişi söylerlerse inanma..benm canm hep cok tatlı oldu..tek cocgm ben alısmsm pohpohlanmaya..destek görmeye...özgüvenm tam ya herseyi basarırım ben..ee ne oldu bak tıkandm kaldım..her gecen gün geri gdyrm..allahm kimseye yasatmasn bunu..herkesn derdi kendine büyük gelr ama bu gercekten baska bşi..

Canım öyle deme . bugun daha bi kaç saat öncesine kadar mümkün görmüyordum inan ki.nasıl olcak diyodum .kızlardan biri popoya eğimli yap demişti onu hatırladım eşimin elini yönlendirdim. sen eşinden çeknyrdun once konusmustuk kan oolayını bende aynı dertten muzdarip oldugum için onun yanımda olmasını istedim ilk çekindim biraz ama sonra önemsemedim eğer ki zara bişi yaparsam yanımda rahatlıgıyla birlkte denedik sende onu yap eşin kabul ederse.belki benmki ufak bişi ama inan öyle rahatladım ki mum filn yapsam uçardım heralde :)belki 2 3 kz daha yapsam alışcaktım iyice ama dediğm gibi onu görünce bıraktım kafam takıldı. besmele çekip ittir cubuk kolayıma geldi benm sende bir dene

bide canım hiç denemedm eldiven falan ama tecrübeli kızlardan bana bir oneriydi bu mesajda saolsun biri söylemişti . eldiven kaymayablir bence yine söylüyorum ben yapmadım bilmiyorum ama sadece benm fikrim.ellerini güzelce yıka tırnakların da kısa olsun demişlerdi.birde eldivensiz yap bakalım

hiii kücültme sakin basarini. cubuk evet minik, kisa vb, ama sen deneyimledin vajinaya bir obje agri, sizi vb. olmadan girebiliyor. zaten amac bu. esnettigimiz vajina degil, vajina zaten yapi olarak esnek. istem disi kasinca, kapi duvar oluyor. yavas yavas büyüterek penis kalinligina erisip, penisin de aynen o cubuk gibi agrisiz, sizisiz girebilecegini bilincaltina ögretiyorsun. cok iyi basladin, devami da gelicek. anatomik sorun da yoksa, yarin tam gaz devam edersin =)

oyle deyınce gülümsedim cunku benımde kuzenım bı kac hafta once evlendı delı gbı benden bılgı almaya calıyodu oyle bı duygu karmasası yasadımkı ıcımde anlatamam ...ynede amaaaaaan bumuymus hc bse yok uyuz aptal kadınlar yıllarca bzı korkutmuslar sıvrısınek ısırıgını blıomusun ıste okadar dedım ne yapayıım yalan soyledım ama umarım pembe yalanlar kategorısıne grmıstır

valla ya sanki ben değilim bu :) aksam üstü iki göz iki çeşme girdim yine okuyordum burdaki yazıları kızlar sağolsun kalk git dene filan dediler gaza geldim :)) allaah razı olsun hepinizden fizyolojik bi sorun varsa da yineonlar sayesnde öğrenmiş olacağım çünkü aynayı elime onlar sayesnde aldım :) inş bi sorun yoktur da egzersize baslarım bi an evvel :) bi dk ya noluyo:) olaya bak nasıl yapcm diyen ben egzersiz yapmak istedim şu an :) bu bi mucize olsa gerekkkkk

ıns lah cnm yoktur kotu bse kac yıllık evlıydın sen cnm

ıns lah cnm yoktur kotu bse kac yıllık evlıydın sen cnm

7 aylık evliyim canım doktora gitmemk en büyük hatamdı. bak bunu daha yeni farkettim belki de ufacık bi operasyonla hallolcak bişi belki de hçbi problem yok oyleyse 7 ayım bosa gitti yani ( nedense doktor adı dyunca ürküyorum bosunademyolar erken teşhis erken teşhis diye..

olsun cnm herseyde bı hayır vardır ben kendımı boyle avutuyorum (2 yılımı dusunerek) buda bızım sınavımız heralde burayı okuduk bulduk egzersıze basladık serce parmak yarısı nı aldık ıns gerısı gelıcek ınancımı kaybedersem bende kaybolurum kaybetmıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…