- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.121
İnsallah canim en kisa zmnda jelsiz alismak istiom. Bende islaklik olmuor ozmn ya kendimi ne kdr olsa kastigim icinmi acabanapmam lazim islaklik olmasi icin on sevisme falansa onu yapioz ama daha alismam lazim heralde.. Senin 7. Denememi oldu ayni gidioz canimm:))
Canim belki de olaya kendini adapte edemiyosundur baska seyler dusunme sadce zevkini cikarmaya calis o zaman islaklik da tam oluuyor iliski de rahat oluyor.. Benim kaygim oldugu zaman islaklik olmuyordu..alisirsin onude diger regle kadar cok gun var..evet artik saymayi birakayim diyorum on da gecsin de
Merhaba kizlaaar...uzun zamandir okudum formu ama yazamadim cok birikmisti sayfalar...yenen arkadaslar olmus coook tebrik ederim...bende alismaya calisiyorum hala...jeli birakmak istyorum...p....fle korunmak istiyorumm.sanki onu takarsam yapamazmisim gibi geliyo...dogru bir hismi acaba...hepinizi cok seviyorum sirdaslarim benim
Canım ben de sayıyıorum kaç kere yaptığımı :) Ben de diyordum ki 10'u geçsin de artık saymayı bırakayım. Ay en kısa zamanda iyice alışsak. Ben artık yapabiliyorum diyorum ama kasılmalarım da yok değil...
kızlar hamileyim:)
senın nasıl gdıo cnm alısama sürecin jel devam edıomuydu sende ya cnm yendıkten sonra yanı jel devam eden cok arkadas oluyo bu yne o korkuyu tam sılememıs olmaktanmı yoksa kurulukmu oluyo o zaman demekkı yeterlı orgazm olmuyomuyuz (braz acık oldu k.bakmayın)kızlar
Canim belki de olaya kendini adapte edemiyosundur baska seyler dusunme sadce zevkini cikarmaya calis o zaman islaklik da tam oluuyor iliski de rahat oluyor.. Benim kaygim oldugu zaman islaklik olmuyordu..alisirsin onude diger regle kadar cok gun var..evet artik saymayi birakayim diyorum on da gecsin de
offfffffffffffffffffffffffffffffffffff vajinismusu yendikten sonra ne güzel gider bebiş
tebrik ederim canım yakısa bi şok oldum.Allah isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bana da yaaa Sağlıcakla kucağına al canım,hayırlı ve sağlıklı olsun.biizm olsun
ay canım ya, çok sevindim... Hayırlı uğurlu olsun. Dilerim hamileliğinde hiçbir sorunla karşılaşmazsın, sağlıklı bir bebeğin olur inşallah...
saol canım ya darısı size İNŞALLAH. dün ebe arkadaşımın ısrarı ile kan tahlili verdim,öğrenince şok oldum.3,5 yıldır bunu bekliyorduk oldu çok şükür
delisevdam sen yeneli ne kadar olmuştu,maşallah ya.ne güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?