Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kizlaaar...uzun zamandir okudum formu ama yazamadim cok birikmisti sayfalar...yenen arkadaslar olmus coook tebrik ederim...bende alismaya calisiyorum hala...jeli birakmak istyorum...p....fle korunmak istiyorumm.sanki onu takarsam yapamazmisim gibi geliyo...dogru bir hismi acaba...hepinizi cok seviyorum sirdaslarim benim

Canim belki de olaya kendini adapte edemiyosundur baska seyler dusunme sadce zevkini cikarmaya calis o zaman islaklik da tam oluuyor iliski de rahat oluyor.. Benim kaygim oldugu zaman islaklik olmuyordu..alisirsin onude diger regle kadar cok gun var..evet artik saymayi birakayim diyorum on da gecsin de

Canım ben de sayıyıorum kaç kere yaptığımı :) Ben de diyordum ki 10'u geçsin de artık saymayı bırakayım. Ay en kısa zamanda iyice alışsak. Ben artık yapabiliyorum diyorum ama kasılmalarım da yok değil...

Canim aynisini bende dusunuyordum p...f ile zor olurmu filan. Dun ilk kez kullandik ve hic hissetmedim bile bir de dun ilk defa jonce p..fsiz jelsiz deneyelim dedik rahat oldu sonra korunma amacli p..f iole denedik o da oldu sanki jel varmis gibi cok rahat oldu.. Yani korkma ve dene..

Baslangicta benim de azcik oluyo sonra geciyor takmiyorum canim bu kadari oldu ya gerisi de geelcek insallah... Ona kadar da iyice alisiriz diye umut ediyorum bugun diyorum yillar geciyomus ben hala su kadar oldu diye sayiyormusum filan guldum kendime

Akşam cevaplıcam...

ay canım ya, çok sevindim... Hayırlı uğurlu olsun. Dilerim hamileliğinde hiçbir sorunla karşılaşmazsın, sağlıklı bir bebeğin olur İNŞALLAH

Son düzenleme:

Aynen canim hala olacakmi die tedirgin oluom o yuzden rht birakamiom kendimi ve kuruluk oluyor heralde sonrada yanma oluor neyse alisirim insallah en kisa zmnda :) aynen canim bende 10 olsun saymayi birakayim diom ama meraktan sayiyom iste haha:)

saol canım ya darısı size İNŞALLAH. dün ebe arkadaşımın ısrarı ile kan tahlili verdim,öğrenince şok oldum.3,5 yıldır bunu bekliyorduk oldu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…