- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #108.161
canım öncelikle tam olarak alışmış mıydın? jel kullanıyormuydun? açıkça yazmiim dedim ama meraktan ölürüm:) klasik pozisyonda mı yapıyordunuz? hemen duş aldın mı? yoksa şu ayağını kaldır ,yatakta yarım saat yat falan diyolr öyle mi yapmıştın? yumurtlama zamanın mıydı(hatırlıyorsan tabi) yoksa normal bi gün mü?
çok soru sordum napiim,vajiyi yenmiş bi hamilesin yakaladımmı sormak lazımya var ya şüper şüper bi haber valla...vajiyi yenenlere seviniyorduk bi de patır patır hamiş kalıyolar ya ne şahane oluyor.darısı hepimize
ayyy bunu duyduğuma çok svindim bende jel kullanıyorum yeni yendiğim için ama jelle hamile kalamam diye düşünüyordum
olur canım ya ben de korkuyordum ama oldu.jelle hamile kalanlar olmuş canım
kızlar hamileyim:)
olur canım ya ben de korkuyordum ama oldu.jelle hamile kalanlar olmuş canım
canım öncelikle tam olarak alışmış mıydın? jel kullanıyormuydun? açıkça yazmiim dedim ama meraktan ölürüm:) klasik pozisyonda mı yapıyordunuz? hemen duş aldın mı? yoksa şu ayağını kaldır ,yatakta yarım saat yat falan diyolr öyle mi yapmıştın? yumurtlama zamanın mıydı(hatırlıyorsan tabi) yoksa normal bi gün mü?
çok soru sordum napiim,vajiyi yenmiş bi hamilesin yakaladımmı sormak lazımya var ya şüper şüper bi haber valla...vajiyi yenenlere seviniyorduk bi de patır patır hamiş kalıyolar ya ne şahane oluyor.darısı hepimize
canım burdanda tebrık edeyım gozun aydın hayırlı bır gebelık gecırıp kolaylıkla dogum yaparsın inşallah :)
İNŞALLAH canım.çok teşekkür ederim
sırayla cevap veriyorumdaha alışamamıştım,jel kullanıyordum,klasik pozisyonda oldu,sadece sağ tarafıma dönüp 10-15 dk bekledim,yumurtlama zamanına dikkat ettim İNŞALLAH isteyen herkes bir an önce hamiş kalır.yardımcı olmuşumdur umarım
Canim bende jel kullanipm korkuodum jel kullanica hamile kalinmaz die ama sen kalmissin ne gzl icim rahatladi biraz olsun canim ultrason jelimi kullaniodun yoksa baska bsymi ? Senide soru yagmuruna tuttuk heaa kusura bakma :)
canım ne kusuru tabi sorucaz, birbirimize yardımcı olucaz.ben okeyin jelini aldım.kadın doğumcu da bana ty&ja lubrican diye bi jel verdi.ismi doğru yazamamış olabilirim.ilk yumurtlama gününde onu kullandım.örnek olarak bi küçük paket verdi.bu hamileliğe engel değil demişti.artık bilimiyorum hangisi faydalı oldu.okey jel kullandığımı dedim ama kullanmada demedi bana.su bazlı jellerde sıkıntı olmuyor diye duydum.hatta burada sormuştum kullananlar var hamile kalanlar da var
canim jel olarak ne kullaniodun ultrason jelimi yoksa baska biseymi :)
anladim canim cok sagol herseyi cevapladin:) bende ultrason jeli kullaniorum bakalim nolcak hayirlisi:) bu ay koruncam temmuzdan itibaren korunmicam insallah hemen olur bebek:)
hamilelerin yazılarının altındaki gebelik takip-bilgilendirme kısmı var ya,ne kadan güzel bişeybende istiyorum
İNŞALLAH canım en kısa zamanda olur.ben hala anlamadım.arkadaşım 3 haftalıktır dedi ama burda 5 hafta görünüyor
sabırla cevap verdiğin için tşk ederim anne adayımızbende yımırtlıyorum şu an ama kocam nöbette,ayrıca biizmki ben işine çok karışıyorum diye beni üste geçirdi pöfff ben seni sadece yönlendiriyorum alışana kadar diyorum kızıyo hemen bea üstte ne kadar olur bilmiyorum yarın çalışmalara devam edelim de Allahım nasip etsin.stres etkiliyor diye ve geçen aylarda çok ümitlendim,üzüldüm diye çok kasmamaya çalışıyorum ama içim gidiyo ya napiim komşum beni hamile görmüş rüyasında
canım nbr? senin nasıl gidiyor,alıştın mı.ben eşimi kovalayıp duruyorum ama çok nazlı delirtecek beni.caanım yumurtlama günlerim boşa gitmesin diye uğraşıyorumama üst pozisyonda zorlandım.aparatla oluyo eşle olmuyo Allahım ya.neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?