Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende sayiyodum ama simdi 10 oldu heralde.bende kasiyorum kendimi giriste yine bir ter dokuyorum artik rahatlamak istyorum ya...kemre nezaman cikcan doktoruma

Super bir haber bu tebrikler canim rabbim sagliklica kucagina aldirsin insallah.. Canim ya hic belirti oldu mu ilk haftalar.. Bikac kez korunmadan oldu bizim de acaba beelirti oluyo mu merak ettim

canım tek fark kasıklarımda ağrı çok hafif oluyor ve tuvalete çok sık çıktım.onun dışında adet belirtilerim vardı sadece

Kizlar ya masallah once vajiyi yendik simdi herkes birer birer hamile kaliyor ne kdr guzel bisey yaaa darisi bana ve isteyen herkese insallah canlarimm

sen bekliceksin birazcık :)))1-2 ay kadar jelsiz yapmaya çalış,ben jelsiz yapıyorum,hatta bundan sonra ilk denemede jel kullanma ,ama eşine epey iş düşüyorrr:))uzzuuuun uzun

sen bekliceksin birazcık :)))1-2 ay kadar jelsiz yapmaya çalış,ben jelsiz yapıyorum,hatta bundan sonra ilk denemede jel kullanma ,ama eşine epey iş düşüyorrr:))uzzuuuun uzun

Ozmn bidaki deneme yapcam jelsiz kafaya koydum simdi :) temmuzda korunmayi birakcam insallah o zmna kdr alisirim :) bi kac kez korunmadim hamile kalmadim ama yumurtlama zamani degildi ondan sanirim bu ay koruncam sonra birakcam insallah.

Ee canim regln kac gun gecikti peki? 5haftalikmi hamilesin ?

canım vajiyi yendikten sonra iki üç gün geçikti zaten.şimdide aynı geçikti.ebe arkadaş kan da belli olur dedi,tiroid için hormon testi verirken ısrar etti bakalım diye,bana muhtemel üç haftalık dedi ama kadınlar kulübünde adet tarihi yazınca 5 hafta göründü.İNŞALLAH pazartesi kadın doğuma gidicem o zaman tam belli olur ne kadarlık.

Canim reglin ne kdr gecikmisti die sormustim bide 5haftalikmi hamilesin?:)

canım vajiyi yendikten sonra iki üç gün geçikti zaten.şimdide aynı geçikti.ebe arkadaş kan da belli olur dedi,tiroid için hormon testi verirken ısrar etti bakalım diye,bana muhtemel üç haftalık dedi ama kadınlar kulübünde adet tarihi yazınca 5 hafta göründü.İNŞALLAH pazartesi kadın doğuma gidicem o zaman tam belli olur ne kadarlık.

canım öncelikle tam olarak alışmış mıydın? jel kullanıyormuydun? açıkça yazmiim dedim ama meraktan ölürüm:) klasik pozisyonda mı yapıyordunuz? hemen duş aldın mı? yoksa şu ayağını kaldır ,yatakta yarım saat yat falan diyolr öyle mi yapmıştın? yumurtlama zamanın mıydı(hatırlıyorsan tabi) yoksa normal bi gün mü?

çok soru sordum napiim,vajiyi yenmiş bi hamilesin yakaladımmı sormak lazım ya var ya şüper şüper bi haber valla...vajiyi yenenlere seviniyorduk bi de patır patır hamiş kalıyolar ya ne şahane oluyor.darısı hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…