Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ınsallha basarırım su kasılmalar tıtreme bıd acıyacak korkusu olmasa herseyın ustesınden gelırımde ılk once korkularımı atmam lazım uzerımden sen nasıl basrdın

evet canım kasmaktan kaynaklanıyor ya da üşütmüşte olabilirsin. ama çoğunlukla kasmaktan kaynaklı.şöyle bi düşün.hani tuvaletimiz geldiğinde bazen erteleyip gitmeyiz sıkarız.ama sonra yaptığımızda kasıklarımız ağrımaya başlar bu da böyle bir şey...

hoşgeldin canım :) öncelikle yenmek istiyorsan ve burayı bulduysan yeneceksin demektir.ben 7.ayımda yendim keşke ilk haftalarımda bulsaydım diyorum içimden.neyse her şerde bi hayır var.ben göz kalemine streç geçirerek başladım.aynı gün 5-6 cm e kadar gelmiştim. zaten oraya bişey girebildiğine inanmaya ihtiyacım vardı en çok.sen bir miktar parmak denemesi yapmışsın.benden daha iyi durumdasın yani.yarın güzel bir derin nefes alıp egzersizine başla.hergün raporlarını düzenli yaz ve sıkıntıların olursa burda paylaş canım.herkes sana yardımcı olacaktır.senin ilerde yaşayacağın ve geçmişte yaşadıklarını yaşayan arkadaşlar var burda,çok şükür.her gün egzersiz yprsan en kısa sürede yenersin inşallah.yendikten sonra "geç kalmışım,bu muymuş"diyeceksin.zararın neresinen dönersen kar.bu sözümü yendikten sonra daha iyi anlarsın.

Kizlar ya benim delik ilk gunden cok daha buyuk yaaabde bse sorucam kizlar sizdede varmi yoksa ben demi bole vajinanin girisinde deligin altinda disrda serce tirnagi kadar bi et var ne buu yahu???

insallah canım eger becerırsem dunyaya tekrardan gelmıs gıbı olucam

evet canım aynen öyle olcaksın ve ben yenceğine çok eminim buraya girip adım atman bile yarı başardın sayılır.arada umutsuzluğa kapıldığında olcak moralinin bozulduğuda ama adım adım ilerliyceksin.yarın o ilk egzersizi bile yaptığında kendine güvenin gelcek.oraya bişey girdiğini beynin kabullencek gerisi kolay gelcek.bunların hepsi geçicek ve sende bizim gibi diyceksinki ne kadar kolaymış:)Allah bizi ona göre yaratıyo düşün dünyada milyonlarca kadının yaptığı bişey bu

çok haklısın canım aslında o kadar müzdarip olan var ki bu durumdan ama pek görünmek istemiyorlar sanki)

gerçekten ne kadar çok insan var vajili.bende günlerce üye olmadan okumuştum burayı.cesaret edemiyodum yazmaya.egzersizleri yapamam sanıyodum. bakamıyodum bile.düşüncesine bile katllanamıyordum ama hiç düşündüğüm gibi değilmiş.sadece biraz cesaret ve kesin karar vermek

mesela ben de aparatla rahat ettim. parmağı ise sırf merakımdan aparatı çıkardıktan hemen sonra denedim içim bi tuhaf oldu diyebilirim.sonra da yanma olmuştu bende( paröağın faydalı olmasının sebebi belki daha iyi hissediliyor içerisi))

bumuymuss dıyosun ya esımde aynısını soyluyor nıye bukadar beklemısım salakmsım dıyceksın dıyor ınanırmısın ama nafıle bende bu korku oldukca:)))

insallah tesekkur edrım destegın ıcın en cok ıstedıgımde kendımı guclu hıssetmek zaten eksık hıssetmek ıstemıyorum bunu basarmalıyım eskısı gıbı guclu guvn sahıbı en onemlısı kadın oldugumu hıssetmelıyım

anladim canim ne guzel jelide birakmissin masallahh sanaa...

Kizlar ya benim delik ilk gunden cok daha buyuk yaaabde bse sorucam kizlar sizdede varmi yoksa ben demi bole vajinanin girisinde deligin altinda disrda serce tirnagi kadar bi et var ne buu yahu???

daha önceden var mıydı yoksa yeni mi farkettin? bende de buna benzer bir şey vardı doktor kızlık zarının parçası demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…