- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.101
Merhaba, hosgeldin. Ben de 6.5 yil sonrasinda 1 ay kadar önce yenebildim. Düzenli egzersiz, düzenli rapor, ve buradaki arkadaslarin yönlendirmesi ile. Öncesinde egzersiz haric herseyi denedim. Iste en basit ve en güvenilir cözümü bastan redettigim icin ve artik gözümde büyüttügümün canavarin mikroskobik bir canavar oldugunu neredeyse hergün deneyimledigim icin cok vahvahlaniyorum: "niye önceden yapmadim" diye. 13 gün süren bir egzersiz maratonuyla yendim.
Korkma, bacaklarin belki titreyecek, belki baslamaya hazir hissettigin an vazgeciceksin. Ne olursa olsun, buradan kopma. Seni daha rahat takip edebilmemiz icin de duvagi kapali bir gelin avatari kullanmani tavsiye edecegim. Basarinca duvagi aciyoruz. Sen de basaricaksin.
selam kızlar,dün geçmişi okurken parmak egzersizinin apartattan çok faydalı olduğunu okuyunca,aparat yerine parmakla çalışmaya başladım.aparatta 8 cm kadar geldim orda tıkanıp kalmıştım.orta parmakla başladım,sonuna kadar girdi,ama nasıl kastığımı anlatamam size,kaslar sanki orayı kitliyor.kegel yaptım parmak içerdeyken,parmağım acıdı inanın.birde parmakla çalışınca orayı daha iyi algılıyorsun,sanki balon gibi orası,ilk girişi geçtikten sonra, parmağın ucu boşlukta,daireler çizdim boşluk,yani içerisi kocamaaaaann bir yer:))))))))))))))))) önemli olan ilk giriş orayı geç gerisi han gibi :)))))) bu arada bende egzersiz yaptıktan sonra bir saat falan kasıklarım ağrıyor,acaba kasmaktan mı?
insallah canım eger becerırsem dunyaya tekrardan gelmıs gıbı olucam
çok haklısın canım aslında o kadar müzdarip olan var ki bu durumdan ama pek görünmek istemiyorlar sanki)
Canım bilmiyordum parmak egzersizinin aparattan çok faydalı olduğunu, bazıları aparatla daha iyi yaptığını söylüyor. Ben parmakla yendim vajiyi. Zaten böyle bir aparat olduğunu çok sonradan öğrendim. Öğrendiğimde de parmağa iyice alışmıştım. Parmağımla bütünleştim anlayacağın.
hoşgeldin canım :) öncelikle yenmek istiyorsan ve burayı bulduysan yeneceksin demektir.ben 7.ayımda yendim keşke ilk haftalarımda bulsaydım diyorum içimden.neyse her şerde bi hayır var.ben göz kalemine streç geçirerek başladım.aynı gün 5-6 cm e kadar gelmiştim. zaten oraya bişey girebildiğine inanmaya ihtiyacım vardı en çok.sen bir miktar parmak denemesi yapmışsın.benden daha iyi durumdasın yani.yarın güzel bir derin nefes alıp egzersizine başla.hergün raporlarını düzenli yaz ve sıkıntıların olursa burda paylaş canım.herkes sana yardımcı olacaktır.senin ilerde yaşayacağın ve geçmişte yaşadıklarını yaşayan arkadaşlar var burda,çok şükür.her gün egzersiz yprsan en kısa sürede yenersin inşallah.yendikten sonra "geç kalmışım,bu muymuş"diyeceksin.zararın neresinen dönersen kar.bu sözümü yendikten sonra daha iyi anlarsın.
evet canım aynen öyle olcaksın ve ben yenceğine çok eminim buraya girip adım atman bile yarı başardın sayılır.arada umutsuzluğa kapıldığında olcak moralinin bozulduğuda ama adım adım ilerliyceksin.yarın o ilk egzersizi bile yaptığında kendine güvenin gelcek.oraya bişey girdiğini beynin kabullencek gerisi kolay gelcek.bunların hepsi geçicek ve sende bizim gibi diyceksinki ne kadar kolaymış:)Allah bizi ona göre yaratıyo düşün dünyada milyonlarca kadının yaptığı bişey bu
Canım iyiyim sağol. Çalıştığımdan dolayı pek giremiyorum internete. 13 Mayıstan beri 8 defa oldu. Son ikisinde hiç kayganlaştırıcı kullanmadım. İlk zamanlar ağrı oluyordu bayağı ama son 2-3 sefer çok fazla olmuyor...Sanırım yavaş yavaş kasmamayı öğreniyoruz. Kasmayı tamamen bırakıp ilişkiye odaklanırsak ağrı falan olmayacağını düşünüyorum...
aynı bende beceremıyorum nası yapıcam onuda b ılmıyorum 7 yıldır boyleyım kac sene dah surucek onuda bılmıyorum
hazırım tabı kı yardımlarınızla ama yarın buyuk bı gun olucak benım ıcın egzersızlere baslıycam ınsallh tabı dua edın benım ıcın
Kizlar ya benim delik ilk gunden cok daha buyuk yaaabde bse sorucam kizlar sizdede varmi yoksa ben demi bole vajinanin girisinde deligin altinda disrda serce tirnagi kadar bi et var ne buu yahu???
Kizlar ya benim delik ilk gunden cok daha buyuk yaaabde bse sorucam kizlar sizdede varmi yoksa ben demi bole vajinanin girisinde deligin altinda disrda serce tirnagi kadar bi et var ne buu yahu???
dualarımız seninle buna emin olabilirsin...
ya bıseyı merak edıyorum bu egzersızlerı yaparken zar hasar gorucekmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?