- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.061
Tebrikler canım,senin adına çok sevindim.....
canim once egzersiz yapamam fikrini kafandan at tmm mi pozitif ol.. ilk once aynayi al eline otur ac bacaklarini ve vajiyi bi incele derin nefes alıp ver sonra ıkın oranın az da olsa acildigini görüceksin biraz alis vajiye ıkınıp bak yani.. sonra kegel egzersizi yap oda şöyle oluyor wc deyken çişini yapip tut yapip tut sonra bunu normal zamanlarda da yapabilirsin.. sonra kayganlastirici jel al ve serce parmagina vajiye sürüp yavasca sokmaya calis sokarken nefes alıp ver ve ıkın.. ilk yapacaklarin bunlar tmm mi? hemen egzersize basla daha fazla erteleme canim düzenli egzersiz yaparkan iki haftada kurtulursun insallah canimm.. yarin ilk isin egzersize baslamak oldu mu ?
bende 7 ıldır evlıyım yapamıyorum artık esımın sabrı kalmadı konuyu acmaya cekınıyorum
Canım tebrik ediyorum seni. Çok sevindim. DİLERİM BUNDAN SONRA HİÇBİRŞEY CANINI SIKMAZ.....
çook teşekkür ederim,geçti bitti çok şükür:)
yarın ılk ısım baslamak olucak ama benım bunu hemen basarmam lazım hyatımda sorunlar cıkarmaya basladı oda bende etrafımızdakı ınsanların cocuk baskısında sıkıldık buda bızım huzurumuzu kacırmaya basladı hergun bugun yapıcam dıye hazırlanıyorum aksam esım eve gelınce hersey bıtıyo aklımdan bıle gecırmek ıstemıyorum atıyorumda hemen aklımdan.bebe yagıyla denesem olurmukı acaba
yazmadım daha canım en kısa zamanda yazıcam:) belki arkadaşları cesaretlendirir.ben başarı hikayelerini dönüp dönüp tekrar okuyordum,çok cesaret veriyor
selam kızlar,dün geçmişi okurken parmak egzersizinin apartattan çok faydalı olduğunu okuyunca,aparat yerine parmakla çalışmaya başladım.aparatta 8 cm kadar geldim orda tıkanıp kalmıştım.orta parmakla başladım,sonuna kadar girdi,ama nasıl kastığımı anlatamam size,kaslar sanki orayı kitliyor.kegel yaptım parmak içerdeyken,parmağım acıdı inanın.birde parmakla çalışınca orayı daha iyi algılıyorsun,sanki balon gibi orası,ilk girişi geçtikten sonra, parmağın ucu boşlukta,daireler çizdim boşluk,yani içerisi kocamaaaaann bir yer:))))))))))))))))) önemli olan ilk giriş orayı geç gerisi han gibi :)))))) bu arada bende egzersiz yaptıktan sonra bir saat falan kasıklarım ağrıyor,acaba kasmaktan mı?
Kızlar merhabalar adetim pazar günü bitti
Gletitgelen jel aldım kayganlaştırıcı eşimde egzersizlere başlamadan önce bi deneyelim mi dedi
Ön sev...meyi uzun tuttuk zaten kuruluk sorunum yoktu benim ama bu kayganlaştırıcı ne büyük bir nimetmiş :))
Eşim oldu deyince şok oldum nasıl yani dedim anlamadım bile içindeyim dedi sadece burnumdan nefes aldığımı hatırlıyorum o anki şokla :)
Ama ben altta olunca kendimi iyi hissediyorum kasmıyorum diğer pozisyonları nasıl denicem bilmiyorum
Şimdide içime bi kurt düştü acaba gerçekten oldumu beynim sanırm oyun oynuyo acıcak diye şartlandırdım ya kendimi
Ne bi acı ne bi yanma sadece birazcık şuan kasıklarım ağrıyor..
Ama egzersize başlıcam bugün daha bi emin olmak için..
Bu ay bu illeti atlatıcam inşallah.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
UMUT86: Canım yılmak yokk egzersizlere devam ettt inan başarıcaksın sadece kafaya tak yenicem de..
selam kızlar,dün geçmişi okurken parmak egzersizinin apartattan çok faydalı olduğunu okuyunca,aparat yerine parmakla çalışmaya başladım.aparatta 8 cm kadar geldim orda tıkanıp kalmıştım.orta parmakla başladım,sonuna kadar girdi,ama nasıl kastığımı anlatamam size,kaslar sanki orayı kitliyor.kegel yaptım parmak içerdeyken,parmağım acıdı inanın.birde parmakla çalışınca orayı daha iyi algılıyorsun,sanki balon gibi orası,ilk girişi geçtikten sonra, parmağın ucu boşlukta,daireler çizdim boşluk,yani içerisi kocamaaaaann bir yer:))))))))))))))))) önemli olan ilk giriş orayı geç gerisi han gibi :)))))) bu arada bende egzersiz yaptıktan sonra bir saat falan kasıklarım ağrıyor,acaba kasmaktan mı?
Sağolun kızlarr daha parmak egzersizi yapamadan oldu ama emin değilim ben ya :)) Vajiyi yenen arkadaşlar sizdede böyle mi oldu hiç bişey anlamadınız mı ??
Biraz sonra parmak egzersizine başlıcam
Umutçum mesaj atamıyorum ben özelden daha çook yazmam gerekirmiş buraya :)
tmm artik ertelemek yok iştee.. burdan da ayrilma her zmn yaz kafanda soru varsa sor herkes yardimci olacaktir.. daha fazla erteleme günler cabuk geciyor bi bakmissin yillar gecmis üstünden.. bebeyagi mantar yapiyor diyorlar ben hiç kullanmadim canim su bazli jeller var onlardan alsan daha iyi olur senin icin.. eczaneden alabilirsin okey durex gleitgelen falan.. ben medikal den ultrason jeli almistim hem büyük hem ucuz.. digerleri cabuk bitiyor ve en az 15 tl.. dayanmiyor yanii..
kızlar banada yardım edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
canim nasilsin nasil gidior alistin mi artik iliskiye* bisey sorcam senin iliski sirasinda veya sonrasinda agrin oluyor mu kasiklarin da falan? benim cok agriyor da merak ettim canim yaa...
parmagı sokarken herhangı bıacı felan hıssetmıyonuz dımı benım canım cok kıymetlı ustune usttluk bırde panık yapıtorum aslında yuzaeysel bıseyler yasadıgımız zaman oonun parmagını azda olsa alabılıyodum uzun zaman oldu ama hemen tedırgın olup cıkartırıyorum
Canım bilmiyordum parmak egzersizinin aparattan çok faydalı olduğunu, bazıları aparatla daha iyi yaptığını söylüyor. Ben parmakla yendim vajiyi. Zaten böyle bir aparat olduğunu çok sonradan öğrendim. Öğrendiğimde de parmağa iyice alışmıştım. Parmağımla bütünleştim anlayacağın.
parmagı sokarken herhangı bıacı felan hıssetmıyonuz dımı benım canım cok kıymetlı ustune usttluk bırde panık yapıtorum aslında yuzaeysel bıseyler yasadıgımız zaman oonun parmagını azda olsa alabılıyodum uzun zaman oldu ama hemen tedırgın olup cıkartırıyorum
hoşgeldin canım,bende 7 yıllık evliyim,bir aydır burdayım ama düzenli olarak 10 gündür egzersiz yapıyorum,ilk başta egzersiz lafını duymak bile beni kötü yapıyordu,şimdi yapıyorum,sende hemen başla ve geçmişi oku lütfen,burda bir haftada yenenler olmuş,biraz cesaret ve düzenli egzersiz,şimdiden kolay gelsin........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?