Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yarın ılk ısım baslamak olucak ama benım bunu hemen basarmam lazım hyatımda sorunlar cıkarmaya basladı oda bende etrafımızdakı ınsanların cocuk baskısında sıkıldık buda bızım huzurumuzu kacırmaya basladı hergun bugun yapıcam dıye hazırlanıyorum aksam esım eve gelınce hersey bıtıyo aklımdan bıle gecırmek ıstemıyorum atıyorumda hemen aklımdan.bebe yagıyla denesem olurmukı acaba

tmm artik ertelemek yok iştee.. burdan da ayrilma her zmn yaz kafanda soru varsa sor herkes yardimci olacaktir.. daha fazla erteleme günler cabuk geciyor bi bakmissin yillar gecmis üstünden.. bebeyagi mantar yapiyor diyorlar ben hiç kullanmadim canim su bazli jeller var onlardan alsan daha iyi olur senin icin.. eczaneden alabilirsin okey durex gleitgelen falan.. ben medikal den ultrason jeli almistim hem büyük hem ucuz.. digerleri cabuk bitiyor ve en az 15 tl.. dayanmiyor yanii..

selam kızlar,dün geçmişi okurken parmak egzersizinin apartattan çok faydalı olduğunu okuyunca,aparat yerine parmakla çalışmaya başladım.aparatta 8 cm kadar geldim orda tıkanıp kalmıştım.orta parmakla başladım,sonuna kadar girdi,ama nasıl kastığımı anlatamam size,kaslar sanki orayı kitliyor.kegel yaptım parmak içerdeyken,parmağım acıdı inanın.birde parmakla çalışınca orayı daha iyi algılıyorsun,sanki balon gibi orası,ilk girişi geçtikten sonra, parmağın ucu boşlukta,daireler çizdim boşluk,yani içerisi kocamaaaaann bir yer:))))))))))))))))) önemli olan ilk giriş orayı geç gerisi han gibi :)))))) bu arada bende egzersiz yaptıktan sonra bir saat falan kasıklarım ağrıyor,acaba kasmaktan mı?

aynen canim kasmaktaN agriyor.. off bende cekiyorum o agrilari her iliski sonrasii.. esimle bi kez daha denicez bakalim gene agrirsa artik doktora gidicem olmuyor boylee.. niye kasiyorum onuda bilmiyorumm.. ahh ahh bi gecse su agrilarrr..

tebrik ederim canım.eşin oldu dediyse olmuştur.ama arayı uzun tutma devamını getir alışman için bu gerekli.hadi tekrardan hayırlı olsun...

Canım bilmiyordum parmak egzersizinin aparattan çok faydalı olduğunu, bazıları aparatla daha iyi yaptığını söylüyor. Ben parmakla yendim vajiyi. Zaten böyle bir aparat olduğunu çok sonradan öğrendim. Öğrendiğimde de parmağa iyice alışmıştım. Parmağımla bütünleştim anlayacağın.

canim nasilsin nasil gidior alistin mi artik iliskiye* bisey sorcam senin iliski sirasinda veya sonrasinda agrin oluyor mu kasiklarin da falan? benim cok agriyor da merak ettim canim yaa...

hiçbir şey anlamamak,böyle ağzın kulaklarına varan bi şekilde etrafa bakınmak ve daha neler neler:))

parmagı sokarken herhangı bıacı felan hıssetmıyonuz dımı benım canım cok kıymetlı ustune usttluk bırde panık yapıtorum aslında yuzaeysel bıseyler yasadıgımız zaman oonun parmagını azda olsa alabılıyodum uzun zaman oldu ama hemen tedırgın olup cıkartırıyorum

kızlar banada yardım edın nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldin canım,bende 7 yıllık evliyim,bir aydır burdayım ama düzenli olarak 10 gündür egzersiz yapıyorum,ilk başta egzersiz lafını duymak bile beni kötü yapıyordu,şimdi yapıyorum,sende hemen başla ve geçmişi oku lütfen,burda bir haftada yenenler olmuş,biraz cesaret ve düzenli egzersiz,şimdiden kolay gelsin........

canim nasilsin nasil gidior alistin mi artik iliskiye* bisey sorcam senin iliski sirasinda veya sonrasinda agrin oluyor mu kasiklarin da falan? benim cok agriyor da merak ettim canim yaa...

Canım iyiyim sağol. Çalıştığımdan dolayı pek giremiyorum internete. 13 Mayıstan beri 8 defa oldu. Son ikisinde hiç kayganlaştırıcı kullanmadım. İlk zamanlar ağrı oluyordu bayağı ama son 2-3 sefer çok fazla olmuyor...Sanırım yavaş yavaş kasmamayı öğreniyoruz. Kasmayı tamamen bırakıp ilişkiye odaklanırsak ağrı falan olmayacağını düşünüyorum...

Son düzenleme:

Canım kesinlikle acı falan yok. 8 senemi harap etmişim. Lütfen egzersizlere sarıl. Bu vaji olayını halledince sen de göreceksin bunun için mi bu kadar bekledik diye...

Son düzenleme:

evet canım,parmakla orayı daha net anlıyorsun,ilk aparatla başladım 8 cm kadar gelmiştim ama parmakla orayı daha iyi anladım.ne kadar zamanda yendin sen?

kendini rahat bırak canım hiç agrı acı yok sıkma sen oyle kolay oluyoki sende şaşırcaksın:)

cesaretımı toplayamıyorum kendımı cok kotu hıssedıyorum eksıkmısım gıbı gelıyo nası yapıyosun egzersızlerı anlatsana esınle hıc denedınızmı tesekkur edrım cvp yazdıgın ıcın off ınsanın psıkolejısı ıyıce bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…