- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.181
inşallahh.... umarım erken farketmem yararlı olur ve bir an önce açarım duvağımı :))
kizlar dun jelim bitmisti esime is cikisi al demistim alip gelmisti jeletini actim ama kullanmadimilk defa odev gibi yapmadim herseferinde esime hazirlan hadi yapalim diyodum yazik garibimin seside cikmiyodu ama bu sefer ilk defa onsewisme yaptik hep acele ediyodum olsunda bitsin diye ve jelsiz cokk kolay olduuuuu kizlar sizlerde onsewismeyi uzun tutun odev gibi yapmamaya calisin zewk aldim dun ilk defa darisi sizllere insallah jele elveda artik
süpersin canımçok da iyi olmuş,çok da güzel olmuş
yapamıyorum delırıcem ne zor bısey bu yaa offf
sende supersin bebem masallahin varinsallah hep boyle sorunsuz dewam eder artik darisi
neyle deniyorsun canım??
valla bebe yagıyla az oce denedım ısaret parmagım gırdı eklem yerıne kadar yanlız bıraz baskı yapıyo :)))
hanı yapamıyorum demıstım ya yaptım galıba ısaret parmagımı ıcerı alabılıyorum hafıf bı baskı olusuyo o neden kaynaklanıyo
sende benim gibi ayakları diktin mi tepeye
gözümden yaş geldi, bende Ahmet, Mehmet, Mustafa, Ayşe, Fatma girin içeri diyorumdiktim walla esim ne yapiyosun diyo hic dedimusuceksin ustunu giy dedi dedim dur bebislerimiz cikmasin disari
diktim walla esim ne yapiyosun diyo hic dedimusuceksin ustunu giy dedi dedim dur bebislerimiz cikmasin disari
hadi canım, çok güzel gidiyorsun, devam et, baskı hissi normal, yavaş yavaş o da kaybolacak.
valla bebe yagıyla az oce denedım ısaret parmagım gırdı eklem yerıne kadar yanlız bıraz baskı yapıyo :)))
insallh gıder bıde asagı dogru ıtıyrumorası bosluk ama esımle dendgımızde uste dogru ıttırdıgı ıcınmı acaba acı hıssı oluyo ustte et parcası gıbı bısey var yaa
o neee
insallh gıder bıde asagı dogru ıtıyrumorası bosluk ama esımle dendgımızde uste dogru ıttırdıgı ıcınmı acaba acı hıssı oluyo ustte et parcası gıbı bısey var yaa
o neee
bıde acele etmeden yapmak ıstıyorum tekra tekrar acele edersem bı anlık panıkle bırakırım dıye korkuyorum
hihihihikıs bana da sormuştu bende hiççç öyle spor yapıyorum demiştim yemedi tabi.alışana kadar bebiş istemediğinden popoya şaplağı yedik.ama devam ettim tabisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?