- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.221
ınsallah dunden bu yana azda olsa sızlerın yazdıklarını okudukca korkularım azaldı ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı bıde parmakla denıyoruz tamammda p.... alamaya kalkınca nası yapıcam ya
yavuz, senin, alışayım, yavaş olsun şöyle olsun böyle olsun diyecek vaktin yok, 7 sene dile kolay, çocuğun olsaydı o zaman boyuna yaklaşmıştı, biraz daha asılmalısın bu işe... o nazların niyazların sonu gelmez.
ne yalan söyleyeyim bende düşündüm ama aşk çocuğu olsun istediğim için yapmadım.
üzmek değil niyetimtamam elımden geldıgı kadar yapmaya calısıcam yayyy boyle deyıpte benı uzme lutfen
iki parmaktan yada ucparmaktan sonra penise gecebilirsin canim iyice alis korkularini yen parmagini sokuyorsun aci falan yok bak..penis daha kolay olcak canim inan
ıkı parmgı denemedım henuz tek parmakla alısıyım 2 yede gecerım 3de hatta ppp... de ınsallha tabııııı:)
üzmek değil niyetim, sadece daha çok motive etmeye çalışıyorum, 7 seneyi duyunca üzüldüm canım ya .
vay beeşırınga konusunu da tek düşünen ben değilmişim
arkadaşlar birazdan ilk kez egzersize başlıcam. en kolay nasıl başarıcam lütfen bişeyler yazın ellrim titriyor artık ya ölücem yada bunu başarıcam böyle yaşayamıyorum parmaklamı başlayayım yada daha kolay canımı yakmayacak bişeylemi lütfen yardım bekliyorum 1 saat sonra annem gelicek o gelmeden yapmalıyım bunu
peki kulak çubuğu düşünmüştüm streç filme sarıp bebe yağı sürüp denemeyi düşünüyorum ama merak ediyorum o çubuğun hepsinimi sokucam ben ? yani ince ya bide acıtmasın?canım benim öncelikle sakin ol bence önce parmakla başlama bi kulak çöpü al onunla başla çok küçük ama büyük önyargı kırıcı özelliği var eğer ben ilk kulak çöpüyle başlamasydım cesaretim hiç gelmezdi ama hepsi gelip geçti gereksiz bi korkuymuş allah yardımcın olsun sonuçtan haberdar et
peki kulak çubuğu düşünmüştüm streç filme sarıp bebe yağı sürüp denemeyi düşünüyorum ama merak ediyorum o çubuğun hepsinimi sokucam ben ? yani ince ya bide acıtmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?