Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallahh.... umarım erken farketmem yararlı olur ve bir an önce açarım duvağımı :))

Canım yeni evlilderde daha çabuk çözülüyor, bizim gibi eskimişlerde birde araya başka sorunlar giriryor, daha zorlaşıyor, cinsellik de olmayınca ilişki iyice yıpranıyor. bir aylık vajinismuzla üç beş yıllık bir değil. İyi gidiyorsun devam et, asla vazgeçme, ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi. O takıldığın yerde kas bırak hareketlerini yap, zaten en zoru orası, sonrası acımıyor. Daha çok acıyacak diye vazgeçme, ilerlemeye çalış, geri kalan yerde sinir olmadığı için acı yok :))))).

kizlar dun jelim bitmisti esime is cikisi al demistim alip gelmisti jeletini actim ama kullanmadim :27: ilk defa odev gibi yapmadim herseferinde esime hazirlan hadi yapalim diyodum yazik garibimin seside cikmiyodu :1: ama bu sefer ilk defa onsewisme yaptik hep acele ediyodum olsunda bitsin diye :1: ve jelsiz cokk kolay olduuuuu :35::16::16::16: kizlar sizlerde onsewismeyi uzun tutun odev gibi yapmamaya calisin zewk aldim dun ilk defa darisi sizllere insallah :ssz: jele elveda artik :33::33::33::36::36::36::52::52:

süpersin canım :16::16::9: çok da iyi olmuş,çok da güzel olmuş:21::21::21:

hanı yapamıyorum demıstım ya yaptım galıba ısaret parmagımı ıcerı alabılıyorum hafıf bı baskı olusuyo o neden kaynaklanıyo

yapacaksın canım merak etme:) derin nefes alıp ver.ve kendi kendine "kaslarımı rahat bırakırsam ağrımayacak" de.çünkü gerçekten öyle.biz sıkıyoruz kaslarımızı ve ağrı çekiyoruz.egzersiz yaptıkça şikayetlerin azalacak.alışkın olmadığından baskı hissediyorsun.

parmağını bir süre beklet,sonra titretmeye başla,sonra gelgit yapmaya çalış.o parmakla alış iyice.şikayetlerini ve aşamalarını mutlaka yaz canım

valla bebe yagıyla az oce denedım ısaret parmagım gırdı eklem yerıne kadar yanlız bıraz baskı yapıyo :)))

hosgeldin canim pozitif dusun yapacam de hersey senin elinde :16: baski hissi normal canim hepimizde oldu zamanla gececek insallah...bebeyagi kullanma canim istersen mantar yapabiliyormus...ultrason jeli alabilirsin fiyatida uygunmus

:QUOTE=cileklipuding;24978383]gözümden yaş geldi, bende Ahmet, Mehmet, Mustafa, Ayşe, Fatma girin içeri diyorum :52:.
:60::60::60::60::60:[/QUOTE]

ay çilekli bende bi ben böyle dışarı kaçak olunca üzülüyorum sanırdım:111: seninkilerin isimleri bile varmış ya:32: nasıl güldüm ya,Allah iyiliğini versin:90: :90:

Back
X