- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.281
yarısmaya son 3 gun kızlarr haftasonu en az 2 gelın beklıyorum onlar kendılerını bılıyorlar ıyı calısmalar
arkadaşlar birazdan ilk kez egzersize başlıcam. en kolay nasıl başarıcam lütfen bişeyler yazın ellrim titriyor artık ya ölücem yada bunu başarıcam böyle yaşayamıyorum parmaklamı başlayayım yada daha kolay canımı yakmayacak bişeylemi lütfen yardım bekliyorum 1 saat sonra annem gelicek o gelmeden yapmalıyım bunu
canım regl öncesi biraz daha hassas oluyoruz ondan olabilir...bir de eğer egzersiz yapmadıysan kasmış olabilirsin..biz ne kadar kasmadığımızı düşünsekte aslında kasıyoruz..biraz daha rahat olabilmek için denemeden önce egzersiz tavsiye ederim..en azından psikolojik olarak daha hazır oluyosun
Tamam tamam onlara da dua varBana et cnm noluuuuuurtembel degil ama galiba korkak tenekeyim:)) sey ya ynede siz herkeze edin :))) biri tutmazsa biri tutar:))))
arkadaşar ben deliği göremyorum yaa üff iki kanat var onun arasındaki mi delik eğer oysa ıkınıyorum açılmıyo ve de yuvarlak değil vajina şekline göre uzun ince bişey üff ben nere bakıyom acaba
benbence sen ne kadar surelık bı egzerszle basardın cnm
ben serceyı almıstım kızlar ama sonradan dıs etkenler (gereksız) ve kısa sürelı duygusal travmadan sonra artık onuda yapamıordum ıyıce demorolıze olmustum bugun pre.... aldım içi pamuk dolu eldıvenlerıde cöpe attım cunku orayı algılamıodum gercekten direk işarete gecırdım pre..... bi avuc kayganlastırıcıya buladımbi bogum soktum evet geri döndüm asla ara vermıceksın egzersıze bu kesın
ne guzel ya cok sevındım gerckten.kısa bı surede bıtırmıssın sen ne kadarlık evliydin peki.bende bı gazla basladım reglım bıter bıtmes sonra yatılı mısafırlerım geldı ıkı haftadan fazla kaldılar şimdı onlar gıttı tam başlıycam yıne egzersıze sımdı de reglı donemımdeyım ya yarın ya obur gun hastayım yıne on gun egzersizsiz kaldım ve ertlenmıs oldum valla uzuluorumteşekkür ederim canım,darısı senin başına inşallah...cnm ben 12 mayısta forumu takip etmeye başladım...ama araya regl girdi, 20 mayısta falan gerçek manada başladım..çok şükür 15 günde bitti...:):)ben parmakla egzersiz yaptım. canım beyinde bitiyor yaa..ben yenicem dedim biticek bu kabus..çok inandım yeneceğime çok şükür geçti..gerçekten acı falan yok.. o da beynimizin oyunu...bence sende en kısa zamanda yeniceksin.sadece inan ve biticek de
Herkese merhabalar ben de 2 yıldır aynı sorunla uğraşıyorumİyice psikolojim bozuldu artık bu siteye bile moral bozukluğundan uzun süredir giremedim çünkü kendime güvenim yok yapamıycam diyorum. Bana yazabilirmisiniz önce kulak çöpü 1,2,3.. tane sonra parmak sanırım daha sonra nasıl devam ediyorsunuz (mum diye okudum nasıl mum ve hangi boyutlarda) ve hangi jeli önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var evde çözmeliyim eşim doktora gitmiyor evde çözelim diyor offf çok bunaldım Allah kimseye vermesin bu derdi yaşayanlar da çabucak çözsün herkes mutlu olsun...
ben serceyı almıstım kızlar ama sonradan dıs etkenler (gereksız) ve kısa sürelı duygusal travmadan sonra artık onuda yapamıordum ıyıce demorolıze olmustum bugun pre.... aldım içi pamuk dolu eldıvenlerıde cöpe attım cunku orayı algılamıodum gercekten direk işarete gecırdım pre..... bi avuc kayganlastırıcıya buladımbi bogum soktum evet geri döndüm asla ara vermıceksın egzersıze bu kesın
Insallah alisiriz en kisa zamanda canim.. Aynen esim hizli yapio bende kendimi kasiom sonra agrior heralde bidakine yavas yavas yapcaz bakalim o zmn agricakmi.. Gene agrirsa doktora gitcem bu sefer.. Haber veririm canim merak etme..
Hayat dahada güzellesir hepimiz için ins.. Dalga demeyelim biz buna :) Masumca avuturuyorz kendimizi isteAmin canım, hayat bize güzel, kendi kendimizle dalga geçiyoruz işte .
nasilsin bebemmwalla oyle canim ya esim diyo aslinda hep onsewisme yapacaktik gevsemen icin bide islaklik icin ama ben olsunda bitsin diyodum hemen amin canim insallah hepimizin sorunsuz rahat bir cinselligi ve ewliligi olur
kızlar bugün ilk egzersizimi yaptım.. parmak rahat oldu. bu ikeanın bıçakları varya onların sap kısmını sardım streç filmle öyle denedim. o da oldu.. rahatlatmaya çalıştım kendimi kalınlaştırdım biraz o olmadı :/ ama günden güne iyiye gider inşallah....
cubukdan sonra cesaretım geldı kalemle denıyım dedım baktım hıc acımıo serce parmagı denedım sonra zaten bısı hafıfde bı gırse ınsana bı cesaret gelıo serce parmakda oldu öle bı gaza geldım kı 3.gun eşimin p...sinin yarısını alabıldım 4.gunde aynı sekılde ama o zamandan berı yarım kaldı işlerim egzersız fılan yapamadım mısafırlerım vardı yatılı o aşamada kaldım bendde.sende başla hemen buraya ınan guven buradakıler cok ii gercektn bı kardes gıbı destek oluolar ınsana senın sevıncıne sevınıp uzuntune uzuluolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?