Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim hiç korkma bak yaptiktan sonra bumuymus diceksin.. Serçe parmaginla basla parmagini bolca jelle ve basla cnm derin nefes al verirken ikinarak ilerlet parmagini

anladım canm evet egzersızı onceden yapmıstım bı de daha once egzersız yapmadan pen.. aldım ya yarıya kadar ben ona guvendım herhalde ama daha basında yanma oldu zatn karnıma sancılar gırıo bellıkı hasta olcam sen yendın galıba hayırlısı cok sevındım tebrık ederım cnm darısı basımıza

arkadaşar ben deliği göremyorum yaa üff iki kanat var onun arasındaki mi delik eğer oysa ıkınıyorum açılmıyo ve de yuvarlak değil vajina şekline göre uzun ince bişey üff ben nere bakıyom acaba

Canim bende ilk baktigimda görmekte zorluk çekiyodum hatta jinekologa gittim bana gösteririrmisin hangisi diye.. Yuvarlak degildi dedigin gibi böyle uzunlamasina gibi biseydi tuhaf.. agzini eline daya hava çikmayacak sekilde üfle ve bak o delige açilmasi grekiyo mutlaka orasi vajin iste.. Istersen interntten vaji yapiisna bak

benbence sen ne kadar surelık bı egzerszle basardın cnm

teşekkür ederim canım,darısı senin başına inşallah...cnm ben 12 mayısta forumu takip etmeye başladım...ama araya regl girdi, 20 mayısta falan gerçek manada başladım..çok şükür 15 günde bitti...:):)ben parmakla egzersiz yaptım. canım beyinde bitiyor yaa..ben yenicem dedim biticek bu kabus..çok inandım yeneceğime çok şükür geçti..gerçekten acı falan yok.. o da beynimizin oyunu...bence sende en kısa zamanda yeniceksin.sadece inan ve biticek de

aaa bak geçmişe baktım çok sevindim canım düne göre 1-0 öndesin ne güzel yarın daha da ilerliyceksin inş.

ne guzel ya cok sevındım gerckten.kısa bı surede bıtırmıssın sen ne kadarlık evliydin peki.bende bı gazla basladım reglım bıter bıtmes sonra yatılı mısafırlerım geldı ıkı haftadan fazla kaldılar şimdı onlar gıttı tam başlıycam yıne egzersıze sımdı de reglı donemımdeyım ya yarın ya obur gun hastayım yıne on gun egzersizsiz kaldım ve ertlenmıs oldum valla uzuluorum

Sanki hatirliyorum nikini.. Yada ben yanlis hatirliyorum.. Sen böyle kaçtikça moralin daha fazla bozulacak hersey dahada zorlasacaktir.. Kaçmak çözüm degil.. Gitmemis olsaydin burdan simdiye çoktan yenmistin cnm..
Bilmiyorum jinekologta hiç genel muayene oldunmu anatomik olarak sorun varmiydi yokmuydu??
Önce istersen serçe parmaginla bi basla.. Kulaç çöpüyle yön bulmak zor.. Ben yapamamistim ama parmak çok kolay oldu.. HerGün düzenli egzersiz yap, ve buraya rapor et.. Burdan ne olursa olsun ayrilmamaya çalis.. Aklina takilan sorularini sor herkes cevaplar cnm.. Jel olarak ultrason jeli, gleit gel, sylk, femolub, durex, okeyinkini kullanabilirsin canim.. Su bazli tavsiye ediliyor..
Ertleme artik.. Yazik etme geçen günlerine.. Egzersiz yapan bütün arkadaslarimiz kapali duvak resmi koyuyorlar canim.. Sende koyarsan memnun oluruz..

Tebrikler böyle devam :)

kızlar bugün ilk egzersizimi yaptım.. parmak rahat oldu. bu ikeanın bıçakları varya onların sap kısmını sardım streç filmle öyle denedim. o da oldu.. rahatlatmaya çalıştım kendimi kalınlaştırdım biraz o olmadı :/ ama günden güne iyiye gider inşallah....

Insallah alisiriz en kisa zamanda canim.. Aynen esim hizli yapio bende kendimi kasiom sonra agrior heralde bidakine yavas yavas yapcaz bakalim o zmn agricakmi.. Gene agrirsa doktora gitcem bu sefer.. Haber veririm canim merak etme..

InsAllah canimm ins kastigimiz içindir.. Baska bisey yoktur umarim.. Cevabini beklicem

nasilsin bebemm walla oyle canim ya esim diyo aslinda hep onsewisme yapacaktik gevsemen icin bide islaklik icin ama ben olsunda bitsin diyodum hemen amin canim insallah hepimizin sorunsuz rahat bir cinselligi ve ewliligi olur

Hastayim canim ya kaç gündür yatiyorum.. Su senin tavsiye ettigin süt karanfil zencefil tarçin karisimini 2 gündür uyguluyorum ama bi faydasini göremedim simdilik.. Bogazlarim çok feci sismis halde heryerim uyusmus.. yutkunamiyorum resmen :) Denemede yapamadim yatiyorum günlerdir.. ev kalkti gidiyo

Tabi hatirliyomusun ben esime hazirlanda gel demistimde ne o sanki göreve gidiyomusum gibi hazirlanip nasil gelim diye kizmisti :) Sevindim bu sorunu çözdüGünüze.. bundan sonra daha rahat olcak bak Allahin izniyle :) Sen naptin nasilsin canim görüsemedik nezmndr dikkat et kendine öpyrmm

Aaa super) Maaşallah)
İnşallah böyle hızla devam eder- tez zamanda başarırsın. Hadi gözün aydın)

hangı pozısyonda alabıldın p......?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…