Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bende az nce oyle bı gaza geldım p...s denemesı yapmak ıstedm başı gırdi ama yanma oldu kendımı kasmadım da ama yanma oldu yanma olunca bı daha denedık yıne yanma oldu bu defa bıraktık denemyı daha once p...s yarıya kadar almıstım cok hafıf bı yanma olmustu bu defa bole olmasının sebebi bı kac gun sonra hasta olcam ve hasta olcaım zamanlar ağda kaş alımı vs kolay kolay olmuo hassaslasıorum bunu bılerek denemk ıstedım sizce neden böle oldu

ya bıseyı merak edıyorum bu egzersızlerı yaparken zar hasar gorucekmı

hayır canım,zar esnediği için kanamada olmuyor.....

Bu kisiden kisiye göre degisir çogunda kanama olmuyor evet, ama benim kizlik zarim orta parmagimla çalistigimda zedelendi ve kanamam oldu.. doktorda kizlik zarini zedelemissin demisti..

Bilirim bu illeti,bende yaşamıştım evliliğimin ilk zamanlarında..Rabbim düşmanıma dahi yaşatmasın..

Hamdolsun yendim ben,çok oluyo...Rabbim size de inşaallah bir an önce kurtulmayı nasip etsin..

Yenen arkadaşlar sanırım yardımcı oluyor,bende elimden geldiğince yardımcı olmak isterim bunu yaşayanlara...

Insallah alisiriz en kisa zamanda canim.. Aynen esim hizli yapio bende kendimi kasiom sonra agrior heralde bidakine yavas yavas yapcaz bakalim o zmn agricakmi.. Gene agrirsa doktora gitcem bu sefer.. Haber veririm canim merak etme..

canım önce egzersiz yapmaya çalışsan daha kolay atlatırsın....

Canim giristen biraz ilerde halka var orayi geçmekte zorlaniyoruz çogumuz.. O aci normal vazgeçme tam orda bekle derin nefes al ver, nefes verirken ikin ama nefesini tutma hem ver hem ikin ve esin itsin o anda yavas yavas.. Orayi geçince o aci sizi geçiyo gerisi tamemen boslukk..

Msllh canimm.. Isteyince nasil oluyomuss çok sevindim :) Ins hersey çok daha güzel olur

hanı yapamıyorum demıstım ya yaptım galıba ısaret parmagımı ıcerı alabılıyorum hafıf bı baskı olusuyo o neden kaynaklanıyo

Bebe yagiyla yapiyomussun, bazilarinda mantar yapabilme ihtimali varmis.. Ultrason jeli alabilirsen onunla yap derim.. Hem çok, hemde uygunmus.
O baski hissi zamanla kaybolcak canim.. Parmagini hemen çikarma biraz beklet içerde.. Rahat alincada parmaginla gitgel yapmaya çalis

tekrardan hosgeldin canim seni hatirliyorum muayane olup egzersize baslicaktin canim pes eetme ne olur zaman cok cabuk geciyor her gecen zaman daha agir gelecek bu yuku tasimak bir anonce muayeneni ol insallah fiziksel bir sorun yokdur sonrada hemen egzersizlere basla canim

Son düzenleme:
hadi kızlar yeter, mayıs ayında hergün üçer beşer gelin çıkardı, dualarımdasınız, bir çok insan size dua ediyor, unutmayın tembel tenekelere dua yok .

Msllh canimm.. Isteyince nasil oluyomuss çok sevindim :) Ins hersey çok daha güzel olur

nasilsin bebemm walla oyle canim ya esim diyo aslinda hep onsewisme yapacaktik gevsemen icin bide islaklik icin ama ben olsunda bitsin diyodum hemen amin canim insallah hepimizin sorunsuz rahat bir cinselligi ve ewliligi olur

canım regl öncesi biraz daha hassas oluyoruz ondan olabilir...bir de eğer egzersiz yapmadıysan kasmış olabilirsin..biz ne kadar kasmadığımızı düşünsekte aslında kasıyoruz..biraz daha rahat olabilmek için denemeden önce egzersiz tavsiye ederim..en azından psikolojik olarak daha hazır oluyosun

ınsallah dunden bu yana azda olsa sızlerın yazdıklarını okudukca korkularım azaldı ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı bıde parmakla denıyoruz tamammda p.... alamaya kalkınca nası yapıcam ya

Nasil egzersize baslamadn asla egzersiz yapamam parmagimi alamam derdin.. Aldin.. P..s te böyle olcak.. Sen en Büyük adimi atmissin parmagini almakla.. Gerisi çorap sökügü.. inan bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…