- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.261
reglı donemınde sureklı gecmıs sayfaları ve basarı hıkayelerını okuyun...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html
ya bıseyı merak edıyorum bu egzersızlerı yaparken zar hasar gorucekmı
hayır canım,zar esnediği için kanamada olmuyor.....
Bilmiyorum canim kurtuldukya sükür.. alisirzda zamanla.. insan bunaliyo bi zaman sonra niye olmuyo diye ama alisacaz sabretmek lazim.. Gitgel daha pek olmuyo canim çok çok yavas bikaç kez daha fazlasina izin veremiyorum.. daha okadar ilerleyemedim malesef..
Sen yine hizli yapmasina müsade edebiliyormussn iste negzl belkide esin hizli yaptiginda kasiyosun kendini ondan agriyodur bilmiyorum canim yanlis bisey soylemek istemem doktora gidecekmissin.. banada yazarmisin neden oluyomus bu agrilar..
canım önce egzersiz yapmaya çalışsan daha kolay atlatırsın....arkadaşlar bende az nce oyle bı gaza geldım p...s denemesı yapmak ıstedm başı gırdi ama yanma oldu kendımı kasmadım da ama yanma oldu yanma olunca bı daha denedık yıne yanma oldu bu defa bıraktık denemyı daha once p...s yarıya kadar almıstım cok hafıf bı yanma olmustu bu defa bole olmasının sebebi bı kac gun sonra hasta olcam ve hasta olcaım zamanlar ağda kaş alımı vs kolay kolay olmuo hassaslasıorum bunu bılerek denemk ıstedım sizce neden böle oldu
arkadaşlar ben bişey danışmak istiyorum.biz çabalıyoruz kayganlaştırıcı denedik fln fakat benim öğrenmek istediğim bişey var. p...sin başı giriyor orda sorun yok fakat ilerisinde benim çok canım yanıyor, hani ileri gitse daha fazla yanacak gibi düşünüyorum o yüzden vazgeçiyoruz.. ne yapmamız gerekir o acı normal mi?
kizlar dun jelim bitmisti esime is cikisi al demistim alip gelmisti jeletini actim ama kullanmadimilk defa odev gibi yapmadim herseferinde esime hazirlan hadi yapalim diyodum yazik garibimin seside cikmiyodu ama bu sefer ilk defa onsewisme yaptik hep acele ediyodum olsunda bitsin diye ve jelsiz cokk kolay olduuuuu kizlar sizlerde onsewismeyi uzun tutun odev gibi yapmamaya calisin zewk aldim dun ilk defa darisi sizllere insallah jele elveda artik
hanı yapamıyorum demıstım ya yaptım galıba ısaret parmagımı ıcerı alabılıyorum hafıf bı baskı olusuyo o neden kaynaklanıyo
diktim walla esim ne yapiyosun diyo hic dedimusuceksin ustunu giy dedi dedim dur bebislerimiz cikmasin disari
gözümden yaş geldi, bende Ahmet, Mehmet, Mustafa, Ayşe, Fatma girin içeri diyorum.
Amin canım, hayat bize güzelKizlar Allah iyiliginizi versin emii :) koptum ya.. Ins Rabbim en kisa zamanda nasip eder size ve isteyen herkese
Herkese merhabalar ben de 2 yıldır aynı sorunla uğraşıyorumİyice psikolojim bozuldu artık bu siteye bile moral bozukluğundan uzun süredir giremedim çünkü kendime güvenim yok yapamıycam diyorum. Bana yazabilirmisiniz önce kulak çöpü 1,2,3.. tane sonra parmak sanırım daha sonra nasıl devam ediyorsunuz (mum diye okudum nasıl mum ve hangi boyutlarda) ve hangi jeli önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var evde çözmeliyim eşim doktora gitmiyor evde çözelim diyor offf çok bunaldım Allah kimseye vermesin bu derdi yaşayanlar da çabucak çözsün herkes mutlu olsun...
Msllh canimm.. Isteyince nasil oluyomuss çok sevindim :) Ins hersey çok daha güzel olur
Kizlar Allah iyiliginizi versin emii :) koptum ya.. Ins Rabbim en kisa zamanda nasip eder size ve isteyen herkese
arkadaşlar bende az nce oyle bı gaza geldım p...s denemesı yapmak ıstedm başı gırdi ama yanma oldu kendımı kasmadım da ama yanma oldu yanma olunca bı daha denedık yıne yanma oldu bu defa bıraktık denemyı daha once p...s yarıya kadar almıstım cok hafıf bı yanma olmustu bu defa bole olmasının sebebi bı kac gun sonra hasta olcam ve hasta olcaım zamanlar ağda kaş alımı vs kolay kolay olmuo hassaslasıorum bunu bılerek denemk ıstedım sizce neden böle oldu
hadi kızlar yeter, mayıs ayında hergün üçer beşer gelin çıkardı, dualarımdasınız, bir çok insan size dua ediyor, unutmayın tembel tenekelere dua yok.
ınsallah dunden bu yana azda olsa sızlerın yazdıklarını okudukca korkularım azaldı ınsallah o kadar cok ıstıyorumkı bıde parmakla denıyoruz tamammda p.... alamaya kalkınca nası yapıcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?