- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #109.401
Kızlarr merhabalarr :)
Dün yine deneme yaptık bu sefer bilinçli olarak emin oldum :)
Ama ilkte birazcık kasıyorum derin nefes alıyorum daha bi rahatlıyorum..
Ama serçe parmakta takılıp kaldım sanki acıyor p..s daha kolay geliyor
Acaba egzerrsiz yapmadan oldu diyemi ?
günaydın herkese..benbence seni tebrik ederim..bir kişi daha kurtuldu ne güzel..bende egzersiz yaptm ama dün regl oldum..iki parmak yarısı olur..regl olmaya yakın oldgu için biraz hassastım artık regl sonrası devam edcem..pens bası olyrdu regl sonrası tekrar bir deneme yapıcam ins bu sefer biter..
olmaz canım ya.alışmam lazım adet dönemine kadar.9-10 gün kaldıinşallah servis çabuk gelir
inşallah ya demekki ben tembelim bana kalsa oh iyi derim alışma sürecimi kendim uzatıyorum
Kızlarr merhabalarr :)
Dün yine deneme yaptık bu sefer bilinçli olarak emin oldum :)
Ama ilkte birazcık kasıyorum derin nefes alıyorum daha bi rahatlıyorum..
Ama serçe parmakta takılıp kaldım sanki acıyor p..s daha kolay geliyor
Acaba egzerrsiz yapmadan oldu diyemi ?
günaydın herkese..benbence seni tebrik ederim..bir kişi daha kurtuldu ne güzel..bende egzersiz yaptm ama dün regl oldum..iki parmak yarısı olur..regl olmaya yakın oldgu için biraz hassastım artık regl sonrası devam edcem..pens bası olyrdu regl sonrası tekrar bir deneme yapıcam ins bu sefer biter..
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeey!!! biri daha kurtulduuuuuuuuu!!!! hadi gözünaydın olsun, tüm mutluluklar senin olsun!!!! halaylar sana teeeeeeeeeeeey teeeeeeeeey teeeeeeeey
(benim yatılı misafirlerim var, nete giremiyorum, ondan bu kadar geç sevinebildim)
kızlar,çok şükür 8 cm aştım 9-9,5 cm bugün yapabildim,ama yanma ve baskı oldu,olsun sonunda 8 cmden kurtuldum ya:))) şimdi hedef 10 cm,9 cm le yenen var mı kızlar acayip heyecan yaptım,olacak artık diye ramak kaldı vajii seni yenmeye:))))))))))))
naber canım..ne yaptın bugün?
Iliskide zorlaniyorum diye bide son buyuk boyumu denemek istedim 11 - 13 cme dogru gidiyor.. Ve o vaji deligin disi kesik gibi oldu ve kanama oldu epey neden böyle oldu bilmiyorum.. bilen varsa ltfn yazabilirmi.. iliski esnasinda olmadi hiç, 10 buçukluk aparatttada..
tahriş etmiş olabilirsin.çok mu zorladın aparatı sonuna kadar??
Yok canim sanmiyorum okadar egzersiz yapiyorum.. Zorlanmadim.. Ayrica dis kisminda sanki yirtmisim vaji deligin kenarini sonuna az kalmisti yarisindan fazla almistim çikardim sildim bide baktim kaniyo sil sil durmuyo bekledim bi muddet yikadim hala kesik var orda ve kirmizi..
damarlardan birini mi zedeledin acaba? o zmn cok kanama olur demisti doktor bana.. nadir olur ama oyle olay demisti.. bilemedim ki canimm olmazsa hastaneye git acile.. agri aci varmi peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?