Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarr merhabalarr :)
Dün yine deneme yaptık bu sefer bilinçli olarak emin oldum :)
Ama ilkte birazcık kasıyorum derin nefes alıyorum daha bi rahatlıyorum..
Ama serçe parmakta takılıp kaldım sanki acıyor p..s daha kolay geliyor
Acaba egzerrsiz yapmadan oldu diyemi ?

sen yendin artık, neden serçe parmakla uğraşıyorsun ki?? "egzersiz yapmadan olursa acır" diye bir şey yok. ilk günden yapan kadınlar ne yapsın o zaman? onların canı mı yanıyor?? başlarda biraz zorlanabilirsin, bunlar normal, eşinle sık sık deneme yap, zamanla alışacaksın ve bu kasılmalar tamamen geçecek. kafana takma bunları bakayım.

selaya aynen katılıyorum.sen p.. denemesi yapabiliyorsan neden minnacık serçe parmakla uğraşıyosun.egzersiz yapanlar oraya p...in girebileceğine beyinlerini inandıramadığı için aparatlarla çalışıyorlar.sen eşinle denemeler yaparak,daha rahat hale getirmelisin sadece

Merhaba canim:80: Regl öncesi sendromu galiba :) Reglin bitsin ins yaptigin egzersizlerden fayda göreceksin Allahin izniyle.. Iki parmak 3 bogum aldiginda makas hareketi yap.. Sonra istersen 3 parmak yaparsin ama benim doktor bazilarinda gerek kalmiyodu 3 parmaga derdi.. kendini rahat hissedersen p..s denemesi yaparsin.. Ins güzel haberler aliriz senden

olmaz canım ya.alışmam lazım adet dönemine kadar.9-10 gün kaldı inşallah servis çabuk gelir

Süper ya.. Eskiden kaçardik simdi biz kovaliyoruz Afferin kiz durmak yok regline kadar

inşallah ya demekki ben tembelim bana kalsa oh iyi derim alışma sürecimi kendim uzatıyorum

Senaycim Candy gibi kovalayan sen ol kaçma ki en kisa zamanda alisasin.. artik uzatmalari oynamak yok.. o vajinusmuskendi.. Düzenli denemeler yapin canim..

Sela ve candy'e bende katiliyorum tatlim.. Artik yendin :) Parmak vs.. bunlara gerek yok.. Esinle bol bol dene.. Ben yendigim gün demistimki ' Kizlar hep parmak yada aparat p..sten daha zor, o halde bukadar rahat yapabiliyosam egzersizi demekki p..s çok daha kolay olcaktir' bu sekilde inandirdim kendimi olacagina ve oldu çok sükür.. Ki sen p..s daha kolay oluyor dedigin halde egzersiz yapiyosun.. Egzersiz sart olan bisey degilki canim.. yapamayanlar egzersiz yaparak kendini rahatlatma ve inandirma amaçli yapiyorlar..
Ilkte kasilman normal canim zamanla alisacagiz.. Ara vermeden düzenli denemeler yapin

çook teşekkür ederim,darısı en yakın zamanda senin başına inşallah..

canım çoook teşekkür ediyorum sayenizde kurtuldum..siz o kadar destek olmasaydınız ben daha ertelemeye devam ederdim.sayenizde kendime güvenim geldi:)

kızlar,çok şükür 8 cm aştım 9-9,5 cm bugün yapabildim,ama yanma ve baskı oldu,olsun sonunda 8 cmden kurtuldum ya:))) şimdi hedef 10 cm,9 cm le yenen var mı kızlar acayip heyecan yaptım,olacak artık diye ramak kaldı vajii seni yenmeye:))))))))))))

9 cm le yene oldu canım.çok çok az kalmış senin hazır hissetmen daha önemli.p.. denemesi daha kolay olacak. 10 cm de gitgellerin rahat olacak şekilde çalış.garanti olsun. egzersizlerini artır benim son dönemde 3 saat egzersiz yaptığım oldu,insan sona yaklaırken daha bi gayretli oluyor.gitgeller önemli,arada çıkarıp tekrar girdir aparatı ki alışsın.p.. denemesinden önce de güzel bi duş al,rahatla egzersiz yap yarım saat.1 gün bile vajiyle yaşamanı istemem.hadi bakalım gelin oluyosun...

Iliskide zorlaniyorum diye bide son buyuk boyumu denemek istedim 11 - 13 cme dogru gidiyor.. Ve o vaji deligin disi kesik gibi oldu ve kanama oldu epey neden böyle oldu bilmiyorum.. bilen varsa ltfn yazabilirmi.. iliski esnasinda olmadi hiç, 10 buçukluk aparatttada..

tahriş etmiş olabilirsin.çok mu zorladın aparatı sonuna kadar??

tahriş etmiş olabilirsin.çok mu zorladın aparatı sonuna kadar??

Yok canim sanmiyorum okadar egzersiz yapiyorum.. Zorlanmadim.. Ayrica dis kisminda sanki yirtmisim vaji deligin kenarini sonuna az kalmisti yarisindan fazla almistim çikardim sildim bide baktim kaniyo sil sil durmuyo bekledim bi muddet yikadim hala kesik var orda ve kirmizi..

damarlardan birini mi zedeledin acaba? o zmn cok kanama olur demisti doktor bana.. nadir olur ama oyle olay demisti.. bilemedim ki canimm olmazsa hastaneye git acile.. agri aci varmi peki ?

damarlardan birini mi zedeledin acaba? o zmn cok kanama olur demisti doktor bana.. nadir olur ama oyle olay demisti.. bilemedim ki canimm olmazsa hastaneye git acile.. agri aci varmi peki ?

Inanki hiçbir fikrim yok.. zorlanmadim.. Hatta silikon set kullaniyorum pürüzsüz ve tibbi bisey.. Demin wc ye gttm hiçbsy hissetmedim.. sadece sizliyo birz.. Yarin ilk isim doktora gitmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…