Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım devamı gelir inşallah ama regl döneminde aşırı oluyorsa birleşme esnasında gelmezmiş demişsin biraz açsana yani regl dönemi fazla kırmızı geliyosa ilişkiye girince mi kan gelmiyor ?

bu mübarek gün ve saatlerde birbirimize dua edelim.Kendinden başkasına dua edene melekler misliyle dua eder.Allahım vajinismus derdini çekenlere en kısa sürede yenmeyi;hepimize ailevi huzuru,mutluluğu,bereketi; bebek isteyen arkadaşlarıma da hayırlı ,sağlıklı bebişler nasip etsin...Anne olma şerefine nail olalım inşallah.Amin

amiin cnm senınde sekızın on sekız on sekızın yırmı sekız olsun ıns lah hayırlı bebısınız de olur ıns rabbım herkese bu dua yenenlere kolaylık yenmeyenlere cesaret azım dirayet kocalarına sabır ver rabbım herkes mutlu olsun allahımm....

bende bi katkıda bulunayım dualara rabbim herkesin gönlündeki hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eylesin herşey herkesin gönlünce olsun rabbim dünya ve ahirete ait tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin aminnn

canim ya gecmis olsun.. zorlamis olabilirsin belki ama bi doktora gorunmekte fayda var canim ihmal etme

tebrikler canim... cogumuz ilk baslarda penisin hepsini alamadik canim ikinci ucuncu denemede olacaktir insallah ama ihmal etme hergun yada ikigunde bir deneme yapmaya calisin canim...:119::119::119::119::119::119::119::119:

Ay kızlar ne kadar güzel dua ediyorsunuz. Bu arada ben de hepimiz için dua edeyim. Allahım vajinusmuslu olanlar biran önce kurtulmayı, kurtulup da bebiş isteyenlere tez elden bebiş, herkese mutlu bir aile yaşantısı nasip etsin. AMİNNNNNNNNNNNNNN

Kızlar bu arada oğlum birkaç günden beri çevresindeki bütün herkese "annemin
karnında bebek" var diyor. Çok komik cümleler kuruyor bazen, geçen gün
mağazada geziyoruz, bir bebek ayakkabısı almış eline "anne bunu kardeşime
alalım mı" diyor. İsmini bile koymuş kız olursa "özge" erkek olursa "berk"
koyacakmış (isimler de çevresindeki arkadaşların ismi).

Bana diyor ki" anne kardeşim olsun, o benim yatağımda yatacak" diyor. Ben
de "oğlum sen nerde yatacaksın"diyorum. O da "ben yerde yatarım, yattığım
yerden kardeşime bakarım, kardeşim uyanınca seni çağırırım" diyor.

OF ALLAHIM OF... KARDEŞ GELECEK Mİ ACABA OĞLUMA....ALLAHIM İNŞALLAH, İSTEYEN HERKES BEBİŞ SAHİBİ OLUR....

amin canimmmmmmmm...icine dogmustur canim belki ayyyyy insallah en yakin zamanda hayirlisiyla tum isteyenlere nasip eder Allahim

ayyyy senin oğlunun ağzını burnunu yesin teyzeleri hayırlısı inşallah

ayyyy senin oğlunun ağzını burnunu yesin teyzeleri hayırlısı inşallah

amin inşallah canım aminn rabbim özellikle kalbine hiç bi kötülük değmemiş pırıl pırıl yüüreği olan oğlunun duasını dileğini kabul etsin inşallah hayırlısıyla rabbim hepimize hayırlı bi zamanda hayırlısını nasip etsin inşallah aminnnnnn

geçmiş olsun, kendine dikkat et kızların dediği gibi zorladın sanırım, haşin olma kendine karşı bence bir doktora görün, aklında şüphe kalmasın.

Canim kanama dün egzersizden sonra bi 10 dkk kadar sürdü ama çoktu yani.. Durdu simdi bisey yok ama vaji deligi varya kenarlari orasi yirtilmis.. doktora gidemedim aradim ulasamadim.. sancim flnda yok valla hayirlisi olsn

Tebrik ederim.. Ara vermeden tekrar deneyin derim.. en kolay yerde takilmisin.. Nefes verip ikin o kalan kismida kolayca alirsin.. Allah basta sknti yasatmasin

canim ya gecmis olsun.. zorlamis olabilirsin belki ama bi doktora gorunmekte fayda var canim ihmal etme

Sagol canim.. Gidecektim doktora ama aksilik iste yakamdan düsmezki harbiden paratoner gibiyim kizlar diyorda bosuna demiyorlar.. gidemedim neyse baska zamana kaldi ama ben deneme yapmak istiyorum korkuyorum simdide bisey olurmu diye.. regl olmadan son bi kez daha denemek istiyorum.. Resmen vaji deligin kenari yirtildi korkunç duruyo

Yerimmmm onu ben yaa kiyamam Rabbim en kisa zamanda yasatsin bu mutlulugu ailenize canim ya.. ismine kadar düsünmüs canim ya.. :)

geçmiş olsun, kendine dikkat et kızların dediği gibi zorladın sanırım, haşin olma kendine karşı bence bir doktora görün, aklında şüphe kalmasın.

Tskr ederm canim.. Bilmiyorum aslinda okadarda zorlanmadim.. Dün o kanamayi görünce sinirlerim bozuldu anlamsiz bi titremeyle aglamaya basladim.. yani tuhaf burda kimsede yasanmamis böyle bisey egzersiz yaparken.. Doktora gidemedim bgn ama en yakin zamanda mutlaka gitmem gerekiyor artik baska çarem kalmadi..

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah önemli birşey değildir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…